homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor nu stiu ce sa mai fac....-2

#20 2008-09-30 22:27:48

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Re: fetelor nu stiu ce sa mai fac....

asta e romania de kka..........si la naiba cu pilele si cu tot:(

#21 2008-09-30 22:29:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

daca nu dai banu` esti un nimeni...cam asa sta treaba in our country! neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#22 2008-09-30 22:42:34

ToandMe
Full member

banu dc il ai...........

#23 2008-09-30 22:46:52

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

De multe ori nu conteaza numai ce stii, ca esti toba de carte cum zici tu. Trebuie sa stii si "sa te vinzi". Du-te la interviuri si pari stapana pe tine si pe cunostintele tale. Imagineaza-ti ca ai lucrat undeva si fa-ti o poveste. daca te intreaba daca ai facut ceva si stii despre ce e vb, zici ca da, si incepi sa dai detalii. daca n-ai lucrat inainte tre sa te documentezi bine inainte de interviuri si sa te pui la punct. Unii poate isi vor da seama ca n-ai mai lucrat, dar macar vad ca tu stii ce vorbesti.

Capu' sus si incredere. Toti am trecut prin asta. Si intotdeauna castiga ala care stie sa se vanda. Tine minte asta!

#24 2008-09-30 23:06:12

Khristall
Insomniac member

daca dai banul sa vezi cum iti zice: gata...ai experienta...esti angajata! sarlatanii.

Publicitate

loading...

#25 2008-09-30 23:15:28

ToandMe
Full member

no comment

#26 2008-09-30 23:23:34

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

ToandMe....si eu am terminat relatii publice la o fac importanta anu asta. Si tot nu imi gasesc. Si mi-am mai dat si demisia de la ultimul job pt k nu ma ducea nicaieri. Iar acum stau acasa si doar fac curat si duc catelu afara. Noroc k sapt viitoare incep si masteru si mai am o ocupatie. Dar deja sunt deprimata k nu imi gasesc ceva in domeniu si crede-ma k nu imi caut o functie mare.....vreau un job de asistent.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#27 2008-09-30 23:33:59

ToandMe
Full member

si eu ce cer.........nu cine stie ce......oribil:(

#28 2008-09-30 23:46:56

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

ToandMe a scris:

am depus si eu de m-am plict pe ejobs,m-au sunat...dar totusi chiar dc se vedea clar in cv ca n-am experienta,ma sunau ma chemau la interviu si imi ziceau   acolo ca ei cer experienta...da-o naiba de treaba:(

Asa a fost si la mine.
Am gasit la unii care dadeau salariu mic. Stai pe salariu mititel, si peste 6-12 luni, te muti.

#29 2008-09-30 23:47:10

Khristall
Insomniac member

mitzili a scris:

ToandMe....si eu am terminat relatii publice la o fac importanta anu asta. Si tot nu imi gasesc. Si mi-am mai dat si demisia de la ultimul job pt k nu ma ducea nicaieri. Iar acum stau acasa si doar fac curat si duc catelu afara. Noroc k sapt viitoare incep si masteru si mai am o ocupatie. Dar deja sunt deprimata k nu imi gasesc ceva in domeniu si crede-ma k nu imi caut o functie mare.....vreau un job de asistent.

comunicare si relatii publice? sau relatii publice simplu?

#30 2008-10-01 17:30:07

exorcista
New member
De la: Dunare
Inregistrat: 2008-06-19

Nu fiti deprimate fetelor puss  si eu am terminat anu asta si doar din intamplare m-am angajat cu un salriu mizerabil dar mai invat una, alta ca nu stiu nimic sa fac  roll
Altii si-au cautat si un an de zile un loc de munca asa ca nu disperati,f.putini colegi de ai mei si-au gasit de munca.E un loc sub soare pentru fiecare,important e sa nu disperam soi sa luam lucrurile cum vin  smile

#31 2008-10-01 17:32:47

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

toandme,in pitestiul asta de tot **** nu o sa gesesti niciodata ceva acceptabil de munca.toti sunt niste hoti si nu  vor decat sa profite.ofera niste conditii mizere si salarii pe masura

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#32 2008-10-01 17:38:17

exorcista
New member
De la: Dunare
Inregistrat: 2008-06-19

rrammonna a scris:

toandme,in pitestiul asta de tot **** nu o sa gesesti niciodata ceva acceptabil de munca.toti sunt niste hoti si nu  vor decat sa profite.ofera niste conditii mizere si salarii pe masura

In afara de cateva mari orase,peste tot e asa si cum sa nu fie ca doar traim in tara pitipoancelor si a cocalarilor,nu?

#33 2008-10-01 19:51:07

ToandMe
Full member

offfffff....cand ii vad pe altii ce norocosi sunt....

#34 2008-10-02 22:27:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu sunt norocosi toti,toandme.multi fura cu nesimtire,inseala si isi bat joc k sa ajunga unde sunt

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#35 2008-10-03 09:39:33

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

toand me dar tu nu ai lucrat deloc deloc?adica sa tii contabilitatea la vreo firma?sa faci actele sau ce mai e pe acolo.eu am amice care inca din clasa a 11a aveau cate 2-4 firme si acus termina facultatea si tot au ceva habar.
na..timpul inapoi nu-l mai poti da,dar ce pot sa iti spun decat:persevereaza si da anunt in ziar.
nu-ti zic ce soc am avut eu vara asta cand am vrut sa ma angajez.sunt in anul 3 acum la stiinte economice si vroiam sa fac si eu experienta mai multa(am mai lucrat pana acum, in vanzari, in facturare deci am ceva experienta-totusi din clasa a 11a..).si nu ma primeau nici ca vanzatoare de haine!de ce?experienta si ca eram studenta.si uite ca acum sunt secretara la o ag imobiliara(nu e cel mai minunat lucru din viata mea)dar totusi, am fost aleasa si sper sa imi fac si aici experienta.eu zic sa dai anunt in ziar ca stii sa lucrezi pe diverse programe(daca nu ai o diploma ceva, sa faci niste cursuri)si va veni si randul tau.dar din pacate trebuie sa ai rabdare.si acum tin minte ce oribil a fost si ce mai plangeam ca eram tratata ca o fata care nici 18 clase nu avea

#36 2008-10-03 10:10:28

mitzili
Hero member

Danae a scris:

mitzili a scris:

comunicare si relatii publice? sau relatii publice simplu?

relatii publice simplu.....la fac de jurnalism si stiintele comunicarii

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#37 2008-10-03 10:13:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mitzili, eu am terminat comunicare si relatii publice in cluj anul asta si nici eu nu-mi gasesc de lucru in domeniu...
eu lucrez de aproape 3 ani in turism asa ca m-am inscris la master la management hotelier, care nu are nici in clin nici in maneca cu ce am facut la fac. dar asta este... imi place oricum turismul smile

#38 2008-10-03 10:16:01

mitzili
Hero member

da eu am ajuns la concluzia k ma cautau mai multe firme atunci cand eram inca studenta decat acum cand vb aia am si licenta luata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.