|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-90#1692 2008-12-12 19:21:17
Re: S'a terminat 2povestea cu mailu-rile mi-a pus capac si msg de despartire a fost mult mai urat . de vb la tel am vb cu el imediat ce ma anuntat razand sarcastic ca le-a citit, i-am spus ca m-am suparat tare pe el si nu cred ca o sa-mi treaca asa usor..... asteptam sa ma impace pt ca in opinia mea fapta este destul de grava , fiecare avem dreptul la intimitate, eu am respectat asta si el nu! asa......in msg imi spunea ca eu ma cred centrul universului ca sunt egoista , invidioasa ca nu stiu sa ofer dragoste ci doar s-o cumpar ( cred ca se referea la cadourile pe care i le-am facut) , ca nu ma mai iubeste de mult, ca sunt suparata pe prietena fratelui sau pt ca nu mi-a spus ca el a iesit cu o alta fata ( ceea ce e adevarat , atat !) si imi dadea si un sfat : ca, cu urmatorul prieten sa nu ma port asa ca o sa fuga ala mancand pamantul si a incheiat : ar fi multe de spus dar nu meriti mai multe mesaje......... Offline #1693 2008-12-12 19:23:54
Re: S'a terminat 2ai dreptate skumpi, inca il mai iubesc pe nemernic, dupa 3 luni si jumatate de la despartire tot nu-mi revin desi am hotarat sa merg mai departe Offline #1694 2008-12-12 19:23:59
Re: S'a terminat 2poate ai exagerat si tu cu mailurile...pana la urma asta e ti le-a citit oricui i se poate intampla....dar daca pe tine te-a deranjat atat de mult na...fiecare isis tie limitele Offline #1695 2008-12-12 19:26:29
Re: S'a terminat 2ai gresit k ai facut atat caz doar pt k ti-a citit mailurile They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
#1697 2008-12-12 19:31:19
Re: S'a terminat 2in mail-urile alea erau secrete de ale mele pe care decat mama le stia: si anume faptul ca eu de-a lungul timpului am fost geloasa pe destule fete pe care el le placea si care erau mereu prezente la vremea respectiva in viata lui sub forma de colega cea mai buna , cu care se ducea la ginecolog, vecina cea mai buna cu care statea nopatea sub clar de luna sa numere stelele... asa si mama ma consola , imi zicea sa nu mai fiu copil ca daca ma iubeste la mine vine, cu alea se distreaza etc...... pe mine m-a durut faptul ca le-a citit si imi mai si spunea la telefon razand ca a citit tot ce zicea mama de x sau de y............ i-am si spus la un moment dat ca daca era mai destept nu imi zicea sau macar mi-ar fi cerut voie, nu stiu nu imi place nici acum ce a facut... Ultima oara a fost editat de mussette (2008-12-12 19:32:54) Offline #1698 2008-12-12 20:04:48
Re: S'a terminat 2
nu, sunt pe moarte, inca... am doar HPV si pana acum a fost alaturi de mine cum nu cred ca ar fi fost altul. mi-a spus ceva de genul ca daca eu am, sigur are si el, deci ce sens ar avea sa ne despartim, sa mai infectam si pe altii? m-au impresionat un pic vorbele lui, pareau mature la vremea aia... sunt momente si momente, in care e super baiatul pe care sa-l prezinti mamei si altele, in care pare un copil de 5 ani, incapabil de o relatie serioasa... nush, nu mi-e usor sa renunt, mai ales in situatia asta... vreau si eu o viata, o familie si nu e usor in conditiile de fatza, nush ce alt barbat ar intelege Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi! Offline #1699 2008-12-13 12:55:33
Re: S'a terminat 2dc tb sa ajungem la un mom dat in viatza sa alegem intre ratiune si ce ne spune inima? god ce greu e...aseara m-a cautat...dupa ce smbt m-a sunat la 2 noaptea si mi-a reprosat o multime de chestii in tel...a rezistat pana ieri cand a vrut sa vb...si ne-am intalnit....acum isi recunoastea vina....parea dispus sa faca multe sa ne fie bine....nu voia sa accepte k ne desp definitiv...zicea k el vrea sa se insoare cu mine...k lui nu-i tb alta fata...k face orice vreau eu numai sa ne impacam...k el nu poate sa stea fara mine....doamne si plangea cum nu l-am vazut niciodata....as fi vrut sa-i zic atunci k o sa fie bine....k o sa rezolvam tot...dar ce rost avea?...k sa ajung iar aici peste ceva timp?am mai fost o data in situatia asta...am mai auzit multe promisiuni...care au fost respectate un timp si apoi...suntem prea diferiti...avem principii diferite si o sa ne lovim mereu d ele...pt k nu stim sa lasam aman2 d la noi...stiu mai mult eu...el e genul autoritar...care vrea sa conduca o