homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-86

#1616 2008-12-09 22:46:52

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: S'a terminat 2

da tocmai facusem cunostinta cu ai lui si erau niste oameni foarte de treaba, chiar mi-a placut mult de ei si de sora lui....si chiar ai lui m-au placut si l-au sfatuit sa fie mai rabdator....dar daca el nu vrea asta e

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1617 2008-12-09 22:46:56

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

daca tu n-ai fost implicata n-o sa-ti vina greu...
mai rau e de el ca se vede ca inca nu si-a revenit dupa decesul iubitei lui...dar ce s-a intamplat de a murit?

#1618 2008-12-09 22:55:03

dea_di
Platinum member

a avut un accident de masina...se intorcea de la serviciu cu un taxi...

#1619 2008-12-09 23:14:04

skumpi
Vizitator

sad

#1620 2008-12-09 23:14:05

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

de kkooooooooo grater(  uf,  imi pare rau fetelor sad
aveti grija de voi si fiti puternice! puss

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#1621 2008-12-09 23:32:25

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

dea_di a scris:

a avut un accident de masina...se intorcea de la serviciu cu un taxi...

ppffuu...mai ceva k in filme  hmm

#1622 2008-12-09 23:47:45

dea_di
Platinum member

da asa e si chiar ma chinuiam sa ma atasez de el, incepusem putin sa imi fac sperante pt ca am avut o perioada scurta in care chiar a fost frumos, dar de fiecare data cand vedeam ca gandim diferit si nu ajungeam la niciun consens, mai mult ma indepartam......pacat, ar fi fost frumos sa reusim impreuna sa trecem peste suferintele noastre si sa fim fericiti impreuna, dar daca nu s-a putut.....mai bine sa o ia fiecare pe drumul lui si sa gasim la un moment dat persoanele cu adevarat potrivite pt noi

#1623 2008-12-09 23:48:34

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

buna, fetele puss  sunt ceva mai noua, asa ca vreau sa spun cate ceva de mn...am 18 ani,sunt din buc big_smile si sunt anu' I la fac... smile
in leg cu tema....si eu m-am despartit de cel cu care imi facusem planuri de 3 ani..anu' asta trebuia sa ne mutam impreuna, sa ne casatorim la anu'/peste 2 ani... de 8 luni de zile nu-mi pot reface viata...nu-mi revin... desi am hotarat de comun acord k nu mai merge si k e mai bn sa ne despartim - sa o terminam, eu tot nu am reusit sa trec peste...el e de mult timp cu altcineva...desi zicea k ma iubeste si k nu poate trai fara mine...cum sa fac sa trec peste???? sad  vreau sa iau un burete si sa pot sterge durerea kre ma apasa...vreau sa ma tin de fac, dar imi sta gandul numai la el... sad  plsssss, HELP puss

#1624 2008-12-09 23:51:23

Florence_
Insomniac member

dea_di a scris:

da asa e si chiar ma chinuiam sa ma atasez de el, incepusem putin sa imi fac sperante pt ca am avut o perioada scurta in care chiar a fost frumos, dar de fiecare data cand vedeam ca gandim diferit si nu ajungeam la niciun consens, mai mult ma indepartam......pacat, ar fi fost frumos sa reusim impreuna sa trecem peste suferintele noastre si sa fim fericiti impreuna, dar daca nu s-a putut.....mai bine sa o ia fiecare pe drumul lui si sa gasim la un moment dat persoanele cu adevarat potrivite pt noi

sa stii k e mai bine k s-a terminat acum si nu dupa ce va atasati unul de altul prea mult...e mai bine fara decat cu batai de cap wink  cred k o sa reuseasca sa treaca...baietii trec mult mai usor peste astfel de lucruri decat fetele smile

#1625 2008-12-09 23:57:09

skumpi
Vizitator

biggirlsdon.tcry a scris:

buna, fetele puss  sunt ceva mai noua, asa ca vreau sa spun cate ceva de mn...am 18 ani,sunt din buc big_smile si sunt anu' I la fac... smile
in leg cu tema....si eu m-am despartit de cel cu care imi facusem planuri de 3 ani..anu' asta trebuia sa ne mutam impreuna, sa ne casatorim la anu'/peste 2 ani... de 8 luni de zile nu-mi pot reface viata...nu-mi revin... desi am hotarat de comun acord k nu mai merge si k e mai bn sa ne despartim - sa o terminam, eu tot nu am reusit sa trec peste...el e de mult timp cu altcineva...desi zicea k ma iubeste si k nu poate trai fara mine...cum sa fac sa trec peste???? sad  vreau sa iau un burete si sa pot sterge durerea kre ma apasa...vreau sa ma tin de fac, dar imi sta gandul numai la el... sad  plsssss, HELP puss

eu zic ca atata timp cat ink mai vb cu el si el te ia cu faze de genu ca ink te iubeste nu ai cum sa`l uiti !
daca te`ar iubi ar fi cu tine...nu cu respectiva wink deci cu asta ne`am lamurit
incearca pe cat posibil sa nu mai vb cu el, iti face rau si in acelasi tp nu te lasa sa depasesti momentu ! iti dai seama cat d mult te iubeste din moment ce el e de mult tp cu alta... ia urmeaza`i exemplu wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-12-10 00:02:07)

