homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-3

#39 2008-10-02 10:58:46

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Peace & love & sex

blueeyes a scris:

Hugsy a scris:

Cum mai rar? exista relatii fara sex! Nu's sanatoase dar exista big_smile

Clar ca exista: relatiile de familie, alea intre prietenele cele mai bune, si atat  lol

mai nou  lol si in rel de familie exista sex  lol .....dar nu e de ras .. punish  bad valy .....

..be the best ...fuck the rest smile))

#40 2008-10-02 11:00:25

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

valy_creata2000 a scris:

blueeyes a scris:

Hugsy a scris:

Cum mai rar? exista relatii fara sex! Nu's sanatoase dar exista big_smile

Clar ca exista: relatiile de familie, alea intre prietenele cele mai bune, si atat  lol

mai nou  lol si in rel de familie exista sex  lol .....dar nu e de ras .. punish  bad valy .....

bad bad valy, scoate-ti din cap gandurile satanice  rotfl   sm

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#41 2008-10-02 11:02:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

gata sunt cuminte  angel

..be the best ...fuck the rest smile))

#42 2008-10-02 11:14:53

blueeyes
Platinum member

Katalyna2311 a scris:

salut fetele puss
am inceput ziua prost, am inceput sa discut cu iubi si o cam dam in cearta. sper sa se schimbe si sa inteleaga ceea ce are de facut daca vrea sa fim o familie

Sigur o sa inteleaga, poate ai trebuie numai un pic de timp  puss

patfierbinte      sjuk     

#43 2008-10-02 11:25:53

blueeyes
Platinum member

Asa spune si al meu... Si chiar pare constient, dar cred ca e un proces mai lung intre a intelege si a pune in practica...

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#44 2008-10-02 11:33:46

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

delyutza* a scris:

YoHanna a scris:

honeyica ... prapadito tongue

poate nu postezi mai des sm sm
mi'o fost dor de u... puss

recunosc k am cam neglijat forumul...in ultimele zile...dar doar din cauza k am ceva pb de sanatate..si nu-s in apele mele...dar o sa revin curand puss puss puss puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#45 2008-10-02 11:36:02

blueeyes
Platinum member

Nu cred ca e vrajeala... Adica si eu sunt constienta de multe lucruri ce trebuiesc schimbate, insa am nevoie de mai mult timp sa ma hotarasc sa le pun in practica... Pentru ca mi-e frica de schimbarile bruste lol Uite de exemplu, stiu ca ne vom muta impreuna de cand ne-am logodit (din iulie), si totusi imi e un pic frica de schimbarea asta... Dar asta e doar la mine. La altii poate fi vrajeala.

patfierbinte      sjuk     

#46 2008-10-02 11:37:20

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Hehe,asta DA! democratie.Bravo fetelor!Felicitari intregului forum!

Ultima oara a fost editat de Chick (2008-10-02 11:37:41)

#47 2008-10-02 11:38:51

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

blueeyes a scris:

Nu cred ca e vrajeala... Adica si eu sunt constienta de multe lucruri ce trebuiesc schimbate, insa am nevoie de mai mult timp sa ma hotarasc sa le pun in practica... Pentru ca mi-e frica de schimbarile bruste lol Uite de exemplu, stiu ca ne vom muta impreuna de cand ne-am logodit (din iulie), si totusi imi e un pic frica de schimbarea asta... Dar asta e doar la mine. La altii poate fi vrajeala.

tocmai frica asta iti alimenteaza acesta nesiguranta...ai incredere si o sa bine.oricum o data si o data tot trebuie sa trecem prin toate aceste schimbari..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#48 2008-10-02 11:41:02

blueeyes
Platinum member

Incerc sa am incredere smile Si stiu ca o sa fie bine, dar asa sunt eu, mai "copila" dpdv sentimental. Imi trece.

patfierbinte      sjuk     

#49 2008-10-02 11:47:41

maryu
Hero member

blueeyes a scris:

