homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?-2

#20 2008-10-01 17:46:03

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: ce sa fac?

omg...adica stai cu el in ap si iti ia si chirie? ce aiurea...pai daca esti iubita lui de atata timp nu trebuia sa-ti ia tie niciun ban.
si daca estifgeloasa ce? si daca stie care e pb? sa zica pana n-o mai putea ca esti geloasa...dar sa aduca pe una...nu stiu cum de poti accepta asta.

#21 2008-10-01 17:46:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ce tampenie,eu zic sa iti iei catrafusele si sa pleci.cum platesti kirie lui tasu,poti plati si altcuiva.pai ce naiba,aq vrea sa smotrui tu dupa toti?cum l-ai persecutat p ala,fa si cu asta lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#22 2008-10-01 17:46:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Felicia, tu nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui... ce-s astea, teste ?
In al doilea rand faza cu chiria mi se pare aiurea de tot... si iubitul meu sta la mine, cum ar fi sa-i cer sa-mi plateasca chirie ?
Nemaivorbind de faptul ca se duce sa se planga la mamica pentru ce-i spui tu...
Scuza-ma, dar nu e ok deloc

#23 2008-10-01 17:46:54

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu zic sa mai aduceti si un baiat drept momeala pt aia sa il las ein pace pe al tau diablo

Sa nu te astepti sa te salut!

#24 2008-10-01 17:47:54

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

FeliciaM a scris:

ideea e ca eu am "acceptat" ca sa nu mai zica ca-s geloasa si i-am spus asta.
si in al doilea rand eu sunt tot "chiriasa" k ii platesc chirie tatalui sau sad si nu vreau sa zica cineva ceva ca eu fac ce vreau in casa lui. au mai existat discutii d-astea. dupa ce am "persecutat" (cuvintele lui) un tip de vreo 23 de ani spunandu-i sa-si spele vasele si sa spele cada dupa ce o foloseste. tipul i-a spus lu' bunica-sa, si baba i-a spus lu' "tata socru" si scandal mare atunci ca e casa lui si etc grater

ce sa fac ca sa nu mai dau de alt scandal????

ceeeeee,fata? !! i masa cu fata lui cu tot .. box  tutzi gatu tau...NU zici nu si gata da n are rusine deloc..pfoaileu...acuma ai voie sa fii geloasa si ai voie sa fii cum vrei tu...nu fi blegutza ...doar ii dai bani unde stai si suteti un cuplu normal ca te afecteaza si pe tine daca vine aia in casa...pfoaileu ce scandal ii faceam ihaaaa box  box  box

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

Publicitate

loading...

#25 2008-10-01 17:48:24

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu prea am inteles ...deci tu platesti chirie tatalui lui ...si nu ai voie sa te impui in privinta locuintei ? pai fa-l pe iubi tau sa nu o primeasca k si cum ar fi decizia lui ...gasesti u ceva ...doar esti iubita lui

..be the best ...fuck the rest smile))

#26 2008-10-01 17:49:29

andrulina
Addicted member

Felicia eu te-as sfatui sa te gandesti serios la relatia ta. Intotdeauna cand ai scris aici ziceai ca tu vrei f mult sa te casatoresti etc, dar el...pauza. Si sa asculte de taticu la varsta asta e penibil sa-ti ia si chirie pe deasupra si sa mai aduca si pe una acum...e prea mult.
Eu zic sa fi atenta ca mi-e nu-mi miroase a bine ce face iubitul tau.

#27 2008-10-01 17:49:48

rrammonna
Diamond member

felicia,atata timp kt si tu esti chirias,ai dreptul asupra unor lucruri.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#28 2008-10-01 17:51:46

andrulina
Addicted member

E chirias dar nu e apartamentul ei...prietenul ei e principalul vinovat. eu nu m-as fi mutat cu el in situatia asta sa stau sa-i platesc chirie si sa vad ca face ce zice tasu...m-as fi simtit chiar aiurea. si sa-mi mai aduca si o fufa. cred ca luam foc.

