|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-72#1350 2010-08-31 13:03:51Re: Peace & love & sexSi eu am putine prietene, dar tocmai pentru ca am asa de putine, tin cu dintii de ele. Observ tot mai des cat de greu e sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga per total, sa nu te judece, sa nu te vorbeasca pe la spate si cineva care sa-ti fie aproape cand ai nevoie de ajutor, sub orice forma. D-aia nu as putea niciodata sa uit de ele sau sa las prieteniile astea sa moara de la sine doar pentru ca am dat peste un cavaler nou Offline #1351 2010-08-31 13:05:03
Re: Peace & love & sexda,vani cam asa e si la mine cu prietenele astea putine pe care le am,intr-un fel le inteleg ca toate avem prieten si cam greu avem toate timp la fel.. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-31 13:07:16) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1352 2010-08-31 13:07:02
Re: Peace & love & sexnoi ne-am reinnoit pretenia cu fetele cand am prins vreo 2-3 despartite si am bagat niste disco, am bantuit aiurea .. girlg partying Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #1353 2010-08-31 13:10:57
Re: Peace & love & sexeu nu stiu daca am avut vreodata pe cineva care sa fie alaturi de mine oricand... mai aveam prietene cu care discutam vrute si nevrute, ne distram etc.. dar cand venea vorba de ceva mai serios.. erau ocupate. iar in timp, evident lucrurile s`au racit.. If you take it personal, that's ok! Offline #1354 2010-08-31 13:12:10Re: Peace & love & sexBaby, sa stii ca, in situatia data, chiar ma simt norocoasa! De asta nu pot sa le inteleg pe cele care, aflate intr-o noua relatie, isi neglijeaza de bunavoie prietenele care pana mai ieri erau alaturi de tine si cand zambeai si cand plangeai. Offline Publicitateloading...
#1355 2010-08-31 13:13:17
Re: Peace & love & sexda,si la mine prieteniile sunt gen mai iesim asa,ne zicem vrute si nevrute,dar daca am nevoie de ceva sau sa fie cu mine intr`un anumit moment,au treaba... o singura priena merge cu mine oriunde aproape oricand,dar nu imi place pe cealalta parte:e materialista rau si putin usuratica si imi e ciuda pt ca eu sunt genul de persoana care ajuta cat de mult poate.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1356 2010-08-31 13:16:56
Re: Peace & love & sexsi pe mine ma oftica chestia asta.. eu nu le`am dat niciodata cu sutu`n fund cand au avut nevoie, combinata sau nu. in schimb eu daca vreau sa vb cu cineva.. simt ca mai tare le deranjez... si nici nu prea`mi vine sa`mi vars oful cuiva pe care stiu ca nu`l mai vad apoi vreo luna, desi sta la cateva blocuri de mine. If you take it personal, that's ok! Offline #1357 2010-08-31 18:03:11
Re: Peace & love & sex
Perfect de acord. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1358 2010-08-31 19:09:38
Re: Peace & love & sexIn principiu eu sunt de acord cu Lady. Desi, de-a lungul timpului mi-a fost greu sa mentin si prieteniile am invatat in timp ca viata mea e una si viata noastra e usor alta. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #1359 2010-08-31 19:27:09
Re: Peace & love & sexmno eu am sesizat ca traim in epoca lui iubi...facem ce zice iubi, iesim cu iubi, totul numai iubi ... nu mai zic ca si eu eram la fel de incuiata pana de curand ....mi-a mai venit mintea la cap in privinta asta...pacat ca nu reusesc si pe altele sa vada asta... Offline #1360 2010-08-31 19:32:36
Re: Peace & love & sexNu am fost niciodata dependenta de "iubi" si nici nu mi-am uitat prietenii pentru el. Prietenii mei adevarati ii pot numara pe degetele de la o mana dar un lucru e sigur: un prieten ramane acolo orice s-ar intampla ori de un iubit te poti desparti oricand O relatie devine si monotona daca stai toata ziua bot in bot si faci absolut totul impreuna. Fiecare trebuie sa-si faca timp sa iasa cu prietenii, ei la un biliard, o bere si noi la o inghe, un shopping sau altele. Cand uitam sa facem asta e grav... Offline #1361 2010-08-31 19:33:18Re: Peace & love & sexmie mi-e dor de fetele din bucuresti...aici nu am nici o prietena si mi-e dor de stat la cate-o barfa cateodata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #1362 2010-08-31 20:07:42
Re: Peace & love & sexof fetelor ce lucruri triste vorbiti aici si cat de bine va inteleg.. si eu sunt la fel la fel, pana sa fiu cu al meu nu aveam pe nimeni, aveam 2 prietene mai bune dar acum fiecare e cu "iubi" al ei si nu mai dau nici un semn. cand pleaca pe undeva pe la munte, mare etc nici nu mai suna sa intrebe daca nu vreau sa merg cu ei (merg cu alti prieteni de-ai lor) desi eu cand plec pe undeva invit pe toata lumea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1363 2010-08-31 20:14:56
perfect de acord
cel mai bun amic al meu si cu cate tin legatura constant si ma vad cu el destul de des, este un foarte bun prieten al ex-ului ....daca noi nu mai suntem impreuna nu insemna ca trebuie sa rup legatura si cu amicii viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #1364 2010-08-31 22:31:07
LadyPink, cata dreptate ai! Offline #1365 2010-08-31 23:32:24
subscriu X 10. If you take it personal, that's ok! Offline #1366 2010-09-01 13:03:16Re: Peace & love & sex
Coraline, imi pare tare rau pentru faza cu ziua ta, imi imaginez cat de trista te-ai simtit . Iti urez si eu un intarziat la multi ani si ca toate lucrurile din viata ta sa decurga asa cum iti doresti Offline #1367 2010-09-01 13:16:05
Re: Peace & love & sexfetelor, e bine ca aveti astfel de prietene, eu nu ma pot lauda cu asa ceva. Am avut si eu o "prietena" insa mi-am invatat lectia, in opinia mea nu exista prietene ci doar cunostinte, amice cu care ies la suc/in disco, insa cand e vb de ceva serios se evapora in mod miraculos asa ca nu imi mai bat capul, am probleme si griji mai importante. Eu zic ca e mai bine sa nu ai asteptari mari de la cei din jur, astfel previi dezamagirea care uneori se poate transforma intr-o depresie Offline #1368 2010-09-01 14:05:57Re: Peace & love & sexE bine in general sa nu ai super asteptari de la cei din jurul tau pentru ca asa survin si cele mai mari dezamagiri, insa experienta mea mi-a aratat ca chiar exista oameni care sunt acolo pentru tine si nu se evapora cand ai nevoie de ei. Eu chiar nu as putea fara prietenele mele, va zic sincer... ori prietenia pe care o am cu multe dintre ele a trecut de mult de pragul "mers in club" sau "iesit la o barfa o data la X luni/saptamani". Si chiar imi pare rau ca anumite persoane sunt nevoite sa treaca prin niste experiente asa de urate incat sa-si piarda increderea in cei din jurul lor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|