homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-38

#704 2009-01-14 23:18:43

skumpi
Vizitator

Re: Peace & love & sex

maryahs a scris:

si eu m-am suparat aseara pe el ca a venit la mine, s-a pus la calculator si cam 2 ore jumate s-a jucat "world of goo". pe la 10 a zis ca pleaca ca vrea sa vb cu maicasa, m-a pupat si pa...
si eu am stat toata seara si m-am uitat la el...chiar m-a enervat...vine la mine sa se joace pe calc.

tu glumesti nu ? lol

la noi e invers...eu ma mai pun la calc si stau pe mess si el tot...hai aici iubi  retas dar nu stau cu orele yikes wai de mine...asa 5 - 10 minute...  roll

#705 2009-01-15 09:29:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Scriu si eu sa-mi vars oful  rodnar

Am vreo 2 probleme care ma apasa si care m-au facut sa-mi doresc sa-mi rup logodna, poate imi puteti voi baga mintile in cap  neutral

Prima: de vreo luna si ceva s-a acutizat sentimentul ca nu-l mai iubesc, cel putin nu asa cum ar trebui... Cateodata mi-e ca un frate, nu mai avem pasiunea aia de la inceput, parca ne-am plictisit unul de altul... Nici nu mai comunicam asa ca inainte, parca am fi 2 straini sad

A doua: nunta pe care am planificat-o pentru 1 August. Problema e ca soacra-mea ne grabeste tot timpul, sa rezervam restaurantul, sa stabilim meniul, sa trimitem invitatiile, pentru ca ea a zis deja la o gramada de lume ca noi avem nunta anul acesta. Plus ca vrea sa invite pe toti la care au fost ei vreodata la nunta plus tot neamul lor, ceea ce pe mine ma streseaza si mai tare pt ca eu am rude putine si toate imprastiate prin tara, deci e foarte putin probabil sa am pe cineva la nunta in afara de parintii mei sad Deci nu vreau o nunta mare, daca ar fi dupa capul meu, nu as face nimic in plus in afara de cununia civila + religioasa. Ca si compromis, insa, am acceptat sa facem o nunta mica...

Concluzia: sunt ffff stresata si nu vreau decat sa fiu lasata in pace. Daca nu as fi sigura ca-l distrug sufleteste, deja m-as fi despartit de el, insa nu pot sa-l ranesc in halul asta  bang

Ce ma fac, fetele? Nu vreau sa ajung sa-mi provoc vreo depresie sau ceva, dar nici sa ma marit cu un om pe care potential nu-l iubesc  sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#706 2009-01-15 09:43:05

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo cred k te;a apucat frica nuntii cumva....
important e sa faceti nunta cum vreti vio nu cum vor altii ... stii e un fel de obicei sa iniviti rudele toate ... bla bla tongue

da de unde sentimentul asta k nu'l mai iubesti? adica parca erai incantata de el ....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#707 2009-01-15 09:56:17

blueeyes
Platinum member

El in continuare e acelasi om minunat si grijuliu, cred ca putini barbati sunt ca el. Si totusi... Ne-am certat intr-o seara rau de tot, acum vreo luna, si eu de suparare am iesit la aer, fara sa-i zic unde ma duc... El a venit dupa mine si a insistat sa vorbim si sa rezolvam conflictul asa, si in timpul discutiei m-a intrebat daca il iubesc. Atunci mi-am dat seama ca nu pot sa zic "da" cu toata inima, o zic doar ca sa nu-l ranesc neutral

Frica nuntii e de fapt panica nuntii la mine, cred ca in curand o sa am si cosmaruri cu preotul fugarindu-ma smile

patfierbinte      sjuk     

#708 2009-01-15 10:20:27

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

blue, ma tem ca insistentele soacrei te-au canalizat spre sentimentele astea... ele si stresul provocat de nunta, de agitatie. sau poate nu erai pregratita sa faci pasul asta inca?
mai "rasfoiam" topicul de nunti. m-am ingrozit cand am vazut pe-alocuri de cat egoism, de cata rautate pot da dovada parintii in numele iubirii pentru copilul lor... cum stabilesc ei data nuntii, meniul, restaurantul, invitatii, muzica si cum viitorii miri raman un biet accesoriu al evenimentului, care de fapt e al parintilor... cum se lupta cele 2 tabere de parinti in numele iubirii...
tie probabil ti-e frica sa nu clachezi, ca nu te vei ridica la inaltimea asteptarilor, ca nu... ca nu...  nunta ar trebui sa fie A VOASTRA, nu a parintilor, si sa fie cum si cand vreti voi...
eu nu cred ca nu-l mai iubesti pe el, ci ca te simti inghesuita de pretentii si planuri si idei care nu sunt ale tale. poate ca n-ar fi rau sa impartasesti si prietenului tau toate temerile tale si tot ce nu-ti place....

