homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-36

#666 2009-01-11 19:40:09

skumpi
Vizitator

Re: Peace & love & sex

aaa deci el te cheama dar nu vrei u sa mergi ? pai asta e alta poveste`

da el stie ca tu ai aflat de seara aia ?

#667 2009-01-11 19:46:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu
asta era si intrebarea... cum sa'i zic?
direct?
de chemat, da mai imi zice, nu mereu, da s'a cam saturat de replici"nu ma lasa"- ca nu prea ma lasa, " nu vreau, sunt obosita, n am chef.."

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#668 2009-01-11 19:51:30

skumpi
Vizitator

pai esti sigura ca asa a fost ? 100 % ?
daca da
eu i`as spune direct
de fapt as si baga un pic frica in el wink

l`as lua cu chestii de genu ... puiule tu m`ai mintit vreodata ? angel da asa cu zambet ironic wink ... el probabil o sa zica " wai nu nu " lol  tu : bine si dak cumva aflu vreodata ca m`ai mintit cu ceva cred ca sti ca relatia noastra se termina :> sigur nu m`ai mintit cu nik ? ( sa`i dai sansa sa recunoasca...stii cum e minciuna recunoscuta pe jumatate iertata.... insa dak e nesimtit si te minte in fata in continuare eu zic ca ar trb sa iei masuri wink pt ca la fel de bine te poate minti si cu altceva`.... wink

#669 2009-01-11 19:56:02

carmen_21
Insomniac member

sad
faza e ca eu sunt genu de persoana care nu poate sa-si ascunda supararea...
deci... el isi da imediat seama k sunt sup hmm pana sa mai apuc eu sa l trag de limba

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-01-11 20:06:03)

#670 2009-01-11 20:08:22

skumpi
Vizitator

ei nah

te controlezi si tu... trb sa stii sa disimulezi in anumite situatii wink

daca nu spune`i p fata desi asa o sa le intoarca si o sa te vrajeasca de o sa uiti tot neutral

Publicitate

loading...

#671 2009-01-11 21:33:27

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo daca as afla k a fost undeva cand imi zisese k se culca as fi facut un skandal .... daca da imi spunea adevaru era altceva ..poate ma suparam da imi mai trecea asa ... da nu k se culca si vai doamne el e la unu si bea x-(

si orq cam degeaba recunoaste aq ... daca oricum te a mintit ....

sincer yo cred k voua va trebuie un time out ... k sa va reveniti .. sa iti simta lipsa q adevarat ... sa se gandeasca k te pierde ceva ... ii trebuie un soc ca sa se trezeasca smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#672 2009-01-11 21:38:02

skumpi
Vizitator

asta`i ziceam si eu
chiar dak nu te desparti de el... da asa sa bagi frica in el ...ori e cu tine si te respecta ori singur`

si dak vei fi tot asa...sa lasi numa u vei avea de suferit ca se pare ca el isi face facutele
incearca sa te puyi pe tine pe primu loc...si dak trebuie sa te prefaci o faci
trb sa fii si un pic smechera ca altfel esti luata de proasta` wink

#673 2009-01-11 21:39:47

Himmel
Insomniac member

exact ! nu'l lasa sa isi faca de cap diablo

#674 2009-01-11 23:02:02

carmen_21
Insomniac member

asa o sa fac..
cu toate ca o sa fie cam greu.. el n-a vrut sa auda niciodata cuvantu "pauza"... pt el pauza=despartire
hmm neutral neutral ma rog, asta e
stiu k tb sa ma pun pe mine pe primul loc, asta am facut mereu in relatia cu el... fiindca am fost luata de proasta o data(cu ex'u) si am zis ca a doua oara nu se va mai intampla...
dar na, mi-e destul de greu
si frica...
va tin la curent big_smile si va multumesc...

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-01-11 23:03:04)

#675 2009-01-12 00:22:12

skumpi
Vizitator

nu`i ceri pauza`

vezi ce are de zis... eu asa as face in locu tau... i`as da sansa sa recunosca...daca face pe nesimtitu l`as arde.,.. si as spune s`a terminat... asa ori se sperie si isi revine ca nu vrea sa te piarda... ori zice okey...ceeea ce inseamna ca nu te iubeste asa cum crezi u wink din doua una`

#676 2009-01-12 11:33:54

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

eu cu iubi ma inteleg foarte bine - a devenit mult mai dragut si atent cu mine, ne apropiem cu pasi repezi de aniversarea de 3 ani (mai e un picutz  big_smile in aprilie). ne facem planuri sa ne luam masini in primavara, sa ne ducem in vacanta, eu sa imi iau licenta sa ma inscriu la master....cate planuri avem pt anul asta  smile

