Peace & love & sex-21
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: Peace & love & sex
Danisia a scris:Buna fetele...eu nu am mai scris de mult pe aici dar m-am ofticat putin k au inchis celallalt topic dar vad k e ok si aici.nu am somn k de obicei si in relatia mea nu e nimik roz...ma gandesc sa-mi fac bagajelul si sa plec akas....offf.... v pup fetele
danisia, daca vrei povesteste-ne ce s-a intamplat, poate te putem ajuta macar cu o vorba buna
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
am si eu nevoie d putin ajutor... de 3 -4zile nu m am mai vazut deloc cu iubi...-in general faceam tot posibilul sa ne vedem macar o zi da, una nu dak nu zilnic- au venit niste rude la el si imi tot da zor k tb sa stea acasa k asa ii cere maica-sa... in fine... imi zice ieri k vine sa ma ia de la scoala,n a mai venit k si a dat seama k tb sa faca curat (!!?) in fine, sunt "multe si marunte", m am suparat, ne am impacat, azi iar, aceeasi chestie,imi spune k nu il inteleg si k ma supar degeaba, ca exagerez... bineinteles k el nu sufera deloc, il are pe "var-su" langa el, se crede mare si tare, nu ma ia in serios... toate certurile noastre el le vede k pe niste copilarii care oricum n au tinut niciodata mai mult de o zi... adevarul e ca nici cu mine nu mi e rusine fiindca spun niste vorbe la nervi .... ; de genul mai lasa ma cu familia ta , nu i mai ridica atat pe toti in slavi... pt k el asa face... eu sunt si ff posesiva si nu mi place sa se bage cineva peste "ce e al meu" si nu k mi ar apartine el dar la urma urmei ar tb sa ma inteleaga si el... acum cateva seri l a deranjat faptul k nu eram de acord cu el intr o anumita privinta- maica'sa ar fi fost de acord, domne- (se certase cu cineva si mie mi se prea el vinovat) am asa un gust amar... ma enerveaza la culme... il iubesc si sunt constienta de faptul k ne vom impaca... si totusi... suntem asa de diferiti... pe mine daca ma deranjeaza ceva nu pot sa i spun pe un ton calm...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- lady in black
- Insomniac member
carmen_21, de cand se comporta asa? poate chiar a fost ocupat zilele acestea si nu s-a putut intalni cu tine... te inteleg pt ca si eu sunt foarte posesiva si as face orice sa ma intalnesc cu el de exemplu, dar barbatii gandesc uneori(de fapt de mai multe ori ) altfel decat noi..nu are rost sa ne gandim ce am face noi in locul lor pt ca nu ajungem niciunde in legatura cu familia, aici e un subiect delicat... orice ai face el va ramane "baiatul mamei" si involuntar el ii va da ei dreptate nu tie. e familia lui de ani de zile pe cand cu tine e de mult mai putin timp. nu zic ca ii pasa numai de familie si de tine nu, dar nu poti sa-i schimbi mentalitatea pe care i-a format-o familia decat foarte greu
apropo, de cat timp sunteti impreuna si cai ani aveti? discutii in contradictoriu vor fi intotdeauna intr-o relatie, acum depinde si cat de diferiti ziceai ca sunteti... oricum incearca si tu sa ii spui lucrurile care te deranjeaza cu calm, incearca sa privesti putin mai rational situatia..stiu ca e greu
si intr-un fel are dreptate..sunt certuri marunte carenu ar trebui sa conteze acum de cand a plecat iubi mi-am dat seama ca toate certurile noatre au fost copilaresti si ca altele sunt lucrurile care conteaza
- honeyica
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-04
imi pare rau, carmen...din pacate ai vazut k asa e si la mine....ne certam din multe aiureli si asta ptr k nici eu nu ma pot abtine...nu prea sunt genul tacut. Si din cate ai pov tu aici...si eu m as fi suparat!! eu mereu ma supar knd zice k face ceva si nu face...ptr k eu incerc mereu sa ma tin de cuvant si astept acelasi lucru inapoi... Si al meu la fel...zice k ma supar din prostii si nu ma prea ia in seama, da sa stii k nu e ok...au incep sa ma lase rece kestiile astea si sa nu mi mai pese asa mult...dk el kiar crede k ma supar aiurea...asa k nu stiu cum va fi la u mai tarziu knd poate o sa incepi sa te saturi si u.
time is precious.....
- carmen_21
- Insomniac member
suntem impreuna de 2 ani... nu stiu sa zic de cand se comporta asa... adica in ultimele luni, o data pe sapt, la 2 saptamani ne certam din motive d'astea stupide... faza e k certurile noastre se petrec in mare parte la telefon... ms pt rasp
- carmen_21
- Insomniac member
honeyica a scris:imi pare rau, carmen...din pacate ai vazut k asa e si la mine....ne certam din multe aiureli si asta ptr k nici eu nu ma pot abtine...nu prea sunt genul tacut. Si din cate ai pov tu aici...si eu m as fi suparat!! eu mereu ma supar knd zice k face ceva si nu face...ptr k eu incerc mereu sa ma tin de cuvant si astept acelasi lucru inapoi...Si al meu la fel...zice k ma supar din prostii si nu ma prea ia in seama, da sa stii k nu e ok...au incep sa ma lase rece kestiile astea si sa nu mi mai pese asa mult...dk el kiar crede k ma supar aiurea...asa k nu stiu cum va fi la u mai tarziu knd poate o sa incepi sa te saturi si u.
ma regasesc in totalitate
- skumpi
- Vizitator
astea`s copilarii u dc nu poti merge la el dak el are musafiri ? esti iubita lui...ce nu ai voie acolo ?