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-01-15 10:20:51)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#709 2009-01-15 10:20:31

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poi ... nu ar merita sa traesti cu cineva care nu'liubesti ... da cred k toata treaba asta cu nunta te'a ravasit complet smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#710 2009-01-15 10:23:18

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

blueeyes , adevarul e ca la restaurant trebuie sa vorbesti din timp ca s-ar putea sa nu mai gasesti nimic liber.
dar cel mai bine e sa vorbesti cu el, sa ii spui lui ca tu nu iti doresti o nunta mare si ca e nunta voastra si voi ar trebui sa va simtiti bine la ea. asa ca sa o lase soacra mai usor....
cat despre ceea ce simti: fluturasii in stomac nu tin toata viata, nici macar un sfert din viata. relatiile se maturizeaza, ceea ce simti fata de celalalt capata alte aspecte. cu timpul trec pe primul plan acele lucruri cu adevarat importante: respectul, prietenia, intelegerea, toleranta. daca simti toate astea fata de el inseamna ca il si iubesti, doar ca iubirea s-a mai maturizat smile . vei vedea ca din senin vor aparea momente in care iti va fi extrem de dor de el, vei vedea ca vor exista momente in care va fi foarte multa pasiune intre voi.
asa ca linisteste-te! e frica de nunta si atat! d-asta crezi ca nu ii mai poti spune din tot sufletul ca il iubesti.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#711 2009-01-15 10:24:36

blueeyes
Platinum member

LE: respectul, prietenia, intelegerea exista! Deci poate mai avem sanse...
Eu vreau doar sa supravietuiesc pana dupa nunta si sa gasesc sentimentele pe care le aveam pentru el  (si poate le mai am undeva)  smile
Tind si eu sa cred ca sunt doar foarte stresata si speriata de toata agitatia care ma asteapta  punish

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-01-15 10:26:05)

patfierbinte      sjuk     

#712 2009-01-15 10:25:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, si eu cred la fel, ca stresul e de vina
vorbeste cu iubitul tau sa-i spuna mamei lui sa nu se mai bage, si sa va organizati voi nunta cum vreti, cu ce invitati vreti... soacra n-are altceva de facut decat sa vina la nunta

#713 2009-01-15 10:30:16

blueeyes
Platinum member

Si oare trece stresul asta pana in august? Ca nu cred ca rezist pana atunci in halul asta neutral

Cu restaurantul eu zic ca nu o sa avem probleme, nunta o facem in provincie si acolo nu e asa de imbulzeala ca in oras. eu sunt absolut sigura ca o sa gasim rezervare, mai ales ca ne dorim sa facem intr-o pensiune cu restaurant, iar in zona aia (Harghita) sunt multe locatii de genul asta...

patfierbinte      sjuk     

#714 2009-01-15 10:31:00

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

sa stii blue...ca ce simti tu e normal...o prietena de-a mea s-a casatorit anu trecut....si inainte de nunta era din ce in ce mai stresata...isi punea tot felu de probleme...eu cred ca trebuie sa te linistesti...sa iesi din cotidian cateva zile...sa stai cu iubitul tau linistita...fara discutii de nunta...stres etc....nu cred ca s-au schimbat sentientele tale, cred doar ca esti foarte stresata...si probabil resentimentele fata de mama lui si felul in care pune ea problema ....va face voua probleme de fapt...gandeste-te bine si incearca sa rezolvi cu el, discutand...despre voi doi...

baby Dragos hjarta rugaciune

#715 2009-01-15 10:31:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Mai bine amanati nunta decat sa va distrugeti relatia...
Despre restaurant nu stiu ce sa zic, in Bucuresti daca te duci sa rezervi cu un an inainte se uita aia socati la tine : pai acum se vine??? nu mai gasesti nimic

#716 2009-01-15 10:31:51

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

blueeyes  puss  o sa supravietuiesti cu siguranta pana dupa nunta si va veti si linisti puss

eu te inteleg cum este. nici mie nu imi plac nuntile mari. asa ca la nunta mea am fost 20 de persoane. cei apropiati din familie si cativa prieteni foarte buni. atat! si le-am spus de la inceput ca e nunta fara dar si ca ideea e sa fie alaturi de noi si sa ne bucuram de momentul ala. emotii am avut chiar si asa, recunosc. se pare ca e inevitabil!! dar am avut nunta pe care mi-am dorit-o! a fost mai mult o iesire la restaurant cu cei care ne sunt aproape de fiecare data si ne-am simtit cu totii bine.

asa ca vorbeste cu el si spune-i ce emotii iti produce tie nunta asta. incercati sa gasiti o cale sa nu te mai simti asa de presata.

hai ca trece! si sa vezi ce frumos o sa fie dupa nunta puss

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#717 2009-01-15 10:42:33

blueeyes
Platinum member

Sunteti bune la ridicat moralul, fetele smile  puss

Pentru inceput o sa incerc sa iau lucrurile pas cu pas, sa nu ma stresez cand vad ditamai lista de lucruri de facut. Plus o sa vorbesc cu soacra, sa pice daca-i nu-i convine ideea, ori facem cum imi doresc eu, ori sa-si gaseasca alta nora... Iar cu dragutzu, trebuie sa ma linistesc, cred ca o sa incerc sa inventez activitati comune (gen facut clatite diseara), ca sa ne mai revenim un pic...