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#677 2009-01-12 21:11:57

carmen_21
Insomniac member

sa va zic ce s'a intamplat...
deci... i'am zis k vreau sa vorbesc cu el... eram si cam suparata, am fost rece toata ziua...
cred ca se prinsese, pt ca atunci cand l-am intrebat ce a facut marti seara se uita la mine si nu zicea nimic... ne uitam unu in ochii altuia, si, cum era normal am inceput sa plang...
i am zis eu tot, ca nu zicea nimic...  l am intrebat de c m-a mintit...cica n a vrut sa mi spuna ca a fost sa bea, tocmai pt ca ma supar de fiecare data hmm neutral neutral
in fine... i am zis si de pauza si de despartire... initial mi-a zis ca daca vreau asa cu orice pret pauza, luam dar tot mie o sa mi fie mai greu hmm  ca el e baiat domne si fetele se consuma mai mult (asa e... dar am tinut'o pe-a mea ca nu, nu sufar, luam pauza, asa vreu, asa facem)
in fine... a zis ca nu, nu luam nicio pauza si io am stabilit ca nu o sa l mai pup lol
...
nu; bine, si asta da i am zis ca supararea nu mi trece... si i am zis ca o sa l mint si eu sa vada cum e... cica atata timp cat nu l insel si nu sunt cu alti baieti, pot sa l mint oricat yikes
bineinteles, k nu i se parea de mare gravitate ce a facut , avand in vedere ca a fost cu un baiat... hmm
nu stiu... nu stiu ce naiba sa fac in continuare....
si cand ne am despartit, de plecare nu l am mai pupat, nu i am mai zis te iubesc, nimic... si se tot uita dupa mine... mno neutral nu m am intors, clar

#678 2009-01-12 21:32:32

skumpi
Vizitator

carmen f urat din partea lui
e clar ca iti stie slabiciunea wink urma sa`tzi ca oricum dak va despartiti nu`ti gasesti pe altu...cum zic mai nou baietii
in loc sa`si ceara iertarea ca te`a mintit...sa te imbuneze tot el face pe superioru... f nesimtit...eu nu as tolera asa ceva... pe langa ca el e vinovat... el sa faca pe desteptu neutral

deci chiar am vb azi cu un coleg si ne povestea ca s`a despartit d iubita lui pe o tema oarecum asemanatoare... el era cu ceva prieteni si a chemat`o si pe ...cica ea nu nu k are de invatat sau ceva de genu ca sa afle apoi k ea urma sa mearga sa doarma la o prietena de`a ei.... si asta s`a dus pe la 12 noaptea la ea la bloc lol si a sunat`o...ca cica ciao ce faci iubire si d alea...ea bine...acasa...ma uit la tv ... el ; da...atunci ce`ai zice sa iesi puitin pe geam sa te vad si eu ? rotfl si norok k tipa nu plecase rotfl si s`au certat f tare doar ca ea intentionase sa`l minta...desi nu a facut`o pana la urma... si el e f suparat acum si nu vrea sa o "ierte" ...nah si ii ziceam de tine lol si zice el " pai sa`mi faca asa ceva ca n`as mai vedea`o in fata ochilor " ....deci ca sa vezi si parerea unui baiat...

grav nu a fost ce a facut...grav a fost ca te`a mintit asa si acum ti`a zis chestiile alea
nush... tu stii... dar cu cat tolerezi mai multe cu atat va face mai multe...ai mare grija k se pare ca el nu prea sufera...in schimb tu te consumi si nu merita` neutral

#679 2009-01-12 21:45:04

Himmel
Insomniac member

sa stii ca si yo am obs chestia asta k unu mai bun k mn nu gasesti ...

nush carmen c sa zc .... makr sa iti cera iertare ceva sa te vrajeasca ... cumva sa nu fii sup ... adica n;ahh daca obisnueata sa va zixceti vb frumy cand va desparteati yo sau vir nu am fi lasat o asa ...

oricum cel mai imp e ca u sa nu te mai consumi atat... daca se intampla in continuare ca u sa plangi din cauza lui ... poate ar fi bine sa .... gasesti altu care sa nu te faca sa plangi smile

#680 2009-01-12 21:47:35

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu e ideea ca a fost cu un baiat..
e ideea de minciuna.. daca te-a mintit cu un singur lucru, de ce nu te-ar minti cu 100? cine stie cat de grave sau din ce "domeniu".. si asta ai descoperit-o.. cine stie cate mai pot fi pe care nu le-ai aflat tu..
nu mai poti avea incredere nici cand iti zice ca se duce la colt. si e tare nasol..

hjarta

#681 2009-01-12 21:48:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai skumpi prietenul tau de unde a aflat ca tb aia sa se duca la o preitena? i-a zis prietena lui pana la urma? de ce tuta si aia...pai frate daca tot ai de gand sa minti minte pana la capat nu se da de gol singura ca proasta

#682 2009-01-12 21:53:03

carmen_21
Insomniac member

si a cerut iertare...
si acum m a sunat sa mi zica k ii pare rau neutral
nah, si mie mi pare rau- rau de el lol
de gasit pe altu n a zis niciodata ca nu mi as gasi... dimpotriva
oricum,multumesc big_smile

#683 2009-01-12 21:54:59

skumpi
Vizitator

pt ca ii zisese unu dintre baieti " bai ce bine ca ai lasat`o pe Iulia la X... stam si noi numa baietii .. la care asta ? what ? .. pai nu s-a dus la X sa doarma acolo ? cand o auzit asta i`o picat fata

#684 2009-01-12 21:55:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

smile aha am inteles

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.