homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-48

#894 2009-06-04 11:41:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Peace & love & sex

daca el a vrut sa plece puteam yo sa fac&sa zic ce vreau k pana la urma e viata lui, el avanseaza, nu eu.
daca yo as fi fost in locul lui probabil k si eu as fi plecat...

sper sa nu fie nevoie sa ma descarc big_smile vreau sa'mi vad linistita de viata mea, de nebuniile mele smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#895 2009-06-04 11:56:09

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Dely, o sa vezi ca o sa treaca repede timpul,la inceput e mai greu,dar cu timpul o sa te obisnuiesti...gandeste te ca pleaka la munk nu la distraktie,si na e dreptul lui sa si faca un viitor mai bun,poate si u daca erai inj lokul lui ai fi plekat...si iuby meu a fost plekt 3 luni,si mi a fost tare greu ca noi eram tot timpul impreuna,zi de zi,dar pan'la urma m am obisnuit k gandul si cand ne am revazut a fost asa fruuumos hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

#896 2009-06-04 12:02:02

Himmel
Insomniac member

ryanna stiu cum e, sper sa trec rpd peste big_smile yo sa fiu sanatoasa tongue
si se duce si la distractie nu numai la muca ... auzi tupeu la el sa plece in miami diablo
hai ny ca ny da miami... fac scandal diablo lol

#897 2009-06-04 12:05:53

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

delyutza* a scris:

hai ny ca ny da miami... fac scandal diablo lol

lol  lol

#898 2009-06-05 10:42:37

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

paranoia sau nu?

ok....deci prietenul tau te suna si iti spune ca tocmai s-a intors de la alergat cu colega de fac.....care l-a chemat pana acum de cateva ori la alergat, dar el a refuzat.....tu simti asa o mica frustrare ...mai ales ca tipa arata super bine.......dar te gandesti ca uite ma mi-a zis.......si nu vrei sa te transformi intr-o femeie absurda ca isi tine iubitul  "in lesa" sau ceva de genu....ok toate bune si frumoase..... adoua zi dimineata te intalnesti din intamplare cu o prietena f buna.....care iti spune ca aseara a trecut exact prin zona prin care alergau cei 2.......si zice ca i s-a intamplat ceva ciudat........la care tu "a nu-mi zi te-a intalnit cu X care alerga  cu o colega ".....vazand ca tu stii ea devine relaxata....si gandeste probabil ca nu e nimic....dar spune si ea ca tipa arata f bine.....

intrebare:   mi-a zis numai din cauza ca s-a intalnit cu prietena mea, si stia ca o sa aflu?......sau exagerez.......totusi atunci de ce nu mi-a zis inainte sa mearga.....nu cand s-a intors.......
a vrea sa il confrunt dar cred ca trebuie sa astept pana maine dupa ce el are un ex important......si oricum cred ca discutia ar fi mai productiva face to face decat la telefon

mentionez ca el are f multe prietene....si la scoala se intelege bine cu multe colege......dar asta e o colega normala nu sunt nu stiu ce prieteni......

repet intrebarea paranoia sau nu ????.....

Publicitate

loading...

#899 2009-06-05 10:47:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca e ok ca ti-a zis, n-as merge cu presupunerile prea departe si nu m-as apuca sa-i fac scandal
nu ti-a zis inainte pentru ca nu voia sa para ca-ti cere voie si oricum tie ti-ar fi picat prost... ti-a spus dupa tocmai ca sa vezi ca poti avea incredere in el
prietenul meu stie ca eu nu-l intreb pe unde umbla, ca sa nu par pisaloaga, dar ma roade curiozitatea, asa ca imi spune el cand se intoarce, si are grija sa lase si mici "dovezi" ca sa-l cred smile deci intalnirea cu prietena e o dovada ca nu te-a mintit, daca e sa gandesti pozitiv smile

#900 2009-06-05 10:48:54

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

eh,si zi-mi si mie.Sa spunem ca ti-a zis doar ptr ca s-a intalnit cu prietena ta,crezi ca vreodata ar recunoaste?Eu zic ca n-are rost sa-l abordezi pe tema asta decat daca iti doresti sa-i impui niste limite,dar nu sa-l intrebi de ce ti-a zis.

#901 2009-06-05 11:22:21

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu, clar nu tb condamnat pt ca ti-a zis. ca a facut-o, insa... tu nu alergi cu el? incearca sa te infiltrezi tu mai mult in viata lui, ca sa nu mai apeleze la altele pe viitor. mie una nu-mi place ca spui ca nu e prima data cand colega aia ii propune asta hmm

