homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-74

#1388 2008-11-23 17:41:29

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: S'a terminat 2

eu zic ca poate sa fie cu tine si in timpul asta sa se ingrijeasca si de copil.ca sa fiu sincera cu u n-am citit toata povestea dar ceva ceva am inteles.mie mi se pare aiurea sa se desp de u pt fosta sotie, din moment ce ei nu se mai inteleg nu mai exista sentimente cel putin asa ar trebui din moment ce divortezi. 2 parinti care nu se inteleg ii vor face rau copilului.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#1389 2008-11-24 19:27:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pokemon is out of the club!
Slava Domnului si Doamne ajuta!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1390 2008-11-24 19:28:28

skumpi
Vizitator

detalii big_smile big_smile big_smile

#1391 2008-11-24 19:34:10

pokemon
Diamond member

pfoaaa... toata ziua am stat impreuna... a cautat un motiv sa vina acasa-cica ii trebuia o pereche de pantaloni- ca eu ii spusesem ca nu vreau sa ne vedem in perioada asta... si i-am zis ok...vino...
si a venit...am discutat un pic, dar foarte pe departe...apoi mi-a zis sa mergem in oras, ca aveam o aniversare ... eu nu si nu... m-a luat mai mult pe sus... ne-am intors inapoi acasa.... si imi tot spunea ca ma iub, ca nu mi-ar face never ceva care sa ma raneasca... si eu plangeam...
si imi zice: uite cum strici tu surprizele... eu nu pricepeam... ma mai lasa un pic... si apoi: am vorbit cu proprietara garsonierei sa nu mai caute alt chirias... eu cum? dar de ce? cum o sa facem? si el... banii sa fie problema noastra, dar sa fim noi impreuna....
si apoi am mai discutat.... si asa a ramas....
Slava Domnului!

#1392 2008-11-24 19:52:33

skumpi
Vizitator

big_smile big_smile big_smile superrrrrrrrrrr
era un prostuc dak renunta la tine smile
incearca sa`i explici... asta asa ca fapt divers ca va putea avea grija de copilul lui oricum...si k nu era tocmai okey sa se mute `napoi doar pt copil k nu`l ajuta delok...ba mai mult rau ii facea`
ma bucur pt voi....sper sa va lase fposta in pace sa aveti si voi sarbatori linistite big_smile

Publicitate

loading...

#1393 2008-11-24 19:54:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ma bucur poke ca a iesit cum vroiai tu...sper sa ramana asa si sa fiti fericiti...va doresc numai bine

#1394 2008-11-24 19:55:54

pokemon
Diamond member

valeu... din partea fostei ma mai astept la cine stie ce minune... dar sa fim noi impreuna, ca ma descurc eu cu ea big_smile
o sa mai aduc in discutie subiectul, dar las intai sa mai treaca un timp wink
multumim la fel pt urari!  storstark
ahh...sa va spun ca dupa noaptea aia m-am ales cu o vanataie cat podul palmei, pe picior... yeah... i know!  wow

kram

#1395 2008-11-24 20:02:45

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

am urmarit si eu subiectul din "umbra"...vai asha ma bucur pt tine poke smile
super cadou de craciun!...dak s-a intors acum e clar k gata, asta a fost tot. poti sa consideri ca ce a fost mai rau a trecut smile de acum va descurcati voi cu fosts..unde-s doi puterea creste big_smile

#1396 2008-11-24 20:09:22

pokemon
Diamond member

danny, multumesc! da... asta e singurul cadou ce mi-l doresc! Singurul!
va multumesc din suflet tuturor!

