homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-43

#799 2009-01-16 13:52:38

skumpi
Vizitator

Re: Peace & love & sex

roll

#800 2009-01-16 13:53:37

skumpi
Vizitator

deci cand vad ce pb aveti cu iubitii... hmm nu mai zic nik ... tot imi doream si eu sa ma cert cu al meu din chestii mari lol nu din prostioare rodnar da acuma nu mai vreau chestii marei lol raman la prostioare big_smile

#801 2009-01-16 14:07:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mda... si noua ne a mers perfect 2 ani si vreo 2luni.... imi "doream" un motiv asa mare sa ne certam, sa plang hmm sa ne impacam...
nu degeaba se spune ca dragostea dureaza 2 ani
la noi asta e momentu de cumpana... daca trecem peste sau nu, ramane de vazut

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#802 2009-01-16 14:13:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Cica dureaza 3 ani smile
Dar mai are si impasuri...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#803 2009-01-16 14:16:36

skumpi
Vizitator

carmen...daca e sa fie...va fi... daca nu... he`s not the one smile

Publicitate

loading...

#804 2009-01-16 14:28:20

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

blueeyes a scris:

Cica dureaza 3 ani smile
Dar mai are si impasuri...

la noi sunt 3 ani si 4 luni si ne merge super hjarta

#805 2009-01-16 15:24:47

carmen_21
Insomniac member

inseamna ca se poate smile
asa am zis si eu... daca e sa fie, va fi...

#806 2009-01-16 15:30:34

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

carmen situatia ta e identica cu a mea de acum vreo 2 ani...fostul tot asa dupa o cearta mi-a zis k vrea sa ne despartim, k el nu mai poate etc etc etc...apoi am aflat k de fapt el vrea sa plece in spania la frate-su...ne-am intalnit, ne-am impacat (am crezut k se poate schimba), el a doua zi a plecat, eu am plecat in bucuresti...si dupa 2 luni mi s-a luat si am zis "gata pana aici"....tind sa cred ca s-a impacat cu mine pentru..one last fuck...bine k n-am fost atat de proasta incat sa ii cad in plasa.

nu zic ca asta e si situatia la voi, dar ai grija pentru ca daca la voi sunt apele tulburi si el pleaca nu faci decat sa lungesti povestea mai mult decat trebuie pentru ca lucrurile se vor inrautati...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#807 2009-01-16 16:20:57

skumpi
Vizitator

carmen...la anii care ii aveti impreuna...(  sincer eu ma gandeam ca sunteti asa de cateva` luni neutral ) ... fazele care ti le`a facut in ultima vreme si ce ti`a zis... eu zic sa te gandesti bine pt ca el nu e tocmai asa de implicat in relatie cum esti tu... cel putin eu asta am observat din relatarile tale  roll ...sa te minta asa pe fata si apoi sa faca` pe desteptu + alte intamplari.... ar trb sa`ti ridice un semn de intrebare`... si nu sa stai sa plangi tu dupa el

#808 2009-01-16 16:22:47

carmen_21
Insomniac member

dar tu te intelegeai bine cu el? adica... in cei doi ani ati avut o relatie frumoasa, va vedeati des...
daca pleaca, pai dus e, nu l astept... daca ar fi fost alta situatia, l as fi asteptat , dar la ora actuala nu, ca doar nu avem copii si n avem ce sa le dam de mancare

