homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-73

#1369 2008-11-22 15:30:30

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: S'a terminat 2

1 an... am mai spus....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1370 2008-11-22 15:33:12

skumpi
Vizitator

i`auzi love rotfl poate invers lol

#1371 2008-11-22 15:33:13

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

OneOnly a scris:

pokemon a scris:

skumpi, a zis ca nu stie daca va face bine ca se va impaca cu ea, si ca stie ca tot nu ar fi bine intre ei, dar va lasa de la el, stie cum sa o ia ca sa stea calma, si ca mereu o va compara in mintea lui cu mine....
dar, pentru copil, va incerca sa faca asta....

atunci "pt copil" o sa incerce sa fie bine cu fosta.sa aiba o familie pt el.
putea sa aiba un bebe cu tine si avea atunci familie.dar el vrea asa,desi se intoarce la fosta nevasta si face casa cu ea

un copil nu poate fi inlocuit de altul ca un obiect..

hjarta

#1372 2008-11-22 15:34:07

Loveable
Diamond member

skumpi a scris:

nu nu.. eu imi mentin parerile.. eu sunt pentru love intotdeauna lol tu mai ai scapari cand esti contra loveului tongue

hjarta

#1373 2008-11-22 15:34:37

skumpi
Vizitator

eu asa am un presentiment ca va fi ceva de genu...se va impaca cu ea.... tu o sa suferi muult sad ...peste cateva luni ...maxim un an isi va da seama ca a facut o mare tampenie si se va intoarce la tine
nush dc am eu feelingu asta` neutral

Publicitate

loading...

#1374 2008-11-22 15:35:12

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

offf ...pai e f mititel ....
sa sti k si lui ii este greu ....pe o parte il inteleg ...pe de alta nu ...dar macar sa fie sincer cu tine ...sa nu te amgeasca in zadar

..be the best ...fuck the rest smile))

#1375 2008-11-22 15:35:59

pokemon
Diamond member

skumpi, i-am zis clar ca mai mult decat voi astepta in perioada asta nu voi putea face...
si i-am spus clar.... nu zic ca nu l-as primi inapoi...poate ca da... insa....slabe sanse...

#1376 2008-11-22 15:36:02

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

skumpi a scris:

nu nu.. eu imi mentin parerile.. eu sunt pentru love intotdeauna lol tu mai ai scapari cand esti contra loveului tongue

da da...si eu is constienta ca un copil...ii un copil...
si eu as renunta la orice barbat din lume in favoarea unui copil

si mai ales k degeaba...relatia lor e "mica" chiar dak a fost plina...

#1377 2008-11-22 15:39:42

pokemon
Diamond member

nu cred ca ma va amagi...
si mai ales ca i-am spus ft clar ca e acum ori never... ma rog... ceva in genul asta....
nu o sa ma las eu amagita mai mult decat trebue....am zis, oricat de mult l-as iubi, nu pot sa stau asa la infinit....

#1378 2008-11-22 15:42:14

Loveable
Diamond member

si eu as renunta la orice barbat pt un copil..
bineinteles, solutii de mijloc trebuie sa se gaseasca, dar mr poke e prea stresat si speriat si dezorientat acum.. si el nu vede alta solutie.. dar isi va da seama de ea in timp, sunt convinsa..
si femeia aia sunt convinsa ca stie cum sa il santajeze sentimental si sa il ameninte indirect.. iar el e speriat ca isi va pierde copilul..
divortul inca nu e pronuntat..aia poate sa faca orice, sa ascunda copilul, orice ca sa il santajeze..

lucia, de acord cu tine in 99% din privinte si acum si intotdeauna smile dar acum.. gandeste-te.. cum sa stai sa stii ca iti e copilul in spital... si tu sa stai linistit acasa? ca oricum nu ai ce sa ii faci.. pai ce fel de om ar fi ala care ar face asa ceva?

hjarta

#1379 2008-11-22 15:42:51

skumpi
Vizitator

puss
da cand iti va da un raspuns sigur ?

#1380 2008-11-22 15:46:40

pokemon
Diamond member

a zis ca in maxim o saptamana...pana la ziua mea- de sf Andrei....

