S'a terminat 2-96
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: S'a terminat 2
ella, daca nu as face asta...as muri incet! dar deocamdata mai stau la mami si la tati..si aici sunt prea cocolosita...mi se aduc toate sub botic...si altceva decat stat in pat...nu prea fac.... love...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
bine,te cred....sa ai grija de tine..
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
poke, sigur ai o colega de liceu cu care ai putea sa iesi la o cafea.....
iar la B, poti iesi cu colegele, in cate o seara....poate iti gasesti un loc de munca...te inflitrezi tu pe undeva! uite, banuiesc ca ai vazut-o si tu pe Sabina, e o tipa de vreo 30 de ani, parca scrie in Libertatea si mai apare pe la tv si comenteaza stiri despre vedete...eu o stiu de mica, a facut jurnalismul si din facultate s-a bagat si ea sa scrie pe la un ziar , pe la altul...si asa s-a "aranjat" fata acum! si era/este tot inaltuta, dragutica ca si tine....aaaaa, si a gasit in B un tip care e mort dupa ea! ii face toate poftele, e in stare sa ii filtreze si aerul pe care il respira, s-au casatorit si au o fetita superba! asa ca, odihneste-te si relaxeaza-te ca esti in vacanta si dupa da-i bice! si fa din viata ta ceea ce vrei sa fie!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
rrammonna a scris:poke,o sa fie cum vrea cel d sus.dak el iti e sortit,mai devreme sau mai tarziu veti fi din nou impreuna
Uite, asta e exact ce cred eu; ca sa pot sa ma aflu deasupra unei lumi imateriale, poate aproape pagane, careia ii lipseste sensul, luat ca atare, in ansamblu. E efectiv credinta unei idei implacabile, in care simt ca trebuie sa cred.
Tu trebuie sa fii bine, vei fi bine, nu poti pur si simplu sa te complaci intr-o situatie fara sa incerci sa ii vezi aspectele. Si face parte din viata, Poke, oricat de cliseic si oricat de tampit suna acum. E ca naiba sa vezi ca .. ok ... sunt chestii care se intampla efectiv spre neputinta ta, dar vezi tu, tu esti deasupra lor; pentru ca esti puternica si iti vei reveni, pentru ca, asa, intr-o acceptie mai larga, Ortega Y. Gasset zicea ca " ochiul devine privire ". In felul asta, despartirea ta devine linia in jurul careia o sa iti construiesti ideile. Dar o sa iti revii si o sa mergi mai departe.
Noi suntem aici, vom fi mereu. Sa crezi in asta !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- pokemon
- Diamond member
lucia...asta imi doresc! se zice ca destinul ti-l faci cu mana ta...eu cred ca esti dus in anumite situatii de destin, dar mai departe tu alegi ce sa faci! acuma din pacate sunt cumva la pamant, nu imi place sa ma lamentez...dar asa ma simt...e exact cum ziceai tu ca te simti dupa un divort...cand nu mai stii incotro s-o apuci, nu mai stii cum sa te descurci singur, stii ca ai putut palpa unele chestii si dintr-o data te trezesti fara nimic din ceea ce iti facea bine si te facea sa te simti fericit. dar nu se opreste viata... cum scria intr-o poezie draga noua: avem timp sa contruim iluzii, pentru ca mai apoi sa rascolim prin cenusa lor si sa le reinventam... asta trebuie sa fac...capul stie, dar inima nu prea intelege! si astea cu toate ca inima e dar un organ care pompeaza sange in corp
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
off poke...chiar imi pare rau dar ii dau dreptate lui skumpi...pe deplin...nu cred ca ramasul impreuna al parintilor care nu se inteleg, nu se iubesc....nu mai au nimik in comun o sa-i faca vre-un bine copilului ...poate o sa realizeze si el asta in cele din urma....imi pare rau pentru iubirea voastra pentru ca stiu ca va iubiti
Ultima oara a fost editat de deliav (2009-02-17 14:57:19)
baby Dragos
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
deci nu pot sa cred asa ceva.. nu poate fi adevarat pe de o parte.. pe de alta.. nush... nici nush ce sa zic.. oricum, spuneai mai sus ca ii va reprosa copilul ca nu a incercat.. nu`i adevarat. a incercat deja. plus.. nu`mi mai place cum imi placea.. in sensu ca nu te poti baza pe el.. cum zicea lucia, o fi frumoasa relatia, dar perfecta sigur nu era. intr-o relatie e f important sa te bazezi pe celalalt. oricum.. sunt sigura ca daca va iubiti, si daca el te iubeste asa cum spune, nu va rezista fara tine, cu toti copiii din lume. nu mi-as lasa copilul pt nimeni si nimic, dar nici nu as sta intr-o relatie care ii poate face chiar mai mult rau copilului, decat daca l-as vedea putin, dar acela sa fie timp de calitate. nu ar trebui sa iti zic asta, pt ca e mult mai bine pt tine sa treci peste, sa-l uiti, dar eu sunt sigura ca daca te iubeste asa cum zice, o sa va impacati mai devreme sau mai tarziu.
