homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-94

#1768 2009-02-17 13:27:36

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: S'a terminat 2

da...s-a terminat pentru ca binele copilului sau e mai presus decat binele meu si al lui!
si sunt mandra de el!...chiar daca ma doare fiecare particica din mine, am hotarat ca...probabil... va fi mai bine asa!
doare, dar macar am amintirea unor clipe unice in care ma voi putea refugia!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1769 2009-02-17 13:27:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

din cauza copilului? sad
poke puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#1770 2009-02-17 13:28:43

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai cine a hotarat? el sau amandoi? chiar nu putea sa ramana cu tine si sa petreaca si timp cu copilul din cand in cand?

#1771 2009-02-17 13:29:10

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ai asteptat atata sa termini sesiunea si sa mergi acasa la el si acum zici ca v-ati despartit???zi tot, ce s-a intamplat?

#1772 2009-02-17 13:31:31

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf poke...cum este posibil??? nu inteleg nimic....erai asa fericita....
sper sa nu fie decat o ratacire de moment si sa va reveniti....imi pare rau..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#1773 2009-02-17 13:33:57

pokemon
Diamond member

fetelor, in primul rand nu am scris aici pentrua  fi judecati nici eu, nici el.
am scris doar pentru ca aveam nevoie sa ma descarc...si poate de un umar pe care sa il simt aproape in momentul in care ma voi sufoca de durere.
decizia a fost a noastra, am luat-o impreuna, pentru ca...el a considerat ca a renuntat prea repede la copil si simte ca locul lui este acolo...si decat sa ramanem impreuna acum, pentru ca ne e greu, si peste o luna, 3, un an, sa ajungem sa regretam pasul facut...si sa mai existe un alt copil, o casa si mult mai multe decat acum....e mai bine asa....
inca de la craciun au fost unele discutii intre noi si mereu am crezut ca totul e doar o incercare peste care vom trece cu bine si le vom povesti nepotilor ce putere are dragostea...
da, dragostea are putere..si asta sta in capacitatea de a-i dori celui pe care il iubesti, sincer si din suflet, sa ii fie bine..chiar daca binele lui nu e langa tine....!

#1774 2009-02-17 13:34:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

e a doua oara cand face asa...eud e atunci am zis ca nu mi se pare normal si ca putea sa aleaga o cale de mijloc daca te iubea atat de mult.

#1775 2009-02-17 13:36:52

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

of poke puss

#1776 2009-02-17 13:38:09

wild_wind
Platinum member

pokemon a scris:

fetelor, in primul rand nu am scris aici pentrua  fi judecati nici eu, nici el.
am scris doar pentru ca aveam nevoie sa ma descarc...si poate de un umar pe care sa il simt aproape in momentul in care ma voi sufoca de durere.
decizia a fost a noastra, am luat-o impreuna, pentru ca...el a considerat ca a renuntat prea repede la copil si simte ca locul lui este acolo...si decat sa ramanem impreuna acum, pentru ca ne e greu, si peste o luna, 3, un an, sa ajungem sa regretam pasul facut...si sa mai existe un alt copil, o casa si mult mai multe decat acum....e mai bine asa....
inca de la craciun au fost unele discutii intre noi si mereu am crezut ca totul e doar o incercare peste care vom trece cu bine si le vom povesti nepotilor ce putere are dragostea...
da, dragostea are putere..si asta sta in capacitatea de a-i dori celui pe care il iubesti, sincer si din suflet, sa ii fie bine..chiar daca binele lui nu e langa tine....!

doamne..poke,nu te judeca nimeni aici...este decizia voastra,numai ca imi pare rau,erai asa de fericita...te inteleg perfect,imi pare rau,chiar nu stiu ce sa mai zic...am ramas fara cuvinte..

#1777 2009-02-17 13:38:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pare rau poke sad si c frumos ai spus sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1778 2009-02-17 13:38:56

pokemon
Diamond member

da...e greu...dar se va duce durerea asta, nu?
kram

#1779 2009-02-17 13:44:10

wild_wind
Platinum member

pokemon a scris:

da...e greu...dar se va duce durerea asta, nu?
kram

poke as vrea sa te incurajez sa-ti spun ca se duce durerea...dar te-as minti..
eu am trecut prin asa ceva...eu l-am lasat sa plece...l-am parasit eu,ca sa-si gaseasca altceva,l-am parasit iubindu-l....dar nu a trecut durerea...la noi insa este altceva acum...in decurs de 8 luni de cand am plecat eu,el nu a mai cautat pe altcineva..si la momentul asta suntem din nou (impreuna?),nu stiu sigur sa-ti spun...ne-am regasit din nou,dar nu mai este ce a fost,iar inima mea este sfasiata..si doare in continuare...

