homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-52

#970 2009-06-21 03:47:47

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Peace & love & sex

E cerul albastru? Dar apa, e udă?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#971 2009-06-21 03:53:16

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

lasa metaforele smile
se subintelege ca da....daca ai simtit nevoia sa fii ajutat de ce nu ai cerut ajutorul...?

time is precious.....

#972 2009-06-21 03:55:14

James
Banat

Am făcut-o. Nu şi-a bătut nimeni capul cu mine, a trebuit să trec singur prin asta (cu ajutorul a c?torva relaţii cu alte tipe big_smile).

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#973 2009-06-21 03:58:38

honeyica
Sr. member

deci e genetica treaba lol
atunci eu sunt mai norocoasa ca si mai bate lumea capul cu mine smile

time is precious.....

#974 2009-06-21 04:05:58

James
Banat

Posibil... deşi nu ştiu c?t ajută să vorbeşti ?ntr-una despre el. big_smile

Publicitate

loading...

#975 2009-06-21 17:57:46

honeyica
Sr. member

offf..ce os fi patit ieri de am vb atat si m am stresat  ?lol

time is precious.....

#976 2009-06-21 22:49:36

James
Banat

Ţi-e dor de Gigel. smile

#977 2009-06-22 02:26:19

honeyica
Sr. member

neee, james smile
era altceva....supararea cauzata de noi descoperiri smile

time is precious.....

#978 2009-06-22 02:27:13

James
Banat

Despre Gigel cel obraznic. Tot aia.

#979 2009-06-22 02:30:01

James
Banat

Ţi-e dor să te mai dezamăgească el. big_smile

#980 2009-06-22 02:45:01

James
Banat

Dec?t să te supăr, mai bine mă culc, am lucrat destul azi. Noapte bună!

#981 2009-06-22 02:48:00

honeyica
Sr. member

si eu.
mersi, noapte buna si tie.

time is precious.....

#982 2009-08-08 12:55:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mie nu mi se pare normal... daca te iubeste,tre' sa se mandreasca cu tine,sa te scoata,sa te arate... ca doar de aia esti a lui.  Mai ales dupa 3 ani... sincer,nu stiu cum suporti. Eu sunt cu iubitu' de nici un an,si cred ca i-as trosni niste palme de i-as intoarce capul la spate daca si-ar permite sa-mi faca asa ceva.... vorbeste cu el,spune-i ca te deranjaza mult comportamentul sau,si eventual someaza-l... daca nu te ia cu el cand iese cu prietenii,nu te mai vede x saptamani/luni. Daca iti spune 'ok,cum vrei tu' inseamna ca... (nu vreau sa sune dur....) ...nu prea il doare de tine.
Chiar mi se pare prostesc... cum adica pe tine te lasa in casa,si el se duce de capul lui,si tot el se enerveaza... nu inteleg de ce se enerveaza. Ca esti dispusa oricand sa stai cu el? ca-i dai prea multa atentie? e aiurea....

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-08 13:11:34)

#983 2009-08-08 12:59:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu nu cred ca exagerezi sidonia...

eu nu as accepta asa ceva si deja demult nu mai eram impreuna daca eram in situatia ta...
da, iesim si unul fara altul, dar numai ziua, la cafea sau ceva... daca e de iesit noaptea, ori impreuna ori deloc...

#984 2009-08-08 13:06:44

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

ce sa zic... cred ca prea lai lasat liber, asta dupa mine, ori impreuna peste tot ori deloc... ca ce-nseamna asta... cred miroase a viata dubla..., dac' tot va vedeti atat de rar el poate sa se mai si vada si cu alta (altele) plus ca tu nu iesi singura deloc, adica fara el... tre sa ai si viata ta... iesi cu fetele...  cu fete si baieti chiar, in gasca, mai ales cand iese si el cu ai sai amici..., de ce el poate si tu nu..., fiind sigur ca tu esti acasa el face ce vrea...

