|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-53#989 2009-08-08 13:24:49
Re: Peace & love & sexde acord cu green Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #990 2009-08-08 13:46:27
Re: Peace & love & sexpai dc nu intelegi, roaga-l sa-ti explice de ce nu-ti acorda mai mult timp si cum ar putea sa remedieze situatia, iar u dc nu esti multumita de deciziile lui si nici el nu vrea sa ajunga la un consens cu tine, parerea mea e k u vei avea ft mult de suferit ... esti tanara, ai toata viata inainte, n-are rost sa te impiedici de un putulica care nu vrea decat distractie ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #991 2009-08-08 13:53:15
Re: Peace & love & sexmai...deja a intervenit monotonia la voi. cred si eu ca dupa 3 ani mna...el e foarte comod cu tine ca stie ca nu sari cu gura si normal ca la distractie cu baietii e primul nu am nimic impotriva atata timp cat nu intrece masura, asa cum face el. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #992 2009-08-08 13:58:07
Re: Peace & love & sexia si vorbeste serios cu el.. de ce sa te lasi calcata in picioare in halu asta? esti tanara.. frumoasa..doar nu e singurul de pe planeta.. sa fim seriosi.. Offline #993 2009-08-08 14:04:53
Re: Peace & love & sexAuzi,dar tu de unde stii cu cine si cand si unde iese...? Din moment ce nu esti acolo,el poate sa faca orice si sa te prosteasca pe tine. Stiu ca VREI sa ai incredere in el,si sa crezi ca nu te inseala,dar daca nu esti de fata,nu poti sti sigur... Offline Publicitateloading...
#994 2009-08-08 14:07:08
Re: Peace & love & sexdraga mea, nu esti proprietatea lui, sa faca ce vrea cu tine... Offline #995 2009-08-08 14:19:17
Re: Peace & love & sexmda ... nu te critic e normal sa gandesti asa dupa 3 ani de relatie ... Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-08-09 20:59:03) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #996 2009-08-08 15:31:33
Re: Peace & love & sexadica cu tine gaseste tot felul de scuze ca sa nu iesiti si trebuie sa stai mereu in casa si cu prietenii lui iese mereu si nici nu te ia cu el macar de cateva ori....mi se pare f ciudat. hai ca mai stati si prin casa e normal ca poate de cateva ori n-ai nici tu chef si nici el, dar totusi sunteti tineri trebuie sa va distrati sa faceti si altceva ca altfel va plictisiti...oricum el isi satisface nevoia de libertate ca iese. nu exagerezi deloc ai vazut si tu ca toate fetele au zis ca n-ar fi stat cu unul de genul asta. Offline #997 2009-08-08 15:55:52
Re: Peace & love & sex.....baieti sunt cu carul....si nu k el....ci chiar mai buni, care vor pune dorintele tale pe primul loc.....si stii cum se zice,invatul are si dezvat succes si sa auzim de bine pe viitor Ultima oara a fost editat de baby29 (2009-08-08 22:51:32) i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #998 2009-08-08 16:13:33
Re: Peace & love & sexmi se pare f urat ce-ti face el... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #999 2009-08-08 17:37:11
Re: Peace & love & sexsidonia, pai atunci incearca sa nu mai petreci atata timp cu el ziua, sau stati impreuna? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1000 2009-08-08 18:45:05
Re: Peace & love & sexmie nu mi se pare normal sa iasa mai mult cu ei decat cu tine. si daca ar fi invers nu i'ar conveni, deloc chiar. ar face urat ca el sta in casa si tu te distrezi, nu? Ultima oara a fost editat de Himmel (2010-04-11 22:18:29) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1001 2009-08-08 22:57:38
Re: Peace & love & sexone last thing:D.....daca petreceti toata ziua impreuna....si noaptea o pierde cu prietenii....dc nu faci niste schimbari,sa ajungeti la o intelegere....spre exemplu....nu va mai vedeti o zi-doua delok.....iar knd va intalniti (seara) iesiti prin oras....numai voi 2....asa cred k ar putea sa renunte la prieteni 2-3 zile p saptamana k sa te rasfete pe tine.pana la urma esti mai importanta nu k doar esti iubita lui,iar amicii il vor intelege k asa fac prietenii adevarati(nu stau in calea fericirii ) jokin` ideea era sa comunici cu el caci o rezolvare trebuie sa existe....tzuk i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #1002 2009-08-08 23:13:02
Re: Peace & love & sexpai acuma hotaraste`te ...ori va vedeti rar si`si pune prietenii pe primu loc ( ce`am inteles din postu fetelor ) ori petreceti f mult tp impreuna si nu puteti sta unu fara altu o zi...si atunci nu mai inteleg care sunt nemultumirile tale daca dragostea voastra e asa mare si ti`o demonstreaza #1003 2009-08-09 10:10:12
Re: Peace & love & sexfaza e ca ei stau f mult impreuna in fiecare zi si de cele mai multe ori stau la el acasa in loc sa iasa. apoi cred si eu ca a intervenit monotonia si obisnuinta , iar el cauta altceva. v-ati obisnuit asa dar nu e benefic deloc pt relatie. trebuie sa mai iesiti, puteti merge la un gratar si cu prietenii lui la sf de saptamana, sunt o gramada de lucruri de facut dar daca tu zici ca el e plictisit si cand mergeti la magazin..e clara treaba. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1004 2009-08-09 11:39:03
Re: Peace & love & sexnu's cred eu ca gresesti pt ca nu iesi si tu cu amici de-ai tau..., si na tre sa zici si tu ca vreau asa sau altfel..., mai mult chiar nu prea vad de ce mai intinzi coarda cu el, daca te-ar fi iubit atat de mult asa cum spui tu ar fi facut totul ca tu sa te simti bine, sa te ia cu el, sa te ajute sa te-ncadrezi in gasca lui si ar face totul sa dispara monotonia..., eu stiu ca se poate daca vrei... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #1005 2009-08-09 12:29:24
Re: Peace & love & sexeu zic sa iei atitudine....daca pana acum spuneai "cum vrei" la toate ideile lui,cred k e timpul sa pui piciorul in prag si sa mai fie si kum vrei tu....explica`i,arata`i k nu este ok asa,k tu nu esti ok....mult timp asa nu poti continua...sincer in felul asta,la cum merge relatia te vezi cu el pentru cat timp? eu sunt de parere ca oricine are o limita si tu prea mult timp nu poti "tine" asta in suflet pentru ca t macina ... fa ceva i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #1006 2009-08-09 12:33:12
Re: Peace & love & sexnu ti se pare ca te-ai chinuit destul cu el? daca as fi in locul tau mi-as baga piciorul si as iesi si eu cu prietenii mei...ce tot stai dupa c*ru lui??? spune-i ca te-ai saturat sa stai in casa ca asa are el chef si daca nu vrea sa iasa cu tine in oras nu-i nicio problema, gasesti tu cu cine sa iesi! daca tine la tine o sa ia atitudine, daca nu...el pierde! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1007 2009-08-09 12:39:32
Re: Peace & love & sexori te multumesti cu ce tzi se ofera ori incepi sa faci cateva schimbari in viata ta` © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|