homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-72

#1350 2010-08-31 13:03:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Peace & love & sex

Si eu am putine prietene, dar tocmai pentru ca am asa de putine, tin cu dintii de ele. Observ tot mai des cat de greu e sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga per total, sa nu te judece, sa nu te vorbeasca pe la spate si cineva care sa-ti fie aproape cand ai nevoie de ajutor, sub orice forma. D-aia nu as putea niciodata sa uit de ele sau sa las prieteniile astea sa moara de la sine doar pentru ca am dat peste un cavaler nou

#1351 2010-08-31 13:05:03

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

da,vani sad cam asa e si la mine cu prietenele astea putine pe care le am,intr-un fel le inteleg ca toate avem prieten si cam greu avem toate timp la fel..
lady,tu esti norocoasa,eu pana acum nu am avut nici o prietena sa fie langa mine oricum,sub orice forma..eu mereu m-am inteles mai bine cu baietii neutral

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-08-31 13:07:16)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1352 2010-08-31 13:07:02

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

noi ne-am reinnoit pretenia cu fetele cand am prins vreo 2-3 despartite si am bagat niste disco, am bantuit aiurea ..rotfl girlg partying

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#1353 2010-08-31 13:10:57

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

eu nu stiu daca am avut vreodata pe cineva care sa fie alaturi de mine oricand... forgetit mai aveam prietene cu care discutam vrute si nevrute, ne distram etc.. dar cand venea vorba de ceva mai serios.. erau ocupate. iar in timp, evident lucrurile s`au racit..
si tocmai asta a fost cu el, era cineva pe care ma puteam baza oricand, la orice ora, indiferent despre ce era vorba..  si el la fel, iesea cu baietii, se distrau.. dar cam atat. cand avea o problema toti dispareau in ceata..
prin urmare.. eu "singura" am fost si inainte sa fiu cu el.. aveam cu cine ma distra, dar la greu.. tot singura eram.
suz, crede`ma ca la mine e greu al naibii sa reinnoiesc legaturile... am mai facut asa, ne`am adunat cateva deprimate/ofticate etc. lol am iesit si ziceam ca gata: back to old times!. si`apoi iar nu ne mai auzeam cu saptamanile..

If you take it personal, that's ok! wink

#1354 2010-08-31 13:12:10

LadyPink
Platinum member
Site

Baby, sa stii ca, in situatia data, chiar ma simt norocoasa! De asta nu pot sa le inteleg pe cele care, aflate intr-o noua relatie, isi neglijeaza de bunavoie prietenele care pana mai ieri erau alaturi de tine si cand zambeai si cand plangeai.

Publicitate

loading...

#1355 2010-08-31 13:13:17

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

da,si la mine prieteniile sunt gen mai iesim asa,ne zicem vrute si nevrute,dar daca am nevoie de ceva sau sa fie cu mine intr`un anumit moment,au treaba... o singura priena merge cu mine oriunde  aproape oricand,dar nu imi place pe cealalta parte:e materialista rau si putin usuratica lol  si imi e ciuda pt ca eu sunt genul de persoana care ajuta cat de mult poate..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1356 2010-08-31 13:16:56

vanilleeis
Hero member

si pe mine ma oftica chestia asta.. eu nu le`am dat niciodata cu sutu`n fund cand au avut nevoie, combinata sau nu. in schimb eu daca vreau sa vb cu cineva.. simt ca mai tare le deranjez... si nici nu prea`mi vine sa`mi vars oful cuiva pe care stiu ca nu`l mai vad apoi vreo luna, desi sta la cateva blocuri de mine.