#1780 2009-02-17 13:44:18

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

poke  kram stiam ca o sa ajungeti aici....a fost ceva in ultimul timp care prevedea finalul asta...doar ca imi doream sa nu am dreptate si sa aud ca sunteti dl si dna Poke.
poke, nu toti oamenii iubesc la fel, nu pune relatia asta ca etalon pentru ce vei gasi de aici inainte...pentru ca o idealizezi prea mult si s-ar putea sa-ti scape printre degete exact barbatul vietii tale.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1781 2009-02-17 13:50:24

pokemon
Diamond member

ella, ne-am despartit, exact cum ai spus tu...iubindu-ne...
si apoi am vorbit la tel, pt ca tot nu ne-am terminat de spus tot ce vroiam...si eu eram in continuare *iubita*....nu stiu cum ne vom rupe unul de celalalt...insa sper ca vom putea...din pacate nu sunt atat de puternica sa zic gata si sa nu mai vreau sa stiu nimic de el...
lucia, si eu in sufletul meu cred ca am stiut ca se va ajunge aici, dar nu am vrut sa cred. am sperat ca...nu stiu ce...pentru ca momentele in care imi vorbea despre copil si ii straluceau ochii imi spuneau care e adevarul...
stiu ca nu e bine sa idealizez si ca acum ar trebui sa zic gata! si sa nu mai simt nimic, pentru ca, odata cu trecerea timpului, lucrurile par si mai frumoase si mai frumoase si mai frumoase....si amintirea nu ma va lasa sa merg mai departe.
stiu, sunt tanara, frumoasa, desteapta, cum oi mai fi...am toata viata inainte sa imi gasesc pe altcineva, dar totusi...perfectiunea si frumusetea aceastei relatii...imi e greu acum sa cred ca voi mai gasi prea curand asa ceva...
dar viata ne doaboara si tot ea ne ridica...probabil ca la un moment dat ma va ridica iar si pe mine...mai devreme sau mai tarziu!

#1782 2009-02-17 13:58:09

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

puss poke sa speram ca tot raul e spre bine si ca va aparea soarele si pe strada ta

#1783 2009-02-17 13:59:42

wild_wind
Platinum member

of,doamne....daca as fi putut si eu sa ma rup de el..dar nu am putut...am trait cu speranta...si el ma suna in fiecare zi,m-a rugat sa vin la el in vara,am refuzat...apoi am zis sa mai dau o sansa...si de sarbatori m-am dus la el...a fost un vis...dar am ramas cu durerea..si cu faptul ca nu stiu daca suntem impreuna sau este ceva platonic...o prietenie...nu stiu...si eu ca si tine,nu pot trai fara sa stiu de el si el la fel de mine...eu inca tind sa cred ca-l mai iubesc,dar ceva s-a rupt in inima mea..

da asa este,viata te doboara si tot ea te va ridica...iar daca este menit sa fii cu el,vei fii..indiferent de ce se va intimpla...pe viitor..

#1784 2009-02-17 14:00:09

rrammonna
Diamond member

poke,sunt multe fete exemplu pe forum:dupa o groaza d suferinta si despartiri dureroase si-au revenit,au alte relatii si tot raul a fost spre bine.nu iti pierde speranta puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1785 2009-02-17 14:03:03

pokemon
Diamond member

da mel, asa imi doresc...dar in momentul asta nici macar nu ma pot gandi la altcineva, pt ca il vreau inca pe el....
ella, stii ce ne-am spus in mom in care iesea pe usa? ca poate nu era momentul sa se intample acum si poate se va intampla peste ani...nu putem sti ce ne rezerva viitorul...
acum doar sa sper mai pot...in sufletul meu voi spera ca vom fi iar impreuna, pe dinafara voi arata ca sper sa intalnesc pe altcineva mai bun....

va multumesc di suflet pt cuvinte...ma ajuta cumva...desi lacrimi dulci de iubire imi curg din ochi la fiecare gand despre noi...

#1786 2009-02-17 14:04:40

rrammonna
Diamond member

poke,o sa fie cum vrea cel d sus.dak el iti e sortit,mai devreme sau mai tarziu veti fi din nou impreuna puss iar dak nu e sa fie,cu siguranta vei gasi un baiat care sa te iubeasca pe cat meriti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.