homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc 2-90

#1692 2009-01-16 09:42:04

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: vreau sa slabesc 2

oana_ a scris:

eu trebuie sa fac flotari in fiecare seara smile sper sa ma ajute si la fermitatea sanilor

o sa te ajute!garantat!

#1693 2009-01-16 09:45:30

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

annabel a scris:

dar tu mergi la paradisul acvatic nu?cat costa intrarea pe zi?am primit si eu un fluturas cand am fost la bran si am vazut ca erau si panouri..uff mi-am facut inima rea

Merg din cand in cand, pentru ca e tare scump: 3 ore de stat 35 de lei... Un abonament pe sauna pe o luna m-ar costa 100 de lei, deci diferenta e destul de mare... Si eu nici nu folosesc tot ce au ei acolo, doar sauna, jacuzzi si bazinul cu apa fierbinte, pentru ca nu stiu sa inot  smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1694 2009-01-16 09:58:28

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

annabel a scris:

dar tu mergi la paradisul acvatic nu?cat costa intrarea pe zi?am primit si eu un fluturas cand am fost la bran si am vazut ca erau si panouri..uff mi-am facut inima rea
da gugulik ai dreptate.multe persoane au zis ca au facut asa ceva si e super ok.numai ca eu nu pot si nu pot smile)
gugulik mai mergi la sport?sau faci acasa?sau ce faci ? puss

nu mai merg la sport, pt ca am fost plecata din tara, si am inceput si sesiunea ( si e si ultimul an de facultate).
din februarie ma apuc din nou. deocamdata incerc sa mananc mai putin...si sa beau cat mai multa apa. Ma trezesc dimineata cu o burtica mai mica, dar pana seara ma umflu toata. Parca's insarcinata, desi nu mai mananc asa mult ca inainte. De 2 ori pe zi, dimineata ceva usor, si o masa mai consistenta la pranz.
Uof... parca organismul asta a facut anticorpi impotriva mea...singurul lucru care inca nu l-am incercat este masajul anticelulitic si cel limfatic sau cum s-ar mai numi... cred ca retin multa apa...nu stiu

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1695 2009-01-16 10:02:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hmm gugulik nu stiu ce sa zic.masaj si sauna si sport dupa sesiune
vai blueeyes eu as sta in piscina toata ziua.cand am fost la mare numai in piscina am stat si balacit si innotat si iar balacit.

#1696 2009-01-16 10:06:51

control_freak
Hero member

annabel a scris:

hmm gugulik nu stiu ce sa zic.masaj si sauna si sport dupa sesiune
vai blueeyes eu as sta in piscina toata ziua.cand am fost la mare numai in piscina am stat si balacit si innotat si iar balacit.

nici eu nu stiu ... ma umflu tare la burta ... cred ca mi-am obisnuit stomacul cu multa mancare la o masa , si dureaza pana revine la marimile unui om normal  lol

ps: voi cand mergeti la salon la masaj, lasati bacsis maseuzei?

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2009-01-16 10:07:30)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Publicitate

loading...

#1697 2009-01-16 10:37:45

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

la mine problema e ca atunci knd incep dieta...incep sa-mi vina in cap numa' mancaruri..  food  ..mirosuri (imaginate...normal)  drool  .... oooffff .... am inceput de luni si ma simt foarte bine fizic asa...si psihic ...dar am momente in care-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti  bang   bang

baby Dragos hjarta rugaciune

#1698 2009-01-16 10:42:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu sunt extraordinar de deprimata si nu cred ca o sa mai dau pe aici, ca o iau razna...
aseara m-am gandit eu sa ma cantaresc, si cum tre' sa-mi vina, sunt extraordinar de umflata si constipata si toate alea... ce mai incoace si incolo, aveam 43 kg  yikes
mi-a venit imediat sa vomit, ceea ce am si facut  neutral  probabil ca asta e singura solutie pentru mine, anyway...
deci nu stiu ce o sa fac in continuare

#1699 2009-01-16 10:43:43

blueeyes
Platinum member

Pai tu cat vrei sa ai, draguta?

patfierbinte      sjuk     

#1700 2009-01-16 10:45:45

heimdall
Diamond member

Ce sa mai zic, blue, 37 voiam sa am pe cand aveam 40 si mi se parea mult
Acum probabil ca in mod normal ma invart pe la 41 si asta a fost o exceptie, dar oricum e groaznic

