homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-6

#96 2008-10-02 18:29:09

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Peace & love & sex

katami a scris:

applause ehehe... avem candidate la topicul de nunti big_smile

maryu a scris:

ma bucur pt voi fetelor,ca sunteti fericite si ca va simtiti iubite... hjarta hjarta puss

he he! crek o sa mai treaca ceva timp.. dar e bine ca o luam usor usor. si intr-adevar sunt fericita ca in sfarsit mi-am gasit linistea alaturi de un baiat, cel la care m-as fi asteptat cel mai putin..dar care ma trateaza ca pe o printesa. adica nu imi aduce trandafiri, ciocolata sau ceva de genul.. dar se comporta ff frumos, ma tine in brate noaptea, sta langa mine si ma suporta cand fac crize sau plang. pana acum am avut parte numai de relatii pe dos si acum parca e un vis.. am avut probleme de adaptare dar am rezolvat, ne-am adaptat usor usor si suntem bine!!

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-10-02 18:29:52)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#97 2008-10-02 18:35:11

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ft frumos mary puss sa auzim de bine si de acum incolo puss

#98 2008-10-02 18:39:46

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

capcaun a scris:

maryu sunteti casatoriti ?? neutral

nu suntem casatoriti...stam impreuna,atat...vorbim,iesim dar nu sunt sentimente atat de puternice intre noi..s a dus pe apa tot..avem o relatie asa..plutitoare..libera..el e foarte indiferent,nu prea da atentie relatiei si de cand am deschis ochii ca degeaba ma omor sa l iubesc in continuare asa cum e el,am devenit si eu la fel...el tine asa la mine,dar nu avem o relatie in sensul adv al cuvantului..eu ma simt bine cu el si el cu mine dar...na,intelegeti voi..las si eu sa pluteasca..ce o sa se intample o sa se intample..eu ma pastrez destul de optimista..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#99 2008-10-02 18:39:48

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

sa dea domnul capcaun! puss saru' mana!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#100 2008-10-02 18:40:05

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

katami a scris:

pai da' ce s-a intamplat, valy? neutral

pai eu nuj de ce dar l-am iubit din prima clipa ...iar el inca suferea si iubea enorm pe alta cu care fusese insurat ( eu am aflat de asta dupaun an si ...deja era tz il iubeam si acceptam orice ...era divortat binenteles de 2 ani de aia ) si si-a batut joc de mn la propriu k ma ia de nevasta ... k face k drege ...eu credeam ....l-am prins cu multe chestii ...il iertam ...el era cu mn dar incerca sa se impace cu aia...asa....l-am primit la mn acasa k parintii lui l-au dat afara ...am stat impreuna ca 2 soti ..toata lumea stia k sunt nevasta lui ...anu trecut m-a lasat balta pur si simplu si sa dus dupa ea sa se impace ...aia ia dat cu flit ....sa intors la mn ..l-am iertat ....pana acum 6 luni knd am ramas grav ... m-a oblig sa renunt la ...sarcina ...asta mi-a pus capac ...am realizat cat de nenorocit poate fi si k nu ma iubeste deloc ...abea am reusit sa-l dau afara din casa pe motiv k ma batuse ( fam mea nu stie nik de sarcina ...) ...si ma urmareste , ma ameninta .....in fine  am hot sa vb cu el sa mai iesim doar atat si pt k sa nu-i spuna mamei mele  .....cesa zik il urasc din tot sufletul....

in sfarsit m-am descarcat , pt prima oara knd spun tot ce am patit NU VREAU SA DAU DETALII SAU SA MAI VB DESPRE ....NU MA SIMT IN STARE DE MAI MULT ....ma simt mai bn k am putut vb macar putin despre asta ....am sufletul mai usor ..

Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2008-10-02 18:42:31)

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#101 2008-10-02 18:40:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ce bine  mary applause
nu de el ziceai ca va certati ca nu are incredere in ceea ce stii tu?

