homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-17

#305 2008-10-08 23:02:50

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Peace & love & sex

imi pare rau ca e asa, dar gandeste-te ca e mai bine acum decat mai tarziu...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#306 2008-10-08 23:05:55

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

ink nu stiu ce sa fac...mi e asa greu...dar ce rost are????

time is precious.....

#307 2008-10-08 23:07:50

skumpi
Vizitator

honey gandeste`te ca meriti o viata mai buna.... nu tot stres..nervi...cearta...suparari neutral
iar dak nicicum nu se poate si nu s`a putut pana acum e clar k nici pe viitor nu o sa se schimbe nik...ba mai mult o sa fie mai urat ... si atat timp cat stati unu legat de celalalt desi nu va e bine nu aveti nici sansa sa cunoasteti pe altcineva neutral

#308 2008-10-08 23:08:27

maryahs
Insomniac member

gandeste-te la ce e mai bine pt tine si pune in balanta. dc tot timpul suferi nu are rost sa mai stai langa el mai ales ca timpul trece. nu zic ca iti pierzi timpul cu el pt ca nu e asa, dar in viitor o sa iti fie mai greu...

#309 2008-10-08 23:11:28

honeyica
Sr. member

nu mi se pare corect sa avem sf asta:((
dc?? iar el e asa chior!!!!

time is precious.....

Publicitate

loading...

#310 2008-10-08 23:16:55

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

imi pare rau honeyica
si eu sunt cam intoarsa pe dos... tot incerc sa nu ma enervez si sa rezist pana vineri cand vine acasa, dar in fiecare zi ma supara cu ceva..parca nici n-am chef sa povestesc ca ma supar iar
de cand sta in camin are o viata asa haotica, nu are deloc timp(de vb cu mine), acum e in oras cu prietenii
imi povestea cum se **** lumea ca iepurii pe acolo si ca in fiecare zi se consuma baxuri de bere...l-am rugat frumos sa nu  mai bea atat(in fiecare seara bea cel putin o bere) si imi zice cum ca colegii lui beau de 3 ori mai mult...ca atunci cand ies in oras cum sa fie el fraier si sa bea suc
ca eu habar n-am cum e viata de camin, ca nu-mi pot imagina asa ca sa-l las in pace
ieri ma intreba de unde poate face rost de somnifere ca altfel nu poate dormi..i-am zis s-o lase mai moale si sa incerce un ceai de tei
sincer ma ingrijorez pt el....ce sa fac fetelor?

#311 2008-10-08 23:17:50

skumpi
Vizitator

multe lucruri nu`s corecte...
da puteti sa ramaneti amici...nu acum... peste o vreme`

stiu ce inseamna sa o termini din cauza certurilor dupa atata tp neutral da din proprie experienta iti spun ca e mai bine asa`... n`are rost....iti mananci sanatatea si tot la despartire se va ajunge in cele din urma...
mai dati`va o sansa...dak inca crezi k se mai pot schimba lucrurile...desi ma indoiesc...da cine stie...

#312 2008-10-08 23:19:29

honeyica
Sr. member

nu pot sa ma opresc din plans si din ce simt...as vrea sa pot face ceva k sa treaca starea asta de confuzie...nu stiu ce sa fac grater
maine crek sunt zombie la serv

time is precious.....

#313 2008-10-08 23:26:09

skumpi
Vizitator

honeyica a scris:

nu pot sa ma opresc din plans si din ce simt...as vrea sa pot face ceva k sa treaca starea asta de confuzie...nu stiu ce sa fac grater
maine crek sunt zombie la serv

sad

#314 2008-10-08 23:26:18

lady in black
Insomniac member

stiu starea asta honeyica neutral
nici eu nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez
aseara nu prea am putut dormi(ne-am certat ieri), acum din nou nu ma simt in stare
ce sa fac cu el?

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-10-08 23:26:40)

#315 2008-10-08 23:30:03

honeyica
Sr. member

lady, nu stiu ce sa faci...e cam naspa situatia...si eu am stat o per in camin si am vazut cum se poarta lumea  p acolo,dar depinde de persoana...daca el te iubeste, atunci nu cred ca ai dc sa ti faci griji...

time is precious.....

#316 2008-10-08 23:30:20

skumpi
Vizitator

lady in black a scris:

imi pare rau honeyica
si eu sunt cam intoarsa pe dos... tot incerc sa nu ma enervez si sa rezist pana vineri cand vine acasa, dar in fiecare zi ma supara cu ceva..parca nici n-am chef sa povestesc ca ma supar iar
de cand sta in camin are o viata asa haotica, nu are deloc timp(de vb cu mine), acum e in oras cu prietenii
imi povestea cum se **** lumea ca iepurii pe acolo si ca in fiecare zi se consuma baxuri de bere...l-am rugat frumos sa nu  mai bea atat(in fiecare seara bea cel putin o bere) si imi zice cum ca colegii lui beau de 3 ori mai mult...ca atunci cand ies in oras cum sa fie el fraier si sa bea suc
ca eu habar n-am cum e viata de camin, ca nu-mi pot imagina asa ca sa-l las in pace
ieri ma intreba de unde poate face rost de somnifere ca altfel nu poate dormi..i-am zis s-o lase mai moale si sa incerce un ceai de tei
sincer ma ingrijorez pt el....ce sa fac fetelor?