Mi se pare ca a gasi ganduri si aspecte pozitive e un efort imens in momentul acesta, insa cred ca merita. Si parca citisem undeva ca fericirea e o stare la a carei mentinere trebuiesc eforturi constante si neintrerupte, ea nu supravietuieste daca nu muncim pentru ea. Trebuie sa ma pun pe munca  neutral

patfierbinte      sjuk     

#718 2009-01-15 10:45:48

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

exact blue...este nunta ta si trebuie sa iasa asa cum stabilesti si iti doresti tu...si soacra ta trebuie sa inteleaga asta...
si apropos de fericire...pune mana si munceste smile !!

baby Dragos hjarta rugaciune

#719 2009-01-15 10:45:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

blueeyes a scris:

Mi se pare ca a gasi ganduri si aspecte pozitive e un efort imens in momentul acesta, insa cred ca merita. Trebuie sa ma pun pe munca  neutral

vezi ca ai gasit singura raspunsul?  puss

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#720 2009-01-15 10:56:41

blueeyes
Platinum member

alinda a scris:

blueeyes a scris:

Mi se pare ca a gasi ganduri si aspecte pozitive e un efort imens in momentul acesta, insa cred ca merita. Trebuie sa ma pun pe munca  neutral

vezi ca ai gasit singura raspunsul?  puss

Singura, cu un pic de ajutor de la voi  puss

patfierbinte      sjuk     

#721 2009-01-15 13:41:06

skumpi
Vizitator

neutral eu zic ca ce simti tu nu e influentat de nici o soacra...nici un stres
tocmai acum ar trb sa fii si mai fericita...sa simti k iti vine sa urli in gura mare cat il iubesti nu sa te indoiesti de sentimentele tale` neutral
mai bine ai discuta cu el si i`ai spune toate chestiile astea ... poate gasiti o rezolvare... decat sa va casatoriti si apoi sa`ti dai seama ca chiar nu`l mai iubesti neutral
tu vrei asa...gata sa fie sa treaca si sa nu mai auzi de nunta... ori nush... mireasa esti doar o data in viata ( teoretic ) si orice femeie viseaza la momentu ala de mica... dar tu parca vrei sa scapi...sa se faca cat mai in secret si gata neutral
eu zic sa te gandesti bine si cel mai bine sa`i spui si lui ce simti ca nu te vad f bine neutral

si vad ca zici ca vrei sa regasesti sentimentele DUPA nunta
da ce`ai zice dak le`ai regasi acuma ...daca mai exista numa neutral ... mai sunt multe luni pana la nunta... ar cam fi cazu sa le regasesti neutral
nush mi se pare total aiureah ce zici, sa nu te superi pe mine , dar vb asa... nici macar nu`ti pasa de nunta ta... o femeie care iubeste si abia asteapta sa se marite cu persoana iubita are cu totu alta stare... tu mai ai putin si intri in depresie lol pe bune... scri ca stai cu el doar asa... ca sa nu`l ranesti  roll  eu zic ca esti pe punctu de a face o mare mare greseala... si nu o sa suferi doar tu... ca tu ca tu insa el va avea cel mai mjult de suferit ca , cam traieste in minciuna... daca tot zici ca nu vrei sa`l ranesti mai bine renunta acum ... nu mai incolo cand va fi mai tensionata situatia`
gandeste`te ca ce faci se presupune k o faci pt toata viata ... daca voi nici nu v`ati casatorit si sentimentele tale au scazut... ce faci peste 5 ani ?
ii adevarat ce zice lucia ca sentimentele si fluturasii aia dispar in tp... dar totusi nu asa rpd...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-01-15 13:42:57)

#722 2009-01-15 13:46:02

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu nu inteleg dc tot se baga unii parinti in halul asta in viata copiilor....frate e nunta ta ti-o faci cum vrei inviti pe cine vrei si gata...nu sa se apuce acum sa cheme tot neanum pana la gradul IV....cred si eu ca te streseaza, eu in locul tau faceam altfel vb cu viitorul sot si ii spuneam clar ca nu vreau nunta cu jde mii de pers necunoscute si gata....si ce atatea rude din partea mamei soacre??? ce se marita ea a doua oara? nu...deci cand aud dina stea mi se ridica parul in cap...eu nu suport sa se bage altcineva pe organizarea nuntii....ar fi tb sa vb voi sa va faceti planul...
si cu sentimentele...nu stiu, numai tu stii ce simti pt el....dar mai ai timp de gandire pana pe 1 august si o sa-ti dai seama daca-l mai iubesti sau nu...probabil e doar o perioada de stres, monotonie si de asta simti chestia asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.