Incerc sa am incredere smile Si stiu ca o sa fie bine, dar asa sunt eu, mai "copila" dpdv sentimental. Imi trece.

cand suntem copii vrem sa fim mari,cand suntem mari si suntem pusi in fata anumitor provocari,am vrea sa fim inapoi copii...nu avem ce face,trebuie sa infruntam schimbarile.. tongue  puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#50 2008-10-02 11:51:45

blueeyes
Platinum member

Si sa crestem  puss

patfierbinte      sjuk     

#51 2008-10-02 12:19:31

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

relatii & love ... ok ....atunci o sa am nevoie de niste pareri subiective big_smile

am iesit cu un baiat anul trecut (prin noiembrie)... dupa 2 sapt mi-a spus k s'a despartit de iubita lui ..cu care era de 5 ani..cu cateva zile inainte sa ne cunoastem .. am ramas blocata k nu mi-a relatat acest "amanunt" de la inceput . fata respectiva il cam agasa cu telefoane ,mesaje, plangea ,se lamenta etc...
el initial nu parea impresionat de incercarile ei de "recucerire"..dar ulterior si-a cam schimbat atitudinea . situatia asta a durat o luna jumate . i-am spus sa'si rezolve pb sentimentale cu aia ... si ...si le'a rezolvat .. s'a impacat cu ea neutral

prin martie s'au despartit .definitiv. no turning back .

prin august am inceput iar sa iesim noi 2 ...acum apare problema ... tipul asta este EXTREEEM  de ocupat ... are niste afaceri care (spune el ) ii solicita cam tot timpul ... este mereu plecat prin tara ...si ne cam vedem o data la 2 sapt sau 1 data pe luna ...
am incercat eu sa'i atrag atentia k prea multa "tatonare" d'asta prelungita excesiv nu e buna ...si el mi-a raspuns k este o perioada benefica ..este perioada de probe neutralneutralneutral

in ultima perioada este din ce in ce mai ocupat ....si bine'nteles k nu prea ma complac in situatia asta .. sunt cam atasata de el din pacate si nu prea stiu cum sa reactionez sau ce sa'i spun ..
ultima oara knd am vb mi-a spus ca are atatea de facut ..si cum dracu sa mai intretina o relatie dak nu are timp deloc ? chiar asa s'a exprimat.. mi-a zis k nici timp sa dea un tel nu are pt k uita pur si simplu .... am ramas socata in fata unei asemenea declaratii ...toata discutia avand loc pe mess ...

DAR ...timp sa de duca aproape zilnic la sala are ...timp sa vada toate meciurile din champions league cu prietenii lui are ...

sunt foarte derutata ... presupun k majoritatea imi veti spune sa'mi vad de viata mea si sa'l las ... dar nu prea pot ... cam tot ce fac ...ma duce cu gandul la el sad

voi ce parere aveti ?

#52 2008-10-02 12:43:38

maryu
Hero member

si eu sunt de aceeasi parere ca andreea...daca tine la tine,ar putea sa renunte la meciuri macar si sa stati impreuna...ocupatia asta a lui pare un motiv bun pt a se scuza in fata ta..
gandeste si tu la rece,fara sentimente sa vezi ce rezultat iese...daca el e asa,iti spun eu,din proprie experienta ca nu se schimba...
fa ceea ce crezi ca e bine pt tine,ca tu suferi,nu el...fa astfel incat sa ti fie tie bine..nu te mai gandi atat de mult la el,ca upa cate ai spus nu pare sa ti dea o importanta prea mare...

