homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-26

#476 2008-11-04 22:25:34

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Re: Peace & love & sex

Pai motivele mele ar fi :  Nu vreau sa imi inchid viata de acuma . Cu un copil nu o sa mai pot face tot ce vreau eu.  In plus eu abia sunt in stare sa fac o curatenie ,o mancare ,dapai sa am grija de un copil mic cand eu nu sunt in stare  nici de mine.  Mama nu ar fi de acord , nu are cine sa ma ajute cu copilul cand o sa se nasca....el nu e genul de persoana care sa   stea cu un copil mic , mi se pare k sunt prea mica .
Dar cum sunt din estea negative am si pozitive ... Mi-as dori sa am un copil , sa creasca in burta mea sa dea din picioruse ,sa ies cu el in parculet langa celalalte mamici , plus k toate pretenele mele au copii (3 pretene) una il are de 3 ani ,si doua sunt gravide urmeaza sa nasca
Mi-ar placea de la voi sa aud argumente de la voi...si pro si contra. Sunt ff confuza

Ce nu te doboara te face mai puternic

#477 2008-11-04 22:27:22

Danisia
Full member

camysh a scris:

of Danisia... sper sa iei cea mai buna decizie pt voi.. spune-i si lui si sa faceti o alegere impreuna..

pai el o sa il vrea sigur si pe celalt l-a vrut eu nu am vrut ,nici nu a vrut sa ma lase sa fac avortu o data m-a inchis in casa k sa nu ma duc
Si relatia mea cu el e ok... doar k e foarte lenes in pat lol

#478 2008-11-04 22:29:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

creste in burta ta 9 luni, sunt frumoase..iesi in parc o ora pe zi...dar in rest e foarte greu, si e greu toata viata..vorba aia.. meseria de mama e singura in care nu ai niciodata concediu.
acum, daca ti-l doresti destul de tare...compenseaza greul..
repet: sunt impotriva avortului..dar daca se intampla sa ramai...tre sa iei in calcul toata situatia si sa o analizezi bine de tot inainte sa iei o hotarare.
plus..depinde si de parerea lui.. si..1. cum te intelegi cu el? 2. ce planuri de viitor aveti?
puss

hjarta

#479 2008-11-04 22:31:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

danisia, dar esti sigura ca ai ramas? ti-ai facut test de sarcina?

nush ce sa zic... eu imi doresc enorm un copil si nu mi se pare ca el mi-ar ingradi cumva viata... ador gravidele si copiii si, la fel ca si tine, imi doresc sa il am pe al meu si sa ies cu el in parc etc..

scoala ai terminat-o? ca asta ar putea fi de ex o problema...

#480 2008-11-04 22:33:01

Loveable
Diamond member

pai vad ca nu e asa lenes danisia tongue
acuma facem un pic haz de necaz..
eu as zice sa-l pastrezi, dar numai tu stii cum e mai bine..
eu nici nu as sta pe ganduri.. la varsta asta orice ar fi, nu as face avort.. mi-ar complica viata, clar.. dar un bebe merita orice hjarta

hjarta

Publicitate

loading...

#481 2008-11-04 22:33:51

Loveable
Diamond member

da chiar...apropos de ce zice camysh... am inteles ca ai facut 2 teste.. unul a iesit negativ, iar urmatorul pozitiv.. l-ai facut si pe al 3-lea ca sa fii sigura?

hjarta

#482 2008-11-04 22:38:48

Danisia
Full member

Nu l-am facut pe al 3-lea ...primul imi arata a 2-a liniuta foarte stearsa eu am crezut k asa tre sa fie si dupa cateva zile mi=am mai luat unu si a iesit pozitiv.Sunt sigura k sunt din pacate ...daca sunt proasta asa imi trebuie sad
Maine am programare la ginecolog pt o lama si maine o sa ii zic si lui k sunt sad
Scoala nu am terminat-o dar nu ar fi o problema ..pt k as putea sa o platesc daca nu vreau sa ma duc ....cu 100-200 de euro s-ar rezolva

Ultima oara a fost editat de Danisia (2008-11-04 22:41:36)

#483 2008-11-04 22:41:32

Loveable
Diamond member

nu esti proasta... doar un picut inconstienta, tinand cont ca nu e prima data puss
sa te ajute Dumnezeu sa iei cea mai buna hotarare puss
noi suntem alaturi de tine puss

hjarta

#484 2008-11-04 22:42:53

skumpi
Vizitator

pfoai tu fata neutral
nush ce sa zic...intr`adevar esti tanar da gandesate`te ... al doilea avort la 20 d ani neutral probabil o sa fie ok insa pb pe viitor ... vor fi multe...de sanatate ma refer
psihic...depinde cat de tare te marcheaza`
nush...e greu sa cresti un copil la 20 d ani isa dak ai o relatie stabila...va iubiti... al tau isi doreste f mult un copil... de ce nu ?
cariera se poate face si cu copil...totu e sa vrei...

