homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap de la anticonceptionale...???

#1 2008-09-30 09:22:20

mamaruta
New member
Inregistrat: 2008-02-05

dureri de cap de la anticonceptionale...???

am o intrebare....astept niste pareri....
credeti ca anticonceptionalele, oricare ar fi ele...pot da dureri de cap???
intreb asta pentru ca am luat o vreme si am tot avut probleme cu durerile de cap. acum numai iau de o vreme...si au disparut si durerile de fap. oare pot sa fac vreo legatura?

#2 2008-09-30 09:25:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: dureri de cap de la anticonceptionale...???

da, se poate. in prospect nu ai citit la efecte adverse?

mami de minuni hjarta

#3 2008-09-30 09:27:00

mamaruta
New member

am citit dar am schimabt mai multe feluri ca nu mi se potriveau si de la toate aveam aceeasi reactie

#4 2008-09-30 09:31:56

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu iau anti de 1 an si 2 luni si acu maxim jumate de an au inceput durerile de cap. nu inteleg de ce reactiile adverse au aparut dupa mai bine de 7-8 luni si nu in primele 3 luni cum este normal. o fi din cauza pilulelor? oricum ma duc si fac niste analize amanuntite ca sigur am o gramada de lipsuri.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2008-09-30 09:34:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ma bag si eu la topicul vostru, sper ca nu va suparati pe mine
eu iau AC de vreo 2 ani si cam dupa un an si ceva am observat ca am dureri ingrozitoare de cap in ziua in care-mi vine menstruatia... inainte nu pateam asa. dar pot sa dau vina pe ele, tinand cont ca durerile de cap sunt totusi in pauza ?

Publicitate

loading...

#6 2008-09-30 09:35:48

mamaruta
New member

asa si mie...mi-au aparut dupa mai multe luni....sad

#7 2008-09-30 09:37:35

mamaruta
New member

heimdall a scris:

ma bag si eu la topicul vostru, sper ca nu va suparati pe mine
eu iau AC de vreo 2 ani si cam dupa un an si ceva am observat ca am dureri ingrozitoare de cap in ziua in care-mi vine menstruatia... inainte nu pateam asa. dar pot sa dau vina pe ele, tinand cont ca durerile de cap sunt totusi in pauza ?

cred ca da...ca pe mine ma durea tot timpul chiar si in pauza...

#8 2008-09-30 09:38:54

Khristall
Insomniac member

macar pe voi va doare capul cand trebuie sa va vina...dar pe mine si in celelalte zile ma doare. neutral si mama ia anti si pe ea o doare capul cand trebuie sa ii vina, si pe mine ma doare capul cand trebuie sa imi vina (exceptand celelalte zile cand ma doare desi n`am nici o treaba)...habar nu am de ce...adica 8 luni m`am simtti super...eram fericita ca mi le`a nimerit doctora celele potrivite pt mine...si acuma ma doare capul...nu stiu...

#9 2008-09-30 09:41:18

mamaruta
New member

Danae a scris:

macar pe voi va doare capul cand trebuie sa va vina...dar pe mine si in celelalte zile ma doare. neutral si mama ia anti si pe ea o doare capul cand trebuie sa ii vina, si pe mine ma doare capul cand trebuie sa imi vina (exceptand celelalte zile cand ma doare desi n`am nici o treaba)...habar nu am de ce...adica 8 luni m`am simtti super...eram fericita ca mi le`a nimerit doctora celele potrivite pt mine...si acuma ma doare capul...nu stiu...

pe mine m-a tinut multe luni asa... si cred ca ma mai tinea daca nu intrerupeam administratea AC. eu am crezut ca mi se intampla pentru ca le iau pe cele nepotrivite pentru mine...dar daca zicica tie ti se potriveau...atunci nu mai stiu ce sa zic:(

#10 2008-09-30 09:45:46

Khristall
Insomniac member

pai nu stiu daca mi se potriveau...bineinteles nu le`am luat dupa capul meu...mi le`a recomandat la planning...dar pana acu 8 luni nu am avut nici o treaba...nu dureri de cap nu spotting, nu greturi, nu nimic. a fost mai mult decat ok. si am crezut ca sunt bune pt mine. oricum ma duc sa imi fac niste analize, calciu, glicemia, tot...ca poate am vreo anemie ceva(Ceea ce nu ma mira) si de aia ma doare...

#11 2008-09-30 09:47:45

mamaruta
New member

Danae a scris:

pai nu stiu daca mi se potriveau...bineinteles nu le`am luat dupa capul meu...mi le`a recomandat la planning...dar pana acu 8 luni nu am avut nici o treaba...nu dureri de cap nu spotting, nu greturi, nu nimic. a fost mai mult decat ok. si am crezut ca sunt bune pt mine. oricum ma duc sa imi fac niste analize, calciu, glicemia, tot...ca poate am vreo anemie ceva(Ceea ce nu ma mira) si de aia ma doare...

du-te atunci
sa ne scri ce ti-au gasit...sunt curioasa

#12 2008-09-30 09:57:19

Khristall
Insomniac member

o sa ma duc cat de curand...va tin la curent.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.