homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac!!?

#1 2008-10-01 19:22:53

cocababy
Membru
Inregistrat: 2008-09-12

nu stiu ce sa fac!!?

buna!aseara am hotarat sa ma despart de prietenul meu sad ... stam de 8 luni de zile impreuna si dupa ce i-am zis decizia mea am hotarat amandoi sa facem o pauza de o saptamana pentru a vedea cat de puternica este relatia nostra. am hotarat sa ma despart de el fiinca simt ca el inca mai tine la fosta lui prietena grater  cu care a stat 5 ani ...ma facut de f multe ori sa plang din cauza ei(el nu stie)...dar cu care stiu sigur k nu o sa se mai impece pt k tipa i-a dat papucii. el obisnuieste sa mai vorbeasca cu fetele pe mess sau sa le dea id-ul lui p hi5 iar asta nu-mi place...el zice k vrea sa stie kum gandesc ele!in timp de 8 luni niciodata nu ne-am certat. sa-i mai acord o sansa??? grater

#2 2008-10-01 19:24:57

skumpi
Vizitator

Re: nu stiu ce sa fac!!?

simti ca mai ztine sau el chiar mai tzine la fosta ?
nush...da e greu sa uiti pe cineva cu care ai fost 5 ani...si dak au fost atata vreme inseamna ca s`au cam iubit
da...urata faza cu hi5 si id`urile... ce fete ii mai trebuie cand te are pe tine ?

#3 2008-10-01 19:25:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

dar ce-l intereseaza cum gandesc altele,knd el se presupune k te are pe tine?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4 2008-10-01 19:28:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mai oameni buni... de ce dezgropati voi cadavre? ce a fost a fost.... acum e cu tine, probabil te iubeste si tu strici tot cu gelozia ta fara motiv. tu n-ai nici un prieten baiat? adica amic? cu care sa vorbesti dar sa nu ai nimic de impartit?

pe un barbat cu cat il tii mai legat (de ex, sa nu il lasi sa discute pe mess cu alte fete), cu atat va fi mai frustrat si cu atat creste probabilitatea de a te insela/lasa. lasa-i si OMULUI din el nitica libertate...

si inca ceva... fostele sunt muuult mai putin periculoase decat "potentialele". pt ca o fosta e o prajitura gata "gustata". si expirata smile.

asa ca.... eu zic sa te linistesti... iar daca aveti sa va despartiti, baremi gasiti un motiv mai SERIOS puss spor

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2008-10-01 19:28:48

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

hmm..da...eu una n-as fi de acord cu schimbul asa de id-uri si comment-uri pe hi5 si cum a zis si skumpi nu e asa usor sa uiti pe cineva cu care ai stat 5 ani.vezi cum evolueaza lucrurile dupa saptamana aia despre care ai zis tu..bafta!puss

Publicitate

loading...

#6 2008-10-01 19:32:05

skumpi
Vizitator

katami a scris:

mai oameni buni... de ce dezgropati voi cadavre? ce a fost a fost.... acum e cu tine, probabil te iubeste si tu strici tot cu gelozia ta fara motiv. tu n-ai nici un prieten baiat? adica amic? cu care sa vorbesti dar sa nu ai nimic de impartit?

pe un barbat cu cat il tii mai legat (de ex, sa nu il lasi sa discute pe mess cu alte fete), cu atat va fi mai frustrat si cu atat creste probabilitatea de a te insela/lasa. lasa-i si OMULUI din el nitica libertate...

si inca ceva... fostele sunt muuult mai putin periculoase decat "potentialele". pt ca o fosta e o prajitura gata "gustata". si expirata smile.

asa ca.... eu zic sa te linistesti... iar daca aveti sa va despartiti, baremi gasiti un motiv mai SERIOS puss spor

eu zic ca simti cand cel de langa tine inca traieste in trecut sau mai tzine la fosta... chiar dak el probabil spune ca nu...
de ex. eu cu iubi simteam ca nu mai tzine...si asta pt ca nu`mi dadea nici cel mai mic motiv sa ma gandesc la asta si din contra...
sau cu ex. care se despartrise de a lui tot asa dupa o relatie lunga...pur si simplu simteam eu k inca nu s`a detasat...si in final am avut dreptate smile

#7 2008-10-01 19:32:59

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

katami a scris:

Mare dreptate ai smile

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#8 2008-10-01 19:33:59

katami
Platinum member

acu depinde si de cati ani ai (si in nici un cazs n-o zic cu rautate!!) si cata experienta ai in a "citi" oamenii si a vedea daca poti sau nu sa ai incredere.

dar eu raman la a mea... mi se pare un motiv prostesc sa te desparti de un om pt niste simple conversatii si pt niste iduri...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2008-10-01 19:36:48

skumpi
Vizitator

katami a scris:

acu depinde si de cati ani ai (si in nici un cazs n-o zic cu rautate!!) si cata experienta ai in a "citi" oamenii si a vedea daca poti sau nu sa ai incredere.

dar eu raman la a mea... mi se pare un motiv prostesc sa te desparti de un om pt niste simple conversatii si pt niste iduri...

da ti`ar placea ca al tau sa stea pe mess si sa`si dea id`u tipelor de pe hi5 ?  rodnar

#10 2008-10-01 19:37:47

skumpi
Vizitator

nu cred k pt asta se despart... se despart pt ca ea simte/crede k el ink mai tzine la fosta....asta + treaba cu hi5 si cine mai stie ce.... nu cocababy ? :-?