#485 2008-11-04 22:45:28

Danisia
Full member

skumpi a scris:

pfoai tu fata neutral
nush ce sa zic...intr`adevar esti tanar da gandesate`te ... al doilea avort la 20 d ani neutral probabil o sa fie ok insa pb pe viitor ... vor fi multe...de sanatate ma refer
psihic...depinde cat de tare te marcheaza`
nush...e greu sa cresti un copil la 20 d ani isa dak ai o relatie stabila...va iubiti... al tau isi doreste f mult un copil... de ce nu ?
cariera se poate face si cu copil...totu e sa vrei...

Mie imi cam lipseste dorinta de a face ...am impresia k o sa imi distrug viata daca fac copilu asta ....vad totul negru..sad Cum sa imi schimb parerea asta?

#486 2008-11-04 22:48:13

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

danisia..sincer decat sa il faci k sa fie facut..si sa te porti involuntar urat cu el...
da exista si posibilitatea k atunci knd il vei tine in brate pt prima data sa simti ceva minunat... hjarta

Sa nu te astepti sa te salut!

#487 2008-11-04 22:51:48

Loveable
Diamond member

exact la asta ma gandesc si eu cand tind spre nu.. decat sa-l faci si sa te porti apoi urat sau indiferent cu el..
da nici sa zici "nu-l fac ca noah.. poate nu o sa imi placa".. e prea superficial tinand cont ca e vb de viata unui copil..

de aia zic ca numai tu stii ce trebuie sa faci, dar trebe sa te gandesti bine..

hjarta

#488 2008-11-04 23:20:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Danisia, trebuie sa vorbesti in primul rand cu el. Vezi tu, pot aparea probleme de aici si intre voi, discuta cu el, spune-i ce iti doresti tu, cum vezi tu viata ta si viata voastra in urmatorii ani, asculta-l si pe el si luati decizia impreuna. Si poate nu ar fi rau sa vorbesti si cu mama ta. Nu sunt adepta avortului, insa, inainte de a lua decizia de a pastra un copil trebuie sa va ganditi si la partea financiara. Din punctul asta de vedere, eu cred ca aici trebuie sa ganditi bine si foarte concret si nu merge cu "o sa ne descurcam". Cat despre cariera, o poti face si cu un copil si ai destul timp pentru cariera.
Daca va puteti descurca cu copilul si il vreti amandoi, daca va intelegeti bine si simti ca el este omul langa care vei fi toata viata ta, eu zic sa il faci. Va fi frumos sa fi o mamica tanara  smile acum ai avea si alta rabdare cu puiul si vei avea timp si pentru cariera.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#489 2008-11-04 23:27:32

Danisia
Full member

Va multumesc fetelor ...maine o sa vb cu el si o sa va zic si voua ce a zis el ...big_smile va poop

#490 2008-11-05 00:12:56

skumpi
Vizitator

bafta fata smile

#491 2008-11-05 21:00:05

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

what????!!! insarcinata, danisia?????
nu stiu daca sa ma bucur ptr tine sau sa ma intristez...ptr ca am citit ce ai scris si inteleg ca nu e mom potrivit sad
eu nici nu stiu ce argumente sa ti dau....ptr ca e o decizie cruciala...si dk zici ca ai mai facut unu...atunci kiar nu sunt in masura sa zic ceva ptr k n am trecut prin asa ceva...nu pot decat sa ti zic ca eu sunt aici...si crek si fetele...si orice decizie vei lua te vom sprijini. Am doar cateva sugestii, nu sfaturi k tu stii mai bine ce ai de facut, si anume zic sa vb si cu el si sa te gand bine ce doresti tu, ce viitor aveti. Si orice decizie iei, sa nu lasi p nimeni sa te faca sa te simtit rau...
Sincer imi pare extrem de rau ca treci prin asa ceva...si nu esti proasta!!!! se poate intampla oricui!!! si eu am 22 de ani si uneori am riscat aiurea din inconstienta si sunt sigura ca la varsta asta nu stiu ce decizie as lua.
hai sa ne anunti ce ai facut, da? te pup dulce si ai grija de tine pusspusspuss

time is precious.....

#492 2008-11-05 21:26:48

Danisia
Full member

Am fost la doctor astazi ....sunt in 4 saptamani si inca nu poate sa vada prea multe.Cu al meu o sa vb peste vreo ora asa ....va spun dupaia puss

#493 2008-11-05 21:38:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Danisia a scris:

Am fost la doctor astazi ....sunt in 4 saptamani si inca nu poate sa vada prea multe.Cu al meu o sa vb peste vreo ora asa ....va spun dupaia puss

puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#494 2008-11-05 21:51:10

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

pusspuss:
asa sa faci .

time is precious.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.