lady adevaru e ca asa e viata din camin  roll  sex...bautura...femei...combinatii !
te cred ca te ingrijorezi pt el si probabil tzi`e si frica sa nu te insele...da am trecut si prin asta lol fostu meu statea in camin in alt orash si la fel era...in fiecare seara chef...veneau fete...stateau pana dimineata la baute...filme neutral

nu prea ai u ce sa faci...nu`l cicali pt k numa in ciuda o sa`ti faca...lasa`l sa bea...dak nu exagereaza...o bere nu ii mult... iti dai seama k nah nu poate sa bea ceai cand ceilalti beau bere ...

faza cu dormitu ta... nu e bine neutral isi intoarce tot sistemu pe dos... neutral

#317 2008-10-08 23:49:31

lady in black
Insomniac member

nu mi-e frica de inselat, nu asta e pb..ca ma mai enerveaz cand il aud ca merge cu o fata nu stiu unde..asa sunt eu lol dar stiu ca nu m-ar insela, nu de asta imi e frica
pb e ca simt ca nu pot comunica cu el. tot timpul imi spune ca nu are unde, nu are timp, dar are timp sa strea 3 ore cu prietenii in oras neutral
si mai e si tot timpul nervos si irascibil...l-am sunt mai inainte si i-am zis ca as vrea sa vb mai mult cu el si s-a enervat, ca n-are ce sa faca ca nu stiu ce..s-a enervat in asa hal incat mi-a inchis telefonul in nas..nu e prima oara si la cat de orgolios e nu cred ca ma va suna inapoi in seara asta..
iar n-am sa pot sa dorm sad

#318 2008-10-08 23:54:19

maryahs
Insomniac member

incearca sa nu ii dai nici un semn o zi intreaga si asteapta sa vezi dc el te cauta.
poate el nu se simte bine sa vb cu tine fata de prietenii lui. stiu cum e viata de camin chiar daca eu nu stau in camin, dar incearca sa il intelegi. poate e doar o chestie de moment, isi face prieteni, cunoaste oameni noi si o sa se schimbe mai incolo

#319 2008-10-08 23:56:20

skumpi
Vizitator

lady in black a scris:

nu mi-e frica de inselat, nu asta e pb..ca ma mai enerveaz cand il aud ca merge cu o fata nu stiu unde..asa sunt eu lol dar stiu ca nu m-ar insela, nu de asta imi e frica
pb e ca simt ca nu pot comunica cu el. tot timpul imi spune ca nu are unde, nu are timp, dar are timp sa strea 3 ore cu prietenii in oras neutral
si mai e si tot timpul nervos si irascibil...l-am sunt mai inainte si i-am zis ca as vrea sa vb mai mult cu el si s-a enervat, ca n-are ce sa faca ca nu stiu ce..s-a enervat in asa hal incat mi-a inchis telefonul in nas..nu e prima oara si la cat de orgolios e nu cred ca ma va suna inapoi in seara asta..
iar n-am sa pot sa dorm sad

pai dc s`a enervat ? aiaiaiiaiaii
asta nu era motiv sa se enrveze si sa iti si inchida telefonu
ai grija

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-08 23:57:23)

#320 2008-10-09 00:03:47

lady in black
Insomniac member

da skumpi stiu..de cand a plecat e tot asa nervos..parca s-a schimbat intr-o saptamana
de cautat ma cauta maine, dar pana atunci mai este o noapte pe care vreau sa o dorm tongue
sper si eu sa fie de moment..sa ne o bisnuim amandoi cu situatia
doar suntem de 3 ani impreuna si ne-am inteles intotdeauna asa bine, am trecut intotdeauna peste certuri
merci fetele puss
ma duc sa incerc sa dorm, noapte buna

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-10-09 00:04:14)

#321 2008-10-09 11:12:16

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

il iubesc..... si mi-e atat de teama sa-i spun sad

am fost alaturi de el intotdeauna, am suferit in liniste cand il vedeam cu alta sau cand imi povestea..... l-am ajutat, l-am facut sa se simta inconjurat de 'jdi de mii de prieteni, desi numai eu eram acolo pt el sad

mi-e teama...... ma macina.... grater(((

cuc.

#322 2008-10-09 11:15:10

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

de ce ti-e teama??

baby Dragos hjarta rugaciune

#323 2008-10-09 11:24:56

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

el e inca distrus dupa o relatie lunga.... si mi-a spus ca acum nu ii mai trebuie.... mi-a zis asta asa ca fapt divers... dar ma retine sa-i spun ceea ce simt.... adtept sa mai treaca timpul

cuc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.