#29 2008-10-01 17:52:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

Felicia, tu nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui... ce-s astea, teste ?
In al doilea rand faza cu chiria mi se pare aiurea de tot... si iubitul meu sta la mine, cum ar fi sa-i cer sa-mi plateasca chirie ?
Nemaivorbind de faptul ca se duce sa se planga la mamica pentru ce-i spui tu...
Scuza-ma, dar nu e ok deloc

exact. si al tau face chiar tot ce-i zice tata-su????? tu n-ai chiar nici un cuvant de spus?

nu-i vorba de aia in sine, poate o fi ok si poate n-are nici o intentie. dar nu-i o chestie sanatoasa. pai vreti si vgoi sa... una-alta... aia sta si va asculta la perete? sau poate participa? nush... e putreda toata povestea....

iar aici el e principalul si marele vinovat. in primul rand, cum sa te lase sa-i platesti chirie lui taica-su?? si apoi faza asta... nush, o discutie serioasa ar prinde f bine.... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#30 2008-10-01 17:52:46

You_and_Me
Diamond member

pai atunci nu-ti ramane decat sa-i faci zile fripte ...k sa plece singura ...nu mai fi supi ...hai k gasim noi o solutie

#31 2008-10-01 17:54:10

rrammonna
Diamond member

in primul rand,dak imi cerea tasu chirie,plekm de mult.in al doilea rand,dak eram prietenul tau si aveam pplanuri cu tine,faceam tot posibilul sa nu platesti,interveneam pentru tine,iar dak tata nu era de acord,te luam si stateam in alta parte.
apoi,cum tu esti kirias,ai dreptul s t plangi dak ceva nu iti convine.atata timp kt tu platesti,nu are ce zice.iar dak asta lasa mizerie,asa sa lasi si tu.sa ajunga o d-aia de gunoi,k  nu trebuie sa smotrui tu dupa toate fandositele care nu stiu sa stranga unde au mancat

#32 2008-10-01 17:55:32

skumpi
Vizitator

da tot nu intelgggggggggg
are nevoie de`un chirias...bonnnn.... da dc naiba nu aduce un baiattttttt ? de ce o fata ?

#33 2008-10-01 17:56:01

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

feli,da el plateste chirie lu ta-su?

Sa nu te astepti sa te salut!

#34 2008-10-01 17:56:58

katami
Platinum member

rrammonna a scris:

in primul rand,dak imi cerea tasu chirie,plekm de mult.in al doilea rand,dak eram prietenul tau si aveam pplanuri cu tine,faceam tot posibilul sa nu platesti,interveneam pentru tine,iar dak tata nu era de acord,te luam si stateam in alta parte.
apoi,cum tu esti kirias,ai dreptul s t plangi dak ceva nu iti convine.atata timp kt tu platesti,nu are ce zice.iar dak asta lasa mizerie,asa sa lasi si tu.sa ajunga o d-aia de gunoi,k  nu trebuie sa smotrui tu dupa toate fandositele care nu stiu sa stranga unde au mancat

exact!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#35 2008-10-01 17:59:06

katami
Platinum member

nu plange... mai degraba sa planga el dupa tine, asa merita! eu sunt f toleranta si accept multe pt o relatie... dar chestia asta denota faptul ca il doar in c*r de tine, parerea ta, banii tai, demnitatea ta... neutral

#36 2008-10-01 17:59:24

You_and_Me
Diamond member

cu parere de rau ....dar seamana a motive de desp ....si vrea sa arunce vina pe tine .....k nu accepti u prietenii lui ....

#37 2008-10-01 18:00:03

andrulina
Addicted member

doamne felicia nu stiu cum de poti avea rabdarea asta ....te admir ca n-ai facut scandal.
sincer iti zic ca nu e bine pt voi 2...discuta cu el serios si incearca sa aflic e are de gand. u vrei sa stai asa cu el? esti de atata timp cu el...si el in loc sa se gandeasca la voi 2 aduce pe altii in ap.

#38 2008-10-01 18:00:51

You_and_Me
Diamond member

iubita ....omu asta nu te merita ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.