homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-91

#1711 2008-12-13 19:17:55

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: S'a terminat 2

ella_mina a scris:

4 ani si putin....

mad cam multisor ca sa fii nevoita sa lasi tu de la tine....dupa atati ani ar trebui sa lasa`ti amandoi....dar am avut si eu o relatzie de 5 ani (primul meu iubit ) in care numai eu lasam de la mine  :f?rbannad:  groaznic de urat asa...eu iti doresc safii puternica si sa traiesti pt tine, daca stai si te gandesti decat sa traiesti pt 2 si pt tine nimeni mai bine fii egoista wink

pc  pc

#1712 2008-12-13 23:26:20

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

anka9mai a scris:

ella_mina a scris:

dc tb sa ajungem la un mom dat in viatza sa alegem intre ratiune si ce ne spune inima? god ce greu e...aseara m-a cautat...dupa ce smbt m-a sunat la 2 noaptea si mi-a reprosat o multime de chestii in tel...a rezistat pana ieri cand a vrut sa vb...si ne-am intalnit....acum isi recunoastea vina....parea dispus sa faca multe sa ne fie bine....nu voia sa accepte k ne desp definitiv...zicea k el vrea sa se insoare cu mine...k lui nu-i tb alta fata...k face orice vreau eu numai sa ne impacam...k el nu poate sa stea fara mine....doamne si plangea cum nu l-am vazut niciodata....as fi vrut sa-i zic atunci k o sa fie bine....k o sa rezolvam tot...dar ce rost avea?...k sa ajung iar aici peste ceva timp?am mai fost o data in situatia asta...am mai auzit multe promisiuni...care au fost respectate un timp si apoi...suntem prea diferiti...avem principii diferite si o sa ne lovim mereu d ele...pt k nu stim sa lasam aman2 d la noi...stiu mai mult eu...el e genul autoritar...care vrea sa conduca o femeie...eu nu suport sa ma las condusa...el e prea impulsiv si zice multe la nervi...eu sunt prea sensibila si pun tot la suflet si ma consum...si mai sunt destule astfel de exemple...i-am zis k decat sa ne chinuim sa incercam sa ne schimbam unul pe altul...mai bine ne cautam pe cineva potrivit caracterului nostru....fara sa fie nevoie sa ne schimbam...ma doare enorm....pt k eu nu ma vedeam cu altcineva vreodata....pt k am dat tot ce am avut in relatia asta...si e atat de greu acum sa trec peste tot...dar ma gandesc k acum am face noi compromisuri k suntem tineri si ne iubim...dar dupa ceva ani...poate n-o sa mai fie aceeasi iubire...si atunci o sa mai faca compromisuri? nu cred...si decat sa ajungem sa ne desp cand avem si un copil...mai bine acum...
ma doare d mor...de ieri tot plang...dar tb sa fiu tare...nu are rost sa dau inapoi...problema e k ma chinuie cand ma cauta si il vad k incearca sa repare...sincer n credeam k lasa si orgoliu si tot si se roaga de mine...si-mi spune k ar face orice....dar....am luat o decizie....si sper sa fie cea mai buna...

si eu am patit ceva asemanator cu un fost iubit....nu mai putea ce ma implora de fiecare data sa il iert...l`am iertat de cateva ori si tot la rau ajunge`am...pana intr-o zi cand mi-am propus sa fiu tare si sa nu ma mai las induplecata de lacrimile lui si de faptul ca mereu se punea in genunchi si tot zicea ca daca nu e cu mine nu o sa mai fie cu nimeni fericit niciodata ( au trecut 3 ani de cand m`am despartzit de el si a ramas tot singur  rodnar  )....dar eu am facut foarte bine ca nu l`am mai iertat....e drept ca a trecut multisor pana am gasit linistea si fericirea alaturi de un barbat care chiar merita totul (dupa 1 an si 2 luni l`am cunoscut pe sotzul meu)...acum nu regret nimic, doar ma bucur ca am stiut sa pun punct at cand a trebuit...altfel eram si azi intr-o relatzie care nu ar fi meritat...
cat ati fost voi impreuna  ella ?
poate ai mai zis da nu am fost eu pe faza...

