homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-83

#1559 2008-11-29 14:14:12

skumpi
Vizitator

Re: S'a terminat 2

bine cu respectivu ma certam asa la mijto...nu erau certuri de alea cu tzipete mai degraba cu ironii lol

#1560 2008-11-29 14:20:45

bebe 24
New member
Inregistrat: 2008-11-20

al meu, cand vreau sa vb ceva serios cu el, sa-mi expun si eu of-ul, se inchide in el, invoca vreun motiv sa plece, orice sa nu se certe! mi-a zis odata k nu stie cum se face asta( cearta)..., dar e buna in unele momente, si e mai dulce impacarea! parca si intervine o anumita monotonie dc e totul lapte si miere! sau asta e doar parerea mea?

Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi!

#1561 2008-11-29 14:26:45

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu inainte ma certam f des cu iubi, dar de o buna bucata de timp am invatat amandoi cum sa evitam certurile, de fapt el oricum le evita, eu eram aia care sarea cu gura, dar ma deranja ca nu prea isi spunea punctul de vedere si tacea...acum vb, nu ma lasa doar pe mine s-o fac si oricum si eu m-am schimbat in sensul ca nu mai ridic vocea ci discut normal si matur...
din punctul meu de vedere certurile astea nu sunt benefice...nu vad de ce sa ne certam cand putem f bine discuta pe ton ok ce ne deranjeaza, fara sa para o cearta
iar in ceea ce priveste monotonia, nu-s de acord ca intervine daca totul e f ok...intervine din alte motive

#1562 2008-12-01 20:44:13

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Acum ceva vreme simteam ca toata viata mea s-a sch..si totul avea sa fie bine si perfect..intrasem si eu in clubul "aspirantelor la titlul de mamica" dar vad ca nici anul asta nu scap de blestemul meu... sad
Pe scurt..iubi al meu a facut tot posibilul sa avem o rel frumoasa, la anu urma sa facem nunta si daca tot aveam sa avem un viitor incepusem sa incercam sa facem si un bb ca totul sa fie complet..niciodata nu am avut incredere in cineva cand imi zicea ca totul o sa fie bne i sa nu mai fiu tot timpul "in garda" si de data asta el m-a convins ca o sa fie diferit..ei bine, perioada asta a lui de schimbare in bine a trecut, ne-am certat..ne-am despartit si toate planurile s-au dus pe apa sambetei...Inca il iubesc si as fi vrut sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de el..dar nu asa....
In fiecare an am facut sarbatorile singura si a fost groaznic..anul asta el mi-a promis singur ca nu va fi asa..ca va fi langa mine si ca nu are ce sa sch asta...
well...vine craciunul..si traditia mea continua..o fi blestem..o fi noroc..nush cum sa-i zic..dar la cat de fericita eram acum cateva zile..pana la urma tot o sa fie cea mai trista sarbatoare pentru mine..
Va doresc la toate numai iubire..si sa fiti fericite alaturi de cei dragi!!! puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-12-01 20:47:01)

#1563 2008-12-01 20:46:55

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu iar m-am impacat cu al meu rotfl bine ca nu fac singura sarbatorile.

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#1564 2008-12-01 20:47:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Ralu daca vrei sa ne povestesti ce s-a intamplat noi suntem aici sa stii puss

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1565 2008-12-01 20:47:40

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai ralu,k poate va impacati sad nu e blestem k ai fost singura de sarbatori,e pura intamplare

