homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-79

#1483 2008-11-27 13:00:26

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: S'a terminat 2

lucia05 a scris:

fetelor, adevarul e ca ne consumam timpul si energia aiurea incercand sa-i facem pe ei fericiti pentru ca asa ne simtim noi fericite. eu stiu ca dragostea arata altfel, cand esti in ea, insa adevarul e total diferit: dupa o perioada de timp el te va considera ca fiind a lui, ii aparti, esti acolo, ce nevoie mai e sa iti arate zilnic ca esti importanta pentru el? te-a cucerit o data, gata! sunt extrem de multi barbati care fac asa pentru ca asa gandesc. mult prea multi. si noi ce facem? incercam sa reparam, incercam sa facem relatia sa fie asa cum ne dorim, le gasim scuze, acceptam pretextele lor si speram ca intr-o zi.....va redeveni ce a fost. problema e ca toate astea se intampla aproape zilnic, si zilnic noi speram si uite asa zilele, trec, anii trec si ori devenim nefericite ori se rupe. daca o zi din 10 se poarta cat de cat frumos, pentru ziua aia il mai creditam cu o luna....nu-i bine! nu inseamna ca am fi egoiste dar ar trebui sa ne gandim in primul rand la noi, la ce ne dorim, la ce primim si sa nu mai incercam sa ne facem "castelul din vis" ci sa ni se ofere.
eu ma gandesc simplu: ce bine ar fi sa fiu iubita, sa incerce celalalt sa imi inteleaga toate toanele, sa ii arunc vorbe aiurea ca simt ca ma cicaleste si el sa treaca peste ele, sa fie mereu acolo pentru mine! adica sa fiu eu in locul barbatului ....cam asa sta treaba: noi ne zbatem, ei......
si va spun ceva:toate relatiile sunt frumoase la inceput, cel putin primii 3-4 ani cu siguranta, sau inca ceva timp dupa casatorie, apoi se trezeste simtul proprietatii din el, iar tu ii apartii si....doar nu o sa-i dispara "proprietatea" mai ales ca i s-a demonstrat ca "proprietatea" vrea sa fie a lui!

din pacate sunt multe femei care accepta asa ceva!depinde si femeie,daca el vede ca treci peste orice ar face ca sa fie bine atunci da,relatia devine din ce in ce mai urata,dar daca stii sa te pretuiesti tu pe tine insuti cel de langa tine te va pretui mult mai mult si va lupta mereu sa iti arate cat de mult insemni pt el.Vb din proprie experienta si al meu nu trece o singura zi in care sa nu imi arate cat de mult ma iubeste si ce insemn pt el...

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1484 2008-11-27 13:06:33

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

da, lucia. asa e
uite aici niste explicatii
http://www.phoenixmedica.ro/articole-ps … -cuplu.htm

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1485 2008-11-27 16:22:13

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

am si eu ointrebare pt voi,  cum ati faceti sau ce ati zice: partenerul primeste un bilet la un bal al bobocilor, normal ar fi sa-si roage partenwera sa mearga(prietena sotie ce-o fi). ei face figuri ca de ce sa o ia. nu e normal k ea sa se supere si sa-i fca aproape un scandal? e normal k vrea si ea sa mearga sa se distreze si normal ar fi s nu faca zambre parteneru?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#1486 2008-11-27 16:24:09

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

normal ca e normal sa mearga cu prietena..
cum sa mearga singur la bal, daca prietena poate veni si nu are nici o treaba atunci, si vrea..?

hjarta

#1487 2008-11-27 16:30:50

blue_elf
Hero member

ei asta mi se intampla mie. mi se pare nesimtire ce face si sunt plina de nervi.nu e niciun interes de serviciu e o distractie mai mult.ce naiba.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

Publicitate

loading...

#1488 2008-11-27 16:33:30

Loveable
Diamond member

una e cand te duci la un meci, la o tura de fotbal, la un joc pe calculator, la eu mai stiu ce...
dar la chefuri se merge in 2.. cum adica sa se duca sa se distreze, sa danseze, sa se simta bine.. si tu sa stai acasa sa te uiti la tv? adica nu vad nici un motiv pt care sa nu te ia cu el..
cere-i un singur motiv plauzibil pentru care sa mearga singur.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-27 16:36:00)

hjarta

#1489 2008-11-27 16:40:30

blue_elf
Hero member

nu vrea sa vorvim delok niciodata, vrea sa ramana lucrurile asa. mi-a facut o farsa azi care nu prea mi-a placut si doream liniste nui sa ma indispuna mai rau. un coleg de-al lui a venit la mine si mi-a zs" ia uite ce a primi andrei, a zs ca se duce fara tine la bal, k u nu mergi ca e prea mult fum" iar el radea ca un papitoi. si i-am zs" s-o creada el, a deci te-ai gandit numai la tine, nu mergi" si o tanti de acolo cica da ce face, ca pana acum pute sa se intalneasca cu 10 de aici. si i-am zs" dar nu e vb de asta, e vb k poate vreau si eu s merg s ma distrez si mie asa mi se pare normal"

mai are si pretentia sa am incredere in el.

