homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-56

#1046 2010-08-03 11:16:31

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Peace & love & sex

ma bag si eu .. da rudele stabilite nu au un fix ? sa suni tu nu neaparat el.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#1047 2010-08-03 11:16:38

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

eu nu zic ca e ciudat pentru ca, din propria experienta, ajung obosita si terminata psihic acasa ca uit de orice...si uite asa trec si 2 saptamani si nu apuc sa-i sun pe ai mei sa le spun ca sunt bine.....si apoi imi e prea lene sa le trimit un email....si uite asa gasesc motive si nu-i contactez.....si apoi se suparara pe mine ca nu stiu daca mai sunt in viata sau nu

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#1048 2010-08-03 11:39:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Nu, nu au fix...

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-07-15 22:45:36)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1049 2010-08-03 11:44:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

carmen, eu vad ca tu ai luat deja o decizie si nu prea mai vrei sa lupti
in locul lui ai intelege ceva ? el ti-a dat mesaj de la multi ani si ti-a zis ca te iubeste, tu drept raspuns te-ai rastit la el...
ori vrei cu adevarat sa lupti si atunci ii raspundeai normal si deschideai o poarta spre comunicare (tu acum ai inchis-o), ori nu, si atunci asuma-ti responsabilitatea, spune-i si nu-l mai lasa sa spere degeaba
mie acum mi se pare ca tu incerci sa scapi de relatia asta, dar nu vrei sa fii invinovatita pentru sfarsitul ei

#1050 2010-08-03 11:56:22

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

carmen si eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el mai intai,sa nu lasi sa se termine o relatie de 4 ani asa repede..mai bine sa iti para rau ca ai incercat sa tragi de ea decat sa te gandesti ca nu ai facut asta nustiu
sunt de acord ca acum el greseste destul de mult pentru ca  nu prea iti da atentie,dar cred ca ii e si lui greu acolo..mai bine mai astepti putin sa vezi ce se mai intampla intre voi..data viitoare cand vorbiti la telefon poti sa incepi tu o discutie mai serioasa legata de relatia voastra big_smile
kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#1051 2010-08-03 11:59:57

pink_pop
Platinum member

carmen_21 a scris:

Pink, probabil tu te duci mai des, dar cand ai plecat prima oara nu cred ca ai asteptat sa treaca atata timp

prima ora au trecut exact 2 saptamani pana am reusit sa-i sun prima data....tara straina...oameni noi...limba necunoscuta ... poate din neglijenta, poate din comoditate uitam sa cumpar o cartela sa sun acasa...mereu imi dadeam seama prea tarziu ca nu am apucat sa merg la magazin sa cumpar o cartela si din pacate in majoritatea tarilor dupa ora 6 nu mai gasesti nici un magazin deschis
nu-i caut motive, doar iti spun cum mi-a fost mie cand am ajuns prima data pe taram necunoscut

#1052 2010-08-03 12:02:17

carmen_21
Insomniac member

Sunt multe chestii pe care eu nu le am scris pe forum

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-07-15 22:46:58)

#1053 2010-08-03 12:04:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate nu m-ai inteles, orice ai face, nu trebuie sa te scuzi in fata nimanui, n-a pus nimeni la indoiala faptul ca ai motivele tale
am zis doar ca e fair fata de toata lumea sa-ti asumi responsabilitatea unei decizii, oricare ar fi ea

#1054 2010-08-03 12:04:48

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

poate multe o sa imi sara in cap,dar si eu in situatia asta m-as vedea cu tipul nou sa imi dau seama daca e ceea ce cred eu..si poate sa fie o intalnire ca intre amici nu neaparat ceva mai mult big_smile

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1055 2010-08-03 12:11:09

pink_pop
Platinum member

normal ca nimeni nu te judeca...in special eu care am trecut printr-o situatie similara .... si stiu ca nu am procedat corect asa ca sunt in cea mai mica masura sa dau sfaturi....e usor de zis....la practica stam mai prost
un lucru iti spun sigur ... orice ai alege, ai grija ca tu sa fi cea care are de castigat ... daca tu nu ai grija de tine, nimeni altcineva nu o va face pentru tine....in viata trebuie sa fi si egoist cand vine vorba de persoana ta ...

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-08-03 12:13:08)

#1056 2010-08-03 12:31:39

carmen_21
Insomniac member

Multumesc mult pt sfaturi! kram
va tin la curent

#1057 2010-08-03 13:55:14

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu daca am invatat ceva pana acum e ca viata e prea scurta ca sa ne-o irosim in relatii care nu ne satisfac pe deplin, pentru ca da, exista, vad in jurul meu cupluri extrem de fericite, compatibile la maxim, in love chiar si dupa 3 ani, happy si cu scanteia in priviri hjarta So, bazandu-ma pe noua mea filosofie de viata lol nu o sa mai stau intr-o relatie care nu ma face fericita si implinita, nu o sa ma mai bag in relatii unde o sa am ceva de schimbat la EL si cred ca o sa treaca mult timp pana o sa-mi gasesc ce vreau deci nu va sfatuiesc sa faceti ca mine lol
Carmen, sper ca ai prins ideea smile Eu am observat, cand mai scriai tu pe forum de problemele voastre, desi erau episodice oarecum, aveau intotdeauna un substrat si nu era izolate si mereu aveai tu de suferit, sau ma rog, parerea asta mi-am format-o eu despre voi doi smile