un fost de-al meu (acu vre'o 3 ani in urma) iesea cu baietii, amicii lui, cu care ne cunosteam mai mult vizual, la aceste iesiri serale venea si o prietena de a lor comuna, ds care el zicea ca e unica lui prietena fata cu ca nu e nimic intim, care stia destul de multe ds mine si el de la el, m-a deranjat foarte mult cand am aflat... eu nu stiam mare lucru ds ea, asa c-am inceput sa fac investigatii si-am aflat ca mai are doua surori, toate c-am de aceeasi varsa si ca era o usuratica... adic' avuse destule cu prietenii lui ceea ce m-a facut sa cred ca si cu el... asa ca i-am zis sa nu mai aud de ea prin preajma lui, a refuzat si eu atunci am inceput sa-i fac la fel sa ies cu prieteni de-ai mei baieti, fete si taaare nu ia placut si asa s-a distantat de aia... si de amici... oricum relatia n-a tinut pt ca era al naibii de gelos si posesiv si ma bucur sa terminat repede, dupa un an si un pic...

eu zic ca tre' sa te impui, nu sa va-ntalnit cand zice el, dar cand vrei si tu... ca na sunteti de atat timp impreuna si n-ai putere de decizie, daca pot sa zic asa... si fati si tu viata ta fara el... si nu-l lasa chiar de capul lui... ce esti tu "animal domestic" sa te tina numa'n casa si sa te scoata cand vrea el...

tu tre' sa te iubesti pe tine mai mult de cat pe el..., bine asta iti spune o egoista..., s'ap la mine poate e mai usor ca eu repede trec peste rupturi de relatii, care nu prea imi lasa rani... intotdeauna el loc de mai bine...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#985 2009-08-08 13:10:10

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

chiar daca iese cu baietii...sa iasa si el mai rarut nu mereu cu ei si cu tine de 4 ori pe luna. ce fel de relatie e asta? in rest nu va vedeti sau stati in casa? e vara inca lumea iese la un gratar la o terasa la ceva si tu stai in casa in timp ce el se distreaza? si faza cu aparutul altor fete..d'oh adica tu nu ai ce vb cu ei acolo dar alea au.cum vine asta?
  eu zic sa te gandesti mai bine la relatia asta, la ce iti ofera el si ce oferi tu. pui lucrurile in balanta si daca nu iti ofera sau nu vrea sa iti ofere ce ai tu nevoie, nu mai vad rostul continuarii.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#986 2009-08-08 13:13:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

green_fairy a scris:

chiar daca iese cu baietii...sa iasa si el mai rarut nu mereu cu ei si cu tine de 4 ori pe luna. ce fel de relatie e asta? in rest nu va vedeti sau stati in casa? e vara inca lumea iese la un gratar la o terasa la ceva si tu stai in casa in timp ce el se distreaza? si faza cu aparutul altor fete..d'oh adica tu nu ai ce vb cu ei acolo dar alea au.cum vine asta?
  eu zic sa te gandesti mai bine la relatia asta, la ce iti ofera el si ce oferi tu. pui lucrurile in balanta si daca nu iti ofera sau nu vrea sa iti ofere ce ai tu nevoie, nu mai vad rostul continuarii.

de acord. tu doar te chinui... situatia ta lasa impresia ca esti (nu te supara pe mine pentru expresie) animalutul lui de casa,de care se ocupa cand are chef...si cand nu,stie ca e pus la pastrare pentru mai tarziu. Pai asta e comportament barbar intr-o relatie...

#987 2009-08-08 13:17:48

OmniaVincitAmor
Insomniac member

scuza-ma ca spun,dar asta nu e iubire... iubire e cand te gandesti la binele partenerului inainte de a te gandi la al tau... pe cand el e egoist pana in maduva oaselor...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-08 21:57:00)

#988 2009-08-08 13:18:54

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu nu stiu ce fel de iubire e asta...va vedeti doar la el. dar de ce nu iesiti seara la un suc chiar daca sunteti doar voi 2, la o plimbare in parc la amiaza sau pana la magazin.
el de cand iese asa cu baietii si cu fetele alea? poate a intervenit monotonia si vrea distractie dar nu e corect fata de tine cum procedeaza. eu una as pune piciorul in prag. si tu nu mai zi "cum vrei tu". fa alegeri ca ai si tu dreptul. sunteti 2 intr-o relatie. daca nu ii place ceva gata pune rpd botul. trebuie sa se invete ca nu e doar cum vrea el. faceti cu randul: 1 zi ce iti place tie, 1 zi ce ii place lui. si nu va mai izolati in casa

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.