homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-4

#58 2008-10-02 14:16:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Peace & love & sex

De acord cu tine crys.

Fericita mamica de Aida Maria!

#59 2008-10-02 14:53:13

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Topicul asta ramane atata timp cat i se respecta titlul. Spor la postat.

Fericita mamica de Aida Maria!

#60 2008-10-02 15:02:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

cezady a scris:

blueeyes a scris:

Nu cred ca e vrajeala... Adica si eu sunt constienta de multe lucruri ce trebuiesc schimbate, insa am nevoie de mai mult timp sa ma hotarasc sa le pun in practica... Pentru ca mi-e frica de schimbarile bruste lol Uite de exemplu, stiu ca ne vom muta impreuna de cand ne-am logodit (din iulie), si totusi imi e un pic frica de schimbarea asta... Dar asta e doar la mine. La altii poate fi vrajeala.

ok ti-e frica...de ce ti-e frica???ca nu o sa tina?ca o sa plece?ca nu e dedicat in totalitate?..sau ca nu sti sigur ca asta vrei???
frica frica frica....nu exista frica,decat daca undeva in subsol e ceva urma de indoiala,la tine sau la el

Katalyna2311 a scris:

salut cezady pusspuss
la mine nu e vorba de casatorie......

sal kata..ma bucur pt pupici :k?ra:

Mi-e frica doar asa... De prea multa indoiala de sine  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#61 2008-10-02 15:11:36

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu am pus punct unei relatii de 4 ani si o luna fix.momentan imi e bine.sunt multe amintiri dar prefer sa nu vb despre ele ca sa ramana amintiri si sa nu am pareri de rau.

expect the worst , hope for the best!

#62 2008-10-02 15:14:20

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

blueeyes a scris:

cezady a scris:

blueeyes a scris:

Nu cred ca e vrajeala... Adica si eu sunt constienta de multe lucruri ce trebuiesc schimbate, insa am nevoie de mai mult timp sa ma hotarasc sa le pun in practica... Pentru ca mi-e frica de schimbarile bruste lol Uite de exemplu, stiu ca ne vom muta impreuna de cand ne-am logodit (din iulie), si totusi imi e un pic frica de schimbarea asta... Dar asta e doar la mine. La altii poate fi vrajeala.

ok ti-e frica...de ce ti-e frica???ca nu o sa tina?ca o sa plece?ca nu e dedicat in totalitate?..sau ca nu sti sigur ca asta vrei???
frica frica frica....nu exista frica,decat daca undeva in subsol e ceva urma de indoiala,la tine sau la el

Katalyna2311 a scris:

salut cezady pusspuss
la mine nu e vorba de casatorie......

sal kata..ma bucur pt pupici :k?ra:

Mi-e frica doar asa... De prea multa indoiala de sine  neutral

eu te inteleg...eu sunt de 5 ani si aproape jumate cu prietenul meu...si desi imi doresc sa stam impreuna si mie mi-e frica oarecum de schimbare...nu stiu de ce...

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#63 2008-10-02 15:16:41

_yohana_
Platinum member

eu nu vreau.nu stu ce vrea el ca sa terminat asa de-odata.am citit mesajele care le aveam in tel,aveam mesaje si din 2006 si nu aveam nicio treaba,nu am varsat nicio lacrima de luni de cand s-a terminat.asta denota ca nu mai exista sentimente.

#64 2008-10-02 15:18:22

Detzy
Insomniac member

oana_ a scris:

eu nu vreau.nu stu ce vrea el ca sa terminat asa de-odata.am citit mesajele care le aveam in tel,aveam mesaje si din 2006 si nu aveam nicio treaba,nu am varsat nicio lacrima de luni de cand s-a terminat.asta denota ca nu mai exista sentimente.

sunt de acord cu tine....si cred ca a fost cea mai buna decizie din partea ta in cazul asta...altfel tot s-ar fi terminat dar probabil mai urat si pentru el...si pentru tine

#65 2008-10-02 15:18:38

skumpi
Vizitator

lasa oana...macar asa o sa cunosti si u pe cineva
e pacat sa stai lg un om doar asa din obisnuinta... se duc anii astia frumosi care nu se mai intorc
puss

#66 2008-10-02 15:22:07

_yohana_
Platinum member

asa am zis si eu puss big_smile big smile

#67 2008-10-02 15:30:00

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Capu sus si fii tare puss
Nu fricoase ca noi lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#68 2008-10-02 15:33:20

Detzy
Insomniac member

lol buna astaa da' cam asa e din pacatee ..

