homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-78

#1464 2008-11-27 00:09:04

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: S'a terminat 2

sincer, nu as mai vrea, prea mult am suferit din cauza lui..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#1465 2008-11-27 00:09:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

gelozia asta exagerata nu e buna....un pic acolo da, dar sa fie din plin nu aduce nimic bun

#1466 2008-11-27 00:10:32

mihaela2289
Hero member

nu cred ca a fost gelozie din partea lui..ci prostie... nu s-a gandit ce are langa el si ce pierde..dar va vedea...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#1467 2008-11-27 00:11:32

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pai atunci poate e mai bine asa daca nu mai vrei..
dar nu o transforma intr-o razbunare, ca nu are sens.. tie iti faci rau

hjarta

#1468 2008-11-27 00:11:44

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

la mijloc este undeva neincrederea si mai ales ca spui k s-au adunat multe, poate lipsa de a comunica la momentul potrivit si de a spune cva potrivit.
si eu am facut de mai multe ori greseala sa-i zic "daca u faci asa cu mine imi gasesc si eu pe altu s vedem ce faci" cva de genu asta i-am zis iar inconstient ii induci starea de neincredere si il indepartezi. nu stiu cum s-a desfasurat relatia voastra, spun ce gandesc si din ce am mai inteles eu.
mie mi se pare un lucru banal din ce v-ati certat, si mai ales ca tu probabil te simteai ca intr-o menghina el fiind asa gelos. si eu inconstient mai fac prostia asta cu al meu si ajunge la un moment dat sa isi scoata spada si s se apere iar eu ajung s insinuez ca nu ii pasa de mine si ajungem sa ne certam rau de tot de la niste simple cuvinte, fleacuri.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#1469 2008-11-27 00:13:53

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu stiu un lucru ....cand barbatul se stie vinovat , incearca sa se scuze acuzandu-te pe tine .....de practic ce face el ....asa procedeaza ei .....unii

..be the best ...fuck the rest smile))

#1470 2008-11-27 00:14:06

mihaela2289
Hero member

mereu am incercat sa comunicam amandoi dar ajungeam la cearta
poate..doar nu ne potriveam... cine stie..nu mais tiu nimic

nu stiu daca m-a inselat, acum nici nu mai ma intereseaza
el mi-a jurat ca nu...dar nu stiu si nu am cum sa aflu asa ceva..

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-11-27 00:14:46)

#1471 2008-11-27 00:21:51

skumpi
Vizitator

da te simti chiar nashpa cand stii k u nu faci nik si el vine cu neincredere si reprosuri...stiu cat m`a durut pe mine asta cand a meu nu avea incredere in mine...bai si nu`i facusem nik ? si atunci dc ? altora carora le`am facut si nu aveau incredere am zis okey...asta merit...da lui ? nu`l inselasem ma comportam exemplar si tot eram privita ca aia rea neutral  asa i`am zis si eu ... mno lasa ca o sa te insel si atunci o sa fii capabil sa faci diferenta dintre acum si ce o sa fie....cred ca s`o speriat sau o bagat bine la cap da o incetat ...bine asta era dupa cateva luni de relatie...la voi totusi sunt 5 ani neutral

#1472 2008-11-27 00:24:57

mihaela2289
Hero member

da...5 ani...5 ani in care am incercat sa fac sa fie bine... 5 ani pierduti asa...de pomana..cu unul care nu are incredere in mine...care nu are timp de mine ca trebuie sa doarma..care face reprosuri pt orice lucru facea... 5 ani.. neutral

#1473 2008-11-27 00:27:36

skumpi
Vizitator

valy_creata2000 a scris:

eu stiu un lucru ....cand barbatul se stie vinovat , incearca sa se scuze acuzandu-te pe tine .....de practic ce face el ....asa procedeaza ei .....unii

dap...asta`i o teorie buna wink
stii ca u o faci si esti convins ca si celalalt face acelasi lucru...si atunci ca nu indrepti atentia asupra ta arunci mingea in celalalt teren wink

desi acuma nu cred ca e si cazu Mihaelei ... chioar sunt unii care nu au motive de gelozie si din cauza neincrederii in propria persoana, stima de sine scazuta etc o apuca pe drumurile geloziei  neutral

#1474 2008-11-27 09:08:36

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

valy_creata2000 a scris:

dap... te acuza pe tine de ceva ce ii sta lui in fire.. si mie mi-a zis psiho asta neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1475 2008-11-27 09:13:48

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

valy_creata2000 a scris:

mai fac si eu din astea  diablo  dar eu nu vreau  angel
rotfl

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1476 2008-11-27 09:37:48

senorita
Insomniac member

pe mine ma facea ex-ul intruna imatura.... ce cretin... eram f contrariata pe acest motiv... cum sa ma faca el asa cand era ca si cum s-ar referi la el si la fazele de copil tampit  :f?rv?nad:
si m-a lamurit psiho big_smile

Ready? Steady... Go!