#1381 2008-11-22 15:49:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

offf ...ce nashpa e sa astepti ....cel mai dureros ...sa astepti decizia lui ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#1382 2008-11-22 15:49:23

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Love, nu spune nimeni sa nu se duca in situatii d-astea. nu spune nimeni sa nu plece noaptea din pat sa se duca la spital cu ala mic. nu spune nimeni sa nu il sustina financiar si nici sa nu mearga sa il vada, sa iasa cu el! sunt lucruri normale astea, dar pot fi facute si nefiind in casa cu el! mr, poke este inca imatur si nu stie ce vrea: sa fie tata sau sa fie iubit de poke si atat, aici se lupta imaturitatea cu egoismul si prevad o lupta care va dura!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1383 2008-11-22 15:52:22

Loveable
Diamond member

eu observ ca e un pic imatur din punctul asta de vedere..
dar pt asta nu trebe acuzat.. el nu a facut nici un rau..

hjarta

#1384 2008-11-22 16:10:40

skumpi
Vizitator

da lucia dar nevasta`sa nu il lasa sa faca toate astea ?
ea il vrea pe el pt EA nu pt COPIL wink si o sa faca tot posibil sa`i faca rau...sa nu`l lase in prezenta copilui

#1385 2008-11-22 17:12:36

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pokemon a scris:

a zis ca in maxim o saptamana...pana la ziua mea- de sf Andrei....

bun si atunci sa iti spuna clar: ori fosta nevasta, ori tu...eu inteleg ca e copilul lui la mijloc, dar asta nu ii da dreptul sa se joace cu tine....nu stiu, mi se pare foarte urat din partea lui ca, dupa ce te-a lasat sa-ti faci sperante, iti spune ca se intoarce la fosta nevasta pt copil.....cum au spus si fetele: nu are de ce sa se intoarca la ea, poate foarte bine sa aiba grija de copilul lui si fara sa fie cu ea, nu cred ca i se poate interzice asta, ca din cate am inteles divorteaza pentru ca nu se mai intelegeau....daca tu chiar vrei sa astepti o saptamana, ok, dar atunci sa fie hotarat, ca doar are 34 de ani, nu? e barbat in toata firea....si daca o alege pe fosta nevasta asta inseamna ca a renuntat la tine, iar daca te alege pe tine, atunci a renuntat la ea si singura lui legatura cu ea ramane copilul. eu iti urez bafta sa se intample ceea ce va fi mai bine pentru tine...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1386 2008-11-22 17:34:34

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

poke imi pare f rau.dar eu cred ca si tu ai gresit.tu fata tanara te-ai indragostit de un tip casatorit(eu intelesesem ca e divortat dar vad ca divortul nu s-a pronuntat).el daca se hotaraste sa ramana cu sotia si copilul, renunta la divort?sau tot divorteaza?oricum un cuplu care nu se intelege deloc, cand unu zbiara si unu incearca sa-l calmeze, cand unu foloseste copilul ca santaj..nu au nici un viitor.iar copilul va fi unul f trist care va avea parte numai de scandaluri in casa.si poate va auzi asa la nervi de la mami sau tati"i-ote ca pentru TINE am stat aici atatia ani de zile si am suferit"

#1387 2008-11-22 23:37:01

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am citit si eu in mare parte... imi pare rau pt tine, poke.   sper ca lucrurile sa evolueze in asa fel incat tu sa te simti oke smile  Bafta! puss
ce nu inteleg e cum femeia aia, fosta lui sotie, il primeste inapoi sub acelasi acoperis, bot in bot toata ziua in conditiile in care cica sentimentele intre ei sunt consumate si, mai mult, de acel barbat ea a fost mai mult decat umilita si parasita cu un copil neutral   inseamna ca daca il accepta, inca nutreste sentimente pt el si asta n-ar fi mare mirare pt ca timpul de dupa despartirea de sot este relativ scurt si va face ceva in acel sens, iar inceputul este folosirea copilului pt asta si parerea mea este ca va merge... cel putin o vreme.  ma gandesc la cat de mult s-au iubit ei doi candva daca au facut si pasul cel mare: casatorie si copil si nu vad lucrurile prea roz pt tine, din pacate...   
poke, trebuie sa fii tare!  ce va fi, va fi smile  puss   eu una nu te condamn, vorba vine condamn, ca te-ai indragostit de un om casatorit si cu copil, de cele mai multe ori ne indragostim de omul nepotrivit, pana dam de cel pereche
orice despartire e grea, dar nu e capat de lume smile   esti tanara si frumoasa si meriti si mai mult decat ai primit pana acum in ultima relatie. daca ti se intampla ce ti se intampla, nu crezi ca n-a fost nicicand vorba de "perfectiunea" aceea? si ca ti se pregateste ceva mai bun de atat? smile hai, fii optimista smile

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.