homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-87

#1635 2008-12-10 00:18:54

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: S'a terminat 2

biggirlsdon.tcry a scris:

SonneAle a scris:

buna, fetele puss  sunt ceva mai noua, asa ca vreau sa spun cate ceva de mn...am 18 ani,sunt din buc big_smile si sunt anu' I la fac... smile
in leg cu tema....si eu m-am despartit de cel cu care imi facusem planuri de 3 ani..anu' asta trebuia sa ne mutam impreuna, sa ne casatorim la anu'/peste 2 ani... de 8 luni de zile nu-mi pot reface viata...nu-mi revin... desi am hotarat de comun acord k nu mai merge si k e mai bn sa ne despartim - sa o terminam, eu tot nu am reusit sa trec peste...el e de mult timp cu altcineva...desi zicea k ma iubeste si k nu poate trai fara mine...cum sa fac sa trec peste???? sad  vreau sa iau un burete si sa pot sterge durerea kre ma apasa...vreau sa ma tin de fac, dar imi sta gandul numai la el... sad  plsssss, HELP puss

tine de psihic smile va trebui sa iti impui sa iesi din stare aia, sa iei lucrurile ca atare si sa te gandesti mai mult la tine, sa te pui pe primul loc!  de ce iti permiti sa suferi? pt cine? pt ce?  nu te iubeste deloc, daca este bine mersi langa o alta.  un prim pas ca tu sa iti revii, ar fi sa rupi legaturile cu ex-ul, nu iti face bine sa pastrezi legatura, lui ii convine doar sa te stie inca acolo dupa el si atat neutral  iar tu nu faci decat sa atarni in starea asta de kko si sa speri...   si parerea mea e ca speri degeaba sad   am trecut mai toate de pe aici prin despartiri, sunt dureroase cele mai multe, dar se poate trece peste toate smile   invata sa te pretuiesti mai mult decat o faci si permite-i altcuiva sa faca parte din viata ta, vei recapata si incredere in tine sa vezi ca esti placuta si de altii si nu e cazul sa te raportezi mereu la trecut smile
bafta! u can do it! puss  ohooo, ai toata viata inainte la doar 18 anisori puss te pup! curaj!

da, cred ca ai dreptate smile ms muuuuuult de tot puss puss

tongue  eu sunt sigura ca am dreptate big_smile lol si nu-s deloc modesta big_smile lol
uff, ma tin de glume smile  pt asta suntem aici si ne bucuram daca vorbele noastre "iti mai deschid putin ochii" 
de cele mai multe ori realitatea e de kko si dura, iar noi suntem supusi unor teste repetate, pe care avem dreptul sa le picam  o data, de doua ori si nu mai mult! ne invatam apoi lectiile si nu mai dam gres smile
sper sa razi in curand de felul in care te-ai simtit in ultimele 8 luni si sa iti doresti cu ardoare schimbare! sta in puterea, in vointa ta sa fii mai bine smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#1636 2008-12-10 15:10:42

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

"sper sa razi in curand de felul in care te-ai simtit in ultimele 8 luni si sa iti doresti cu ardoare schimbare! sta in puterea, in vointa ta sa fii mai bine smile "

Si eu sper sa rad...ast cu nerabdare momentul in care voi rade... hjarta acum nu-mi ramane dekt sa va urmez sfaturile si sa-mi revin smile   va puss si mai vorbim noi si despre alte lucruri wink

#1637 2008-12-10 15:28:30

SonneAle
Addicted member

"sper sa razi in curand de felul in care te-ai simtit in ultimele 8 luni si sa iti doresti cu ardoare schimbare! sta in puterea, in vointa ta sa fii mai bine smile "

Si eu sper sa rad...ast cu nerabdare momentul in care voi rade... hjarta acum nu-mi ramane dekt sa va urmez sfaturile si sa-mi revin smile   va puss si mai vorbim noi si despre alte lucruri wink

big_smile atunci misca-ti poponeata la diverse sa vedem ce mai gandim big_smile
o sa razi cu gura pana la urechi kram

#1638 2008-12-10 15:34:03

Florence_
Insomniac member

SonneAle a scris:

big_smile atunci misca-ti poponeata la diverse sa vedem ce mai gandim big_smile
o sa razi cu gura pana la urechi kram

Da puss  Dorm si eu cateva ore si mai vorbim  kram

#1639 2008-12-10 22:47:05

Florence_
Insomniac member

SonneAle, esti din buc? smile k vroiam sa-ti cer si tie sfatul in leg cu aerobica/tae bo/fitness? eu's din sec 6, near militari tongue

Publicitate

loading...

#1640 2008-12-10 23:00:29

Florence_
Insomniac member

SonneAle, esti din buc? smile k vroiam sa-ti cer si tie sfaturi in leg cu aerobica/tae bo/fitness? eu's din sec 6, near militari tongue

#1641 2008-12-10 23:30:40

SonneAle
Addicted member

scumpa, sunt din tm si nush ce sa zic legat de ce te intereseaza pe u, cauta ceva pe net big_smile poate poate smile  suna fain ce vrei sa faci big_smile puss

#1642 2008-12-11 10:07:37

bebe 24
New member
Inregistrat: 2008-11-20

Eu zic asa: mai bine singure, kiar si de sarbatori, decat intr-o relatie in care oricum esti singura... mai nou singurele discutii pe care le port cu al meu"iubi" sunt reprosurile, pe care in general i le fac eu... el are in cap doar serviciu si masini, orice tine de ele... la mine vine cand se simte rau, k-l doare burtica de la mancarea maica-sii! mai nou ea si prietenii lui sunt persoanele care au un loc in viata lui... desi, cica, pe mine ma iubeste... ne-am indepartat mult in ultimul timp, dar tin la el si mi-e greu sa renunt, deocamdata! din pacate, sunt genul care da sanse peste sanse, pana nu se mai poate...

Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi!

#1643 2008-12-11 13:01:43

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

macar nu sunt singura. neutral
nu stiu de ce am ales de atatea ori sa-mi fie rau cand puteam sa aleg sa-mi fie bine. poate asteptam momentul ala...  "pana nu se mai poate".
si sa fii singura de sarbatori cu o multime de amintiri in minte sau sa fii cu o persoana cu care nu te mai simti bine si toate discutiile duc la certuri... e la fel de rau.
doar ca raul asta sper ca pana la urma va fi bine si timpul va face ca amintirile sa nu mai fie atat de vii in minte si nu va mai durea atat.

#1644 2008-12-11 13:53:20

skumpi
Vizitator

trece allys...in timp ,normal...
u macar esti impacata cu tine ca ai facut tot posibilu pt relatia ta...nu e vina ta ca unele persoane nu pot face compromisuri sau nu sunt in stare sa se tzina de ele neutral

#1645 2008-12-11 14:14:30

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

am facut mai mult decat trebuia si m-am lasat prea mult calcata in picioare.
si nici macar nu e chiar atat de rau. acum toti prietenii, la care am cam renuntat ca sa fiu cu el, au sarit fiecare cu cate o idee. sa facem aia aia... si rad de mine ca n-au vazut drac mort deci o sa trec peste. big_smile e din dragoste.

#1646 2008-12-11 15:44:29

bebe 24
New member

de ce oare se intampla de multe ori asa? cand avem o relatie noua, de care suntem la inceput pe deplin multumite, nu mai avem nevoie de nimic altceva, familie, prieteni, lasam totul balta pt k apoi sa regretam... si eu am facut la fel si, din fericire, ai mei m-au inteles... sau poate nu, dar au fost si sunt alaturi de mine. n-ar trebui niciodata sa uitam cine suntem, de unde am plecat si pe cine am avut langa noi cand am intrat intr-o relatie...

Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi!

#1647 2008-12-11 16:15:34

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da,asta e cea mai mare prostie,iti lasi prietenii pt o relatie si te trezesti deodata singura. si problema e ca in general fetele isi lasa prietenele pt iubiti si umbla cu prietenii lui,deci el nu isi pierde prietenii.

expect the worst , hope for the best!

#1648 2008-12-11 16:22:25

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

acum ma bag ca musca in lapte
dar oana_, tu nu te impacasei cu el????

#1649 2008-12-11 16:37:08

_yohana_
Platinum member

ba da tanto dar iar ne-am certat

#1650 2008-12-11 16:42:58

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

offfff..lasa ca e mai bine asa
iti zic din experienta proprie
capul sus,ca trece
si oricum,nu o sa iti pui intrebarea :"ce ar fi fost daca ma impacam cu el"..pt ca deja ai raspunsul
nu ar fi fost nici o diferenta

#1651 2008-12-11 17:06:13

_yohana_
Platinum member

asa e.

#1652 2008-12-11 17:59:43

bebe 24
New member

dar de ce oare iubitii in general ne fac sa facem asta? nu o facem noi dinadins... ceva se intampla... de ex, la mine, am observat k prietenii mei nu prea il agreeaza pe actualul si nici el nu se simte in largul lui cand suntem toti, ei sunt mai pusi pe sotii, mai glumeti, el e mai serios sau are glume mai nesarate in program. si am decis eu, fara sa-mi dau seama, sa nu prea ies/iesim cu ai mei amici... big mistake!!! dar acum e cam prea tarziu sa mai schimb ceva! ma vad rar cu ei, mai des cu el, desi suntem mai straini ca niciodata, desi ma dau peste cap sa fie totul bine, ba chiar am ajuns sa fac eu "cinste", caci lui nu-i ajung banii si nu vreau sa intervina monotonia intre noi... ehhh, ar fi multe de spus, uneori am senzatia k relatia mea e un specimen, alteori doar un sablon...

#1653 2008-12-11 18:23:25

skumpi
Vizitator

bebe 24 a scris:

de ce oare se intampla de multe ori asa? cand avem o relatie noua, de care suntem la inceput pe deplin multumite, nu mai avem nevoie de nimic altceva, familie, prieteni, lasam totul balta pt k apoi sa regretam... si eu am facut la fel si, din fericire, ai mei m-au inteles... sau poate nu, dar au fost si sunt alaturi de mine. n-ar trebui niciodata sa uitam cine suntem, de unde am plecat si pe cine am avut langa noi cand am intrat intr-o relatie...

pt ca atunci cand suntem la inceput nu stam sa vedem defecte...ba din contra le ignoram...ii ridicam in sus calitatiile...de`abia dupa ce "defectele" devin evidente incepem sa ne punem semne de intrebare si lucru asta nu se intampla intr`o luna...doua trei...se intampla cand incepi sa cunosti mai bine persoana respectiva, esti mai obiectiv si atunci il vezi cu bune si rele...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.