|
Nu esti logat.
Sunt oare insarcinata?#1 2008-10-01 13:39:18
sunt oare insarcinata?cred ca nu sunt singura persoana care are probleme asemanatoare cu ale mele (ex:ciclul neregulat) iar acest lucru ma pune mereu pe ganduri.de regula am un organism foarte senibil mai ales in zona ovareleo, racesc foarte des si de aceea cred k si ciclul meu nu e regulat, dar problema este alta...luna trecuta cu o zi inainte sa-mi vina ciclul am avut contact sexual neprotejat iar ejacularea a avut loc in interior(cateva picaturi), a doua zi, mai precis pe 26.09, mi-a venit ciclul normal, dar luna asta nu mi-a mai venit, mi-a intarziat 5 zile si culmea e k am avut si dureri in zona ovarelor, probleme cu somnul si am devenit foarte agitata, nu stiu ce sa mai cred, iar sa-mi fac un test de sarcina...imi e frica de rezultat. exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Offline #2 2008-10-01 13:42:18
Re: sunt oare insarcinata?Pe 26.09 ai avut ultima menstra? Abia e 01.10 de ce o astepti deja pe urmatoarea? Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-10-01 13:42:46) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-10-01 13:43:54
Re: sunt oare insarcinata?eu cred ca pe 26.8 ai avut nu? Offline #4 2008-10-01 14:29:33
Re: sunt oare insarcinata?in mesajul anterior am gresit, probabil din cauza emotiilor. pe 26.8 a fost ultima menstra. Offline #5 2008-10-01 14:32:49
Re: sunt oare insarcinata?pai daca zici ca e neregulat poate de asta e intarzierea .daca ti-a venit luna trecuta nu cred ca esti insarcinata .ti-a venit normal cantitativ?poti sa faci si un test sa stai linistita.ai mai avut vreodata intarzieri asa mari? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-01 14:36:00
Re: sunt oare insarcinata?Tanya fa un test de sarcina cu prima urina maine dimineata. Sansele de sarcina sunt foarte mici, dar exista. Eu tind sa cred ca e doar o intarziere. Poti sa iti calculezi si perioada ferila sa vezi cum erai cand ai avut contactul neprotejat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|