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1566 2008-12-01 21:11:04

Ralu_White
Full member

stiu ca sunteti aici..si asta imi place cel mai mult la voi..puss
e greu sa ma gandesc la ce s-a intamplat..si culmea..dintr-o prostie..de cateva zile e plecat cu munca in alt oras si m-a sunat intr-o zi toata ziua..dar nu am auzit tel pt ca era pe vibratii si am avut foarte multe pe cap cu serviciul meu..seara cand am ajuns acasa l-am sunat si 2 zile nu mi-a rasp la tel..dupa am primit un msej si mi-a zis ca daca eu imi fac de cap el dc nu ar putea..si a inceput sa faca iar tot ce facea inainte sa ma ceara...lucruri pentru care ne-am certat de multe ori...l-am rugat sa inceteze si mi-a zis ca nu are de ce .. fiecare cu micile lui defecte si am ajuns de comun acord ca e mai bine fiecare sa mearga pe drumul lui daca nu putem sa ne intelegem.
nu stiu daca e vreo sansa sa ne impacam, pt ca sunt multe la mijloc si nu stiu daca sa fac ceva sau nu sa ne impacam sa fie iar ca inainte..ma gandesc ca totusi..o nunta nu e ceva de joaca..si daca ar mai aparea si un bb si iar s-ar intampla asa cv...uneori se poarta ca un copil de 5 ani si ma gandesc cu frica la viitor..
@rrammonna...am ajuns la concluzia ca e blestem...ca de multi ani patesc asa..nu stiu ce sa fac sa scap de intamplarea asta care se repeta..asa ca am ajuns sa ma resemnez..

#1567 2008-12-01 21:23:21

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

eu iar m-am impacat cu al meu rotfl bine ca nu fac singura sarbatorile.

neutral

#1568 2008-12-01 21:27:04

skumpi
Vizitator

Ralu daca crezi ca nu poti sa`l ierti pt ce a facut nu o face doar asa ca deh vin sarbatorile neutral

F pueril din partea lui sa se supere pt asa ceva` si apoi sa se "razbune"
numa u stii care sunt chestiile alea care le`a facut inainte si acum nu le mai facea si l`a facut iar smile gandeste`te ca poate nu s`a "vindecat" de ele si cum s`a vazut singur a gasit el un motiv sa le repete neutral se mai intampla`
f urat ca aveati planuri si toate cele si acum el face faze de`astea...iti pierzi toata increderea in el ...
imi pare rau dar stai linistita ca nu e nici un blestem ci pura coincidenta`
cineva e pus acolo si pt tine wink

#1569 2008-12-01 21:37:32

Ralu_White
Full member

skumpi de iertat pot sa-l iert si putem sa ne impacam..dar nu stiu daca e bine..ca daca acum el se poarta atat de pueril mai incolo..nici nu vreau sa ma gandesc..
si ai dreptate intr-o privinta..nu s-a vindecat..doar a dat de inteles ca ar fi asa..stiu ca un om nu poti sau e f greu sa-l schimbi mai ales la varsta lui..dar nu stiu ce sa fac..adica stiu ca in fiecare cuplu sunt neintelegeri..si poate daca pana acum eu am fost singura cu care a zis ca vrea un viitor..ma gandesc ca poate sa-l accept asa..ca nimic nu e perfect(cu toate ca am citit aici pov altor fete ..si la ele chiar era totul bine ..erau hjarta ...:-<)
mi-e frica sa fac un pas asa mare..ca dupaia o sa fiu dezamagita..poate sunt eu paranoica..mai ales ca acum e prima oara cand am zis amandoi ca s-a terminat..

Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-12-01 21:41:14)

#1570 2008-12-01 22:28:15

skumpi
Vizitator

Ralu da ce s`a intamplat mai exact ? ce a facut de te`a deranjat asa tare...daca vrei sa ne spui smile

#1571 2008-12-02 11:00:09

Ralu_White
Full member

Atunci cand nu mi-a rasp 2 zile la tel am aflat ca s-a dus cu niste colegi intr-un oras din apropiere, de unde era fosta..a invitat-o in oras si toata noaptea au stat cu totii si au baut(mai departe nu stiu ce a facut neutral) si timp de 2 zile s-a mai dus la ea si a cautat-o cu diferite pretexte ca sa se vada(cu ea a avut cea mai lunga rel inainte de mine).alaltaieri l-am sunat sa vb cu el sa vad ce face si sa-l intreb ce are de gand..si imi rasp..si pe fundal aud cum il striga una "hai iubi sa mergem" si el i-a rasp"stai ca vin acuma" si a zis k trebuie sa plece si si-a inchis de tot tel..cand l-am cunoscut el era tipul de om mereu dornic de aventura, in fiecare seara era in oras..pleca 1 sapt 2 si nimeni nu mai stia nimic de el..niciodata nu rasp la tel sau nu suna inapoi..daca trebuia sa vina la mine la 6 el ajungea pe la 10..daca zicea ca suna in 5 min suna peste 2 ore..era asa..pur i simplu mom conta nu se gandea la pers din jurul lui..astea sunt lucrurile de care l-am dezobisnuit si care ma deranjau..
acum sunt calma..si astept sa ajunga acasa..pentru ca stam impreuna, odata si odata tot apare el si stam la o discutie serioasa...
O sa va mai tin la curent..dar din ce am citit in toate pag de aici..nu mai exista cale de intoarcere..nu mai vreau sa-mi pierd alti ani din viata pt nimic...
multumesc pt suport moral pusspusspuss ..

Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-12-02 11:03:01)

#1572 2008-12-02 16:45:48

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

ralu asteptam vesti...oricare ar fi decizia ta noi vom fi aici sa te sustinem!!! pusspuss

#1573 2008-12-02 17:15:43

skumpi
Vizitator

neutral foarte aiureah... deci a fost cu ea si daca mai zici ca l`a si strigat o fata cu 'iubi" ... pai ce mai vrei de la el ? adika ai fi in stare sa`l ierti ca banuiesc ca ei s`au impacat sau cum il striga numa asa iubi ?
ii clar ca el ink mai tzine la ea din moment ce a avut scaparea asta` neutral
da`l incolo ca e nesimtit rau sa`ti faca asa ceva  neutral

#1574 2008-12-02 17:29:23

Ralu_White
Full member

azi mi-e clar..am vb cu el..si ai dreptate skumpi s-a impacat cu aia neutral
mi-a zis ca ma iubeste si pe mine, dar inca nu e pregatit de un pas asa mare..vrea..dar ceva il impiedica...
nu mai pot de draci la ora asta neutral doamneeeee sfinte..parca nici nu-mi vine sa cred neutral
deja am inceput sa-mi fac bagajul si plec inapoi la ai mei sau ma duc la bunici vreo sapt 2..sa-l vad eu cum se descurca cu maik-sa dar mai ales cu ai mei neutralneutralneutral
mersi skumpi k ai avut rabdare sa citesti atata puss simteam nevoia sa ma descarc si chiar mi-a facut bne puss

#1575 2008-12-02 17:35:29

skumpi
Vizitator

ce scuza patetica` hmm
imi pare tare rau Ralu pt tine sad dar stai linistita ca nu pierzi nik, de asemenea oameni trb sa scapi nu sa`i tzi langa tine si bine ca s`a intamplat asta acum si nu peste mai mult tp cand ar fi fost mai greu neutral
trb sa gasesti puterea in tine de a merge mai departe si alta data sa ai mare grija in cine iti pui increderea
puss sa mai intri sa ne mai spui ce faci smile

#1576 2008-12-02 18:53:00

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

doamne Ralu sad   nu merita o clipa sa suferi pt el! sper ca nici nu ai de gand asta... cum a revenit la fosta, poate va reveni si la tine candva, ai grija ce iti doresti pe viitor.  un lucru este clar: pana acum o vreme tipul era nesigur, acum nu mai este, a ales neutral   fii tare!

There ain't no sunshine now that he's gone

#1577 2008-12-02 18:59:34

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

omg ce om imatur....cica daca tu iti faci de cap eu dc sa nu-mi fac? doamneee....da nu s-a gandit ca poate n-ai auzit telu? doamne deci fazele astea pe mine ma seaca la culme....
si ce-a facut ca s-a intors la aia rusine sa-i fie...inseamna ca nu te-a iubit suficient plus ca ziceai ca daca zicea ca suna peste 5 mins tatea 2 ore ca intarzia si altele....din start eu n-ad fi fost de acord cu asemenea comportament, adica sa stau eu sa-i astept lui tel si sa vina? i-auzi domle da de cand asta? ii ziceam cateva de nu se vedea...pai ce incredere sa ai intr-una stfel de om? nu m-as marita cu unul de asta in locul tau never ever....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.