foarte cunoscut imi este si mie...    si chiar ieri am iesit la citro cu mama exului... si cu o prietena comuna mie si lui neutral   si pe rand, amandoua au zis cate ceva despre el.  mama-sa ca i-ar placea sa las loc de buna ziua si ca ii pare rau ca nu mai sunt cu fiu-so, iar cealalta ca numa ce vorbise cu el la telefon si el a intrebat iar de mine si cica i-a zis ca ii e dor de mine neutral   siiiiiiiiiiiiiiiiiii?????   asta fu...  simt ca nu am nimic in comun cu el neutral    niste franturi de sentimente si alea pe cale sa paleasca la amintirea momentelor naspa dintre mine si el neutral

ufffff, ella, sper sa treci repede peste suparare sad   bafta! puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1713 2008-12-13 23:40:34

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

va multumesc pt incurajare fetelor  puss  kram
azi m-am simtit atat de singura....si acum mai plang...problema e k la mine nu e vb doar de farama de sentimente...si d-aia e ffffff greu...dar candva tb sa treaca nu?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1714 2008-12-13 23:43:27

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

va tre ce smile  daca aia iti doresti cu adevarat, aia se va intampla puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1715 2008-12-13 23:45:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

o sa treaca smile

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#1716 2008-12-13 23:49:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ella_mina a scris:

va multumesc pt incurajare fetelor  puss  kram
azi m-am simtit atat de singura....si acum mai plang...problema e k la mine nu e vb doar de farama de sentimente...si d-aia e ffffff greu...dar candva tb sa treaca nu?

stiu cum e sa suferi ella...asta-i viata! o sa fie bine pana la urma   kram  nocry

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1717 2008-12-14 15:04:29

mussette
New member
Inregistrat: 2008-11-30

va multumesc mult fetelor
lucia05 citesc de mult ce scrii tu pe forumul asta , am si eu o mama ca a ta, la fel imi este prietena si la fel ca tine mi-a zis si ea . sa stii ca dupa tot ce mi-ai zis tu aici am hotarat sa nu mai sufar, nu merita exact cum ai spus tu m-a considerat inferioara lui, chiar asa e ..............isi ia puterea din suferinta mea.....
sa va mai spun ca a postat pe un forum intrebarea (necrezand vreodata ca-l voi identifica, cu toate ca boul si-a lasat toate datele personale acolo) intrebarea : credeti ca prietena mea a fost virgina daca n-a sangerat??? a murit ceva din mine cand am citit asta......
si eu eram inca cu el, de curand am aflat ce a scris si cand imi trimite msg alea mincinoase imi vine sa urlu ca am fost asa proasta

#1718 2008-12-14 15:09:49

OneOnly
Insomniac member

lasa mussette,trece
puss
recent am umplut si eu pagini aici din cauza unui bou care si-a batut joc de mine si tot asa,se simtea puternic din suferinta mea...si tot asa,fusese primul..
asta e...
viata merge mai departe wink

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-12-14 15:11:27)

#1719 2008-12-14 15:16:50

mussette
New member

mersi oneonly , am citit  povestea ta, dar de ce de ce de ce........
noi nu meritam asta si niciuna dintre noi.........

cred ca raspunsul mi l-a dat tot el in penultimul msg : pt ca m-am indragostit de cine nu trebuia ...............scarba mai e si cinic

Ultima oara a fost editat de mussette (2008-12-14 15:19:56)

#1720 2008-12-14 15:18:36

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mussette a scris:

va multumesc mult fetelor
lucia05 citesc de mult ce scrii tu pe forumul asta , am si eu o mama ca a ta, la fel imi este prietena si la fel ca tine mi-a zis si ea . sa stii ca dupa tot ce mi-ai zis tu aici am hotarat sa nu mai sufar, nu merita exact cum ai spus tu m-a considerat inferioara lui, chiar asa e ..............isi ia puterea din suferinta mea.....
sa va mai spun ca a postat pe un forum intrebarea (necrezand vreodata ca-l voi identifica, cu toate ca boul si-a lasat toate datele personale acolo) intrebarea : credeti ca prietena mea a fost virgina daca n-a sangerat??? a murit ceva din mine cand am citit asta......
si eu eram inca cu el, de curand am aflat ce a scris si cand imi trimite msg alea mincinoase imi vine sa urlu ca am fost asa proasta

