|
Nu esti logat.
Primul inteviu...prima slujba!-2#20 2008-10-01 20:40:18
Re: primul inteviu...prima slujba!de regula,cand e primul job nu cred ca ai prea multe pretentii in ceea ce priveste salariul. Mamica de 2 pui scumpi Offline #21 2008-10-01 20:44:38
Re: primul inteviu...prima slujba!
eu am un amic care s-a angajat asa din prea mult bun simt n-a intrebat salariul. dar angajatorul era oarecum cunoscut, asa ca stia ca nu-si bate joc de el. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2008-10-01 21:11:37
Re: primul inteviu...prima slujba!pai depinde de oras....eu am zis pana la urma 6 milioane...si am cam nimerit-o ca iau 6 milioane in mana (bine...plus bonusuri din vanzari si bonuri de masa). Pt Focsani e cat de cat ok pt primul job... De asta am zis 6 milioane...ca mai putin nu imi convenea mie...si mai mult mi-era rusine sa cer ca nu avem experienta. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #23 2008-10-01 21:59:07
Re: primul inteviu...prima slujba!la mine era vorba sa ma angajez la un mag de bijuterii si a fost un interviuuu f lung. o intrebare era sa zic 3 calitati si 3 defecte, daca rezist in situatii de stres, cum definesc cuvantul echipa, ne-am jucat putin adica eu eram vanzatorul si intervietorul era cumparatorul si trebuia sa-i arat cum i-as vinde un produs, etc. fiind prea departe magazinul si am cerut prea putin salariu am renuntat, desi m-au selectat pt interviu "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #24 2009-02-12 13:51:56
Re: primul inteviu...prima slujba!fetelor ... la vara vr sa ma angajez ... imediat dupa sesiune + restanta Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-02-12 13:54:41) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-12 14:00:27
Re: primul inteviu...prima slujba!dak te apuci de acum risti sa te sune acum si sa vrea sa te angajezi acum.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #26 2009-02-12 14:04:28
Re: primul inteviu...prima slujba!asa ma gandeam si yo ... da... nush .. ma gandeam k in organizare de evenimente m;as descurca ... sper yo Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #27 2009-02-12 14:08:30
Re: primul inteviu...prima slujba!vai nici eu nu am fost in viata mea la un interviu, dar o sa ma duc la vara ca termin facultatea.....pfff am emotii de pe acuma......ca eu sunt asa mai timida si mi-e sa nu ma pierd cu firea ..... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #28 2009-02-12 14:15:31
Re: primul inteviu...prima slujba!nu cred k asa avea asa mari pb la interviu pt k chiar is fire sociabila... darrrrrrrr .... mi;e asa cu cunostintele mele... fara pic de experienta de viata ... etc ... de asta mi;e naspa... cand vad in juru meu o gramada de oameni care ... stiu asa multe ,,, si au nivel de c2 la engleza cand yo abia b2 ... cam asa ... si franceza si germana incepator cand altii is superdestepti si ma simt asa mica ... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #29 2009-02-12 14:16:05
Re: primul inteviu...prima slujba!nu are de ce sa-ti fie teama,eu am fost la vreo 4 inteviuri diferite...problema este alta..in cv eu am scris si ca am fost plecata,si ca ce am lucrat..si la doua inteviuri am avut surpriza sa se lege de asta,intrebandu-ma de ce m-am intors si daca nu mi se va parea prea mare diferenta de salarizare,*(care oricum era mare)..ca sa nu mai spun ca era unul cu ochii pe mine,ptr ca eu imi notam in agenda ce spunea(erau multe detalii)nu eram singura,eram multe fete si eu notam ca sa nu uit,plus ca eram imbracata decent su nu elegant insa...eram singura asa,toate erau in blugi si tricou...eu cu camasa si pantal negri plus pantofi cu toc... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #30 2009-02-12 14:36:25
Re: primul inteviu...prima slujba! poi poate cautau fete diponibile .., anagajatori neseriosi ... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #31 2009-02-12 15:00:42
Re: primul inteviu...prima slujba!maine am primul interviuuuuuuuuuuuuuuu o sa fac lectii cu 2 copilasi de cls a III si a II maine am int cu mama lor sa discut ce si cum mmmmm.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #32 2009-02-12 15:02:30
Re: primul inteviu...prima slujba!bafta.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #33 2009-02-12 15:05:50
Re: primul inteviu...prima slujba!sa fie da ...+ ca o sa am banutii mei pe langa faptul ca merg si la sc; am dat anut in ziar si am fost surprinsa frumos cand am primt telefon Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #34 2009-02-12 15:57:17Re: primul inteviu...prima slujba!
asa si la mine. am discutat pe baza cv-ului meu, mi-a cerut detalii despre anumite lucruri de acolo si gata. am intrat in proba si dupa 2 zile mi-a zis ca nu mai este nevoie sa stau in proba ca ma angajeaza Cu zambetul pe buze... Offline #35 2009-02-12 15:59:05Re: primul inteviu...prima slujba!mi-am adus aminte ceva. luni m-au sunat de la o firma unde mi-am pus cv. era pt organizare de evenimente pt copii. si mi-a zis sa ma duc la interviu intr-un pizzerie obscura...nu mirosea bine. si evident ca nu m-am dus. am mai fost la o astfel de firma, dar am fost la biroul lor. si asa mi se pare si normal. Cu zambetul pe buze... Offline #36 2009-02-12 17:27:46
Re: primul inteviu...prima slujba!Cine zice ca in Romania nu exista posibilitati? Cred ca acolo te poti angaja, de exemplu, ca asistent manager din timpul facultatii chiar daca esti la o facultate care nu are nicio legatura cu managementul, si pe multe alte posturi, ceea ce e super de multe ori. In strainatate nu te poti angaja daca nu ai facultatea gata si tind sa cred ca sunt in exigenti in vest. Offline #37 2009-02-12 17:30:51Re: primul inteviu...prima slujba!si eu am avut interviu si tocmai m-am angajat ca translator pentru un post de televiziune locala.. trebuia sa fie part time dar devine full time traduc scripturi de emisiuni si apoi le titrez cu vocea. sunt f incantata Offline #38 2009-02-12 17:36:33
Re: primul inteviu...prima slujba!si eu am avut primul interviu destuld e recent... si acum sunt agent imobiliar. a fost chiar o experienta placuta, mi-a pus niste intrebari legate de mine, apoi altele legate de domeniu (de aceea e bine sa te documentezi inainte, pe mine m-a intrebat la final: "esti sigura ca n-ai mai lucrat in domeniu?" la care eu i-am zis ca sunt sigura, ca daca as fi lucrat nu omiteam asta din cv ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|