#809 2009-01-16 18:04:58

Emilya
Platinum member
Site

pai...nu prea...se purta cam ca un bou
era pe la baute tot timpul, tipa la mine din orice si imi mai spunea si k are dreptul ptr ca el e stresat k tre sa se intretina, in primul an de relatie a plecat singur la mare, fara macar sa imi spuna, am stat 2 zile si am dat innebunita telefoane pana sa aflu unde e, apoi a inceput tot asa sa dispara cu zilele si sa imi vina cu replici k a fost in caminele studentesti la baut...sa ma sune cu 15 minute inainte de ora stabilita sa ne intalnim sa imi spuna k nu mai putem sa ne vedem k a venit un prieten la el sa ii instaleze windows-ul, o data trebuia sa ne vedem si nu a venit m-a lasat sa astept k proasta si knd l-am sunat el dormea (atat de important fusese ptr el incat nici nu si-a pus un amarat de ceas sa sune)...il ultima parte a relatiei mi-a aparut si cu un frumos semn pe gat...si mi-a zis k i l-a facut o amica, in joaca mad

si am ramas cu el ptr ca il iubeam cica...de fapt tind sa cred ca a fost masochism pur.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#810 2009-01-16 18:32:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu cred ca noi fetele avem nevoie sa fim sigure ca vrem sa terminam o relatie.
eu, in relatiile precedente, terminasem de mult relatia cu indivizii, inainte ca ei sa stie. mereu finalul il stiam, dar nu vroiam sa renunt fara sa stiu ca am facut tot ce a tinut de mine ca sa mearga, mereu am iertat si am trecut peste fel de fel de faze, dar pana la urma tot eu ziceam GATA.
ca sa dau un ex, in ultimele 4 luni de relatie fostul meu a venit sa ma vada de 3 ori, desi era la 110 km de mine. si mereu cand il intrebam daca vine imi zicea ca da, vin sambata. sambata imi zicea ca tre' sa plec cu serviciul nu stiu unde, sau ca m-a rugat tata sa fac nu stiu ce, dau ca X... si apoi imi zicea ca vine duminica...doar ca, mereu dumininca ii era rau, pentru ca sambata seara , de ciuda, se imbata lol

si el se astepta ca eu sa cred asta...nu il credeam, dar ma faceam ca da, pentru ca speram sa se rezolve situatia intr-un fel sau altul. cand insa m-am convins ca nu mai pot, nu mai vreau, i-am zis pa si ghici cine dadea apoi tel in disperare pe la toate colegele si prietenele mele....
dar prea tarziu....
eu prefer sa fiu asa, decat sa renunt si apoi sa stau si sa ma intreb daca am facut bine sau nu, daca nu cumva ar mai fi fost o sansa....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#811 2009-01-16 19:53:10

Emilya
Platinum member
Site

poke crede-ma k in cazul meu nu mai era nici o sansa doar ca m-am incapatanat eu sa tin de o relatie care murise de mult

#812 2009-01-16 22:34:27

carmen_21
Insomniac member

ne-am impacat... ma rog, impacat e prea mult spus..sa zicem ca nu mai suntem certati
nu stiu ce sa zic... mi-a promis ca nu o sa ma mai minta, l-am supus unui mic test pe care l-a trecut lol... am vrut sa vad daca ma minte cu o faza si nu mai m-a mintit
nu am nicio justificare pt minciuna aia.. dar am discutat cu el ca de acum inainte indiferent ce vrea sa faca sa mi spuna si daca ma supar sa mi zica"preferai sa te mint?"
hmm
de plecat, nu mai pleaca, cu toate ca mi a zis (si pe buna dreptate )ca  stie ca tot eu o sa fiu aia care o sa l lase... (in ideea ca o sa vreau un altfel de baiat)

il iubesc prea mult ca sa il pierd asa pt niste nimicuri... sad poate ca si eu am fost prea posesiva hmm si m-am comportat de parca i-as fi fost superioara

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-01-16 22:36:38)

#813 2009-01-16 23:34:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

pai dk il iubesti mai carmen...nu cred ca e cazu sa te gandesti ca-l lasi...ca tu vrei alt gen de baiat...adica ori il iubesti...pe el...asa cum e...ori vrei alt gen de baiat...nu mi se pare drept sa gandesti..."eee la un moment dat tot o sa-l las ca io vreau altceva....dar acum il iubesc si-l mai tin o vreme cat am eu chef" ....poate gresesc eu dar mie cam asa imi suna...si nu e drept in primu rand fatsa de el...in conditiile in care stii ca oricum la un moment dat vei fi parasit...de ce sa investesti in continuare in relatie??! ....eu zic sa te hotarasti...sa te gandesti bine...

