homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul inteviu...prima slujba!-2

#20 2008-10-01 20:40:18

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: primul inteviu...prima slujba!

de regula,cand e primul job nu cred ca ai prea multe pretentii in ceea ce priveste salariul.

Mamica de 2 pui scumpi

#21 2008-10-01 20:44:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

capcaun a scris:

astepti primul salariul rotfl

eu am un amic care s-a angajat asa lol din prea mult bun simt n-a intrebat salariul. dar angajatorul era oarecum cunoscut, asa ca stia ca nu-si bate joc de el.

andreea... asa-i. ca dovada nu ceri 6 mil lol nu e bine sa fii moale la interviu. sotul meu a tot tinut interviuri la viata lui... si respingea ambele extreme: si pe cei prea blegi, care nu se impuneau deloc si stateau umili (ca unul de asta n-are initiativa si nu se descurca deloc in lipsa ta) si pe cei prea puternici/agresivi (pt ca nu poti avea incredere in ei, te "sapa" oricand). deci tre sa pari cat mai echilibrat.

unde mai pui ca la companii mari, internationale te intreaba si ce-ai mancat dimineata... pe o prietena care s-a angajat tester la o firma it au intrebat-o de ce n-are prieten/sot pana la varsta de 24 ani. pai eu in locul ei cred ca ziceam ca e viata mea personala si n-au decat sa se bucure ca nu ma va distrage nimeni de la serviciu  :f?rbannad:

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#22 2008-10-01 21:11:37

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pai depinde de oras....eu am zis pana la urma 6 milioane...si am cam nimerit-o ca iau 6 milioane in mana (bine...plus bonusuri din vanzari si bonuri de masa). Pt Focsani e cat de cat ok pt primul job... De asta am zis 6 milioane...ca mai putin nu imi convenea mie...si mai mult mi-era rusine sa cer ca nu avem experienta.
oricum puteam sa cer eu cat vreau...tot atata imi dadeau...ca atat le da la toti (cel putin la consilierii de vanzari din Focsani).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2008-10-01 21:59:07

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

la mine era vorba sa ma angajez la un mag de bijuterii si a fost un interviuuu f lung. o intrebare era sa zic 3 calitati si 3 defecte, daca rezist in situatii de stres, cum definesc cuvantul echipa, ne-am jucat putin adica eu eram vanzatorul si intervietorul era cumparatorul si trebuia sa-i arat cum i-as vinde un produs, etc. fiind prea departe magazinul si am cerut prea putin salariu am renuntat, desi m-au selectat pt interviu
la actualul job(lucrez intr-un magazin de haine de 2 zile:D) eram prin trecere in magazin si am vazut un afis ca angajeaza personal, mi-am lasat cv-ul si in ziua aceea m-a si chemat. am vbit cu sefa in sensul ca mi-a zis ce voi avea de facut, salariul, programul si daca vreau sa vin a2a zi sa stau cateva ore si apoi sa ma hotarasc daca vreau sa raman. atat smile . dupa primul interviu m-am asteptat ca si aici sa ma astepte un interviu ca lumea, dar n-a prea fost interviul ala ci o discutie de 5-10 min lol

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#24 2009-02-12 13:51:56

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

fetelor ... la vara vr sa ma angajez ... imediat dupa sesiune + restanta sad

mi'am facut cv-ul ...dar nush cand sa caut ..vr sa aplic p bestjobs ... au un poriect de entry level pt studenti fara experienta .... si yo vreau minim 15 mil salariu cesafac ...

cand sa ma apuc sa caut ? de acum? mai incolo?

nsh nici mkr in ce domeniu vreau ... sad

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-02-12 13:54:41)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#25 2009-02-12 14:00:27

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

dak te apuci de acum risti sa te sune acum si sa vrea sa te angajezi acum..

Sa nu te astepti sa te salut!

#26 2009-02-12 14:04:28

Himmel
Insomniac member

asa ma gandeam si yo ... da... nush .. ma gandeam k in organizare de evenimente m;as descurca ... sper yo big_smile
sau nush ... cu criza asta ... cateodata mi;e frica ... dar totusi companiile mari nu au dat afara...  sad complicat ...

