|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-79#1483 2008-11-27 13:00:26
Re: S'a terminat 2
din pacate sunt multe femei care accepta asa ceva!depinde si femeie,daca el vede ca treci peste orice ar face ca sa fie bine atunci da,relatia devine din ce in ce mai urata,dar daca stii sa te pretuiesti tu pe tine insuti cel de langa tine te va pretui mult mai mult si va lupta mereu sa iti arate cat de mult insemni pt el.Vb din proprie experienta si al meu nu trece o singura zi in care sa nu imi arate cat de mult ma iubeste si ce insemn pt el... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #1484 2008-11-27 13:06:33
Re: S'a terminat 2da, lucia. asa e Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1485 2008-11-27 16:22:13
Re: S'a terminat 2am si eu ointrebare pt voi, cum ati faceti sau ce ati zice: partenerul primeste un bilet la un bal al bobocilor, normal ar fi sa-si roage partenwera sa mearga(prietena sotie ce-o fi). ei face figuri ca de ce sa o ia. nu e normal k ea sa se supere si sa-i fca aproape un scandal? e normal k vrea si ea sa mearga sa se distreze si normal ar fi s nu faca zambre parteneru? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1486 2008-11-27 16:24:09
Re: S'a terminat 2normal ca e normal sa mearga cu prietena.. Offline #1487 2008-11-27 16:30:50
Re: S'a terminat 2ei asta mi se intampla mie. mi se pare nesimtire ce face si sunt plina de nervi.nu e niciun interes de serviciu e o distractie mai mult.ce naiba. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#1488 2008-11-27 16:33:30
Re: S'a terminat 2una e cand te duci la un meci, la o tura de fotbal, la un joc pe calculator, la eu mai stiu ce... Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-27 16:36:00) Offline #1489 2008-11-27 16:40:30
Re: S'a terminat 2nu vrea sa vorvim delok niciodata, vrea sa ramana lucrurile asa. mi-a facut o farsa azi care nu prea mi-a placut si doream liniste nui sa ma indispuna mai rau. un coleg de-al lui a venit la mine si mi-a zs" ia uite ce a primi andrei, a zs ca se duce fara tine la bal, k u nu mergi ca e prea mult fum" iar el radea ca un papitoi. si i-am zs" s-o creada el, a deci te-ai gandit numai la tine, nu mergi" si o tanti de acolo cica da ce face, ca pana acum pute sa se intalneasca cu 10 de aici. si i-am zs" dar nu e vb de asta, e vb k poate vreau si eu s merg s ma distrez si mie asa mi se pare normal" Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 16:45:19) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1490 2008-11-27 16:43:48
Re: S'a terminat 2de cat timp sunteti impreuna? Offline #1491 2008-11-27 16:51:48
Re: S'a terminat 2anu viitor facem 4 ani si mai vrem sa ne si casatorim. m-a cerut cu cateva luni in urma,era foarte entuziasmat, eu putin mai sceptica imi era sa nu fie de moment fericirea asta a lui. si i-am zis" gandeste-te bine nu vreau sa aud apoi ca eram prea fericit si nu m-am gandit bine si mai bine o lasam balta", nu-mi place ca ii spune totul sorasii. i-a bagat tot felul de chestii in cap, sau mai bine zis o fi inteles el altcva dctt cetrebuia.am avut o discutie cu ea sapt trecuta de ne-am certat si ea mi-a zis mie sa nu mai zic ca-l iubesc ca eu nu-l iubesc sunt egoista, ca sunt obsedata de el. incerca sa ma scoata vinovata. sunt egoista pt ca vreau sa vb cu mine ? sunt egoista pt ca vreau sa fiu respectata si iubita? sunt egoista pt ca nu vreau sa fiu inselata? nu cred. inainte se ruga de mine sa vb cu ai mei sa ma lase sa mergem undeva la mare la munte, in club acu ce? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1492 2008-11-27 16:54:57