sau o faza de acu 2 zile am fost l el l serv, si i-am zs eu s ma conduca si pe mine pana la lift si am dat sa=-l pup si el nu nu s-a intors, m-am uitat in spate siam vazut niste studente p[e acolo si m-a enervat a inceput cu faze de genu k nu-i plac pupicurile in public. incep sa ma simt neglijata si sa-mi fac tot felul de scenarii in cap. i-am zis ca ii e rusine cu mine si el "ca ce ca daca nu-mi plac pupicurile si tinutu de mana in public.. ma sufoci cu atatea pupicuri" si seara ne-am certat din cauza unui amarat de pupat.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 16:45:19)

Pastreaza-ti cugetul

#1490 2008-11-27 16:43:48

Loveable
Diamond member

de cat timp sunteti impreuna?

hjarta

#1491 2008-11-27 16:51:48

blue_elf
Hero member

anu viitor facem 4 ani si mai vrem sa ne si casatorim. m-a cerut cu cateva luni in urma,era foarte entuziasmat, eu putin mai sceptica imi era sa nu fie de moment fericirea asta a lui. si i-am zis" gandeste-te bine nu vreau sa aud apoi ca eram prea fericit si nu m-am gandit bine si mai bine o lasam balta", nu-mi place ca ii spune totul sorasii. i-a bagat tot felul de chestii in cap, sau mai bine zis o fi inteles el altcva dctt cetrebuia.am avut o discutie cu ea sapt trecuta de ne-am certat si ea mi-a zis mie sa nu mai zic ca-l iubesc ca eu nu-l iubesc sunt egoista, ca sunt obsedata de el. incerca sa ma scoata vinovata. sunt egoista pt ca vreau sa vb cu mine ? sunt egoista pt ca vreau sa fiu respectata si iubita? sunt egoista pt ca nu vreau sa fiu inselata? nu cred. inainte se ruga de mine sa vb cu ai mei sa ma lase sa mergem undeva la mare la munte, in club acu ce?

are darul de a vb mult si prost si fara rost uneori.

Pastreaza-ti cugetul

#1492 2008-11-27 16:54:57

Loveable
Diamond member

nu stiu ce sa zic.. dar e aiurea.. cum sa nu te ia la bal? pai asa, peste cativa ani o sa mearga in concediu fara tine ca deh, a primit o invitatie..
si in al doilea rand.. tu stii daca poti convietui cu o persoana cu care nu poti vorbi, nu poti discuta, intr-o relatie in care nu exista comunicare.

hjarta

#1493 2008-11-27 16:58:27

blue_elf
Hero member

Avem pretentia ca relatia de cuplu sa mearga de la sine. Este imposibil. Relatia de cuplu este ca un cont in banca: daca nu investesti, nu ai de unde ?cheltui? clipe frumoase. Nu ai profit. In viata, ca si la banca, credit li se da celor bogati. Investeste timp si iubire in relatia de cuplu si poti profita, imbogatindu-ti astfel viata cu dragoste si liniste sufleteasca.

asta am gasit intr-un articol. mi se pare cat se poate de normal. citesc o carte acum " barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus" trateaza problemele de cuplu, cyum sa-i vb partenerului cum sa-l asculti cum stai cu increderea in el si-n sine etc. se pare ca nu poti vb cu un barbat decat atunci intr-un moment placut si vulnerabil.

Pastreaza-ti cugetul

#1494 2008-11-27 17:04:01

Loveable
Diamond member

exista barbati cu care poti vorbi oricand, exista barbati care ar face orice pt tine, care nu ar concepe viata fara tine, care iti arata in fiecare secunda cat esti de importanta pt ei..care isi doresc din suflet o viata cu tine cu tot ce implica asta.. care vor sa te faca fericita, iar atunci cand suferi, sufera mai tare decat tine pentru ca nu suporta sa te vada asa..
dar de ce sa ne indragostim noi de astfel de barbati cand putem la fel de bine sa ne indragostim de unu care ne face sa suferim si nu ne apreciaza? ca nah, mai tre sa si suferi in viata asta.. roll

hjarta

#1495 2008-11-27 17:07:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

blue_elf, mie fazele astea doua pe care le-ai povestit, chiar si asa, scoase din context, mi se par mitocanii
asa se poarta el de obicei ? mi-e greu sa cred ca o persoana poate fi tandra si iubitoare si apoi sa-ti tranteasca o chestia ca asta... desi am mai vazut cazuri