#1357 2010-08-31 18:03:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

LadyPink a scris:

Eu nu sunt de acord cu chestia asta, ca daca suntem impreuna trebuie sa iesim mereu impreuna. Desigur, e placut sa se largeasca un pic cercul de prieteni, toata lumea sa se inteleaga bine cu toata lumea etc., dar pana la urma fiecare are viata lui, preocuparile si prietenii lui, nu vad de ce mereu lucrurile trebuie sa fie suprapuse! Doar pentru ca suntem impreuna trebuie sa uitam de viata pe care o duceam inainte, de oamenii cu care imi placea sa ies si cu care ma simteam bine? Mie spre exemplu imi face mare placere sa ies doar cu fetele mele, sa barfim, sa stam la povesti asa cum si lui ii place sa iasa doar cu prietenii lui si sa faca ce le-o place lor sa faca mai mult...

Mi se pare cea mai mare greseala ca atunci cand intri intr-o relatie sa-ti neglijezi prietenii! Pentru ca, iata, atunci cand relatia aia se termina, te uiti in jur si-ti dai seama ca ai ramas singura... iubitii pot sa vin si sa plece, prietenii ar trebui sa fie mereu acolo pentru tine. Si asta n-are cum sa se intample daca tu, ca proaspata iubita a lui X, ii neglijezi si preferi sa-ti petreci tot timpul liber numai cu el.

Perfect de acord.
Eu am un prieten f bun si lui "iubi" nu ii convenea prietenia asta, desi n-a fost niciodata nimic suspect intre noi; acum imi dau seama ce idioata as fi fost sa ma iau dupa el... fiindca cu el si gasca lui (fete, baieti, legaturi mai vechi...) am inceput sa ies mai mult de cand am ramas singura (ma rog, acum nu mai sunt singura, dar cand eram lol )
Si mai am niste prietene vechi (si bune big_smile ) de care ma cam racisem, dar am reluat legaturile si totul e ok...
Eu nu cred in prietenie pe viata si pe moarte, nu cred ca cineva ar putea sa mi fie mie 100% devotat si eu la fel, dar am cateva persoane in care am incredere si alaturi de care ma distrez . Cred ca asta e cel mai important... putem sa ne destanuim si pe forum sau parintilor, dar e nevoie si de niste prieteni cu care sa iesi din an in pasti. Chiar daca nu sunt ei cei mai minunati din lume tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1358 2010-08-31 19:09:38

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

In principiu eu sunt de acord cu Lady. Desi, de-a lungul timpului mi-a fost greu sa mentin si prieteniile am invatat in timp ca viata mea e una si viata noastra e usor alta.

Cu toate acestea, odata ce esti intr-o relatie serioasa, e normal ca nu o sa mai poti petrece la fel de mult timp cu prietenele/prietenii. De asta si ei trebuie sa fie intelegatori. Faptul ca poate nu vorbim la telefon saptamana asta nu inseamna ca s-a sters cu buretele toata prietenia.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1359 2010-08-31 19:27:09

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

mno eu am sesizat ca traim in epoca lui iubi...facem ce zice iubi, iesim cu iubi, totul numai iubi ... forgetit nu mai zic ca si eu eram la fel de incuiata pana de curand ....mi-a mai venit mintea la cap in privinta asta...pacat ca nu reusesc si pe altele sa vada asta...

#1360 2010-08-31 19:32:36

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nu am fost niciodata dependenta de "iubi" si nici nu mi-am uitat prietenii pentru el. Prietenii mei adevarati ii pot numara pe degetele de la o mana lol dar un lucru e sigur: un prieten ramane acolo orice s-ar intampla ori de un iubit te poti desparti oricand forgetit O relatie devine si monotona daca stai toata ziua bot in bot si faci absolut totul impreuna. Fiecare trebuie sa-si faca timp sa iasa cu prietenii, ei la un biliard, o bere si noi la o inghe, un shopping sau altele. Cand uitam sa facem asta e grav...