Re: S'a terminat 2nu stiu ce sa zic.. dar e aiurea.. cum sa nu te ia la bal? pai asa, peste cativa ani o sa mearga in concediu fara tine ca deh, a primit o invitatie.. Offline #1493 2008-11-27 16:58:27
Re: S'a terminat 2Avem pretentia ca relatia de cuplu sa mearga de la sine. Este imposibil. Relatia de cuplu este ca un cont in banca: daca nu investesti, nu ai de unde ?cheltui? clipe frumoase. Nu ai profit. In viata, ca si la banca, credit li se da celor bogati. Investeste timp si iubire in relatia de cuplu si poti profita, imbogatindu-ti astfel viata cu dragoste si liniste sufleteasca. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1494 2008-11-27 17:04:01
Re: S'a terminat 2exista barbati cu care poti vorbi oricand, exista barbati care ar face orice pt tine, care nu ar concepe viata fara tine, care iti arata in fiecare secunda cat esti de importanta pt ei..care isi doresc din suflet o viata cu tine cu tot ce implica asta.. care vor sa te faca fericita, iar atunci cand suferi, sufera mai tare decat tine pentru ca nu suporta sa te vada asa.. Offline #1495 2008-11-27 17:07:04
Re: S'a terminat 2blue_elf, mie fazele astea doua pe care le-ai povestit, chiar si asa, scoase din context, mi se par mitocanii Offline #1496 2008-11-27 17:10:23
Re: S'a terminat 2de acord cu heimdall... desi ma rog, si eu am mai intlnit cazuri... dar si acolo era cate ceva putred... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1497 2008-11-27 17:13:13
Re: S'a terminat 2pot sa zik ca dupa ce am dat bacul si i-am zs reziultatele mi-a zis" hai fa-ti bagajele plecam la mare" el fericit eu fericita, numai noi 2 la mare fara nimeni, si nu siu cum i-a venit ideea sa ma ceara. apoi i-a anuntat pe toti ca la anu ne casatorim, ba mult invidiosi cica s-ar fi mirat" adik cum u te insori cu ea( eu)?", unii s-au bucurat altii delok.eu fiind mai sceptica din fire( cu increderea stau prost) imi era ca peste cateva sapt-luni nu mai e asa, mai mult parca ar vrea sa nu my faca pasul, deaceea i-am si zis sa se gandeasca bine la acest luvccru ca e unul serios. nu stiu cum se face ca dupa ce a venit sorsa in bucuresti dupa cateva zile era my altfel, ba mai mult odata mi-a zis " cred ca m-am grabit, nu ne prea intelegem" am ramas cu gura cascata. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 17:17:58) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1498 2008-11-27 17:17:41
Re: S'a terminat 2blue_elf, inteleg ca tu esti micuta... el cati ani are ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-11-27 17:19:36) Offline #1499 2008-11-27 17:19:50
Re: S'a terminat 2el nu se gandeste asa un pic de ce ma isterizes si sunt geloasa, pt ca facand asa ma simt prost iar toti pe mine ma blameaza, spun ca eu sunt asa si pe dinkolo ca nu stiu de gluma.si daca si eu incerc sa glumesc nici atunci nu-i bine. vreau sa-i propun sa mergem la psihoterapeut dar sunt sigura ca va refuza mai mult imi va zice mie sa ma duc ca o sa am eu nevoie mai multa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1500 2008-11-27 17:21:15
Re: S'a terminat 2si atunci de ce te mai chinui? serios daca inteleg.. daca acum nu va intelegeti, daca stii ca asa e, daca in 4 ani nu s-a schimbat in bine, crezi ca o sa se schimbe pe viitor? Offline #1501 2008-11-27 17:23:28
Re: S'a terminat 2aaaa da? vrei dragu meu sa-ti fac ceva? da.. intrebi.. dar atunci cand omu de langa tine merita.. cand si el te intreaba cum a fost azi? te simti bine? sa-ti fac un masaj? atunci da.. intrebi si tu cum te simti? ce vrei de mancare? etc.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|