homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-85

#1597 2008-12-06 12:52:42

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: S'a terminat 2

daca nu va intelegeti si nici nu isi schimba comportamentul/felul de a gandi, e bine sa renunti.vorba ta..daca ajungi sa mai faci si un copil..atunci e mai rau. te pup,ai grija de tine puss

#1598 2008-12-06 13:00:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

2 despartiri,...pfuuu. ella iubirea nu rezista numai atunci cand unul lupta. trebuie 2 intr-un cuplu, intr-o relatie.chiar daca au trecut 4 ani...la mine trecusera 3...nu imi mai oferea ce aveam eu nevoie si a aparut iubi...ne-am despartit si am ramas cu iubi actual.nu imi pare rau a fost alegerea mea. nu ma mai vedeam impreuna cu ex-ul. si cum ai zis si tu ella, mai bine acum cand inca esti tanara decat mai tarziu
allys la voi ce s-a intamplat?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1599 2008-12-06 13:19:32

skumpi
Vizitator

sad aoleo
imi pare tare rau fetelor [t amandoua
dar daca voi asa considerati ca e mai bine asta e
ma bucur ca sunteti puternice si ati avut puterea sa puneti punct ... pt ca altele se complac in situatii de genu si stau in speranta ca, candva se vor schimba... isi fac iluzii
voi sunteti realiste...ceea ce ii f important`
capu sus puss puss

#1600 2008-12-06 13:40:19

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

nu sunt suparata pe el...pt k nu e un om rau...din contra...numai k avem unele conceptii prea diferite...de care ne-am fi lovit mereu daca am fi continuat...el gandeste k intr-o fam barbatul e mai sus...k el tb sa conduca...eu nu sunt genul care sa se lase condusa...eu vreau egalitate...stiu k ma iubeste mult...pt k dupa ce i-am zis k eu renunt zicea k tb sa mai incercam....k o sa se schimbe lucrurile...oricum nu vreau decat sa ma gandesc la clipele frumoase care au fost...pt k a fost primul barbat din viatza mea...si primul pe care l-am iubit cu adevarat...si e mai bine k s-a terminat acum pt k asa macar ramanem prieteni...ufff...nu mai zic nimic k iar ma apuca plansul...gata...ce a fost a fost...tb sa ma gandesc numai la viitor...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1601 2008-12-06 14:26:38

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

imi pare rau fetelor....sper sa fiti puternice si la un moment dat sa va gasiti omul alaturi de care sa fiti fericite toata viata

Publicitate

loading...

#1602 2008-12-07 23:17:46

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

si la mine e identic cu ce povesteste ella_mina. suntem fffff diferiti. am obosit sa lupt cu conceptiile lui despre lume si viata care sunt de fapt ale mamei lui. din punctul meu de vedere nu are pricipii, nu are o parere proprie, are un caracter slab si mereu toate responsabilitatile imi revin mie. mi-e foarte greu sa-l respect din cauza caracterului sau slab. pe de alta parte imi zice ca intr-o familie barbatul e cel ce conduce iar eu nu concep asa ceva. femeia e agala barbatului. de unde ierarhia asta? si imi impune ca tot ce facem sa facem impreuna. de ce sa ies doar eu cu fetele. el nu iese cu baietii. eu de ce sa ies. sa iesim perechi e altceva. dar nu eu fara el. sau de sa ma duc eu la sala? "tie iti cam place sa ai grija de tine!"
probleme cu familia lui care nu ma suporta si pe care am ajuns sa o urasc. mi-e greu sa recunosc dar asta simt. intotdeauna am zis ca nu pot uri pe cineva. e prea urat sentimentul asta. iti murdareste sufletul. si totusi... am ajuns sa simt asta neutral consider ca din cauza mamei lui, din cauza educatiei pe care i-a dat-o, noi nu ne putem intelege. l-a invatat sa stea la fusta ei. pana sa ma cunoasca pe mine nu avea voie sa iasa. timpul pe care si-l petrecea cu prietenii lui era foarte limitat de ai lui parinti. el nu a vazut pe lumea asta decat familia lui. si el nu intelege decat ce a vazut: a vazut-o pe maica-sa o femeia care n-a stiut decat sa creasca copii si sa fie supusa barbatului. si pt el maica-sa e dumnezeu. i se pare ceva absurd sa iesi cu fetele de 8 martie. "maica-mea niciodata n-a iesit asa ea cu prietenele de 8 martie." sunt multe chestii marunte care s-au adunat. s-a umplut paharul si a dat pe afara. sad
dar... ieri a venit cu un buchet imens de trandafiri si cu o inimioara rosie pe care scria "te iubesc" si dupa indelungi discutii ne-am impacat. nu cred ca am procedat cel mai corect. dar... macar de sarbatori vom fi impreuna. apoi nu stiu ce va mai fi. ce-o vrea dumnezeu. poate are dreptate. trebuie sa ma mai schimb si eu.
ne iubim cu adevarat. dar am invatat din astia 2 ani ca iubirea nu e de ajuns intr-o relatie pt ca ea sa existe. o relatie implica multe altele.