femeie...eu nu suport sa ma las condusa...el e prea impulsiv si zice multe la nervi...eu sunt prea sensibila si pun tot la suflet si ma consum...si mai sunt destule astfel de exemple...i-am zis k decat sa ne chinuim sa incercam sa ne schimbam unul pe altul...mai bine ne cautam pe cineva potrivit caracterului nostru....fara sa fie nevoie sa ne schimbam...ma doare enorm....pt k eu nu ma vedeam cu altcineva vreodata....pt k am dat tot ce am avut in relatia asta...si e atat de greu acum sa trec peste tot...dar ma gandesc k acum am face noi compromisuri k suntem tineri si ne iubim...dar dupa ceva ani...poate n-o sa mai fie aceeasi iubire...si atunci o sa mai faca compromisuri? nu cred...si decat sa ajungem sa ne desp cand avem si un copil...mai bine acum... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1700 2008-12-13 13:24:48
Re: S'a terminat 2eu am ales ce mi-a zis ratiunea si am avut de castigat.parca stia ce va urma expect the worst , hope for the best! Offline #1701 2008-12-13 13:33:11
Re: S'a terminat 2
si eu am patit ceva asemanator cu un fost iubit....nu mai putea ce ma implora de fiecare data sa il iert...l`am iertat de cateva ori si tot la rau ajunge`am...pana intr-o zi cand mi-am propus sa fiu tare si sa nu ma mai las induplecata de lacrimile lui si de faptul ca mereu se punea in genunchi si tot zicea ca daca nu e cu mine nu o sa mai fie cu nimeni fericit niciodata ( au trecut 3 ani de cand m`am despartzit de el si a ramas tot singur )....dar eu am facut foarte bine ca nu l`am mai iertat....e drept ca a trecut multisor pana am gasit linistea si fericirea alaturi de un barbat care chiar merita totul (dupa 1 an si 2 luni l`am cunoscut pe sotzul meu)...acum nu regret nimic, doar ma bucur ca am stiut sa pun punct at cand a trebuit...altfel eram si azi intr-o relatzie care nu ar fi meritat... Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-12-13 13:36:54) Offline #1702 2008-12-13 13:38:07
Re: S'a terminat 24 ani si putin.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1703 2008-12-13 13:52:40
Re: S'a terminat 2musette draga...al tau prieten se duce cu altele la ginecolog? de cand moda asta? eu zic sa il lasi.o sa il uiti. cum ar fi sa fi mers un amic al tau cu tine la ginecolog? i-ar fi convenit? sau poate nu ii pasa. ai mare grija..la ce a zis si la ce a facut cand nu era cu tine. ai zis ca a avut pe cineva avea poze pe hi5...gandeste-te daca poti trece peste asta...sa stii ca a atins-o pe aia sa stii in ce hal a vb cu tine si te cauta cand isi aminteste...ai grija ce alegi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1704 2008-12-13 14:39:39
Re: S'a terminat 2mussette, " nu ai avut noroc si te-ai indragostit numai de el si el s-a jurat ca nu se insoara cu alta si te vei intoarce la el".... stii ce? nu tot ce are scula intre picioare se cheama "barbat"!!!! trebuie mult mai mult sa fi barbat! asta e jalnic! te considera inferioara lui si are nevoie de tine sa isi dovedeasca el ca e puternic. isi ia puterea - asa cum o intelege el ca de fapt e doar o iluzie de putere - din suferinta ta...de asta mesaje, de asta se poarta asa.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1706 2008-12-13 14:42:45
Re: S'a terminat 2skumpi, "hello" ce? ia vezi ca ai gresit topicul! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1708 2008-12-13 15:09:20
Re: S'a terminat 2mda! am citit dincolo ceva recunosc din tot ce ai povestit...atunci cand incepe cu "m-ai distrus si asta ai vrut" nu prea mai e de stat...chestiile astea mai tarziu se transforma in ceva urat rau! indiferent de ce urmeaza si cum e, ideea ramane si va cauta sa faca "egal" I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1709 2008-12-13 16:47:39
Re: S'a terminat 2lucia:)))))ce tare:))))nu tot ce are scula intre picioare se cheama "barbat"!!!! ))tare ..e crud dar asa este:)))))si mussete eui zic sal lasi....eu nammai auzit ca un baiat care vb cu alta fata sa mearga la ginecolog cu alta eu creca io trage bn poate....eu zis ca is impreuna ei....si se pupa in cur in fata ta iti rade in ras....dal in coolo de baietii e plina lumeaaaaaaaa!!!! Offline #1710 2008-12-13 17:47:18
Re: S'a terminat 2ce s-a intamplat skumi?lucia unde ai citit expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|