#1626 2008-12-10 00:02:05

Florence_
Insomniac member

da, asta asa e..ai dreptate...cred k ar fi cu mn, nu? sad nush dc nu-mi pot lua gandul de la el... chiar k o sa-i urmez exemplul si o sa incerc sa fiu cu cineva  wink  ms, skumpi puss

#1627 2008-12-10 00:03:08

dea_di
Platinum member

eu acum realizez o treaba: pe T cel cu probleme psihice l-am cunoscut intr-o zi de 16 si intamplarea aia nefericita despre care am scris in topicul meu a avut loc intr-o zi de 9..........cu B m-am vazut prima data tot intr-o zi de 16 si ne-am despartit azi, si e 9 decembrie.....tot 9!!! ......ciudat! or fi 9 si 16 numerele mele cu ghinion? nu prea cred in chestii din astea dar m-am pus pe ganduri!

#1628 2008-12-10 00:03:47

skumpi
Vizitator

acuma nush de ce v`ati despartit voi dar in nici un caz nu umbli cu o persoana luni intregi...iubind alta persoana`
e si nesimtit pe deasupra...joaca pe doua fronturi ..mi`e mila d prietena lui actuala`

#1629 2008-12-10 00:04:52

skumpi
Vizitator

dea_di a scris:

eu acum realizez o treaba: pe T cel cu probleme psihice l-am cunoscut intr-o zi de 16 si intamplarea aia nefericita despre care am scris in topicul meu a avut loc intr-o zi de 9..........cu B m-am vazut prima data tot intr-o zi de 16 si ne-am despartit azi, si e 9 decembrie.....tot 9!!! ......ciudat! or fi 9 si 16 numerele mele cu ghinion? nu prea cred in chestii din astea dar m-am pus pe ganduri!

cred ca sunt pure coincidente
nu te gandi mai gandi la prostii lol ca o sa`ti dezvolti niste superstitii nu tocmai bune wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-12-10 00:05:37)

#1630 2008-12-10 00:04:54

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tine de psihic smile va trebui sa iti impui sa iesi din stare aia, sa iei lucrurile ca atare si sa te gandesti mai mult la tine, sa te pui pe primul loc!  de ce iti permiti sa suferi? pt cine? pt ce?  nu te iubeste deloc, daca este bine mersi langa o alta.  un prim pas ca tu sa iti revii, ar fi sa rupi legaturile cu ex-ul, nu iti face bine sa pastrezi legatura, lui ii convine doar sa te stie inca acolo dupa el si atat neutral  iar tu nu faci decat sa atarni in starea asta de kko si sa speri...   si parerea mea e ca speri degeaba sad   am trecut mai toate de pe aici prin despartiri, sunt dureroase cele mai multe, dar se poate trece peste toate smile   invata sa te pretuiesti mai mult decat o faci si permite-i altcuiva sa faca parte din viata ta, vei recapata si incredere in tine sa vezi ca esti placuta si de altii si nu e cazul sa te raportezi mereu la trecut smile
bafta! u can do it! puss  ohooo, ai toata viata inainte la doar 18 anisori puss te pup! curaj!

There ain't no sunshine now that he's gone

#1631 2008-12-10 00:08:54

Florence_
Insomniac member

da..acum nush ce sa cred...poate k k a inceput sa simta cv pt ea...o sa incep sa "ma fac disparuta"...si pe mess intra mereu pe mn...o sa ma fac off pt el...si o sa incep sa fiu cu altcineva...ms pt sfaturi; aveam mare nevoie de asta >big_smile<

#1632 2008-12-10 00:10:45

Florence_
Insomniac member

SonneAle a scris:

tine de psihic smile va trebui sa iti impui sa iesi din stare aia, sa iei lucrurile ca atare si sa te gandesti mai mult la tine, sa te pui pe primul loc!  de ce iti permiti sa suferi? pt cine? pt ce?  nu te iubeste deloc, daca este bine mersi langa o alta.  un prim pas ca tu sa iti revii, ar fi sa rupi legaturile cu ex-ul, nu iti face bine sa pastrezi legatura, lui ii convine doar sa te stie inca acolo dupa el si atat neutral  iar tu nu faci decat sa atarni in starea asta de kko si sa speri...   si parerea mea e ca speri degeaba sad   am trecut mai toate de pe aici prin despartiri, sunt dureroase cele mai multe, dar se poate trece peste toate smile   invata sa te pretuiesti mai mult decat o faci si permite-i altcuiva sa faca parte din viata ta, vei recapata si incredere in tine sa vezi ca esti placuta si de altii si nu e cazul sa te raportezi mereu la trecut smile
bafta! u can do it! puss  ohooo, ai toata viata inainte la doar 18 anisori puss te pup! curaj!

da, cred ca ai dreptate smile ms muuuuuult de tot puss puss

#1633 2008-12-10 00:11:22

skumpi
Vizitator

capu sus puss
nu merita sa te mai gandesti la el
sa`si vada de viata lui si iubita lui
iar u sa iti vezi de viata ta smile

#1634 2008-12-10 00:13:52

Florence_
Insomniac member

da, asa e, o sa-mi vad de viata mea puss
am atat de multe lucruri de facut...sun ink tanara smile
va puss , fetelor si ink odata ms smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.