#69 2008-10-02 17:09:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu incerc sa pun punct unei relatii de app 5 ani , care m-a demoralizat complet , si in care am suferit enorm de mult .....dar nu reusesc si imi fac rau singura .....

..be the best ...fuck the rest smile))

#70 2008-10-02 17:13:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai da' ce s-a intamplat, valy? neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#71 2008-10-02 17:15:34

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

sad

#72 2008-10-02 17:19:09

camysh
Moderator

valy_creata2000 a scris:

eu incerc sa pun punct unei relatii de app 5 ani , care m-a demoralizat complet , si in care am suferit enorm de mult .....dar nu reusesc si imi fac rau singura .....

parca ma citesc pe mine... am avut o relatie de 5 ani in care am suferit enorm. am mai pove pe aici pe forum. stiam ca nu avem nici un viitor impreuna, eu nu ma mai vedeam toata viata alaturi de el, nu ne mai intelegeam. dar pur si simplu nu puteam sa pun capat... pana a aparut iubirelul meu drag hjarta m-am indragostit de el din toata inima, el saracul stia ca eu va trebui sa aleg intre el si fostul, dar s-a indragostit si el de mine, riscand ca eu sa-i fac sufletelul praf ... dar l-am ales pe el, pt ca mi-a aratat ce inseamna sa fii iubita cu adevarat hjarta
acum suntem impreuna de 1 jumate si ne iubim enorm hjarta

#73 2008-10-02 17:20:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

buna kram
deci... am tot evitat sa scriu problema mea dar a inceput sa ma "macine" sad
io si iubi=doi ani si 2 luni, totu bine, frumos, nicio cearta mai lunga d o zi
de vreo 2 sapt incoace s-a schimbat ceva... nici nu stiu cum sa explic... ma ignora practic , adica imi da mesaje, ma suna, dar dak ma supar sau mi-e rau, am treaba, m am certat cu mama, nu ma ia in serios...
mie asa nu mi mai place... zilele trecute l am sunat si mi a zis "hai, zi mi c vrei k sunt la o bere"p un ton d'asta gen "hai, lasa-ma"... d atunci il tratez si eu cu indiferenta, nu ne am mai vazut, nu i mai dau dekt un msj, doua pe zi si alea in care ii dau de inteles k s au schimbat multe...
si el, k de obicei  nu ma ia in serios... tot imi da mesaje "te iubesc. ce faci... bla bla..."eu nu ii raspund el tot imi da...
e prima oara in 2 ani in care ma gandesc la despartire...
totusi il iubesc... dar alta data knd ne certam plangeam d nu mai puteam..
acum nu prea ma intereseaza...
hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2008-10-02 17:23:24

camysh
Moderator

carmen_21, cu el ai vb? i-ai spus ca te deranjeaza comportamentul lui?...

al meu de ex, daca vrea sa mearga la bere sau in alta parte ma suna intai sa-mi spuna. tot timpul stim unul de altul, unde suntem, unde mergem etc..

#75 2008-10-02 17:27:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carmen... s-ar putea sa fie trista si normala lor stare de OBISNUINTA neutral

cam asa pateam si eu cu al meu. mai demult, cand ma supara ceva, ii scriam mailuri. mamaaa, ce se chinuia sa raspunda, sa-mi explice cum ca o sa rezolve sau, ma rog, sa-mi ia punct cu punct acuzatiile mele si sa le explice. in ultimul timp, daca mai faceam asta, primeam cel mult un raspuns "te iubesc. o sa fie bine, ai incredere". atat. si no change, evident.

m-am ros si m-am frasuit... si in final am ajuns la concluzia ca asa evolueaza ei (sau, am rog, marea lor majoritate) spre un soi de obisnuinta fata de "istericalele" noastre. placut nu-i. dar daca el continua sa lupte pt tine/voi, iti da mesaje etc (ceea ce suna a cerere de impacare smile )... eu zic ca e doar o reactie si in rest ii pasa de tine la fel de mult. doar ca nu mai traieste atat de mult in piept, cum facea in primele luni de indragosteala. acum e mai mental... poate ami sexual... in functie de cerintele zilei. dar nu cred ca nu te mai iubeste

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#76 2008-10-02 17:28:54

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

multi inainte camish puss
carmen io zic sa stai de vb cu el si sa'i explici clar, cu liniute, ce anume te deranjeaza, io tocmai am avut un "mic conflict" si pana nu m'am luat serios de el si l'am avertizat cu urmarile datorate comportamentului sau, nu baga de seama ... asa, mai mult l'am certat, m'am bocit si io, dar a inteles cum sta treaba smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.