- lady in black
- Insomniac member
2 ani e mult, iar daca de mai mult timp se comporta asa nu e bine... stiu cum e cu certurile la telefon, am experienta eu zic ca data viitoare cand te deranjeaza ceva, cand ai ceva serios sa-i reprosezi sa nu i-o spui la telefon ci fata in fata cand va intalniti. disputele se rezolva mai usor asa de impacat va veti impaca, ideea e sa invatati ceva din certurile astea si sa nu le mai repetati...poate nu ar stica o discutie serioasa cu el sa stabiliti unele lucruri...banuiesc ca certurile sa invart cam in jurul acelorasi motive
- carmen_21
- Insomniac member
uite k la asta nici nu m am gandit... in orice caz nu prea ar fi fost posibil... a stat cu "musafirii" mai mult seara, ziua a fost in stanga si n dreapta sa cumpere nu stiu ce, eu am fost la scoala, seara nu m ar fi lasat... dar nah, ai dreptate ar fi putut macar sa mi propuna...
- carmen_21
- Insomniac member
lady in black a scris:2 ani e mult, iar daca de mai mult timp se comporta asa nu e bine... stiu cum e cu certurile la telefon, am experienta eu zic ca data viitoare cand te deranjeaza ceva, cand ai ceva serios sa-i reprosezi sa nu i-o spui la telefon ci fata in fata cand va intalniti. disputele se rezolva mai usor asa de impacat va veti impaca, ideea e sa invatati ceva din certurile astea si sa nu le mai repetati...poate nu ar stica o discutie serioasa cu el sa stabiliti unele lucruri...banuiesc ca certurile sa invart cam in jurul acelorasi motive
sa l sun? tb sa ne vedem maine si i am zis k n am kef, k mai vorbim duminica, sa aiba timp destul sa stea cu ai lui
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
ce fac fetele ?....am intrat si eu putin sa va citesc, sa vad ce faceti ...dak sunteti bine
..be the best ...fuck the rest ))
- skumpi
- Vizitator
pai ? ... eu am zis`o si o repet ... cand iubesti pe cineva si vrei sa stai cu pers respectiva chiar nu conteaza ca esti obosit dupa 8-10-12 ore d lucru... o juma d ora nu`i un chin cand e vorba d persoana iubita` eu , in iubire, ma ghidez dupa niste chestii...sa zic asa` ... adika fapte care`mi demonstreaza ca cineva ma iubeste ...dak vad eu k una din ele e pe dos.,..incep sa`mi pun intrebari
- skumpi
- Vizitator
carmen_21 a scris:lady in black a scris:2 ani e mult, iar daca de mai mult timp se comporta asa nu e bine... stiu cum e cu certurile la telefon, am experienta eu zic ca data viitoare cand te deranjeaza ceva, cand ai ceva serios sa-i reprosezi sa nu i-o spui la telefon ci fata in fata cand va intalniti. disputele se rezolva mai usor asa de impacat va veti impaca, ideea e sa invatati ceva din certurile astea si sa nu le mai repetati...poate nu ar stica o discutie serioasa cu el sa stabiliti unele lucruri...banuiesc ca certurile sa invart cam in jurul acelorasi motive
sa l sun? tb sa ne vedem maine si i am zis k n am kef, k mai vorbim duminica, sa aiba timp destul sa stea cu ai lui
NU
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
carmen, n-ai procedat bine eu am mai zis ca barbatii nu pricep aluziile subtile, ironiile fine... crezi ca el a inteles ce-ai vrut tu sa zici ? nu, a inteles ca tu nu vrei sa stai cu el si-l trimiti la ai lui data viitoare o sa stea pe ganduri daca sa vina la tine, ca o sa-si aminteasca de faza asta
- lady in black
- Insomniac member
heimdall a scris:carmen, n-ai procedat bine eu am mai zis ca barbatii nu pricep aluziile subtile, ironiile fine... crezi ca el a inteles ce-ai vrut tu sa zici ? nu, a inteles ca tu nu vrei sa stai cu el si-l trimiti la ai lui data viitoare o sa stea pe ganduri daca sa vina la tine, ca o sa-si aminteasca de faza asta
sunt de acord cu hemidall ar fi trebuit sa te intalnesi maine cu el si sa vb fata in fata
- skumpi
- Vizitator
heimdall a scris:carmen, n-ai procedat bine eu am mai zis ca barbatii nu pricep aluziile subtile, ironiile fine... crezi ca el a inteles ce-ai vrut tu sa zici ? nu, a inteles ca tu nu vrei sa stai cu el si-l trimiti la ai lui data viitoare o sa stea pe ganduri daca sa vina la tine, ca o sa-si aminteasca de faza asta
da barbatii astia or fi ceva extraterstrii sa nu priceapa aluziile ? ete nah ba exista bine merci barbati care pricep ORICE nu e nevoie sa traduci in 10 limbi ca nu vrea sa priceapa....asta`i alta mancare de peste
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
si eu zic la fel ca ar tb sa te intalnesti maine si sa vb fata in fata nu cred ca ti-a gresit tare...chiar asa s-o fi intamplat si a tb sa stea cu aia ... vb cu el serios si incercati sa evitati certurile astea...doar daca aveti motive serioase dar asa aiurea n-are rost sa va certati
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pricep, dar sa le spui clar : vreau sa faci aia, imi place aia, nu-mi place cealalta... nu "am citit in Cosmo ca...", "uite ce i s-a intamplat prietenei mele", "ma intreb care e viitorul relatiei noastre" cand tu iti doresti ca el sa duca gunoiul
- Danisia
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-09
ca sa va mai fac sa va mai destindeti va spun ce am auzit astazi : barbtatul perfect zice k tine si face k el al meu e perfect
Ce nu te doboara te face mai puternic
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|