homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-40

#742 2009-01-15 14:19:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Peace & love & sex

eu am vazut pe aici o gramada de fete care spuneau ca nu sunt sigure ca-l mai iubesc pe respectivul, si topicuri intregi deschise pentru asta si sunt bine mersi si acum
si eu am momente din astea, mai ales cand sunt foarte obosita si nervoasa... cred ca toata lumea are

#743 2009-01-15 14:19:34

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nu stiu, noi aici ne exprimam parerile proprii, cum am face noi si cum am vrea noi... cred ca blue o sa-si dea seama singura la un moment dat ce vrea si daca e adevarat sau nu ce simte acum.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#744 2009-01-15 14:23:36

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

skumpy u nu mai stii kte crize faceam eu asta vara k nu il mai iub si etc??? dak iti pun niste poze cu noi acum sa vezi k se vede k il iub tongue

Sa nu te astepti sa te salut!

#745 2009-01-15 14:23:47

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

da, doar ea poate sa-si dea seama daca il iubeste sau nu...poate e doar un moment asa de plictiseala si poate simte ca s-a dus flacara aia de la inceput....

#746 2009-01-15 14:25:35

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

skumpi, toate miresele radiaza de fericire...in ziua nuntii, desi dedesubt sunt niste emotii de nu iti poti imagina! insa tot stresuul de dinainte de nunta te mananca pe paine, numai cand te gandesti ce e de facut si multe se aglomereaza pe ultima suta de metrii ca nu se pot face mai devreme. si e si schimbarea...care normal sa iti creeze emotii, chiar daca e alaturi de barbatul pe care il iubesti. nu stiu! probabil emotii la nunta nu au cele care angajeaza o firma sa le organizeze nunta si pe ele nu le mai intereseaza nici ce face firma aia si se gandesc ca si daca da chix casatoria raman cu ceva wink
si nu poti avea emotii cand stii ca te asteapta nunta . uite eu am facut cununia religioasa la 5 ani dupa cea civila si am avut niste emotii de nu iti imaginezi si na! nu ma lua atunci dar e vorba de semnificatia momentului in sine. si indiferent de cat zambeam eu, nimeni nu stie ce era in sufletul meu. ca sa nu iti mai spun ca la cununia civila m-am dus cu un xanax si 1/2 de sticla de cognac la "bord" . rotfl norocul meu ca nu ma imbat rotfl
las ca te vad eu cand oi fi mireasa!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#747 2009-01-15 14:28:45

Soleil
Addicted member

wai, sa ma fi vazut pe mine cu o zi inainte de nunta cand mi-a venit mentruatia (si nu trebuia) si ma gandeam ca nu mai pot sa ma impartasesc, nu mai pot intra in biserica, trebuie sa vorbesc cu preotul si sa-i spun... imi curgeau lacrimi din alea fierbinti si nu se mai opreau...imi era o ciuda groaznica rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#748 2009-01-15 14:29:49

skumpi
Vizitator

da lucia am inteles k exista emotii f puternice da sunt niste emotii pozitiveeeeeeee.... ori ea nu descrie astfel de emotii neutral

pe mine pur si simplu m`a socat ce a zis neutral ... si aia nu avea legatura cu nunta in nici un caz

mycu tzin minte...normal insa nu tzin minte sa fi spus ca tu te`ai desparti de el insa nu o faci sa nu`l ranesti neutral

#749 2009-01-15 14:31:10

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lucia eu am avut o firma care au organizat ... insa eu verificam de 10 ori dupa ei rotfl
ca sa nu mai zic de emotii................

blue.. sentimentul asta care te incearca e mai mult ca sigur din cauza soacrei... been there.. done that...  roll
eu m-am certat cu a mea cu 2 zile inainte de nunta atat de tare k am explodat pur si simplu.. ea se baga peste tot ... bineinteles ca am facut cum am vrut.. dar venea mereu din spate: ''da dc faci asa si nu asa?!'' doamne... am crezut k o iau razna.... i-am zis tot ce am avut de zis in fata de fata cu al meu... fara sa imi mai pese daca ranesc sau nu pe cineva... i-am trantit in fata k nu mai suportam...

asa k pune mana si discuta serios cu ea. nu se marita ea... ci tu!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#750 2009-01-15 14:32:16

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Bun, sa le luam la rand:

ceea ce am identificat eu sunt 2 probleme separate:
1. harabura in sentimentele mele pentru el
2. panica pre-nunta

Ca astea doua au aparut in acelasi timp, adica in ziua in care ne-a sunat soacra si a intrebat cand avem de gand sa rezervam restaurantul, ca timpul trece, bla-bla-bla, poate fi o coincidenta sau poate nu.

Probleme de comunicare nu avem - in general - doar in momentele in care ne mai ciondanim, si asta pentru ca el se exterioreaza pe cand eu nu - adica el tipa cand ne certam, iar eu zic ce am de zis numai dupa ce cuget toate datele problemei. Aspectul asta nu mi se pare problematic, din moment ce orice conflict avut pana acum s-a rezolvat si a rezultat si maturizarea relatiei. Iar in momentul in care ne certam, clar nu pot sa zic ca-l iubesc, de suparare...

Viata sexuala este activa si implinita. Pentru skumpi - as zice ca media ar fi de 3 ori pe saptamana, insa problema nu e in viata sexuala, poti sa faci sex si cu cineva pe care nu-l iubesti si sexul ala sa fie bun.

