homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-80

#1502 2008-11-27 17:31:32

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: S'a terminat 2

sorsa cu priten? hahahaha ma faci sa rad... glumesti nu? n-are niciun prieten. nu vreau sa rad de suferinta ei sau chestii de genu dar  acu activa ani in urma trebuia sa se acsatoreasca cu unu si tipu a inselat-o, i-a zs tot tot ec a facut cu aia si cica ea a tacut din gura nu i-a mai zis nimic, cica" ce era sa-i mai zic ca mai rau facea, am tacut din gura". si dupa ceva timp a paraist-o. si de atunci nu stiu daca a mai avut ep cineva.

pai sapt trecuta a venit de la sibiu si cum am intrat pe usa l-am intrebat daca a mancat, mai mult sa ma auda sorsa si mi-a zs k a mancat niste mici. peste 1 h striga la masa ca ii e foame si s-i incalzeasca ceva de mancare si i-am zis"auzi ia stia putin de ce o strigi p maicata? dc nu-mi zici mie? dupa zice lumea k n-am grija de tine"

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#1503 2008-11-27 17:34:37

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

blue voi intotdeauna ati avut probleme....imi amintesc ca mereu ti-a facut faze de genul asta...eu sa fi fost in locul tau ii dadeam papucii de f mult timp si ma gandeam de 100 de ori inainte sa-i accept cererea in casatorie....

#1504 2008-11-27 17:40:26

blue_elf
Hero member

nu vreau sa vb cu el pe mess treburi de genul asta dar maine chiar o as vb cu el, pb este urmatoarea ca nu stiu cum sa fac ca sa nu fie sorsa prin preajma. si chiar ma gandeam sa vb cu mama lui si cu a  mea sa-i zic ce ma doare si sa vb doar noi 4 fara nimeni. masa zice ca e bine sa fie armonie mereu, ca n-are rost sa ne certam etc, bun dar armonie asta vreau si eu, nu vreau faca ce zic eu dar macar sa fie atent la mine, daca eu ma simt bine in momentul ala, daca e nevoie sa ma intrebe cva, nu vreau sa mai asculte de altii care ne vor raul iar el ii crede vezi doamne prieteni( prieteni nu sunt, decat unii cu care se intalneste si vb despre masini si alte chestii si atat), sa ajunga acei oameni(cum au ajuns deja) sa zica ca el e fraier ca sta cu mine ca prea sunt geloasa, impulsiva, posesiva. faci glume da nu sari calu. iti amintesti ca e cineva langa tine pe care u il umilesti. pe mine ma doare-n dos de parerea celorlalti dar pe el se pare ca nu deoarece  mi-a reprosat odata ca acei "buni" prieteni ai lui i-au zs asta-vara cnd ne-am certat noi si desp. " lasa ba ca e mai bine asa, si-asa te tragea in jos" cu ce mama draqului il trageam in "dos", ca vroiam sa ii fie bine si noua implicit sa nu my asculte de toti trantorii?

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 17:45:22)

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#1505 2008-11-27 18:03:54

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tu il iubesti? mult?

hjarta

#1506 2008-11-27 18:17:17

blue_elf
Hero member

/smile da normal ca-l iubesc.

Pastreaza-ti cugetul

Publicitate

loading...

#1507 2008-11-27 18:23:11

Loveable
Diamond member

apoi nu e neaparat normal smile
da era cam logic, din moment ce tu vrei sa salvezi o relatie care, din exterior, se vede clar ca nu se mai poate salva..
sa traiesti nefericita alaturi de el nu cred ca iti doresti, iar sanse ca el sa se schimbe sunt cam 0...
si cred ca si tu vezi lucru asta, da nu prea vrei sa il accepti..

hjarta

#1508 2008-11-27 18:32:04

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

blue_elf a scris:

sau o faza de acu 2 zile am fost l el l serv, si i-am zs eu s ma conduca si pe mine pana la lift si am dat sa=-l pup si el nu nu s-a intors, m-am uitat in spate siam vazut niste studente p[e acolo si m-a enervat a inceput cu faze de genu k nu-i plac pupicurile in public. incep sa ma simt neglijata si sa-mi fac tot felul de scenarii in cap. i-am zis ca ii e rusine cu mine si el "ca ce ca daca nu-mi plac pupicurile si tinutu de mana in public.. ma sufoci cu atatea pupicuri" si seara ne-am certat din cauza unui amarat de pupat.