#102 2008-10-02 18:42:23

skumpi
Vizitator

off valy sad ce urat !
imi pare rau puss

#103 2008-10-02 18:45:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

valy e ft urat prin ce ai trecut..chiar imi pare rau..e cea mai mare umilinta adusa unei femei..pacat ca ai trebuit sa treci prin asta..de asta nu trebuie sa ai incredere in barbati,ca s ca vremea...tu i mama lor de...nu mai zic diablo diablo

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#104 2008-10-02 18:45:30

capcaun
Platinum member

valy imi pare sincer rau k ai dat peste un astfel de om... puss puss
maryu io nu te inteleg pe tine sad nici nu te critic pt ceea ce faci si gandesti ... dar io dc as fi in situatia ta, l'as fi parasit

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-10-02 18:47:02)

#105 2008-10-02 18:56:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

oana_ a scris:

carmen_21 a scris:

buna kram
deci... am tot evitat sa scriu problema mea dar a inceput sa ma "macine" sad
io si iubi=doi ani si 2 luni, totu bine, frumos, nicio cearta mai lunga d o zi
de vreo 2 sapt incoace s-a schimbat ceva... nici nu stiu cum sa explic... ma ignora practic , adica imi da mesaje, ma suna, dar dak ma supar sau mi-e rau, am treaba, m am certat cu mama, nu ma ia in serios...
mie asa nu mi mai place... zilele trecute l am sunat si mi a zis "hai, zi mi c vrei k sunt la o bere"p un ton d'asta gen "hai, lasa-ma"... d atunci il tratez si eu cu indiferenta, nu ne am mai vazut, nu i mai dau dekt un msj, doua pe zi si alea in care ii dau de inteles k s au schimbat multe...
si el, k de obicei  nu ma ia in serios... tot imi da mesaje "te iubesc. ce faci... bla bla..."eu nu ii raspund el tot imi da...
e prima oara in 2 ani in care ma gandesc la despartire...
totusi il iubesc... dar alta data knd ne certam plangeam d nu mai puteam..
acum nu prea ma intereseaza...
hmm

imi suna cunoscut totul.exact asa era si la mine

am inteles k voi v ati despartit dupa 4 ani..
s a intamplat de curand?
mi e greu sa cred k ne am putea desparti dar daca nu se schimba eu n am de gand sa stau asa sa sufar k proasta ...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#106 2008-10-02 19:01:15

capcaun
Platinum member

poi nu stai carmen, vb cu el "mai flacau dc nu'ti revizuiesti comportamentul, io de tine ma despart"
ii spui clar si frumos.... io flacaului meu, i'am spus k dc se mai repeta povestea io imi fac bagajelul si plec fara sa'i mai dau explicatii ... ii spui verde in fatza care's consecintele

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-10-02 19:01:34)

#107 2008-10-02 19:05:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

valy, imi pare rau ca ai suferit si suferi atat de mult.... kram
dar sa stii ca aici o sa gasesti mereu sprijin, o sa te ajutam mereu, macar cu o vorba buna kram

#108 2008-10-02 19:13:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

capcaun a scris:

poi nu stai carmen, vb cu el "mai flacau dc nu'ti revizuiesti comportamentul, io de tine ma despart"
ii spui clar si frumos.... io flacaului meu, i'am spus k dc se mai repeta povestea io imi fac bagajelul si plec fara sa'i mai dau explicatii ... ii spui verde in fatza care's consecintele

daca ii zic asa zice k nu l iubesc... k de c vorbesc d despartire, ce nu  m a respectat, nu a facut mereu cum am vrut eu....
da o sa ii zic... of... o mie d nervi am... makr dak l as avea in fata sa vorbim grater
valy, acum am citit si eu povestea ta... kram sad

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#109 2008-10-02 19:16:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

carmen_21 a scris:

am inteles k voi v ati despartit dupa 4 ani..
s a intamplat de curand?
mi e greu sa cred k ne am putea desparti dar daca nu se schimba eu n am de gand sa stau asa sa sufar k proasta ...

da.luni s-a intamplat

expect the worst , hope for the best!

#110 2008-10-02 19:17:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poti mary...doar e vb de relatii

capcaun cum fu ca nu cred ca am citit rodnar

mami de minuni hjarta

#111 2008-10-02 19:20:23

capcaun
Platinum member

aoloooooo neutral io zic sa nu mai amani, k stai si suferi si nu'i bine

#112 2008-10-02 19:25:43

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

valy ce varsta ai?puss noi suntem alaturi de tine:X

dar de ce scrieti aici povesti triste??incercati sa va aduceti aminte de clipele frumoase...
mie azi mi-a zis iubi cand m-a sarutat ca miros ca atunci cand ne-am sarutat pt prima data... hjarta acum stiu ce parfum foloseam atunci:)))mai aveam putin din el. mi-a placut asa mult ca mi-a adus aminte de inceput:X

#113 2008-10-02 19:27:49

capcaun
Platinum member

pt k aici se scriu si povestile triste smile dc intamplari frumoase nu sunt .... spune si omul ce are pe suflet

#114 2008-10-02 19:30:33

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu acum incep sa ma simt cam naspa.... sad

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.