#11 2008-10-01 19:39:48

katami
Platinum member

skumpi a scris:

katami a scris:

da ti`ar placea ca al tau sa stea pe mess si sa`si dea id`u tipelor de pe hi5 ?  rodnar

mai... al meu are treij' di ani, deci n-are hi5 lol

acu serios vorbind... daca am incredere in el, nu mi-ar pasa. daca as sta in dubii referitor la noi, m-as roade. de aia ii spuneam mai sus ca depinde de cata incredere poate sa-i acorde. dar tot ea spunea ca tipul nu i-a dat motive de suparare/cearta timp de 8 luni (ceea ce, by the way, nu-i mult)... incat ma gandesc ca el chiar tine la ea.

#12 2008-10-01 19:44:55

skumpi
Vizitator

da....asa`i...si varsta
am vrut sa zic k nu prea se poate ca a taus a stea pe hi5 lol da ii aiureah asa...noi generatia asta rodnar care inca mai stam lol sa`l vezi pe al tau k isi da id`u...pai ce te intereseaza frate sa vb cu altele ? eu pe ce post is aici...d papausa` ?

#13 2008-10-01 19:46:01

katami
Platinum member

skumpi a scris:

nu cred k pt asta se despart... se despart pt ca ea simte/crede k el ink mai tzine la fosta....asta + treaba cu hi5 si cine mai stie ce.... nu cocababy ? :-?

la faza cu fosta un singur lucru e periculos, totusi...faptul ca ea l-a lasat pe el si nu invers. si daca el e cumva genul "cocos", e posibil sa simta nevoia sa o recucereasca pe aia doar ca sa-i arate "ce-a pierdut". sau, varianta mai soft, sa discute cu ea doar ca sa se laude fatza de ea cu relatia lui perfecta de acum (din acelasi motiv). incat cocababy ar trebui sa vina cu ceva amanunte smile de unde i se pare ei ca al ei mai tine la fosta

#14 2008-10-01 19:49:48

katami
Platinum member

skumpi a scris:

.pai ce te intereseaza frate sa vb cu altele ? eu pe ce post is aici...d papausa` ?

cu asta nu-s de acord... stiu, m-am mai contrazis cu multa lume pe forum pe tema asta. dar raman la parerea ca suntem in primul rand oameni si abia apoi barbati/femei.... si atunci nu pot sa pretind ca, dpdv intelectual/artistic/valoric/ce mai vreti voi eu sunt totul pt el si el totul pt mine. da, suntem totul unul pt altul dpdv sentimental si sexual... dar in rest, in afara acestor sfere, are voie sa discute cu cine vrea, chiar daca e vorba de femei. si eu la fel am voie. ba chiar am mai zis... uneori imi face mai amre placere sa-mi scot un amic la o bere decat o prietena la un ceai... amandoi venim mai castigati acasa la partenerii nostri smile

#15 2008-10-01 19:49:49

skumpi
Vizitator

pai asteptam amanuntele   signof10  sa dam verdictu final lol

#16 2008-10-01 20:25:52

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

katami a scris:

bine zis,katami!  tummenupp   
cocababy,sper sa iei decizia corecta si sa nu regreti mai tarziu  k ai fost probabil prea geloasa

#17 2008-10-01 20:39:49

skumpi
Vizitator

katami a scris:

skumpi a scris:

.pai ce te intereseaza frate sa vb cu altele ? eu pe ce post is aici...d papausa` ?

cu asta nu-s de acord... stiu, m-am mai contrazis cu multa lume pe forum pe tema asta. dar raman la parerea ca suntem in primul rand oameni si abia apoi barbati/femei.... si atunci nu pot sa pretind ca, dpdv intelectual/artistic/valoric/ce mai vreti voi eu sunt totul pt el si el totul pt mine. da, suntem totul unul pt altul dpdv sentimental si sexual... dar in rest, in afara acestor sfere, are voie sa discute cu cine vrea, chiar daca e vorba de femei. si eu la fel am voie. ba chiar am mai zis... uneori imi face mai amre placere sa-mi scot un amic la o bere decat o prietena la un ceai... amandoi venim mai castigati acasa la partenerii nostri smile

eu inteleg f bine ce spui... d la micanarcisa am invatat o chestie mare...libertatea in cuplu !!!!!
dar nu poti sa pretinzi asta cuplurilor din ziua d azi de 18-20 d ani... nu poti sa te increzi.... 2 oameni maturi da.... da nu adolescentii !

#18 2008-10-01 20:43:46

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

skumpi a scris:

katami a scris:

skumpi a scris:

eu inteleg f bine ce spui... d la micanarcisa am invatat o chestie mare...libertatea in cuplu !!!!!
dar nu poti sa pretinzi asta cuplurilor din ziua d azi de 18-20 d ani... nu poti sa te increzi.... 2 oameni maturi da.... da nu adolescentii !

ba se poate.. eu cu al meu suntem la fel cum zice katami si mare adevar zice cum ca trebe putina libertate.. si asa eram si acu 2 ani adik cand aveam 18 ani si el 22
eu kiar discut f mult cu baieti fata de cat discut cu fetele si tin legatura destul de strans cu un coleg de clasa de care am fost hjarta inainte de bebe al meu..ma intalnesc de multe ori cu un tip de la facuta din diverse motive si el stie si nu are nici o treaba fiindca are incredere si ii spun ce fac pe unde sunt.. kiar m-as enerva sa imi interzica sa nu vb sau intalnesc.. si cu hi5-ul mi-e plin de comentarii si de pupaturi de la baieti si el la fel .. increderea e de baza intr=o relatie!

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-10-01 20:48:27)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#19 2008-10-01 20:45:32

skumpi
Vizitator

copilu a scris:

skumpi a scris:

katami a scris:

ba se poate.. eu cu al meu suntem la fel cum zice katami si mare adevar zice cum ca trebe putina libertate.. si asa eram si acu 2 ani adik cand aveam 18 ani si el 22

bine... bravo voua ...ma refeream la majoritatea !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-01 20:45:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.