Ultima oara a fost editat de allys (2008-12-07 23:25:31)

#1603 2008-12-07 23:22:25

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

allys, foarte matur gandesti tu, bravo.. nu stiu ca sa zic, poate e bine ca v-ati impacat si v-ati mai dat o sansa, poate se schimba si el.. eu am terminat o relatie din acelasi motiv.. maica-sa si faptul ca el ii era ei ca un sclav.. asa ca t einteleg perfect.. Doamne ajuta sa reuseasca dragostea si faptul ca tu esti intelegatoare sa se schimbe lucrurile intre voi.

#1604 2008-12-07 23:31:03

skumpi
Vizitator

stii ce e pacat ? cum zicea ioana... esti o persoana matura si totusi te lasi impresionata de niste flori care au costat 50 de lei... pacat neutral
nu zic ca a facut ceva grav dar gandeste`te ca pe el nu o sa`l schimbi never... atata tp cat el crede tot ce crede si mai ales nu crede ca greseste cu nik...e prea greu sa schimbi convingerile si gandirea unei persoane..mai ushor schimbi comportamentu wink
el e total inapoiat...traieste dupa regulile lui Ceausescu probabil ori u traiesti in prezent ! atata tp cat tu nu o sa facis a traiesti in vremea lui sau el nu o sa se dea dupa tine sa traiasca in vremea ta mereu vor aparea aceleasi pb... desigur dak vrei sa salvezi relatia asta si sa va fie okey da tu dupa el...stai in casa, conformeaza`te regulilor lui... intr`un cuvant schimba`ti valorile si principiile tale smile pt el

#1605 2008-12-07 23:39:07

skumpi
Vizitator

is curioasa si eu...buchetu ala de trandafiri schimba ceva ? va rezolva problemele sau cum... pt ce l`ai acceptat `napoi ?  hmm
eu apreciam mai mult sa vina cu o propunere, cu o promisiune ca va incerca sa se schimbe , pt ca problema e la el, nu e la tine...

#1606 2008-12-07 23:47:23

allys
Full member

nu am sa fac asta niciodata. nu am sa-mi schimb convingerile. e cam tarziu. nu pt ca imi cere sau pt ca imi impune cineva. daca eu voi ajunge la concluzia ca trebuie sa schimb ceva voi schimba. in general sunt receptiva si incerc sa iau din jurul meu tot ce consider eu ca e bine pt mine.
el si-a mai schimbat din convingeri dupa ce am reusit sa-i demonstrez ca nu maica-sa e cea care are dreptate. s-a schimbat mult fata de cum era acum 2 ani. si daca pana acum ceva timp incerca sa ma convinga ca eu sunt cea care greseste si care trebuie sa se schimbe pt ca relatia dintre mine si parintii lui sa fie ok acum incearca s-o convinga pe maica-sa ca nu procedeaza corect iar mie nu imi cere decat sa fiu cu el si atat. imi zice ca stie ca ai lui sunt tampiti dar eu sunt cu el nu cu maica-sa.
sunt de acord cu tine skumpi. si am vazut pe pielea mea cum stau lucrurile atunci cand incerci sa schimbi pe cineva de asta am si incercat sa spun gata.
nu m-am intors la el pt flori ci pt ca il iubesc si inca mai sper.
flori imi aduce destul de des. cand are bani imi ia trandafiri.
promisiuni intotdeauna imi face si in general schimba la el ce promite ca va schimba. in mare masura. cat poate sa schimbe. problema e ca sunt foarte multe de schimbat iar mie imi trebuie nervi de otel pt fiecare lucru marunt in parte sa il conving pe el ca greseste. de obicei reusesc sa-l conving dar... nervii mei...