#27 2009-02-12 14:08:30

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

vai nici eu nu am fost in viata mea la un interviu, dar o sa ma duc la vara ca termin facultatea.....pfff am emotii de pe acuma......ca eu sunt asa mai timida si mi-e sa nu ma pierd cu firea lol .....hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#28 2009-02-12 14:15:31

Himmel
Insomniac member

nu cred k asa avea asa mari pb la interviu pt k chiar is fire sociabila... darrrrrrrr .... mi;e asa cu cunostintele mele... fara pic de experienta de viata ... etc  ... de asta mi;e naspa... cand vad in juru meu o gramada de oameni care ... stiu asa multe ,,, si au nivel de c2 la engleza cand yo abia b2 ... cam asa ... si franceza si germana incepator cand altii is superdestepti si ma simt asa mica ...  sad

#29 2009-02-12 14:16:05

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu are de ce sa-ti fie teama,eu am fost la vreo 4 inteviuri diferite...problema este alta..in cv eu am scris si ca am fost plecata,si ca ce am lucrat..si la doua inteviuri am avut surpriza sa se lege de asta,intrebandu-ma de ce m-am intors si daca nu mi se va parea prea mare diferenta de salarizare,*(care oricum era mare)..ca sa nu mai spun ca era unul cu ochii pe mine,ptr ca eu imi notam in agenda ce spunea(erau multe detalii)nu eram singura,eram multe fete si eu notam ca sa nu uit,plus ca eram imbracata decent su nu elegant insa...eram singura asa,toate erau in blugi si tricou...eu cu camasa si pantal negri plus pantofi cu toc...
chiar nu stiu cum este mai bine sa te prezinti la un interviu..eu am urmat toate procedurile de pe ejobs...si la interviu paream prea sigura pe mine,prea perfectionista,nu stiu,imi venea sa-mi dau palme si sa fac pe tampita...chiar nu stiu...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#30 2009-02-12 14:36:25

Himmel
Insomniac member

lol poi poate cautau fete diponibile .., anagajatori neseriosi ...
de imbracat yo stiu exact cum o sa fie lol blugi drepti camasa si pantofi lol

lamine nu are de ce sa se lege nu am facut nica lol
ahh am organizat concursu de miss e ceva bun ...

#31 2009-02-12 15:00:42

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara

maine am primul interviuuuuuuuuuuuuuuu o sa fac lectii cu 2 copilasi de cls a III si a II big_smile maine am int cu mama lor sa discut ce si cum mmmmm....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#32 2009-02-12 15:02:30

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

bafta..
e frumos sa lucrezi cu copii

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#33 2009-02-12 15:05:50

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara

sa fie pusspuss da ...+ ca o sa am banutii mei pe langa faptul ca merg si la sc;wink am dat anut in ziar si am fost surprinsa frumos cand am primt telefon yikes

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#34 2009-02-12 15:57:17

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Reina a scris:

pe mine nu m-a intrebat mare lucru,mai mult am comentat ce scria prin cv-ul.Cel mai important a fost testul de la final.

asa si la mine. am discutat pe baza cv-ului meu, mi-a cerut detalii despre anumite lucruri de acolo si gata. am intrat in proba si dupa 2 zile mi-a zis ca nu mai este nevoie sa stau in proba ca ma angajeaza

Cu zambetul pe buze...

#35 2009-02-12 15:59:05

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

mi-am adus aminte ceva. luni m-au sunat de la o firma unde mi-am pus cv. era pt organizare de evenimente pt copii. si mi-a zis sa ma duc la interviu intr-un pizzerie obscura...nu mirosea bine. si evident ca nu m-am dus. am mai fost la o astfel de firma, dar am fost la biroul lor. si asa mi se pare si normal.

Cu zambetul pe buze...

#36 2009-02-12 17:27:46

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Cine zice ca in Romania nu exista posibilitati? Cred ca acolo te poti angaja, de exemplu, ca asistent manager din timpul facultatii chiar daca esti la o facultate care nu are nicio legatura cu managementul, si pe multe alte posturi, ceea ce e super de multe ori. In strainatate nu te poti angaja daca nu ai facultatea gata si tind sa cred ca sunt in exigenti in vest.smile

#37 2009-02-12 17:30:51

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

si eu am avut interviu si tocmai m-am angajat ca translator pentru un post de televiziune locala.. trebuia sa fie part time dar devine full time big_smile traduc scripturi de emisiuni si apoi le titrez cu vocea. sunt f incantata

#38 2009-02-12 17:36:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu am avut primul interviu destuld e recent... si acum sunt agent imobiliar. a fost chiar o experienta placuta, mi-a pus niste intrebari legate de mine, apoi altele legate de domeniu (de aceea e bine sa te documentezi inainte, pe mine m-a intrebat la final: "esti sigura ca n-ai mai lucrat in domeniu?" big_smile la care eu i-am zis ca sunt sigura, ca daca as fi lucrat nu omiteam asta din cv lol )

in afara de asta am mai mers la alte 2.... unul pt asistent servicii clienti la o firma de it cu capital britanic (asta a fost un interviu format din 3 etape: unul cu o romanca, dar jum in engleza; unul telefonic cu marea britanie si apoi inca o data cu romanca, pt a stabili salariul in functie de punctajul obtinut la ala cu englezoaica). din pacate a trebuit sa refuz jobul din cauza programului, nu aveam cum sa-l impac cu masterul

iar al treilea a fost azi, unit manager in asigurari.... usor si asta, pacat insa ca salariul fix nu era chiar asa fix cum spuneau sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.