#1361 2010-08-31 19:33:18

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie mi-e dor de fetele din bucuresti...aici nu am nici o prietena si mi-e dor de stat la cate-o barfa cateodata

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1362 2010-08-31 20:07:42

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

of fetelor ce lucruri triste vorbiti aici sad si cat de bine va inteleg.. si eu sunt la fel la fel, pana sa fiu cu al meu nu aveam pe nimeni, aveam 2 prietene mai bune dar acum fiecare e cu "iubi" al ei si nu mai dau nici un semn. cand pleaca pe undeva pe la munte, mare etc nici nu mai suna sa intrebe daca nu vreau sa merg cu ei (merg cu alti prieteni de-ai lor) desi eu cand plec pe undeva invit pe toata lumea.
nu mi-am indepartat niciodata prietenii, dar nici nu am avut vreodata un prieten bun, adevarat. toti au fost preocupati de vietile si problemele lor.
cum am zis si la alt post... a fost ziua mea in week-end mi-am serbat-o si fix in ziua aia au contramandat toti invitatii. ma sunau sa imi zica ca nu vin, dar unul nu mi-a spus un la multi ani. sau si ma rau..ii sunam eu si nu imi raspundeau.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1363 2010-08-31 20:14:56

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

LadyPink a scris:

Eu nu sunt de acord cu chestia asta, ca daca suntem impreuna trebuie sa iesim mereu impreuna.

Mi se pare cea mai mare greseala ca atunci cand intri intr-o relatie sa-ti neglijezi prietenii! Pentru ca, iata, atunci cand relatia aia se termina, te uiti in jur si-ti dai seama ca ai ramas singura...

perfect de acord

-=-baby_pink-=- a scris:

dar eu nu am asa multe prietene fete,mai mult baieti..si e destul de aiurea  sa ies cu baietii

cel mai bun amic al meu si cu cate tin legatura constant si ma vad cu el destul de des, este un foarte bun prieten al ex-ului ....daca noi nu mai suntem impreuna nu insemna ca trebuie sa rup legatura si cu amicii

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#1364 2010-08-31 22:31:07

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

LadyPink a scris:

Mi se pare cea mai mare greseala ca atunci cand intri intr-o relatie sa-ti neglijezi prietenii! Pentru ca, iata, atunci cand relatia aia se termina, te uiti in jur si-ti dai seama ca ai ramas singura... iubitii pot sa vin si sa plece, prietenii ar trebui sa fie mereu acolo pentru tine.

LadyPink, cata dreptate ai! applause

#1365 2010-08-31 23:32:24

vanilleeis
Hero member

coraline a scris:

cand pleaca pe undeva pe la munte, mare etc nici nu mai suna sa intrebe daca nu vreau sa merg cu ei (merg cu alti prieteni de-ai lor) desi eu cand plec pe undeva invit pe toata lumea.
nu mi-am indepartat niciodata prietenii, dar nici nu am avut vreodata un prieten bun, adevarat. toti au fost preocupati de vietile si problemele lor.

subscriu X 10.

ce prieteni sa pierzi/ sa neglijezi cand nu au fost prieteni nici inainte..? in cazul meu el a fost intr`adevar un prieten bun inainte de a`mi deveni iubit.. in rest m`am saturat de "amice" de care trebuie sa ma rog ca sa iasa [desi nu au niimiiic, da` nimic de facut!] dar care atunci cand au nevoie de ceva imi amintesc ca "doar esti sor`meaa, fataa hjarta". normal ca despartindu`ma de el raman complet singura, pentru ca inainte de a "depinde" (vorba vine) de el ca iubit, tot pe el ma bazam ca prieten, so..

cele care intr`adevar au prieteni la bine si la rau sunt niste norocoase si mi se pare mai mult decat logic sa nu neglijeze aceste prietenii pentru o relatie... dar nu toata lumea are bafta asta smile