#902 2009-06-05 11:29:46

a_d_a
Full member

eu alerg de obicei cu el......dar acum am fost amnandoi ocupati......si ideea e ca de obicei stam la mine.....si acum el era la el si eu la mine......si a alergat in sf cu ea...ca si cum in sf nu mai era sub supravegherea mea.......
nu ma deranjeaza ca mi-a spus apreciez......dar as fivrut sa imi zica inainte sa sa se intalneasca cu prietana mea.....practic acum nu a avut incotro....ca stia ca oricum aflu....
si nu sunt ceva psihopata care ii controleaza fiecare miscare......si in gen am incredere in el......exact pt ca nu vreau sa devin ceva disperata care il controleaza v-am intrebat daca e normal cum gandesc sau sunt paranoica

merci puss

#903 2009-06-05 12:26:59

Himmel
Insomniac member

nu'mi place prietena diablo sunt o egoista si jumatate care nu vreau sa aiba viata sociala cu fete aiurea si p deasupra care arata bine diablo
nu zic ca a facut ceva, din contra tongue  bine ca ti'a spus. si a avut un  motiv in plus sa'ti spuna pt k s'a intal q prietena ta tongue daca voi va intelegeti bine si ai incredere in el e hjarta

ps : am vb asera q iubi, m;a sunat cand a ajuns in sua si la o ora jumate dupa a intrat p mess si yo eram treaza hjarta
me happy hjarta

#904 2009-06-05 12:32:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

noi ne vedem zilnic smile

#905 2009-06-05 12:35:12

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

pe mine ma suna de 20 ori pe zi box ....si ne vedem zilnic dumbom

#906 2009-06-05 14:27:47

skumpi
Vizitator

a_d_a a scris:

eu alerg de obicei cu el......dar acum am fost amnandoi ocupati......si ideea e ca de obicei stam la mine.....si acum el era la el si eu la mine......si a alergat in sf cu ea...ca si cum in sf nu mai era sub supravegherea mea.......
nu ma deranjeaza ca mi-a spus apreciez......dar as fivrut sa imi zica inainte sa sa se intalneasca cu prietana mea.....practic acum nu a avut incotro....ca stia ca oricum aflu....
si nu sunt ceva psihopata care ii controleaza fiecare miscare......si in gen am incredere in el......exact pt ca nu vreau sa devin ceva disperata care il controleaza v-am intrebat daca e normal cum gandesc sau sunt paranoica

merci puss

dupa cum ma cunosc ...si eu as fi gandit la fel lol
adika dc nu te`a anuntat inainte ? vezi fata ca ies si eu cu x sa alerg... asa e normal...nu dupa
oricum cum zicea Chick e clar ca n`ar recunoaste ca ti`a spus doar pt ca s`a intalnit cu prietena ta....
ai putea oricum sa`l intrebi si sa`l intrebi cum ar fi reactionat el daka tu te`ai fi dus cu un tip la alergat fara sa`i spui lui inainte ? wink
nu e ceva de blamat dar nici ceva perfect normal... nush...voi va cunoasteti relatia ... stii cum e el in general..mai libertin sau nu...daca a mai facut de`atea...trb sa iei in considerare mai multe`

#907 2009-06-05 15:12:37

a_d_a
Full member

probabil totul o sa rezolve cu o discutie productiva.......din pacate asta o sa fie numai maine seara......si cand am ceva de discutat ma dispera sa astept.....
dar asta e ......nici nu vreau sa ii dau ex peste cap...pentru cine stie ce paranoia de a mea.....

#908 2009-06-05 15:31:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

mie nu mi se pare ok sa iasa el singur cu una atata timp cat are iubita....nu stiu e deranjant pt o fata si chiar un baiat sa stie ca partenerul partenera lui iese cu pers de sex opus....

#909 2009-06-06 22:19:29

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

aadela nu stiu ce sa spun ..da eu as investiga mai mult nu mi se pare normal ca el sa spuna -iubita mea - altcuiva...chiar sa fie la stadiu de gluma ,e deplasat.Eu una i-as da msg pe hi5 tipei aleia (asta as face eu nu tb sa faci si tu)
ca acum nu toate sunt panarame ca poate cand s-a bagat pe el ea nu stia ca el e cu tine,sau proaspat despartit.da vezi ce spune si ea
faza ca e agitat iar nu e de bine...daca nu era nimic statea relaxat si vorbea la fel de relaxat
de ce spui ca vrea sa se razbune?l-ai inselat vreodata sau?

#910 2009-06-06 22:26:20

aadela
New member
Inregistrat: 2009-01-30

da l-am inselat, a fost o gresala a mea pe care o regret...
de cele mai multe ori plateste cu aceeasi moneda chiar daca a trecut ceva timp

o prietena ft buna nu l-a lasat sa mearga la fotbal pt ca ar fi avut o problema de rezolvat si el a stat acasa toata ziua, si dupa ceva timp ii spunea " lasa ca asa o sa iti fac si eu cand ti-e lumea mai draga"
neutral

sincer mi-e frica pt ca il iubesc... si ma iubeste ( sper ca mai simte asta)
abia astept sa se lamureasca toate astea grater

Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.

#911 2009-06-07 18:31:23

Melany1
Banat

un om care iubeste nu se razbuna asa.eu una n-as accepta situatia asta sa se duca....daca e asa si incepe cu razbunari etc.ori poate trece peste asta si construim ceva frumos,ori ne despartim

#912 2009-06-08 00:50:05

Melany1
Banat

n-ai ptr ce.dar sincer acum vorbeste cu el si fa in asa fel incat asta sa nu se mai repete.daca ii permiti asa-l inveti si va crede ca are libertatea sa glumeasca sau sa faca ce vrea.ori ne iubim si suntem impreuna fara umbrele trecutului ori fiecare ne vedem de viata noastra
nu azi imi spui ca mori dupa mn si maine vrei sa te razbuni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.