homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-57

#1065 2010-08-03 18:45:37

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Re: Peace & love & sex

_Summer_ a scris:

Jeniffer a scris:

fetelor relatia e de 4 ani ... mi-a ramas mie asta in cap ca raman surprinsa cate relatii de 4 ani se destrama in ultimul timp lol

Pai stii ca se spune ca dragostea dureaza 3 ani lol Eu spun altfel lol In primul an esti inca cu valu pe ochi, super in love...in al doilea incep sa apara problemele iar in al treilea incerci sa le rezolvi si tot tragi de relatia lol Pana la urma renunti nustiu Cel putin relatiile mele de trei ani, doua la numar, asa au functionat cesafac

subscriu...mare dreptate ai

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#1066 2010-08-03 19:04:03

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

taisha si eu am colegi care au plecat pe vacanta cu un contract...s-au tinut strict de el si au venit...dar el a plecat ajutat de neamurile lui...deci ei au gasit ceva pe care el sa puna mana nu un contract concret...si daca la un contract de o luna, in 3 saptamani nu a avut bani nici sa dea un tel pe saptamana iti dai seama ca nu a mers pentru o luna si atat...doar ca sa piarda timpul...dovada ca i-a si spus ca are de gand sa mai ramana...acum...asta e strict parerea mea...nu spun ca toata lumea trebuie sa o impartaseasca...

vai fetelor m-ati speriat...mai ales tu Sum prin ce ai spus...ma faci sa dau in paranoia...eu nu vreau sa ma despart de iubi neutral

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#1067 2010-08-03 19:05:53

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ynna,dar ce a spus sum nu e obligatoriu..daca ar fi asa nu prea ar mai exista casnicii big_smile

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1068 2010-08-03 19:14:38

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

_Summer_ a scris:

Jeniffer a scris:

fetelor relatia e de 4 ani ... mi-a ramas mie asta in cap ca raman surprinsa cate relatii de 4 ani se destrama in ultimul timp lol

Pai stii ca se spune ca dragostea dureaza 3 ani lol Eu spun altfel lol In primul an esti inca cu valu pe ochi, super in love...in al doilea incep sa apara problemele iar in al treilea incerci sa le rezolvi si tot tragi de relatia lol Pana la urma renunti nustiu Cel putin relatiile mele de trei ani, doua la numar, asa au functionat cesafac

din nou, nu neaparat  lol noi avem 4 ani si 3 luni si ne e la fel de bine ca la inceput. Sune cazuri si cazuri. Sunt oameni casatoriti de 50 de ani care sunt fericiti.

#1069 2010-08-03 19:15:02

x_ynna
Addicted member

Da stiu baby...dar eu ma paduresc repede...ma gandesc ca si noi, de la ultima impacare, avem 2 ani fara 2 luni, ...parca de acum ma astept sa apara pb...is dusa rau rotfl2)

Publicitate

loading...

#1070 2010-08-03 19:16:19

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

X, relax lol Eu am spus cum s-a intamplat la mine si ce-am mai observat prin jur dar nu generalizez. Vorba lu` baby, altfel nu ar exista casnicii lol Oricum, asa am eu impresia ca daca treci de 3-4 ani sansele ca sa ramai impreuna cu cineva cresc big_smile Pentru ca in timpul asta cam ai sansa sa vezi ce iti place si ce nu-ti place la persoana de langa tine, sa vezi daca poti remedia unele lucruri care nu-ti plac iar viata te pune in diferite situatii in care-l vezi cum reactioneaza si poti sa-ti dai seama de mai multe aspecte, care poate sunt importante pentru tine smile

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-08-03 19:18:38)

#1071 2010-08-03 19:16:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

x_ynna, si daca o fi sa va despartiti, n-o sa va despartiti de prea mult bine, asa ca n-o sa-ti mai pui atunci problema smile nu te mai gandi la prostii  punish

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-03 19:44:10)

#1072 2010-08-03 19:16:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

rotfl2 ynna bucura-te acum cat e bine si nu te mai gandi la prostii kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1073 2010-08-03 19:18:35

x_ynna
Addicted member

Da nu?!...poate vine sfarsitul lumii de la tsunami ala si murim iubindu-ne rotfl2))))

#1074 2010-08-03 19:51:22

_Summer_
Platinum member

cretzulici, banuiesc ca nu ai mai mult de 20-22 de ani asa ca nu ai voie sa te intrebi daca vei putea sa o iei de la capat cu altcineva. Bineinteles ca vei putea ca doar nu ai 50 de ani nustiu Si nici atunci nu se pune problema. Fii sigura de decizia ta si spune-i ce simtiti iar daca vrei sa te desparti si sa incepi o relatie cu celalalt baiat...fa-o!