#1477 2008-11-27 09:40:29

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

pe mine ma facea ex-ul intruna imatura.... ce cretin... eram f contrariata pe acest motiv... cum sa ma faca el asa cand era ca si cum s-ar referi la el si la fazele de copil tampit  :f?rv?nad:

eu m'am lamurit singura lol

#1478 2008-11-27 10:05:16

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

pe mine m-au lamurit altii rodnar

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1479 2008-11-27 10:20:31

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

fetelor, adevarul e ca ne consumam timpul si energia aiurea incercand sa-i facem pe ei fericiti pentru ca asa ne simtim noi fericite. eu stiu ca dragostea arata altfel, cand esti in ea, insa adevarul e total diferit: dupa o perioada de timp el te va considera ca fiind a lui, ii aparti, esti acolo, ce nevoie mai e sa iti arate zilnic ca esti importanta pentru el? te-a cucerit o data, gata! sunt extrem de multi barbati care fac asa pentru ca asa gandesc. mult prea multi. si noi ce facem? incercam sa reparam, incercam sa facem relatia sa fie asa cum ne dorim, le gasim scuze, acceptam pretextele lor si speram ca intr-o zi.....va redeveni ce a fost. problema e ca toate astea se intampla aproape zilnic, si zilnic noi speram si uite asa zilele, trec, anii trec si ori devenim nefericite ori se rupe. daca o zi din 10 se poarta cat de cat frumos, pentru ziua aia il mai creditam cu o luna....nu-i bine! nu inseamna ca am fi egoiste dar ar trebui sa ne gandim in primul rand la noi, la ce ne dorim, la ce primim si sa nu mai incercam sa ne facem "castelul din vis" ci sa ni se ofere.
eu ma gandesc simplu: ce bine ar fi sa fiu iubita, sa incerce celalalt sa imi inteleaga toate toanele, sa ii arunc vorbe aiurea ca simt ca ma cicaleste si el sa treaca peste ele, sa fie mereu acolo pentru mine! adica sa fiu eu in locul barbatului ....cam asa sta treaba: noi ne zbatem, ei......
si va spun ceva:toate relatiile sunt frumoase la inceput, cel putin primii 3-4 ani cu siguranta, sau inca ceva timp dupa casatorie, apoi se trezeste simtul proprietatii din el, iar tu ii apartii si....doar nu o sa-i dispara "proprietatea" mai ales ca i s-a demonstrat ca "proprietatea" vrea sa fie a lui!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1480 2008-11-27 10:26:34

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

senorita a scris:

eu m'am lamurit singura lol

pai la cate "meciuri" si discutii idioate ai avut cu el.. pfff, cred si eu
eu sunt mic copil pe langa tine smile

Ready? Steady... Go!

#1481 2008-11-27 11:33:41

mihaela2289
Hero member

lucia05 a scris:

fetelor, adevarul e ca ne consumam timpul si energia aiurea incercand sa-i facem pe ei fericiti pentru ca asa ne simtim noi fericite. eu stiu ca dragostea arata altfel, cand esti in ea, insa adevarul e total diferit: dupa o perioada de timp el te va considera ca fiind a lui, ii aparti, esti acolo, ce nevoie mai e sa iti arate zilnic ca esti importanta pentru el? te-a cucerit o data, gata! sunt extrem de multi barbati care fac asa pentru ca asa gandesc. mult prea multi. si noi ce facem? incercam sa reparam, incercam sa facem relatia sa fie asa cum ne dorim, le gasim scuze, acceptam pretextele lor si speram ca intr-o zi.....va redeveni ce a fost. problema e ca toate astea se intampla aproape zilnic, si zilnic noi speram si uite asa zilele, trec, anii trec si ori devenim nefericite ori se rupe. daca o zi din 10 se poarta cat de cat frumos, pentru ziua aia il mai creditam cu o luna....nu-i bine! nu inseamna ca am fi egoiste dar ar trebui sa ne gandim in primul rand la noi, la ce ne dorim, la ce primim si sa nu mai incercam sa ne facem "castelul din vis" ci sa ni se ofere.
eu ma gandesc simplu: ce bine ar fi sa fiu iubita, sa incerce celalalt sa imi inteleaga toate toanele, sa ii arunc vorbe aiurea ca simt ca ma cicaleste si el sa treaca peste ele, sa fie mereu acolo pentru mine! adica sa fiu eu in locul barbatului ....cam asa sta treaba: noi ne zbatem, ei......
si va spun ceva:toate relatiile sunt frumoase la inceput, cel putin primii 3-4 ani cu siguranta, sau inca ceva timp dupa casatorie, apoi se trezeste simtul proprietatii din el, iar tu ii apartii si....doar nu o sa-i dispara "proprietatea" mai ales ca i s-a demonstrat ca "proprietatea" vrea sa fie a lui!

mare dreptate ai!! mare! mare! MARE!!!

#1482 2008-11-27 12:49:39

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pai mey fetelor, daca eu n-am incredere in al meu si simt k cva e in neregula nu iti dispare si putin din incredere, nu devii suspicioasa? asta ce ar insemna k eu il insel daca il acuz ca sa nu atrag atentie, desi nu-l insel.. cva de genu ata suna.
chestia cu increderea in sine cam asa este. n-ai incredere in cel de langa tine dar daca stai bien sa te gandesti e ca si cum n-ai avea incredere in tine.si eu am o problema cu increderea si sper sa o rezolv incet incet si sa nu-mi mai inchipui tot felul de lucruri.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.