Nunta - e un capitol de care ma pregateam linistita si fericita, aveam planuri, aveam vise - pana in momentul in care nunta mea a devenit problema altora. De atunci mi se pare povara si tot echilibrul meu interior a fost dat peste cap.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#751 2009-01-15 14:33:06

skumpi
Vizitator

da pitzi...zi si u ... ca voi aveti o casnicie fericita`
te indoiai de sentimentele tale de iubire pt al tau cu 7 luni inainte ? hmm

#752 2009-01-15 14:34:35

skumpi
Vizitator

blueeyes a scris:

Bun, sa le luam la rand:

ceea ce am identificat eu sunt 2 probleme separate:
1. harabura in sentimentele mele pentru el
2. panica pre-nunta

Ca astea doua au aparut in acelasi timp, adica in ziua in care ne-a sunat soacra si a intrebat cand avem de gand sa rezervam restaurantul, ca timpul trece, bla-bla-bla, poate fi o coincidenta sau poate nu.

Probleme de comunicare nu avem - in general - doar in momentele in care ne mai ciondanim, si asta pentru ca el se exterioreaza pe cand eu nu - adica el tipa cand ne certam, iar eu zic ce am de zis numai dupa ce cuget toate datele problemei. Aspectul asta nu mi se pare problematic, din moment ce orice conflict avut pana acum s-a rezolvat si a rezultat si maturizarea relatiei. Iar in momentul in care ne certam, clar nu pot sa zic ca-l iubesc, de suparare...

Viata sexuala este activa si implinita. Pentru skumpi - as zice ca media ar fi de 3 ori pe saptamana, insa problema nu e in viata sexuala, poti sa faci sex si cu cineva pe care nu-l iubesti si sexul ala sa fie bun.

Nunta - e un capitol de care ma pregateam linistita si fericita, aveam planuri, aveam vise - pana in momentul in care nunta mea a devenit problema altora. De atunci mi se pare povara si tot echilibrul meu interior a fost dat peste cap.

buey da il iubesti sau nu ?  roll  simti ca e the one ? barbatu langa care te vezi toata viata... barbatu cu care o sa ai copii ? 
cu asta am eu o problema lol

#753 2009-01-15 14:35:07

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

nu... cu cateva zile inainte rotfl
si asta din cauza soacrei... imi dadea un stres groaznic...
si crede-ma am avut si emotii negative....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#754 2009-01-15 14:35:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

blue, dar la punctul 1, ok, nu stii sigur ce simti
dar ai senzatia ca lipseste ceva ? ce ? ca nu poate fi totul atat de vag...

#755 2009-01-15 14:35:18

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

blueeyes a scris:

Bun, sa le luam la rand:

Nunta - e un capitol de care ma pregateam linistita si fericita, aveam planuri, aveam vise - pana in momentul in care nunta [b]mea a devenit problema altora. De atunci mi se pare povara si tot echilibrul meu interior a fost dat peste cap[/b].

uite explicatiaa

baby Dragos hjarta rugaciune

#756 2009-01-15 14:35:57

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

nu... cu cateva zile inainte rotfl
si asta din cauza soacrei... imi dadea un stres groaznic...
si crede-ma am avut si emotii negative....

asa mai merge lol

#757 2009-01-15 14:36:53

skumpi
Vizitator

deliav a scris:

blueeyes a scris:

Bun, sa le luam la rand:

Nunta - e un capitol de care ma pregateam linistita si fericita, aveam planuri, aveam vise - pana in momentul in care nunta [b]mea a devenit problema altora. De atunci mi se pare povara si tot echilibrul meu interior a fost dat peste cap[/b].

uite explicatiaa

si iubirea ? sad
nunta ca nunta...dar sa nu poti sa`i spui omului DAAAAAAAA te iubesc ? sad sa vrei sa te desparti dar sa nu o faci ca sa nu`l faci pe el sa sufere ? sad

#758 2009-01-15 14:40:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Azi de dimineata eu m-am trezit inaintea lui, ca ma durea rau de tot gatul si nu mai puteam dormi. Cum am deschis ochii l-am vazut pe el, cum dormea, zambea si parea asa de linistit... Imi venea sa-l strang in brate si sa-l pup si sa nu-l mai las. Asta vreau sa simt in fiecare dimineata...

Dar sentimentul asta dureaza doar pana imi incep rutina zilnica, munca, agenda de nunta, fugareala in stanga si-n dreapta, din momentul urmator apare sentimentul ala de frica, de stres, si parca nu mai pot gandi rational.

Asta simt eu, skumpi neutral Is cu capul sau ba?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#759 2009-01-15 14:40:23

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

...eu cred ca o sa-i spuna si asta...dar probabil e prea multa presiune...si mie mi s-a intamplat in 5 ani jumate...fara sa fie vorba de vreo nunta...dar uite ca de fapt chiar il iubesc...si mult smile si au fost perioade cand ce era la guraaa meaaaa....

baby Dragos hjarta rugaciune

#760 2009-01-15 14:42:20

Soleil
Addicted member

skumpi a scris:

adica io n-am?  hmm   tongue

blue, eu una zic ca nu esti cu capul. dar e doar parerea mea.

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.