homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-5

#77 2008-10-02 17:35:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Peace & love & sex

am mai vorbit noi despre asta si altadata dar n am ajuns nicaieri...
ma gandesc k daca il las un pic asa o sa isi dea seama k a gresit si o sa ma ia in serios....
dar daca se satura si el si o sa vrea sa ne despartim?
am mai zis, la noi nu s a  pus niciodata "problema despartirii"
ms pt raspunsuri big_smile
sper sa fie din cauza faptului k nu ne am vazut si n am mai vorbit la tel-mult- de vreo 3 zile...
sad

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#78 2008-10-02 17:37:22

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

carmen intr-o relatie se mai schimba unele lucruri...nu e totul roz ca la inceput. eu zic sa nu iei o decizie pripita deocamdata si incearca sa ramai calma sa nu-l bati la cap, dar in acelasi timp sa-i observi lui comportamentul. daca ti se pare ca e in continuare ciudat vb cu el si spune-i tot ce te apasa. vezi ce spune si abia atunci gandeste-te ce vei face.

#79 2008-10-02 17:41:59

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

smile
ms

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#80 2008-10-02 17:44:37

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

asta i chestia cea mai urata intr o relatie..sa intervina obisnuinta,rutina...sa te sune si tu sa stii deja ce vrea sa spuna,sa i stii fiecare reflez,fiecare miscare,fiecare gest...nu mai ai ce sa mai cunosti la  el..si daca lasi obisnuinta sa te invinga,incep neintelegerile si acea indiferenta..incercati sa nu mai faceti acelasi lucru in fiecare zi,faceti ceva nou impreuna,in cateva cuvinte reimprospateaza relatia..surprinde l cu ceva,nush sa l scoata din rutina..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#81 2008-10-02 17:45:03

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

pot sa postez si eu aici o bucurie de a mea legata de my love? sau tre sa ma duc la offtopic?

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#82 2008-10-02 17:45:27

maryu
Hero member

maryu a scris:

asta i chestia cea mai urata intr o relatie..sa intervina obisnuinta,rutina...sa te sune si tu sa stii deja ce vrea sa spuna,sa i stii fiecare reflez,fiecare miscare,fiecare gest...nu mai ai ce sa mai cunosti la  el..si daca lasi obisnuinta sa te invinga,incep neintelegerile si acea indiferenta..incercati sa nu mai faceti acelasi lucru in fiecare zi,faceti ceva nou impreuna,in cateva cuvinte reimprospateaza relatia..surprinde l cu ceva,nush sa l scoati din rutina..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#83 2008-10-02 17:45:54

maryu
Hero member

mary_aleee a scris:

pot sa postez si eu aici o bucurie de a mea legata de my love? sau tre sa ma duc la offtopic?

poti aici..

#84 2008-10-02 17:46:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

capcaun a scris:

multi inainte camish puss

multumesc la fel puss

#85 2008-10-02 17:48:21

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

noi de ex facem un sport impreuna smile mergem la tennis
k sa faca el miscare dar in acelasi timp sa fii si u langa el, alegeti'va un sport care sa va solicite pe amandoi si sa va faca o echipa smile

#86 2008-10-02 17:50:44

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

buuuun: deci sunt asa de bucuroasa. pe 8 martie 2008 am fost la teatru cu iubi, inca nu eram impreuna dar in seara aia am devenit iubiti. smile si cum incepe stagiunea la teatru in noiembrie si m-am uitat pe net dupa un spectacol la care sa il duc pe iubi sa il mai cultivez big_smile, am gasit si i-am trimis mesaj. si el mi-a raspuns: "Bine motocel, mergem. Data trecuta am devenit iubit, de data asta te iau (de nevasta)!" doamne ce m-am bucurat! ce ma bucur ca se gandeste la un viitor impreuna! chiar daca n-a zis-o la modul ff serios, bine ca a zis-o!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#87 2008-10-02 17:56:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

applause ehehe... avem candidate la topicul de nunti big_smile

si eu vreau sa-mi laud iubitzoiu'.... ne-am ciondanit nitel dimineata si pe la 12 am primit mesaj in care ma intreba ce se intampla la faculta.... si in care ma anunta ca ma iubeste si ca ii e dor de mine. nu-i mare lucru, dar n-am mai primit mesaje "gratuite" de la el de mult smile mi-i drag

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#88 2008-10-02 17:58:51

maryu
Hero member

eu n am mai primit un mesaj cu te iubesc de fooarte mult timp.. sad
ma bucur pt voi fetelor,ca sunteti fericite si ca va simtiti iubite... hjarta hjarta puss

#89 2008-10-02 17:59:42

katami
Platinum member

lasa, maryu, ca vine si vremea ta smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#90 2008-10-02 18:01:36

capcaun
Platinum member

katami io msg cu texte d'astea n'am mai primit de la inceputul relatiei si astea le primeam numai cand era el in tura de noapte si nu dormea lol
acu de ce sa mint, nu mai primesc msg pt k stam non stop impreuna cu exceptia timpului petrecut la fac sau serviciu

#91 2008-10-02 18:03:06

katami
Platinum member

pai si io la fel, capcaun. de aia zic... stiu ca nu-i mare lucru, da' pe mine m-a bucurat smile

si de fapt mint de-a binelea... ca acu mi-am a mintit ca am primit si aseara unul smile si ala chiar fara motiv, nici macar nu ne ciondanisem smile

#92 2008-10-02 18:04:11

maryu
Hero member

astept...nu ma grabesc...chiar daca noi stam impreuna...parca as sta singura rotfl
ne mai adresam cate un cuvant,2,3,4 isi mai aduce aminte sa mi dea un pup,patul e super mare si nici macar in pat nu ne intalnim..pana acum,convietuirea e buna..deocamdata...abia incep..bine ca acum nu ma mai intereseaza atat de tare ca el nu ma iubeste..eu am sa mi vad de ale mele si daca o sa fie sa ma iubeasca,sa ma iubeasca,daca nu..bye-bye
am destule prietene cu,care sa ma intalnesc...n am nevoie de barbati,da i incolo rotfl

#93 2008-10-02 18:06:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cum adica stati impreuna, dar nu te iubeste, nu vorbiti?...

#94 2008-10-02 18:10:59

capcaun
Platinum member

maryu sunteti casatoriti ?? neutral

#95 2008-10-02 18:17:53

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

carmen_21 a scris:

buna kram
deci... am tot evitat sa scriu problema mea dar a inceput sa ma "macine" sad
io si iubi=doi ani si 2 luni, totu bine, frumos, nicio cearta mai lunga d o zi
de vreo 2 sapt incoace s-a schimbat ceva... nici nu stiu cum sa explic... ma ignora practic , adica imi da mesaje, ma suna, dar dak ma supar sau mi-e rau, am treaba, m am certat cu mama, nu ma ia in serios...
mie asa nu mi mai place... zilele trecute l am sunat si mi a zis "hai, zi mi c vrei k sunt la o bere"p un ton d'asta gen "hai, lasa-ma"... d atunci il tratez si eu cu indiferenta, nu ne am mai vazut, nu i mai dau dekt un msj, doua pe zi si alea in care ii dau de inteles k s au schimbat multe...
si el, k de obicei  nu ma ia in serios... tot imi da mesaje "te iubesc. ce faci... bla bla..."eu nu ii raspund el tot imi da...
e prima oara in 2 ani in care ma gandesc la despartire...
totusi il iubesc... dar alta data knd ne certam plangeam d nu mai puteam..
acum nu prea ma intereseaza...
hmm

imi suna cunoscut totul.exact asa era si la mine

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.