|
Nu esti logat.
O nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!#1 2008-10-01 11:11:35
o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele! buna sunt noua p'aici...am si eu o nelamurire....am prieten,sunt virgina si as vrea sami incep viata sexuala...dar nu stiu ce sa fac ca sa iau anticonceptionale cand va fi cazul...multe fete imi zic ca trebuie sa fac niste analize(nu stiu ce fel de analize),altele imi zic ca sa ma duc la farmacista si din cateva intrebari ar putea sa ma ajute sa aleg ce-mi trebuie....sincer,as fi recunoscatoare acelei persoane care m-ar putea ajuta si sa-mi raspunda...... Offline #2 2008-10-01 11:13:40
Re: o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!mergi la un cabinet de planning, medicul iti pune intrebari despre istoricul bolilor din familie si in urma acestor intrebari alege ce anticonceptionale sa iti prescrie...nu faci niciun fel de analize pentru moment, in timp insa va trebui sa tii cont de glicemie si ficat...sa nu apara probleme..recomandat este sa iti prescrie un medic de planning anticonceptionalele pentru ca el este cel mai in masura sa faca acest lucru. Offline #3 2008-10-01 11:15:45
Re: o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!in primul rand nu te lua dupa farmaciste...sa nu faci greseala asta,cel mai bine mergi la un medic de planning el te poate ajuta si iti poate spune ce anticonceptionale sunt potrivite pentru tine Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #4 2008-10-01 11:16:46
Re: o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!anticonceptionalele nu sunt diferite pt virgine si pt cele care nu mai sunt virgine...importatnt este sa mergi l aun cabinet de plannning si sa vb cu un medic de acolo, o sa iti prescrie piululele potrivite.... farmacistele o sa iti prescrie ce vor ele....eventual ceva cat mai sump , sau de la o firma cu car eau ei contracte...nu poti sti daca le nimeresti si nu o sa ai reactzii adverse de la ele...de asta e importanata o vizita la un cab de planning.... Offline #5 2008-10-01 11:18:56
Re: o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!farmacistele dau sfatiuri extrem de stupide si proasta in 90 din cazuri..especially la cele de contraceptie. nu lua la recomandarea farmacistei ca e mai rau decat ti-ai face rau singura Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-01 22:17:55
Re: o nelamurire in legatura cu anticonceptionalele!mergi la planning! Ultima oara a fost editat de Alina7 (2008-10-01 22:18:12) Can you hear my thoughts? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|