#1075 2010-08-03 19:53:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cretzulici, o fi un baiat bun, dar daca tu nu-l mai iubesti, n-o sa stai cu el din mila
si daca e un baiat bun merita si el sa fie cu cineva care chiar sa tina la el, asa cum meriti si tu... de ce sa stati sa va chinuiti daca nu va mai e bine impreuna ?

#1076 2010-08-03 19:53:42

jackal
Hero member

cretzulici a scris:

Simt k nu pot ... a fost de atatea ori langa mine cand am avut nevoie si m`a ajutat in tot ceea ce am facut sau ce am vrut sa fac , dar nu mai am aceleasi sentimente pentru el ... nici macar nu`mi mai doresc sa o fac cu el ... de fiecare data incerc sa ma dau "lovita" . E un baiat bun , dar are partile lui si ma ataca exact unde ma doare si se leaga exact de lucrurile care ma fac indiferenta ...

numai pentru faptul ca te ataca acolo unde te doare ar trebuii sa il lasi.continua cu tipul de mare,poate iese ceva bun

Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#1077 2010-08-03 19:55:32

jackal
Hero member

cretzulici a scris:

Da am 20 de ani ... Oare imi doresc sa ne despartim si din cauza k am cunoscut pe altcineva ? Si k e ceva nou ? Ceva ce ma atrage ?

e posibil si asta.

#1078 2010-08-03 20:00:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Sum,ai dreptate... nu are rost sa te complici cu cineva pe care incerci sa il schimbi, eu totusi am vrut asta. Ma gandesc ca sunt 4 ani la mijloc, ca ma leaga aproape orice de el, dar totodata ma gandesc si la fericirea mea si la varianta de a sta cu el 5-6 ani si apoi sa sufar si mai mult

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-07-15 22:49:50)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1079 2010-08-03 20:10:44

_Summer_
Platinum member

creztulici, ca ramai cu tipu asta nou sau nu e clar din ce spui ca relatia voastra nu mai seamana a relatie de iubire. Probabil toate frustrarile astea adunate in timp te-au facut sa te indepartezi incet de el si evident ca a aparut si atractie spre altcineva. Spune-i ca nu mai simtit ce simteai candva si nu mai are rost. Asa cum zice heim, daca ramai in relatie de mila nu o sa-i faci nici lui nici tie un serviciu, din contra.

#1080 2010-08-03 20:11:31

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

fain carmen smile ...ma bucur pentru tine smile ...daca stii ce vrei atunci go for it smile
prima data credeam ca esti doar confuza dar se vede ca tu de fapt aveai conturat in cat niste idei dinainte...

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-08-03 20:14:34)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#1081 2010-08-03 20:17:17

babYasmine
New member
De la: in inima lui
Inregistrat: 2010-03-30

cretzulici am trecut si eu prin ceva foarte asemanator si am crezut ca am puterea sa ma despart de iubi pentru ca ma saturasem de discutii si certuri sau pentru ca gasisem ceva nou si interesant. dar mi-am dat seama ca nu pot pentru ca ne leaga prea multe si stiu ca ma iubeste chiar daca nu imi spune mereu. eu zic sa te gandesti bine ce vrei sa faci, k mai tarziu sa nu regreti. tu simti ca te mai iubeste ?

I loved you once, I love you still, always had, always will ! hjarta

#1082 2010-08-03 20:21:24

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

_Summer_ a scris:

carmen, mai iesi cu el, asa ca si amici, poate o sa-ti dai seama daca vrei sa fii cu el cu adevarat sau e doar o pasa de moment nustiu E bine ca iti "seamana" lol Se spune ca contrariile se atrag, probabil se atrag insa nu prea au reusita impreuna nustiu Asa eram si eu cu V, total diferiti, la inceput a fost bine pentru ca era ceva nou insa am ajuns sa ne schimbam unu pe celalalt si nu a mai fost okey. E normal sa te modelezi putin dupa celalalt dar nu sa devii altcineva. Eu ajunsesem la un punct in care nu ma mai recunosteam, nu mai eram eu nustiu

La asta ma gandeam si eu... iubi stia sa mi spuna mereu ce vreau sa aud, si la16-17 ani ma fascina chestia asta. Mai tarziu am inceput sa imi pun intrebari si sa i dau de inteles ca nu am nevoie de protectie, ci de SINCERITATE. Ma dispera chestia asta, ma obsedeaza de fapt big_smile Si cred ca asta e cel mai important lucru care m-a astras la tipul asta, ca pare f sincer si nici nu incearca sa se dea perfect.
Pink, ar fi bine sa stiu ce vreau, dar nu e asa simplu sad Mai astept

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1083 2010-08-03 20:37:52

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

off..da` in perioada asta parca toate fetele cu relatii lungi se indragostesc de altii lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.