|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-40#742 2009-01-15 14:19:12
Re: Peace & love & sexeu am vazut pe aici o gramada de fete care spuneau ca nu sunt sigure ca-l mai iubesc pe respectivul, si topicuri intregi deschise pentru asta si sunt bine mersi si acum Offline #743 2009-01-15 14:19:34
Re: Peace & love & sexnu stiu, noi aici ne exprimam parerile proprii, cum am face noi si cum am vrea noi... cred ca blue o sa-si dea seama singura la un moment dat ce vrea si daca e adevarat sau nu ce simte acum. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #744 2009-01-15 14:23:36
Re: Peace & love & sexskumpy u nu mai stii kte crize faceam eu asta vara k nu il mai iub si etc??? dak iti pun niste poze cu noi acum sa vezi k se vede k il iub Sa nu te astepti sa te salut! Offline #745 2009-01-15 14:23:47
Re: Peace & love & sexda, doar ea poate sa-si dea seama daca il iubeste sau nu...poate e doar un moment asa de plictiseala si poate simte ca s-a dus flacara aia de la inceput.... Offline #746 2009-01-15 14:25:35
Re: Peace & love & sexskumpi, toate miresele radiaza de fericire...in ziua nuntii, desi dedesubt sunt niste emotii de nu iti poti imagina! insa tot stresuul de dinainte de nunta te mananca pe paine, numai cand te gandesti ce e de facut si multe se aglomereaza pe ultima suta de metrii ca nu se pot face mai devreme. si e si schimbarea...care normal sa iti creeze emotii, chiar daca e alaturi de barbatul pe care il iubesti. nu stiu! probabil emotii la nunta nu au cele care angajeaza o firma sa le organizeze nunta si pe ele nu le mai intereseaza nici ce face firma aia si se gandesc ca si daca da chix casatoria raman cu ceva I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#747 2009-01-15 14:28:45
Re: Peace & love & sexwai, sa ma fi vazut pe mine cu o zi inainte de nunta cand mi-a venit mentruatia (si nu trebuia) si ma gandeam ca nu mai pot sa ma impartasesc, nu mai pot intra in biserica, trebuie sa vorbesc cu preotul si sa-i spun... imi curgeau lacrimi din alea fierbinti si nu se mai opreau...imi era o ciuda groaznica "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #748 2009-01-15 14:29:49
Re: Peace & love & sexda lucia am inteles k exista emotii f puternice da sunt niste emotii pozitiveeeeeeee.... ori ea nu descrie astfel de emotii #749 2009-01-15 14:31:10
Re: Peace & love & sexlucia eu am avut o firma care au organizat ... insa eu verificam de 10 ori dupa ei "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #750 2009-01-15 14:32:16
Re: Peace & love & sexBun, sa le luam la rand: Offline #751 2009-01-15 14:33:06
Re: Peace & love & sexda pitzi...zi si u ... ca voi aveti o casnicie fericita` #752 2009-01-15 14:34:35
Re: Peace & love & sex
buey da il iubesti sau nu ? simti ca e the one ? barbatu langa care te vezi toata viata... barbatu cu care o sa ai copii ? #753 2009-01-15 14:35:07
nu... cu cateva zile inainte "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #754 2009-01-15 14:35:18
Re: Peace & love & sexblue, dar la punctul 1, ok, nu stii sigur ce simti Offline #755 2009-01-15 14:35:18
uite explicatiaa baby Dragos Offline #756 2009-01-15 14:35:57
asa mai merge #757 2009-01-15 14:36:53
si iubirea ? #758 2009-01-15 14:40:12
Re: Peace & love & sexAzi de dimineata eu m-am trezit inaintea lui, ca ma durea rau de tot gatul si nu mai puteam dormi. Cum am deschis ochii l-am vazut pe el, cum dormea, zambea si parea asa de linistit... Imi venea sa-l strang in brate si sa-l pup si sa nu-l mai las. Asta vreau sa simt in fiecare dimineata... Offline #759 2009-01-15 14:40:23
Re: Peace & love & sex...eu cred ca o sa-i spuna si asta...dar probabil e prea multa presiune...si mie mi s-a intamplat in 5 ani jumate...fara sa fie vorba de vreo nunta...dar uite ca de fapt chiar il iubesc...si mult si au fost perioade cand ce era la guraaa meaaaa.... baby Dragos Offline #760 2009-01-15 14:42:20
adica io n-am? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|