#1366 2010-09-01 13:03:16

LadyPink
Platinum member
Site

coraline a scris:

of fetelor ce lucruri triste vorbiti aici sad si cat de bine va inteleg.. si eu sunt la fel la fel, pana sa fiu cu al meu nu aveam pe nimeni, aveam 2 prietene mai bune dar acum fiecare e cu "iubi" al ei si nu mai dau nici un semn. cand pleaca pe undeva pe la munte, mare etc nici nu mai suna sa intrebe daca nu vreau sa merg cu ei (merg cu alti prieteni de-ai lor) desi eu cand plec pe undeva invit pe toata lumea.
cum am zis si la alt post... a fost ziua mea in week-end mi-am serbat-o si fix in ziua aia au contramandat toti invitatii. ma sunau sa imi zica ca nu vin, dar unul nu mi-a spus un la multi ani. sau si ma rau..ii sunam eu si nu imi raspundeau.

Coraline, imi pare tare rau pentru faza cu ziua ta, imi imaginez cat de trista te-ai simtit . Iti urez si eu un intarziat la multi ani si ca toate lucrurile din viata ta sa decurga asa cum iti doresti puss

Pe asta cu plecatul si neinvitatul o mai patesc si eu si ma cam enerveaza. La fel ca si Sum, cred ca pot sa numar pe degetele de la o mana persoanele care au fost mereu alaturi de mine cand am avut nevoie, care au stiut cum sa ma ia, sa ma inteleaga, sa stie cand sa taca din gura si sa ma lase doar sa ma descarc etc., dar chiar si in astfel de prietenii am descoperit ca exista momente mai tensionate. Imi dau seama acum ca e perfect normal de fapt, e o relatie ca oricare alta si e firesc ca din cand in cand sa mai existe o ciondaneala sau o neintelegere. Insa cel mai important cred e ca reusim sa lasam fiecare de la noi in momentele astea si dupa o zi sau doua in care nu vorbim si ne calmam, revenim la vechile relatii smile

Pe cea mai veche prietena a mea o stiu de cand aveam 1 an smile Si nici faptul ca am locuit in orase diferite cat am fost mici, nici faptul ca acum ea s-a mutat din Romania de vreo 8 ani de zile nu ne-a impiedicat sa nu fim aproape in permanenta in legatura una cu cealalta si la curent cu tot ce se intampla in viata celeilalte.
Eu ma atasez repede de oamenii din jurul meu care se poarta frumos cu mine. Asa mi-e felul, din pacate. Insa gasesc greu persoane care sa aiba puterea de intelegere de care am avut nevoie in multe momente din viata mea si de asta ma deschid greu in fata persoanelor noi. Daca ma prind ca suntem pe aceeasi lungime de unda si, cel mai important, ca orice as face, persoana aia nu ma va judeca si nu va arunca, cu pietre dupa mine, sunt mult mai linistita si incep sa povestesc pana ti se invarte capul lol

#1367 2010-09-01 13:16:05

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

fetelor, e bine ca aveti astfel de prietene, eu nu ma pot lauda cu asa ceva. Am avut si eu o "prietena" insa mi-am invatat lectia, in opinia mea nu exista prietene ci doar cunostinte, amice cu care ies la suc/in disco, insa cand e vb de ceva serios se evapora in mod miraculos asa ca nu imi mai bat capul, am probleme si griji mai importante. Eu zic ca e mai bine sa nu ai asteptari mari de la cei din jur, astfel previi dezamagirea care uneori se poate transforma intr-o depresie

#1368 2010-09-01 14:05:57

LadyPink
Platinum member
Site

E bine in general sa nu ai super asteptari de la cei din jurul tau pentru ca asa survin si cele mai mari dezamagiri, insa experienta mea mi-a aratat ca chiar exista oameni care sunt acolo pentru tine si nu se evapora cand ai nevoie de ei. Eu chiar nu as putea fara prietenele mele, va zic sincer... ori prietenia pe care o am cu multe dintre ele a trecut de mult de pragul "mers in club" sau "iesit la o barfa o data la X luni/saptamani". Si chiar imi pare rau ca anumite persoane sunt nevoite sa treaca prin niste experiente asa de urate incat sa-si piarda increderea in cei din jurul lor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.