toate suntem..la inceput,ptr ca punem suflet si sentimente intr-o relatie...poate ca e mai bine asa ptr tine...o sa treaca...curaj,esti tanara...nu s-a sfarsit nimic,decat o relatie..ca a multor altora...suntem puternice si trecem peste....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1721 2008-12-14 15:33:20

mussette
New member

multumesc ella , daca nu erati voi pe acest forum si mama nu stiu cum as fi trecut peste tot, sunt multe fete aici, care prin atitudinea si puterea lor m-au facut  sa gasesc in mine puteri pe care nu le banuiam, dar cateodata sunt slaba de tot si am nevoie de voi
ma regasesc cate putin in fiecare fata de aici care a suferit ca si mine........... unele inca mai sufera in relatie, mai bine singura decat bataie de joc

#1722 2008-12-14 15:36:32

skumpi
Vizitator

pai aici o sa fim mereu cand o sa ai nevoie sa te descarci sau sa primesti o incurajare puss

#1723 2008-12-14 15:37:38

wild_wind
Platinum member

este f bine ca mama ta este alaturi de tine...si noi bineinteles....iute,azi i-am povestit un pic cuiva despre experienta mea de viata la discutii diverse,,ce gandesti acum,,....viata mea a fost un roman...dar eu am trecut peste toate greutatile fara sa-mi plang de mila si convinsa ca o sa vina si bine dupa rau....fii tare si un sfat gratuit....nu-ti mai pune sufletul pe tava tu prima intr-o relatie....asteapta,chiar daca ,,doare,,ca altul sa o faca....iti va fi mai bine...Am 36 de ani si crede-ma stiu ce spun....

#1724 2008-12-14 15:55:18

mussette
New member

va multumesc din suflet fetelor, de acum inainte stiu ce am de facut, o sa fiu tare si daca nu fac fata....vin la voi prietenele mele smile

#1725 2008-12-14 16:00:32

wild_wind
Platinum member

asa sa faci mereu...aici nu te invata nimeni de rau...chiar daca noi intre noi nu suntem mereu de acord cu ce gandim fiecare,macar ai de unde alege un sfat..

#1726 2008-12-14 16:34:18

OneOnly
Insomniac member

mussette a scris:

mersi oneonly , am citit  povestea ta, dar de ce de ce de ce........
noi nu meritam asta si niciuna dintre noi.........

cred ca raspunsul mi l-a dat tot el in penultimul msg : pt ca m-am indragostit de cine nu trebuia ...............scarba mai e si cinic

ohoo era un intreg topic despre relatia mea cu ex'u neutral
cu destule detalii
am mai sters din posturi,imi venea sa-mi dau pumni in cap cat de proasta am fost
am suferit fff mult din cauza unui bou
mda...si eu m-am indragostit de cine nu trebuia...
acum nici nu ma mai intereseaza de el,nu as da 2 bani sa-l vad k se tara in fata mea
lasa
sa se duca draq toti nenorocitii astia

#1727 2008-12-15 00:55:54

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

nu te supara pe mine,dar parerea mea este ca isi bate joc de tine.Cum poti sa ii permiti sa iti vb asa?daca nu te respecti tu pe tine nimeni nu te va respecta.Offf,nu va inteleg fetelor sad

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1728 2008-12-15 01:02:00

skumpi
Vizitator

BabyLove imi pare rau sa aud ca iar se comporta asa cu tine...ma gandeam ca si`a revenit.... da vad ca nu l`a tzinut mult
parerea mea despre el si despre ce simte pt tine o stii...nu cred ca are rost sa o mai repet... astea sunt cuvinte "frumoase" fata de atunci cand te`a facut in toate felurile neutral respectu lui pt tine ii 0 dar cum a zis si Andra si cum ti`am zis de atatea ori... respecta`te pe tine ...nu`i mai permite sa`ti vorbeasca asa... ti`a promis de atatea ori ca se va schimba....insa situatia ramane la fel...nush cat tp mai ai de gand sa te lasi calcata in picioare de el neutral iti mananci tineretea langa golanu ala` neutral

#1729 2008-12-15 01:19:00

skumpi
Vizitator

da dc a stat o luna in spital ? yikes de atunci cu raceala aia ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.