#1701 2009-01-16 10:46:16

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

gugulik eu nu am fost la masaj
of heimdall grater

#1702 2009-01-16 10:47:19

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heim...eu nu stiu draguta, cred ca te conusmi degeaba. ok, am inteles ca ai antecedente in familie cu greutatea, dar tu faci tot ce trebuie: mananci sanatos, rational, faci sport... poate asta e limita la care se opreste organismul tau cu slabitul...ce sa faci, sa nu mai mananci nimic? eu zic sa te intretii ca pana acum, sa continui cu sportul ca sa fii tonifiata si...enjoy life!
daca mai spun acum ca oricum arati f bine, stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar...arati f bine. puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1703 2009-01-16 10:48:27

control_freak
Hero member

heimdall a scris:

eu sunt extraordinar de deprimata si nu cred ca o sa mai dau pe aici, ca o iau razna...
aseara m-am gandit eu sa ma cantaresc, si cum tre' sa-mi vina, sunt extraordinar de umflata si constipata si toate alea... ce mai incoace si incolo, aveam 43 kg  yikes
mi-a venit imediat sa vomit, ceea ce am si facut  neutral  probabil ca asta e singura solutie pentru mine, anyway...
deci nu stiu ce o sa fac in continuare

ai vomitat pt. ca ai considerat ca esti prea grasa?  :f?rv?nad:
ti se pare normal?
si cum sa vrei sa ai 37 de kile!? atat are o copila de clasa a 5-6a .... gandeste-te la sanatatea ta...

#1704 2009-01-16 10:49:20

heimdall
Diamond member

multumesc, nicolle  puss , probabil ca trebuia sa ma multumesc cu 40... problema e ca acum ma ingras din ce in ce mai tare !
o sa merg in continuare la sport si o sa am grija la ce mananc, dar ce ma fac daca eu tot ma ingras si ma ingras ? sad

Gugulik, sunt o persoana normala la cap si mi-am reprimat pana acum tendintele de felul asta, pentru ca am mai fost in pragul anorexiei si stiu foarte bine ce inseamna. Vreau sa am 37 de kg pentru ca am inaltimea unui copil, adica 1m50, deci nu mi se pare aberant ce zic... am avut greutatea asta mare parte din viata si crede-ma ca nu mi se vedeau oasele, aratam ok

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-01-16 10:51:44)

#1705 2009-01-16 10:49:32

Soleil
Addicted member

heim o sa-ti spuna acum ca ea are 1,50, asa ca 43 de kg e mult tongue

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1706 2009-01-16 10:51:33

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu stau ok cu kg... am 59-60 nici grasa nici slaba big_smile dar problema mea vesnica este ca am fundul prea mare si umerii prea mici.. ma streseaza lucrul asta.. ce sa fac?? invat sa ma accept lol

#1707 2009-01-16 10:52:04

blueeyes
Platinum member

heimdall a scris:

Ce sa mai zic, blue, 37 voiam sa am pe cand aveam 40 si mi se parea mult
Acum probabil ca in mod normal ma invart pe la 41 si asta a fost o exceptie, dar oricum e groaznic

Offf, nu dispera heim, mai ales ca tu chiar faci tot ce se poate face pentru a te mentine in forma... Rezultatele cred ca vin in timp, trebuie doar sa ai rabdare  smile

patfierbinte      sjuk     

#1708 2009-01-16 10:52:14

Soleil
Addicted member

te-ai gandit heim ca poate e ceva psihologic? stii cum se spune, de ce ti-e frica nu scapi...poate subconstientul tau crede ca tb sa te ingrase...eu cu cat tineam mai multa cura, cu atat ma ingrasam...fa un efort, o saptamana, doua sa nu te mai gandesti asa tare la asta...sa pui slabitul sau obsesia cu slabitul pe hold...sa vezi cum e
si daca te ingrasi si cu apa, paote e o problema hormonala sau de tiroida ceva

Thé à la menthe hjarta

#1709 2009-01-16 10:55:21

Soleil
Addicted member

eu oricum, cand ma uit in oglinda nu-s multumita deloc... dar cred ca la un moment dat m-am resemnat... desi de multe ori mi-e scarba de cum arat...insa atata vreme cat nu fac nimic ca sa schimb, de ce sa ma mai plang? voi macar aveti vointa, faceti ceva pentru voi, dieta, sport...

Thé à la menthe hjarta

#1710 2009-01-16 10:56:14

heimdall
Diamond member

da, probabil ca e o problema psihologica, dar e un cerc vicios : nu-mi pot permite sa pierd controlul si sa ma ingras si mai tare
sunt sigura ca nu e nimic hormonal, probabil o sa-mi fac si niste analize sa-mi iasa din cap

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.