baby Dragos hjarta rugaciune

#814 2009-01-16 23:51:14

carmen_21
Insomniac member

crede'ma ca il iubesc f mult...
zilele astea mi am dorit un altfel de baiat... o altfel de relatie...
si azi, cand am vazut ca a luat in serios problema plecatului am simtit k se parbuseste cerul...
eu pot sa zic f multe,dar e mai greu sa le pun in practica
nu stiu ce o sa fie la toamna, cand o sa mi schimb prietenii, programul... si d-asta zic...
el crede ca o sa mi gasesc pe altcineva;
si nici nu pot sa zic de la varsta asta"da ma, o sa ma marit cu el"...tb sa iau in vedere si faptul ca e posibil sa fie altul in locul lui peste cativa ani...
n-as vrea, dar nu stiu ce o sa mi rezerve viata

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-01-16 23:56:47)

#815 2009-01-17 00:05:07

Detzy
Insomniac member

da' nici n-a adus nimeni vorba de maritis...insa intr-o relatie cu un om pe care il iubesti nu te gandesti la posibilitatea despartirii...daca il iubesti te gandesti ca vrei sa fii cu el...cat o fii...poate pentru o luna...un an sau chiar totdeauna...iar faptu' ca-ti vei schimba stilul de viata sau prietenii nu ar trebui sa influenteze dragostea ta pentru el...daca vor fi influentate sentimentele tale inseamna ca totusi nu e vorba de dragoste...crede-ma ca atunci cand iubesti pe bune...nu te poate influenta o situatie de genu asta in asa masura incat sa ajungi sa te desparti de omul de langa tine..asta incerc sa spun...ca s-ar putea sa nu faci inca diferenta intre dragoste si afectiune foarte puternica...

#816 2009-01-17 10:36:30

carmen_21
Insomniac member

deliav, eu iti multumesc mult pt sfaturi, intr-o oarecare masura ai dreptate, dar pot sa fac diferenta intre dragoste si afectiune...
nu m-am indoit niciodata ca nu l-as iubi, dar vezi, ajungi intr-un moment cand iti dai seama ca oricat de mult ai iubi pe cineva,e posibil  ca viata ta langa el sa nu  fie asa de frumoasa pe cat ti-ai  dori; pana acum a fost bine, dar cand m-a mintit m-am gandit cum ar fi sa fim casatoriti, sau sa stam impreuna si sa ma ia cu tot felu de minciunele d'astea... daca o sa se tina de promisiune, o sa fie perfect, dar daca nu?
iar in ceea ce priveste facultatea si ce-o sa mai fie, pe mine nu ma vor influenta prietenii aia noi, ci atitudinea lui...gelozia; normal ca imi doresc sa nu se schimbe nimic, sa ramanem impreuna toata viata, ca nu mi face placere sa sufar, dar nu stiu ce o sa mai fie si tocmai d asta iau in calcul si alte variante.

#817 2009-01-17 11:20:20

Detzy
Insomniac member

acum am inteles...si din intamplare chiar stiu ce spui...pentru ca s-a intamplat sa trec printr-o relatie asemanatoare...si la mine s-a terminat pentru ca pe masura ce trecea timpul diferentele dintre noi se adanceau din ce in ce mai mult...oricat as fi incercat eu...eu abia acum am inteles exact situatia ta...adica a relatiei...si in cazul asta iti dau dreptate..insa stii cum e...naravul e foarte greu de schimbat...el cred ca se va abtine o perioada...dar nu la nesfarsit...e complicat dar sunt sigura ca vei lua decizia corecta pentru tine in primul rand atunci cand va fi cazul smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.