Ultima oara a fost editat de allys (2008-12-07 23:52:29)

#1607 2008-12-07 23:51:59

skumpi
Vizitator

okey then...bafta si sper sa va fie bine smile

#1608 2008-12-08 01:06:05

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

skumpi, sunt sigura ca nu l-a acceptat inapoi din cauza acelor flori, ci pur si simplu isi mai acorda o sansa impreuna, lucru pe care si tu l-ai facut de cateva ori, lucru pe care si eu l-am facut de si mai multe ori si stim amandoua ca nu florile sunt motivul...   la mine cand a venit cu flori, a venit degeaba si cand l-am primit inapoi, am facut-o pt amandoi, nu datorita surprizelor lui.   poate ca ea l-o fi speriat putin pe baiat si l-o fi pus pe ganduri, iar acela isi va revizui comportamentul, dar ca sa fie bine, amandoi vor trebui sa faca acelasi lucru. sunt relatii in care se poate, cum o fi cea a ta sau cea a andrutei si altele in care chiar nu se mai face nimic, ca in cazul meu.  smile
bafta ella smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#1609 2008-12-09 22:14:20

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

s-a terminat! neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1610 2008-12-09 22:15:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si la tine? neutral dc?

expect the worst , hope for the best!

#1611 2008-12-09 22:19:32

allys
Full member

dea_di a scris:

s-a terminat! neutral

neutral sad
si la mine.
minunea n-a tinut nici macar 3 zile.   grater
puss  dea_di. e greu dar o sa treaca.

Ultima oara a fost editat de allys (2008-12-09 22:20:51)

#1612 2008-12-09 22:24:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pt ca am ajuns la concluzia ca nu ne potrivim....ne-am certat foarte mult in ultima vreme, avem conceptii diferite despre aproape orice....eu am iesit dintr-o relatie de un an jumate, lui i-a murit fosta prietena si efectiv ne-am aruncat unul in bratele altuia ca sa ne consolam....la inceput era ok, ne simteam bine, dar acum aproape zilnic apare cate ceva si ne indepartam....eu incerc din rasputeri sa il uit odata pe fostul care m-a dezamagit foarte tare si credeam ca baiatul asta ma poate ajuta, dar se pare ca nu e dispus sa aiba un pic de rabdare cu mine ca nu ma pot atasa asa de repede (2 luni jumate aveam de cand iesim) dupa deceptia pe care am avut-o....astazi am vorbit si mi-a zis ca faptul ca nu e multumit in relatia cu mine il face sa se gandeasca mult la fosta lui care a murit si a zis ca se uraste pe el pt ca o uraste pe ea ca a murit cand totul era perfect intre ei si cu mine nu e asa, dar ca o si iubeste  in acelasi timp pt ca ea nu i-a gresit cu nimic si era asa cum vroia el sa fie si eu nu sunt asa.........

da, pana la urma cred ca ne-am grabit amandoi, se pare ca niciunul nu era inca pregatit pt o noua relatie....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1613 2008-12-09 22:34:44

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

wtf? dia tu abia ai facut cunostinta cu ai lui...ce naiba? duamni da ce e in atmosfera?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1614 2008-12-09 22:44:44

skumpi
Vizitator

allys a scris:

dea_di a scris:

s-a terminat! neutral

neutral sad
si la mine.
minunea n-a tinut nici macar 3 zile.   grater
puss  dea_di. e greu dar o sa treaca.

neutral

#1615 2008-12-09 22:46:44

skumpi
Vizitator

dea_di a scris:

pt ca am ajuns la concluzia ca nu ne potrivim....ne-am certat foarte mult in ultima vreme, avem conceptii diferite despre aproape orice....eu am iesit dintr-o relatie de un an jumate, lui i-a murit fosta prietena si efectiv ne-am aruncat unul in bratele altuia ca sa ne consolam....la inceput era ok, ne simteam bine, dar acum aproape zilnic apare cate ceva si ne indepartam....eu incerc din rasputeri sa il uit odata pe fostul care m-a dezamagit foarte tare si credeam ca baiatul asta ma poate ajuta, dar se pare ca nu e dispus sa aiba un pic de rabdare cu mine ca nu ma pot atasa asa de repede (2 luni jumate aveam de cand iesim) dupa deceptia pe care am avut-o....astazi am vorbit si mi-a zis ca faptul ca nu e multumit in relatia cu mine il face sa se gandeasca mult la fosta lui care a murit si a zis ca se uraste pe el pt ca o uraste pe ea ca a murit cand totul era perfect intre ei si cu mine nu e asa, dar ca o si iubeste  in acelasi timp pt ca ea nu i-a gresit cu nimic si era asa cum vroia el sa fie si eu nu sunt asa.........

da, pana la urma cred ca ne-am grabit amandoi, se pare ca niciunul nu era inca pregatit pt o noua relatie....

of dea... imi pare rau
de obicei relatiile astea in care te arunci fix dupa o despartire nu tzin pt ca nu`ti lasa deloc timp sa te vindeci ...macar un pic sad
da decat sa va tot certati mai bine va despartiti si ramaneti prieteni...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.