#1058 2010-08-03 14:01:09

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

_Summer_ a scris:

Eu daca am invatat ceva pana acum e ca viata e prea scurta ca sa ne-o irosim in relatii care nu ne satisfac pe deplin, pentru ca da, exista, vad in jurul meu cupluri extrem de fericite, compatibile la maxim, in love chiar si dupa 3 ani, happy si cu scanteia in priviri hjarta So, bazandu-ma pe noua mea filosofie de viata lol nu o sa mai stau intr-o relatie care nu ma face fericita si implinita, nu o sa ma mai bag in relatii unde o sa am ceva de schimbat la EL si cred ca o sa treaca mult timp pana o sa-mi gasesc ce vreau deci nu va sfatuiesc sa faceti ca mine lol
Carmen, sper ca ai prins ideea smile Eu am observat, cand mai scriai tu pe forum de problemele voastre, desi erau episodice oarecum, aveau intotdeauna un substrat si nu era izolate si mereu aveai tu de suferit, sau ma rog, parerea asta mi-am format-o eu despre voi doi smile

wow... asa ar trebui sa facem cu totii

#1059 2010-08-03 14:23:04

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Carmen eu nu te judec deloc...ba dimpotriva iti dau dreptate...acolo prioritatea lui e munca da? a ajuns intr-o tzara straina si ii ia timp sa se obisnuiasca, sa faca bani, etc.,etc. ...dar in rest care ar trebui sa fie prioritatea lui? nu tu cumva? o relatie de 3 ani asa zisa perfecta merita doar un telefon la 3 saptamani si un mesaj cu la multi ani? I don't think so... N-are bani de cartela...bun dar fa rost, sau mergi o ora la o sala de net/la un prieten si vorbeste cu iubita ta...povesteste-i ce ai gasit acolo si cum te descurci...tu sigur te-ai fi dat si de 7 ori peste cap ca sa poti lua legatura cu el...de ce n-ar fi si invers?!...

in plus chiar tu ai spus ca el ti-a zis ca banii is mai importanti decat iubirea...deci de ce sa te lupti pentru inima lui cu niste nenorociti de bani cand pentru aceste sentimente ale tale ai putea primi o iubire macar cat a ta si nu doar indiferenta?...

si hai sa iti mai spun una...eu sunt convinsa ca el stia inca de cand a plecat ca o sa stea acolo pana in iarna si nu doar o luna...nu prea sunt cazuri ca cineva sa mearga la munca doar pentru o luna...toti pleaca acolo cu intentia de a ramane cat mai mult si de a scoate cat mai multi bani...si atunci ma intreb eu...daca tu esti tovarasa lui de viata...de ce nu ar fi impartasit aceste ganduri cu tine si de ce nu ati luat o hotarare impreuna?!...in fond sunteti 2...nu e el singur de capul lui...daca te-a ales pe tine trebuie sa tina cont si de sentimentele tale, si de ceea ce iti doresti tu...altfel trebuia sa stea singur

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-08-03 14:27:43)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#1060 2010-08-03 14:41:09

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

fetelor relatia e de 4 ani ... mi-a ramas mie asta in cap ca raman surprinsa cate relatii de 4 ani se destrama in ultimul timp lol

#1061 2010-08-03 14:54:46

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu sunt de acord cu ce a zis x_ynna!
mi se pare imposibil sa nu ai bani de cartela,nu costa 100 de euro,ci 10....sau ce?el a plecat  fara niciun ban in buzunar?
plus k sunt multe centre de unde poti suna in Romania pe bani foarte putini,cativa centi...daca intr'adevar nu are bani,vorba x_ynnei,poate lua de la cineva k sa dea un telefon..sau mesaj...macar la 2-3 zile.asa mi se pare corect fatza de tine,caci tu suferi cel mai mult si te dor lucrurile astea wink aveti 4 ani de zile petrecuti impreuna si mi se pare foarte urat din partea lui sa nu dea semne de viatza decat cand vrea el...

#1062 2010-08-03 16:15:08

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

x_ynna a scris:

si hai sa iti mai spun una...eu sunt convinsa ca el stia inca de cand a plecat ca o sa stea acolo pana in iarna si nu doar o luna...nu prea sunt cazuri ca cineva sa mearga la munca doar pentru o luna...toti pleaca acolo cu intentia de a ramane cat mai mult si de a scoate cat mai multi bani...si atunci ma intreb eu...daca tu esti tovarasa lui de viata...de ce nu ar fi impartasit aceste ganduri cu tine si de ce nu ati luat o hotarare impreuna?

nu neaparat... si pr meu a plecat vara trecuta la munca pentru o luna. Si apoi s-a intors acasa. Atat a avut contractul.

#1063 2010-08-03 18:41:02

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Jeniffer a scris:

fetelor relatia e de 4 ani ... mi-a ramas mie asta in cap ca raman surprinsa cate relatii de 4 ani se destrama in ultimul timp lol

Pai stii ca se spune ca dragostea dureaza 3 ani lol Eu spun altfel lol In primul an esti inca cu valu pe ochi, super in love...in al doilea incep sa apara problemele iar in al treilea incerci sa le rezolvi si tot tragi de relatia lol Pana la urma renunti nustiu Cel putin relatiile mele de trei ani, doua la numar, asa au functionat cesafac

#1064 2010-08-03 18:45:19

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu mai am putin si fac 3 ani...si parca se intampla cum zici tu Summer  va
lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.