asa facea fostul meu prieten... sad  adica la inceput era pupacios si ii placea sa simta atingerea mainilor si apoi nu ii ma plac pupicii in public sad

#1509 2008-11-27 18:34:05

Loveable
Diamond member

nu e un amarat de pupic... sunt micile gesturi care fac relatia sa mearga, si care fac viata mai frumoasa..
deci e foarte important, nu e un amarat de pupic..

hjarta

#1510 2008-11-27 18:36:58

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

blue....f urat din partea lui sad nu ii mai permite si tu atatea ca de aia se comporta asa.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1511 2008-11-27 18:50:19

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io ti'as propune blue sa fii oleak mai indiferenta cu el, dar nush ce rezultate vei obtine sad de multe ori obtii o imbunatatire a comportamentului, dar proababil k in cazul vostru se va accentua mai mult distanta

#1512 2008-11-27 19:03:37

blue_elf
Hero member

nu-mi place ca toata lumea isi baga coada, si cel mai mult el se simte atacat si ajungem sa ne certam noi, varsandu-si nevii pe mine. vom vorbi maine numai noi, si-asa ramna la el maine seara.

Pastreaza-ti cugetul

#1513 2008-11-27 19:13:03

Loveable
Diamond member

tu stii blue..
sa speram ca totul se rezolva si o sa fie bine..
dar la fel de "atacata" esti si tu.. si tu nu iti versi nervii pe el.. sunt prea multe probleme, dar daca tu crezi ca ai puterea sa incerci sa le rezolvi, eu iti urez succes puss

hjarta

#1514 2008-11-27 19:17:40

andrulina
Addicted member

blue daca te iubeste va face ce vrei tu in asa fel incat sa va fie bine...poate sa-si bage coada multi el nu tb sa se lase influentat...daca face ce zic altii inseamna ca nu te iubeste suficient.

#1515 2008-11-27 19:33:27

blue_elf
Hero member

nu vreau sa faca ce vreau eu, vreau sa faca ce ne e noua bine( am inteles ce ai vrut u sa spui andrulina). o sa-i propun sa mergem la un psihoterapeut. multumesc pt cuvintele frumoase si pline de caldura.

Pastreaza-ti cugetul

#1516 2008-11-27 21:22:56

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

blue, eu nush ce sa zic....de fapt stiu dar na, e cam acelasi lucru cu ce au zis niste fete mai sus: nu prea suna bine treaba..si dak asha e acum, slabe sanse sa se remedieze situatia.
Faza cu nu ii place sa fie pupat in public si etc..sa fim seriosi! cand se ajunge la asta stim cu toate care e finalul k vorba aia: been there, done that!
Te-as sfatui sa fii o perioada indiferenta...vezi ce se intampla. Daca el nu sesizeaza, eu zic sa incerci sa te indepartezi treptat de el si sa il uiti in final...

#1517 2008-11-27 21:43:34

skumpi
Vizitator

uffff
degeaba ca diferenta de varsta se vede
se pare ca el se lasa ushor influentat de cei din jur ( vezi sora lui ) ceea ce nu prea e bine neutral
incearca si u sa ai mai multa incredere in el si in tine in acelasi tp...nimanui nu`i place sa fie cicalit si chestii de genu... nu mai baga de seama toate glumitele...ba mai mult cand face o gluma proasta zambeste si intoarcei`o `napoi...sa inghita in sec... poate asa o sa constientizeze k nu face bine`

#1518 2008-11-27 23:24:59

blue_elf
Hero member

skumpi cred ca asa o sa fac. sa-i acord mai mult credit si mie la fel.(asa=mi mai place sa-i spun increderii). cred ac e o perioada din aceea mai ciudata.e posibil ca anumite lucruri sa le fi inteles gresit, atat eu cat si el( mai ales cand vorbim, parca vb limbi diferite, daca imi zice cva de genu nu-mi place asa si pe dinkolo inteleg altcva si fac tam-tam in loc sa gandesc exact ceea ce vrea sa zica la fel si in cazul lui). barbatii astia sunt atat de ciudati.

Pastreaza-ti cugetul

#1519 2008-11-27 23:32:31

Loveable
Diamond member

offtopic eu mai stricta decat skumpi?  :f?rv?nad:
cred ca e ceva in aer lol

hjarta

#1520 2008-11-27 23:35:13

andrulina
Addicted member

rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.