#1397 2008-11-24 22:35:02

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

pokemon, eu nu ma bucur pt tine....ca ai avut ghinionul sa te indragostesti de un astfel de om. Lucia are mare dreptate...
Ca il iubesti nu e vina ta si nici nu prea poti controla asta, dar ai putea sa-ti iei niste masuri de precautie si sa nu mai crezi orice face sau zice. Stiu ca atunci cand iubesti e mai greu sa vezi realitatea, dar macar incearca.
Imi aduc aminte o scena dintr-un film...Chicago parca....cand nevasta il prinde pe barbat-su cu 2 in pat in focul pasiunii...si el ii zice relaxat "draga mea, tu crezi ce vezi sau ce-ti spun eu? "

Eu nu zic ca trebuie sa-l suspectezi. Zic doar ca orice gest sau vorba a lui prin care incearca sa te convinga ca te iubeste nu trebuie sa fie un motiv sa-l iubesti tu mai mult. Ia-le ca pe ceva ce meriti.

Si ai dreptate...tot ce poti face acum e sa astepti....dar nu sa se hotarasca el ce face....ci sa te maturizezi tu. O sa vezi altfel viata odata cu inaintarea in varsta....ti-o spun din experienta... smile

#1398 2008-11-24 22:37:34

pokemon
Diamond member

Halla si atunci ar trebui sa nu mai credem in nimeni? Eu nu pot.... si pana la proba contrarie, acord unui om toata increderea...

#1399 2008-11-24 22:43:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

oi fi eu dusa..dar ce inseamna "astfel de om"? ca zau ca de cate zile tine povestea asta eu nu vad ce vedeti voi atat de rau la omu asta.. si chiar is curioasa...poate nu`mi dau eu seama

hjarta

#1400 2008-11-24 22:49:31

halla
Full member

Cred ca tine de firea omului....unii care dau mai mult...altii care primesc mai mult smile

#1401 2008-11-24 22:52:58

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

dar ce nu ii da el? ca asta nu pricep..
era vorba de copil.. chiar daca m-ar durea pana la infinit, l-as aprecia pe omul ala..
pur si simplu, greseala lui a fost ca nu si-a dat seama ca poate fi alaturi de copil si divortat de tipa aia (dar asta a fost din cauza amenintarilor tipei si etc..normal ca l-a zabunit de cap).. da de aici pana la "astfel de om".. eu nu vad unde a gresit atat de condamnabil..

hjarta

#1402 2008-11-24 22:53:10

halla
Full member

Loveable a scris:

oi fi eu dusa..dar ce inseamna "astfel de om"? ca zau ca de cate zile tine povestea asta eu nu vad ce vedeti voi atat de rau la omu asta.. si chiar is curioasa...poate nu`mi dau eu seama

A facut rau ca se joaca cu sentimentele unui copil...ca ea, fata de el e un copil...oricat s-ar crede ea de matura. Si o chinuie.

#1403 2008-11-24 22:56:43

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

mr poke e intre ciocan si nicovala. ma gandesc ca si lui ii este foarte greu. dar tot tie poke iti cel mai greu kram

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1404 2008-11-25 01:50:50

skumpi
Vizitator

halla a scris:

Loveable a scris:

A facut rau ca se joaca cu sentimentele unui copil...ca ea, fata de el e un copil...oricat s-ar crede ea de matura. Si o chinuie.

da nu a facut`o cu intentie.... dak asa a fost conjunctura....
ce crezi k stia el ce urma sa fie ? ... ma indoiesc
si oare ce am fi zis de un om caruia nu`i pasa d copilu lui si nu`l intereseaza doar ca sa`i fie lui bine ! aaa ? mie sincer nu mi`ar placea un astfel de om langa mine...
degeaba...subiect delicat....parerile sunt impartite
important e sa fie ei bine hjarta si bebe sa nu aiba prea mult de suferit  roll

#1405 2008-11-25 09:39:14

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

eu tin cu poke puss mai bine sa-i fie bine lu' poke si bebe sa aiba parintii despartiti. ce sa faci? nu stiu, mie mi se pare prea mult sa stai cu celalat doar pentru copil, avand in vedere ca mr poke o iubeste pe poke tongue
adik bebe  poate sa nu sufere si daca are parintii despartiti.
poke fericita, mr poke fericit si el si impacat smile asta e situatia....delicata si nu cred ca va avea un happy ending pentru toti neutral

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1406 2008-11-25 18:22:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ma bucur mult pt tine pokemon kram
o sa vezi ca de-acum o sa fie bine puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.