homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Veruci

#1 2008-09-30 20:31:24

bekaaa
Membru
Inregistrat: 2008-09-30

veruci

Buna ziua imi cer scuze daca va deranjez ,numele meu  este Tiberiu am 19 ani.Problema mea este urmatoarea ,mi-au aparut in talpa mai precis in calcai niste umflaturi un fel de bataturi am fost la dermatolog si mi-a spus ca sunt veruci apoi probabil ca am pus mana pe ele si dupa cateva zile  mi-a aparut ceva pe obraz....ma durea la inceput am crezut ca este un cos  dar nu colecta ( desprea cosul acesta de pe obraz nu  am vb cu doamna doctor dermatolog pt ca nu stiam prea multe despre aceste veruci dupa ce am citit despre ele m-am gandit ca se poate sa nu fie cos) .. am pus eu mana pe fata astfel ajungand si acolo infectia aceasta.Am citit mai multe  despre aceste veruci si m-am cam speriat vreau sa imi spuneti dc trebuie sa imi fac niste analize  pt a vedea dc am virusul HPV in organism (sau ce am eu nu are nici o treaba cu asta)Doamna doctora dermatolog la care am fost mi-a prescris Duofilm si un unguent Baneocin, nu
imi raspundea la intrebari era foarte plictisita... de aceea v-am trimis dumneavoastra e-mail.Ce trebuie sa fac cu cel de pe obraz cu ce sa ma ingrijesc?
Multumesc frumos.... sper ca am trimis unde trebuie acest e-mail si ca imi puteti raspunde la intrebari
Ciao

#2 2008-09-30 20:35:02

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: veruci

pare a fi vorba de hpv. nu stiu daca se fac teste pentru barbati pentru hpv inca. dar prietena ta nu are nici un neg de genul asta? ca ea poate merge sa faca testul si daca se confirma ca are hpv inseamna ca ai si tu si iti da si tie tratament.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-09-30 21:01:04

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu te speria..e vorba de tulpinile 1 si 2 ale virusului hpv(sper ca zic bine) care nu se transmit pe cale sexuala
foarte multe persoane au negi pe maini sau tapli
problema e cu negii genitali dar aceia sunt provocati de alte tulpini
oricum zic si eu ca fetele sa mergi la alt medic pt ce ti-a aparut pe fata

#4 2008-10-09 23:13:40

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Cele din talpa cred ca se pot cauteriza, tata a avut veruca la un deget de la picior si medicul i-a recomandat sa o cauterizeze. Asa a facut si nu a mai avut probleme.
Din cate am inteles eu nu exista teste pt depistarea HPV pt barbati. Dar poate in viitor cine stie.
Este foarte important sa gasesti un medic in care sa ai incredere. M-am lovit si eu de plictisul unora si am dat reject imediat.
Succes si sanatate multa!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#5 2008-11-06 19:24:23

Ciprian86
Membru
Inregistrat: 2008-11-06

iti dau un sfat dute si cauterizeazai si scapi de ei. nu este foarte dureros.

Publicitate

loading...

#6 2008-11-14 12:22:52

brumi
New member
Inregistrat: 2008-11-03

buna, si eu am avut o veruca in talpa. acum un an l-am cauterizat. a fost totul ok! pana acum o luna cand mi-a reaparut in acelas loc. inseamna cu nu a fost cauterizat bine? ce tratamente naturiste as putea incerca, pentru ca inca o data nu-mi arde de cauterizare. poate ma ajuta cineva cu un tratament naturist

#7 2009-08-25 12:12:16

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

buna am si eu o mica nelamurire am fost sambata si mi-am cauterizat o veruca de pe degetul de la picior.totul este in regula cu ea doar ca nu stiu (am uitat sa intreb) cat timp sa-i aplic tratamentul, si anume spalat degetul cu spirt apoi aplicat crema dermazin.Doc mi-a zis ca trei zile sa nu intre apa la deget sub nici o forma, acum azi fiind a treia zi de atunci ma gandesc ca o fi in regula daca in loc de tifon plus leocoplast folosesc niste plasturi..voi cum ati procedat dupa cauterizarile de genul asta?

Si daca aveti idee cat va dura pana se va vindeca?pana nu mai este rana deschisa..

Ultima oara a fost editat de florentina irina (2009-08-25 12:26:52)

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#8 2009-08-25 19:21:06

florentina irina
Full member

Nu stie nimeni?????

#9 2009-08-26 10:45:48

florentina irina
Full member

nimeni nimeni ??

#10 2009-08-26 13:20:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu nu am avut astfel de probleme, chiar nu stiu ce sa zic. nu scrie pe prospectul cremei?

#11 2009-08-26 13:21:26

florentina irina
Full member

nu..off cred ca sun la clinica unde am facut pana la urma..am inteles ca nici legat nu e bine sa-l ti.multumesc frumos pt raspuns

#12 2009-08-27 21:34:55

marc
New member
Inregistrat: 2009-06-24

bekaaa a scris:

Buna ziua imi cer scuze daca va deranjez ,numele meu  este Tiberiu am 19 ani.Problema mea este urmatoarea ,mi-au aparut in talpa mai precis in calcai niste umflaturi un fel de bataturi am fost la dermatolog si mi-a spus ca sunt veruci apoi probabil ca am pus mana pe ele si dupa cateva zile  mi-a aparut ceva pe obraz....ma durea la inceput am crezut ca este un cos  dar nu colecta ( desprea cosul acesta de pe obraz nu  am vb cu doamna doctor dermatolog pt ca nu stiam prea multe despre aceste veruci dupa ce am citit despre ele m-am gandit ca se poate sa nu fie cos) .. am pus eu mana pe fata astfel ajungand si acolo infectia aceasta.Am citit mai multe  despre aceste veruci si m-am cam speriat vreau sa imi spuneti dc trebuie sa imi fac niste analize  pt a vedea dc am virusul HPV in organism (sau ce am eu nu are nici o treaba cu asta)Doamna doctora dermatolog la care am fost mi-a prescris Duofilm si un unguent Baneocin, nu
imi raspundea la intrebari era foarte plictisita... de aceea v-am trimis dumneavoastra e-mail.Ce trebuie sa fac cu cel de pe obraz cu ce sa ma ingrijesc?
Multumesc frumos.... sper ca am trimis unde trebuie acest e-mail si ca imi puteti raspunde la intrebari
Ciao

Tiberiu, daca vrei sa-ti faci analize, de ce nu incerci un telefon la cei de la TELVERDE (numarul il gasesti pe site-ul de informare hpv; dai hpv pe google si siteul e primul). Cu siguranta vei gasi acolo un raspuns.

Sanatate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.