Ultima oara a fost editat de maryu (2008-10-02 12:46:03)

#53 2008-10-02 12:45:40

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

cam asa ceva ...

absence..the common cure of love

sa zicem k situatia nu prea e in avantajul meu

cand s'a despartit de aia a suferit foarte mult ..si am inteles si am trecut peste faptul k a trecut printr'o relatie care l'a consumat fizic si psihic si d'asta nu i-am fortat mana k sa zic asa ...am vrut sa ma simta acolo ..dar nu ca pe un ghimpe ... dar nici eu nu sunt un substitut de tranzitie pana la urma ...

si in alta ordine de idei putea sa puna altfel problema ..sa zica ..uite am atatea pe cap acum de simt k innebunesc ...o sa'mi iau eu revansa etc .. atunci mergea ... nu ..cum dracu sa intretin o relatie dak nu am timp ?neutral

cam pe orice femeie mai trecuta prin viata as intreba mi-ar spune k e clar cu alta ..dar totusi nu stiu ce sa cred

#54 2008-10-02 12:49:39

maryu
Hero member

qtpissy a scris:

cam asa ceva ...

absence..the common cure of love

sa zicem k situatia nu prea e in avantajul meu

cand s'a despartit de aia a suferit foarte mult ..si am inteles si am trecut peste faptul k a trecut printr'o relatie care l'a consumat fizic si psihic si d'asta nu i-am fortat mana k sa zic asa ...am vrut sa ma simta acolo ..dar nu ca pe un ghimpe ... dar nici eu nu sunt un substitut de tranzitie pana la urma ...

si in alta ordine de idei putea sa puna altfel problema ..sa zica ..uite am atatea pe cap acum de simt k innebunesc ...o sa'mi iau eu revansa etc .. atunci mergea ... nu ..cum dracu sa intretin o relatie dak nu am timp ?neutral

cam pe orice femeie mai trecuta prin viata as intreba mi-ar spune k e clar cu alta ..dar totusi nu stiu ce sa cred

nush..poate el te vede ca pe o prietena care i a fost alaturi cand i a fost greu..sau poate pur si simplu nu vrea sa se implice sentimental intr o alta relatie..poate vrea sa aveti o relatie libera..gandeste te si tu..dupa 5 ani de relatie,in care te ai implicat  total,iti mai vine sa o iei de la capat cu altcineva..pt el o pauza i ar prinde bine...si  poate ca el face toate chestiile astea ca sa ti dai tu singura seama ca de fapt el nu vrea sa se implice in alta relatie..cam asa fac barbatii cand vor sa se elibereze..ei nu spun nimic,dar ne fac pe noi sa renuntam...

#55 2008-10-02 12:54:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

atata timp cat a fost cu tipa aia 5 ani e normal sa nu se bage intr-o relatie serioasa una doua...poate chiar o mai iubeste daca ai zis ca s-au impacat la un moment dat. n-ai de unde sa stii...eu inclin sa cred ca inca mai simte pt ea ceva si nu vrea sa aiba ceva serios acum.
stii cum sunt barbatii...nu ar spune niciunul bai inca mai tin la ea si stii cu tine a fost doar asa ceva ca sa uit sau sa ma simt bine pe moment...n-ar avea cum sa spuna asta.
din comportamentul lui se vede clar ca nu vrea ceva de durata cu tine. majoritatea barbatilor cand baga motive din astea si dupa o relatie lunga intalnesc pe cineva de obicei stau asa doar pt sex sau incearca sa fie cu alta doar in speranta ca o uita pe cealalta.
asa ca mai bine ti-ai vedea de viata ta si te-ai focaliza pe cineva care sa te merite...nu care sa se joace cu tine si sa te foloseasca cand are el chef.

#56 2008-10-02 14:00:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

katalyna nu vrem sa mai vedem offtopic-uri de genul asta aici. daca ai ceva de spus pe langa subiect mergi te rog la discutii diverse. chiar simt ca vb singura...o regula pt offtopic nu avem pt ca ar fi prea greu de managerizat asa ceva...insa apelez la bunul vostru simt

mami de minuni hjarta

#57 2008-10-02 14:12:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ca sa fie clar pt toata lumea: AICI SUNT DISCUTII DOAR DESPRE RELATII SI LOVE...ORICE DISCUTII PE LANGA SI INCHID TOPICUL...ignorati in continuare ce va spunem si vom lua masuri..caci eu una m am saturat sa fiu ignorata si trata de parca as fi invisibila...si cu riscul de a parea ingamfata nu mi scrie degeaba moderator sub user...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.