#1496 2008-11-27 17:10:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de acord cu heimdall... desi ma rog, si eu am mai intlnit cazuri... dar si acolo era cate ceva putred...

eu cel putin pt chestii ca faza cu "studentele" ma isterizez rau... adica dintre mine si gura targului ce e emai important? cu lumea stai sau cu mine?

iar cealalta... mi se parea firesc sa discute initial cu tine si, daca tu nu voiai sa mergi (ca-i fum bla bla) sa fie ok de ambele parti ca el sa mearga singur. dar sa hotarasca din start pt tine... nush... cam ar fi cazul sa discutati serios....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1497 2008-11-27 17:13:13

blue_elf
Hero member

pot sa zik ca dupa ce am dat bacul  si i-am zs reziultatele mi-a zis" hai fa-ti bagajele plecam la mare" el fericit eu fericita, numai noi 2 la mare fara nimeni, si nu siu cum i-a venit ideea sa ma ceara. apoi i-a anuntat pe toti ca la anu ne casatorim, ba mult invidiosi cica s-ar fi mirat" adik cum u te insori cu ea( eu)?", unii s-au bucurat altii delok.eu fiind mai sceptica din fire( cu increderea stau prost) imi era ca peste cateva sapt-luni nu mai e asa, mai mult parca ar vrea sa nu my faca pasul, deaceea i-am si zis sa se gandeasca bine la acest luvccru ca e unul serios. nu stiu cum se face ca dupa ce a venit sorsa in bucuresti dupa cateva zile era my altfel, ba mai mult odata mi-a zis " cred ca m-am grabit, nu ne prea intelegem" am ramas cu gura cascata.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 17:17:58)

Pastreaza-ti cugetul

#1498 2008-11-27 17:17:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

blue_elf, inteleg ca tu esti micuta... el cati ani are ?
nu puteti sa va socializati mai putin cu sora lui ?
nu te lasa influentata de ce zice lumea sau el
eu tocmai de asta am scris, pentru ca daca era vorba de dulcegarii sau stat bot in bot toata ziua l-as fi inteles si pe el, dar aici e vorba de niste lucruri absolut normale

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-11-27 17:19:36)

#1499 2008-11-27 17:19:50

blue_elf
Hero member

el nu se gandeste asa un pic de ce ma isterizes si sunt geloasa, pt ca facand asa ma simt prost iar toti pe mine ma blameaza, spun ca eu sunt asa si pe dinkolo ca nu stiu de gluma.si daca si eu incerc sa glumesc nici atunci nu-i bine. vreau sa-i propun sa mergem la psihoterapeut dar sunt sigura ca va refuza mai mult imi va zice mie sa ma duc ca o sa am eu nevoie mai multa.

am 20 de ani iar el 27. eu as putea dar el nu, parca o prefera mai mult pe sorsa(ea are 30 d ani). am vb si cu sora mea i-am tot zis ce ma deranjeaza si mi-a zs" dar nu puteti sa n-o mai luati pe sorsa cu voi?" si i-am zs" din partea mea sa stea acsa dar el o ia." a ajuns chiar s-ami zik ea, sorsa ca n-am grija de el, k ar trebui cum vien acsa s-l intreb" vrei dragul meu ceva de mancare. ia s-ti pun ia s fac ia s dreg" ca asa trebuie.

Pastreaza-ti cugetul

#1500 2008-11-27 17:21:15

Loveable
Diamond member

si atunci de ce te mai chinui? serios daca inteleg.. daca acum nu va intelegeti, daca stii ca asa e, daca in 4 ani nu s-a schimbat in bine, crezi ca o sa se schimbe pe viitor?
daca el ti-a spus atunci ca poate s-a grabit, ia spune-i tu acum "cred ca te-ai grabit, nu ne prea intelegem".. vezi ce zice.

hjarta

#1501 2008-11-27 17:23:28

Loveable
Diamond member

aaaa da? vrei dragu meu sa-ti fac ceva? da.. intrebi.. dar atunci cand omu de langa tine merita.. cand si el te intreaba cum a fost azi? te simti bine? sa-ti fac un masaj? atunci da.. intrebi si tu cum te simti? ce vrei de mancare? etc..
si sunt curioasa... sora-sa cu prietenu ei asa face? sau numa sa dea indicatii stie..

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.