homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-30

#552 2008-11-07 22:44:55

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Peace & love & sex

eu de alexa, am intrebat de nu stiu cate ori...kiar vroiam sa vad cum se mai simte, cum se mai intelege cu iubitul, ce mai face bebele? dar n a mai intrat p la noi grater...ne a parasit, la fel si cezady...i miss her....si ella ...ufff....si katalyna si maryahs...desi ea a mai intrat de cateva ori...si nici adina84 n a mai  intrat cam deloc...desi vad k si akm e sad

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-11-07 22:57:34)

time is precious.....

#553 2008-11-07 23:19:54

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Am intrat pe forumul pt copii ..am ramas crucita ..cate lucruri trebuiesc yikes nu-mi vine sa cred...

Ce nu te doboara te face mai puternic

#554 2008-11-07 23:24:45

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

lol
Doaaaaaamne abia astept si eu sa am un bebe hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

hjarta

#555 2008-11-07 23:36:33

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

waaa Love.eu nu vreu plozi.nu-mi plac dumbom tongue

They can because they think they can.

#556 2008-11-07 23:48:11

skumpi
Vizitator

si eu vreau.... 3  hjarta 
da nu acum  roll

Publicitate

loading...

#557 2008-11-07 23:50:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu vreau...cati or fi, sanatosi ss fie si sa ii facem cat mai repede

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#558 2008-11-08 00:06:14

Danisia
Full member

pokemon a scris:

si eu vreau...cati or fi, sanatosi ss fie si sa ii facem cat mai repede

Pai puneti mana pe treaba ...practicaa   goodluck

#559 2008-11-08 00:07:15

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Loveable a scris:

lol
Doaaaaaamne abia astept si eu sa am un bebe hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

si euuuu...dar peste vreo 5 ani uff.... cand eram mica nu imi placeau copii nus dc lol acum ma topesc dupa ei:X

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#560 2008-11-08 00:08:31

Danisia
Full member

oana16 a scris:

Loveable a scris:

lol

si euuuu...dar peste vreo 5 ani uff.... cand eram mica nu imi placeau copii nus dc lol acum ma topesc dupa ei:X

Mie imi plac dar nu ai mei rotfl akm o sa fiu nevoita sa-mi placa si ai mei rotfl

#561 2008-11-08 00:09:47

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Danisia a scris:

oana16 a scris:

Loveable a scris:

lol

Mie imi plac dar nu ai mei rotfl akm o sa fiu nevoita sa-mi placa si ai mei rotfl

apai deocamdata si mie ....imi plac nepoteii mei si copilasii care nu urla, care nu zbiara si care nu plang:)))

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#562 2008-11-08 00:12:24

pokemon
Diamond member

pai punem mana la practica(de fapt nu mana o punem big_smile) , dar mai avem un pic de intarzire...
cred ca de luna viitoare big_smile
Sper sa te prind din urma tongue

#563 2008-11-08 00:19:49

Danisia
Full member

Sa dea Domnu  rugaciune
sexinpat

#564 2008-11-08 00:20:48

pokemon
Diamond member

multumesc! succes si tie!
pese: si eu am tot 20 de ani asa ca nu mai fii ingrijorata din cauza varstei wink

#565 2008-11-08 00:30:51

Danisia
Full member

Da??  si cum iti e cu relatia....cum ai include si un bebe in viata voastra??

#566 2008-11-08 00:36:52

pokemon
Diamond member

pai el are 34 de ani...deci asta ma face sa am incredere... ca intr-un tip de-o seama cu mine, nu as putea sa cred smile in primul rand pt ca n ar face fata financiar.
noi suntem de putin timp impreuna, ieri am implinit 4 lunite....dar ne-am dat seama ca suntem facuti unul pt celalalt inca de dupa 2 saptamani... atunci cand m-a si cerut de nevasta, iar eu am acceptat!
din februarie-martie ne vom muta impreuna, insa sper ca bebe sa se prinda mai repede... nu stiu, la noi e un pas firesc pe care simt ca trebuie sa il fac.
nu ma sperie nici gandul si nici ceea ce va urma. stiu ca relatia se schimba, dar daca e iubire se va schimba in bine... doar daca sentimentele nu sunt adevarate, atunci aparitia copilului poate duce la o ruptura.
asa ca ai incredere.... mai ales ca si el isi doreste atat de mult bebele....
eu i-am zis alui meu, ca sunt o gavida inchipuita big_smile mi se intampla sa am gaze, sau sa se miste intestinee si eu pun instnctiv mana si ma mangai pe burtica... iar el deja vorbeste cu viitorul bebe si tot timpul are grija de "garsoniera"
big_smile

#567 2008-11-08 00:44:32

Danisia
Full member

Ce putin timp aveti impreuna si deja va ganditi la bebelus... rotfl eu vorbesc k dupa o luna m-am mutat cu el big_smile. Noi avem deja 2 ani de cand stam impreuna, deci ne cunoastem mai bine si totusi imi e asa o fricaaaa. nu stiu cum sa-mi scot chestia asta din cap.Daca mai intru mult pe forumu pt mamici  o iau razna .Cate lucruri ii trebuiesc unui bebe si cata atentie ...sii grija ...nu stiu ce o sa ma fac

#568 2008-11-08 00:44:59

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pokemon a scris:

pai el are 34 de ani...deci asta ma face sa am incredere... ca intr-un tip de-o seama cu mine, nu as putea sa cred smile in primul rand pt ca n ar face fata financiar.

depinde...al meu nu are nici 23 de ani si doar el lucreaza si intretine ditamai casa si ne-am permite si un copilas big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#569 2008-11-08 00:52:22

pokemon
Diamond member

andra ai si tu dreptate... eu mereu am avut prieteni mai mari si am avut impresia ca cei de-o seama cu mine nu sunt destul de  maturi.... cred ca asta e cuvantul, din toate puncele de vedere...
bineinteles, ca pot exista si exemple ca al tau, dar eu vorbesc prin prisma experientelor mele... nu vreau sa se simta nimeni nedreptatit, sau jignit!

danisia, da unui bebe ii trebuie multa atentie si dragoste... cu lucrusoarele o poti lasa mai usor...nu ii trebuie toate in acelasi timp, iar unele chiar nu ii trebuie deloc
ii trebuie laptic si scutecele, ceva hainute, eventual biberoane si, doamne ajuta sa nu fie cazul, ceva medicamentute...
lui nu ii trebuie jucarii de sute de lei, patuturi cu saltea din iarba de mare, cocos, etc pt ca poate dormi si cu mami in pat, nu ii trebe sa aiba comoda lui de haine, poate avea si cu carut primit de la un prieten, vecin, verisor, etc....
lui NU ii trebuie, dar asta ne face pe noi sa ne simtim bine....sa nsimtim ca asa ne facem datoria de parinte...

bineineles ca si eu deja sunt la curent cu tot ce e pe site urile pt bebei, lucrusoare, tralala, dar o sa incerc sa cumpar un pic mai mult decat strictul necesar, pentru ca stiu ca unele chiar nu isi au rostul...mamele noastre nu le aveau si noi ne-am nascut si am crescut destul de bine si sanatosi

#570 2008-11-08 00:56:03

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

iti dau dreptate si tie oricum pt ca marea majoritate sunt imaturi si nu au ganduri serioase si nici posibilitati financiare,dar mai sunt si exceptii big_smile
Dar tu ai 20 si el 34?nu e cam mare diferenta? hmm Si de ce iti doresti asa de rpd bebe?ai atata timp inainte,de ce sa te grabesti?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.