homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O lamurire pt exocervicita si leucoree

#1 2008-09-30 21:30:09

whitescorpion
Membru
Inregistrat: 2008-09-30

o lamurire pt exocervicita si leucoree

Buna ziua...
Am fost sie u la control...si dupa ce mi-a luat lama mi-a scris pe foaia de trimitere catre laborator ca diagnostic:exocervicita si colpita micotica.In urma testului pap mi sa scris pe foaie:frotiu tip c2(inflamator,flora gr 1) si ca indicatii..bethesda nilm - fr negativ pt celule anormale.
Dupa rezultatuul primit doctorita ginecolog mi-a dat diagnosticul de exocervicita si leucoree si mi-a dat tratament pt acesta cu ovule si apoi va urma cauterizarea.

Chestia cu exocervicita am inteles-o ca e rana.De la ce se face?pt a o putea preveni...
Vreau sa stiu daca diagnosticul este bun si daca leucoreea se face din diferite motive sau se ia pe cale sexuala.Medicul nici nu ma intrebat de partener sau sa-i dea ceva tratament.

Va multumesc

#2 2008-09-30 21:36:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: o lamurire pt exocervicita si leucoree

doar atat a scris? "frotiu tip c2(inflamator,flora gr 1) si ca indicatii..bethesda nilm - fr negativ pt celule anormale.
"?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-30 22:26:11

whitescorpion
Membru
Inregistrat: 2008-09-30

dap..atat e trecut pe spatele biletului de trimitere..pot sa-l scanez..dar doar atat scrie...
E corecta diagnosticarea doctoritei?
Si inca ceva la primul control mi-a spus ca am putina anexita in partea stanga si ca sa port prin casa papuci cu talpa..pt anexita nu se recomanda nici un medicament?

#4 2008-10-01 01:17:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai in primul rand ti a iesit "fr negativ pt celule anormale" deci nu ai cum sa ai rana...dar ai totusi acea inflamatie...care s ar putea sa fie datorata anexitei dar pt aceasta se recomanda intradevar un tratament...iar leucoreea poate avea multiplemotive...nu neaparat sa indice o problema (uite aici mai multe http://www.sanatatea.com/bolis.php?topi … p;page=036 )...eu as cere parerea si unui alt medic si as face o colposcopie...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-01 10:17:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

exact  tummenupp

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.