|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-80#1502 2008-11-27 17:31:32
Re: S'a terminat 2sorsa cu priten? hahahaha ma faci sa rad... glumesti nu? n-are niciun prieten. nu vreau sa rad de suferinta ei sau chestii de genu dar acu activa ani in urma trebuia sa se acsatoreasca cu unu si tipu a inselat-o, i-a zs tot tot ec a facut cu aia si cica ea a tacut din gura nu i-a mai zis nimic, cica" ce era sa-i mai zic ca mai rau facea, am tacut din gura". si dupa ceva timp a paraist-o. si de atunci nu stiu daca a mai avut ep cineva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1503 2008-11-27 17:34:37
Re: S'a terminat 2blue voi intotdeauna ati avut probleme....imi amintesc ca mereu ti-a facut faze de genul asta...eu sa fi fost in locul tau ii dadeam papucii de f mult timp si ma gandeam de 100 de ori inainte sa-i accept cererea in casatorie.... Offline #1504 2008-11-27 17:40:26
Re: S'a terminat 2nu vreau sa vb cu el pe mess treburi de genul asta dar maine chiar o as vb cu el, pb este urmatoarea ca nu stiu cum sa fac ca sa nu fie sorsa prin preajma. si chiar ma gandeam sa vb cu mama lui si cu a mea sa-i zic ce ma doare si sa vb doar noi 4 fara nimeni. masa zice ca e bine sa fie armonie mereu, ca n-are rost sa ne certam etc, bun dar armonie asta vreau si eu, nu vreau faca ce zic eu dar macar sa fie atent la mine, daca eu ma simt bine in momentul ala, daca e nevoie sa ma intrebe cva, nu vreau sa mai asculte de altii care ne vor raul iar el ii crede vezi doamne prieteni( prieteni nu sunt, decat unii cu care se intalneste si vb despre masini si alte chestii si atat), sa ajunga acei oameni(cum au ajuns deja) sa zica ca el e fraier ca sta cu mine ca prea sunt geloasa, impulsiva, posesiva. faci glume da nu sari calu. iti amintesti ca e cineva langa tine pe care u il umilesti. pe mine ma doare-n dos de parerea celorlalti dar pe el se pare ca nu deoarece mi-a reprosat odata ca acei "buni" prieteni ai lui i-au zs asta-vara cnd ne-am certat noi si desp. " lasa ba ca e mai bine asa, si-asa te tragea in jos" cu ce mama draqului il trageam in "dos", ca vroiam sa ii fie bine si noua implicit sa nu my asculte de toti trantorii? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 17:45:22) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1505 2008-11-27 18:03:54
Re: S'a terminat 2tu il iubesti? mult? Offline #1506 2008-11-27 18:17:17
Re: S'a terminat 2/ da normal ca-l iubesc. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#1507 2008-11-27 18:23:11
Re: S'a terminat 2apoi nu e neaparat normal Offline #1508 2008-11-27 18:32:04
Re: S'a terminat 2
asa facea fostul meu prieten... adica la inceput era pupacios si ii placea sa simta atingerea mainilor si apoi nu ii ma plac pupicii in public http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #1509 2008-11-27 18:34:05
Re: S'a terminat 2nu e un amarat de pupic... sunt micile gesturi care fac relatia sa mearga, si care fac viata mai frumoasa.. Offline #1510 2008-11-27 18:36:58
Re: S'a terminat 2blue....f urat din partea lui nu ii mai permite si tu atatea ca de aia se comporta asa. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #1511 2008-11-27 18:50:19
Re: S'a terminat 2io ti'as propune blue sa fii oleak mai indiferenta cu el, dar nush ce rezultate vei obtine de multe ori obtii o imbunatatire a comportamentului, dar proababil k in cazul vostru se va accentua mai mult distanta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #1512 2008-11-27 19:03:37
Re: S'a terminat 2nu-mi place ca toata lumea isi baga coada, si cel mai mult el se simte atacat si ajungem sa ne certam noi, varsandu-si nevii pe mine. vom vorbi maine numai noi, si-asa ramna la el maine seara. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1513 2008-11-27 19:13:03
Re: S'a terminat 2tu stii blue.. Offline #1514 2008-11-27 19:17:40
Re: S'a terminat 2blue daca te iubeste va face ce vrei tu in asa fel incat sa va fie bine...poate sa-si bage coada multi el nu tb sa se lase influentat...daca face ce zic altii inseamna ca nu te iubeste suficient. Offline #1515 2008-11-27 19:33:27
Re: S'a terminat 2nu vreau sa faca ce vreau eu, vreau sa faca ce ne e noua bine( am inteles ce ai vrut u sa spui andrulina). o sa-i propun sa mergem la un psihoterapeut. multumesc pt cuvintele frumoase si pline de caldura. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1516 2008-11-27 21:22:56
Re: S'a terminat 2blue, eu nush ce sa zic....de fapt stiu dar na, e cam acelasi lucru cu ce au zis niste fete mai sus: nu prea suna bine treaba..si dak asha e acum, slabe sanse sa se remedieze situatia. Offline #1517 2008-11-27 21:43:34
Re: S'a terminat 2uffff #1518 2008-11-27 23:24:59
Re: S'a terminat 2skumpi cred ca asa o sa fac. sa-i acord mai mult credit si mie la fel.(asa=mi mai place sa-i spun increderii). cred ac e o perioada din aceea mai ciudata.e posibil ca anumite lucruri sa le fi inteles gresit, atat eu cat si el( mai ales cand vorbim, parca vb limbi diferite, daca imi zice cva de genu nu-mi place asa si pe dinkolo inteleg altcva si fac tam-tam in loc sa gandesc exact ceea ce vrea sa zica la fel si in cazul lui). barbatii astia sunt atat de ciudati. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1519 2008-11-27 23:32:31
Re: S'a terminat 2 eu mai stricta decat skumpi? :f?rv?nad: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|