Vreau sa slabesc 2-12
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Re: vreau sa slabesc 2
cel mai bine este s mergi la un nutritionist care iti face o dieta pe baza a ceea ce iti place
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
rrammonna a scris:cel mai bine este s mergi la un nutritionist care iti face o dieta pe baza a ceea ce iti place
asta cred ca e teoria, ca in practica nu-ti face nimeni dieta cu cartofi prajiti si jumari de porc si mai toti nutritionistii iti trantesc aceeasi dieta obosita... in fine asa cred
- rrammonna
- Diamond member
heimdall a scris:rrammonna a scris:cel mai bine este s mergi la un nutritionist care iti face o dieta pe baza a ceea ce iti place
asta cred ca e teoria, ca in practica nu-ti face nimeni dieta cu cartofi prajiti si jumari de porc si mai toti nutritionistii iti trantesc aceeasi dieta obosita... in fine asa cred
sinccer ,habar nu am.dar poti manca si jumari si cartofi si carne in grasime de toate.eu asa fac,dar mananc cate putin.de ce sa mananc ditamai farfuria de legume fierte,knd mai bine mananc o buktik de carne cu cativa cartofiori?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pentru ca : -bucatica de carne si cartofiorii iti fac rau pentru ca au grasimi si sunt prajite -contin muuulte calorii -fiind putine, ti se face foame dupa si iar mai mananci ceva
- rrammonna
- Diamond member
heimdall a scris:pentru ca : -bucatica de carne si cartofiorii iti fac rau pentru ca au grasimi si sunt prajite -contin muuulte calorii -fiind putine, ti se face foame dupa si iar mai mananci ceva
si avantaje:imi satisfac poftele,simt k mananc ''sanatos'' kiar si pentru 5minute
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
eu nu as putea sa mananc "carne in grasime"doamne fereste iaunuta dimineata dupa ce ai fost la baita si pe stomacul gol se cantareste.dup-aia degeaba te-ai cantarit ca nu mai e "buna treaba".eu azi nu m-am cantarit.uf am sarit o zi ca nu am fost acasa
- annabel
- Diamond member
NUUUUUUUU.imi vine rau numai cand ma gandesc.mai nou(de fapt de cateva luni)nici carnatii aia in piele de oaie nu-mi mai plac pt ca se vad punctulete de grasime in ei(stiti carnatii aia care se fac la gratar si sunt yummy yummy)
- rrammonna
- Diamond member
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
eu vomit direct daca vad grasime mi-a adus o data la restaurant o pastrama de miel (cica), era NUMAI grasime, pe ici pe colo cate o fasie subtire de carne... am zis ca vomit direct pe ea
Just like a tattoo I'll always have you...
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
uitati ce-am gasit legat de celulita!
Mezoterapia - terapie anticelulitica soc!
Celulita este definita ca o boala care consta in alterarea tesutului conjunctiv subcutanat ca urmare a acumularii grasimii in adipocite.
Celulita are patru stadii si este foarte important de aflat in care ne aflam pentru a alege cea mai buna terapie.
- Stadiul 1 este caracterizat prin aspectul de coaja de portocala, care apare doar cand formam pliul cutanat.
- In stadiul 2 , pliul cutanat nu este mobil, pielea este indurata, usor dureroasa la palpare, se observa denivelari la nivelul tegumentului.
- In stadiile 3-4 , apar depuneri inestetice cu aspect de valuri, celulita are aspect de noduli, palparea este foarte dureroasa.
Ce putem face dupa ce am primit diagnosticul corect ?
In primul rand, trebuie sa urmam o dieta bazata pe alimente sanatoase (fructe, legume) si alimente sarace in grasimi. Trebuie sa consumama mai mult de 2 litri de lichide pe zi mai ales in zilele toride de vara.
Efortul fizic (fitness, aerobic, alergare, inot, sala,etc) si tratamentele corporale din centrele de estetica (electrostimulare, vacuum, ultrasunet, impachetari) ne sunt de asemenea de ajutor. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, observam ca desi stratul adipos s-a redus, celulita, respectiv aspectul de coaja de portocala nu s-a modificat satisfacator. Acest lucru se intampla pentru ca celulita nu reprezinta o simpla acumulare subcutanata de grasimi, ci inseamna totodata o circulatie vasculara si limfatica deficitara, o acumulare locala de toxine cu distrugerea fibrelor de colagen si elastina.
In timp ce terapiile traditionale se adreseaza efectelor celulitei (coaja de portocala) mezoterapia este singura terapie care corecteaza acesti factori eliminind cauzele aparitiei ei.
Mezoterapia este o procedura medicala nechirurgicala, ce presupune injectarea unor cantitati mici de substante specifice (extracte din plante, vitamine, suplimente, enzime si co-enzime,etc) la nivelul zonelor afectate de celulita.
Nu este o metoda dureroasa pentru, ca se folosesc ace foarte fine si un aparat special ce inlatura durerea si face aplicarea mai comoda. Dupa consult, medicul recomanda un numar de sedinte saptamanale pentru obtinera rezultatului dorit si cate o sedinta lunara pentru intretinere.
Pentru ca dilutia este foarte mare si dozele administrate sunt infime riscul aparitiei reactiilor adverse este foarte mic.
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
f interesant ...e bn de stiut
..be the best ...fuck the rest ))
- annabel
- Diamond member
valy_creata2000 a scris:f interesant ...e bn de stiut
cum e la sala?mai mergi?
- annabel
- Diamond member
mihaela2289 a scris:da. la cea de la arpfarm ma refer. sunt in a treia zi si ma simt excelent, nu sunt ametita,nu mi-e rau, nimic de genul. doar ca nu poftesc la nimic (lucru care pe mine ma bucura, ca sunt de fel o gurmanda pofticioas) stau cu mancarea preferata in frigider si prajituri..si nu ma ating de ele. ma simt foarte bine si mananc foarte putin. de fapt nu mi-e foame deloc dar sunt constienta ca nu pot sta toata ziua asa. nici insomnii nu am, dar programul meu de lucru oricum nu-mi permite insomnii, deci e foarte buna. cred ca doar in combinatie cu cofeina produce insomnii si probleme.
mihaela ai mai luat pastilele?cum ti-e?
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
da, am 2 saptamani de cand le iau ma simt foarte ok cu ele, nu am niciun simptom de greata sau orice altceva, doar un gust ciudat in gura...si bag multa guma pt asta. de slabit am slabit cam 2 kg si sunt multumita, nu e mult ,dar nici nu vreau sa-mi supun corpul la si mai multe vrgeturi, deci e ok. o sa le continui pana le termin(o luna) si daca ajung aproape de ce mi-am propus, am de gand sa ma opresc, pentru a nu avea efectul yo-yo..adica sa pun la loc. si daca ma mentin o luna fara ele..le mai iau vreo 2 saptamani si gata.
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- annabel
- Diamond member
dar cate kg ai de slabit?
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
imi propusesem sa slabesc cam 4-5 kg..de la 67 pana pe la 63. acum am 65
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
mihaela, parerea mea sincera e k ai putea sa slabesti f bine aceleasi 2kg/2sapt si prin putin regim combinat cu un pic de sport
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|