- pokemon
- Diamond member
kdeea, mereu ma faci sa zambesc cand te citesc... si multa dreptate mai ai! si mai stiu un lucru: situatiile au importanta pe care le-o dam noi.... si asta e un lucru important din viata mea, bun sau rau, el s-a intamplat si nu pot face nimic altceva decat sa merg mai departe... mai taras....mai pe coate, mai pe burta...dar la un moment dat voi fi iar sus, zambind....
- pokemon
- Diamond member
love, tu stii mai multe despre noi.... nu incerc sa ii iau apararea pt ca nu am de ce...eu sincer nu consider ca el a gresit! el simte ca nu a incercat destul, pt ca a renuntat cand copilul avea doar 8 luni...devreme...foarte devreme... stie si el, si asta e teama noastra cea mai mare: ca decat sa creasca intre certuri si sandaluri, mai bine creste cu parintii despartiti...dar acum el nu stie cum e mai bine, tocmai pt ca nu a petrecut destul timp acolo, pt a fi convins ca despartirea e lucrul cel mai bun... stiu ca probabil in suflet voi purta speranta ca ne vom relua planurile...dar vreau sa o tin acolo, adanc... pt ca altfel ma voi agata de asta si nu voi putea sa merg mai departe...dar trebuie sa o fac...
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
poke,te pup,ai grija de tine,eu trebuie sa ies,are pubertosul treaba pe net
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- pokemon
- Diamond member
multumesc ella
- Loveable
- Diamond member
poke, si daca peste jumate de an, 1 an...dau exemplu.. va spune ca ok, acum simt ca am incercat.. nu merge, vreau sa fim impreuna.. tu il vei primi inapoi.. nu poti face orice si sa astepti iertare invocand iubirea.. nu e frumos ce iti face si tu stii asta, dar il idolatrizezi prea tare.. (stii ca nu te judec, zic doar ce gandesc)
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
poke, nu te amagi singura! el se amageste singur pentru ca e mai usor pentru constiinta lui. el nu s-a despartit de copil, s-a despartit de nevasta pentru ca nu se mai intelegeau si din ce ai povestit nu dura situatia asta de cateva saptamani. asa ca ce sa incerce? crede ca se va intelege cu ea daca va fi copilul mai mare? care e legatura? nu vreau sa te superi pe mine, insa nu am obiceiul sa mint si eu spun repede exact ceea ce cred: el, barbat tanar, la 30 de ani, cu nevasta si copil s-a vazut dintr-o data intr-o situatie aiurea si deloc confortabila: stand cu chirie, impreuna cu un alt tip, nevoit sa faca fel de fel de chestii casnice, cu ganduri la bani, cu o nevasta care-l santaja cu copilul, cu rude si prieteni care-l sfatuiam despre ce ar trebui sa faca si cu o prietena pe care o iubea dar alaturi de care trebuia sa ia totul de la capat, lucru nu tocmai simplu sub aspect financiar. asa ca a ales confortul si ce era cel mai usor: intoarcerea acasa, unde scapa de chirie, nu-si mai face griji de viitor, scapa de santajul cu copilul si va fi laudat ca a facut ce a trebuit. si gaseste o cale de a se desparti draguta si sensibila, nu spun ca nu te-a iubit, dar mi-ar fi placut mai mult de el daca ar fi recunoscut si ca ii era greu sa stea singur si ca nu stia cum ati rezolva voi in viitor din punct de vedere financiar si ca ii este greu sa se mai avante si sa ia lucruri de la capat.... repet, nu vreau sa te superi, dar nici sa-l idealizezi nu iti face nici un fel de bine.
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
pokemon a scris:kdeea, mereu ma faci sa zambesc cand te citesc... si multa dreptate mai ai! si mai stiu un lucru: situatiile au importanta pe care le-o dam noi.... si asta e un lucru important din viata mea, bun sau rau, el s-a intamplat si nu pot face nimic altceva decat sa merg mai departe... mai taras....mai pe coate, mai pe burta...dar la un moment dat voi fi iar sus, zambind....
May God help you !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- pokemon
- Diamond member
lucia, am scris intr-un post trecut ca am discutat treburile astea si a recunoscut si el ca nu doar copilul e motivul intoarcerii lui, dar este motivul principal.... love...nu stiu ce as face daca s-ar intoarce candva...daca as fi singura si atunci..as mai da o sansa...daca as fi cu altcineva...m-as gandi bine la ce renunt si ce as putea castiga... dar ..astae sunt chestii ipotetice..poate in 3 zile, o saptamana, o luna il uit...si cine stie...apare altcineva care imi demonstreaza ca e mai bun... insa pana atunci...
- Loveable
- Diamond member
si cand a hotarat ca se intoarce la copil?
- pokemon
- Diamond member
pai am avut multe discutii in care imi spunea ca e dezorienta...si discutam si discutam si incercam sa luam o decizie...de pe la craciun era nesiguranta... dar cand era cu mine vroia sa fie cu mine, cand se intorcea de la copil se intorcea bulversat... ne-a prins bine si sesiunea mea...ne-am pus un pic ordine in cap...si de cand m-am intors...am luat decizia...insa azi am zis ca asta e...trebuie sa o facem chiar daca ne e greu...
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
poke...am citit tot...imi pare rau... no comment... ai grija de tine!
They can because they think they can.
- pokemon
- Diamond member
incerc one
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|