|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-73#1369 2010-09-01 14:49:46
Re: Peace & love & seximi aduc aminte ca acum ..ceva luni am incercat sa ma intalnesc cu my(ex)best friend.. sa mai vorbim si noi, "ca`n vremurile bune". si in timp ce eu stateam pe canapea si imi povesteam oful, ea vorbea pe mess . si nu, nu chestii importante, pur si simplu mai palavragea cu unul, altul... era gen "zi, fata, ca eu te aud si asa". mai venea langa mine, mai zicea ceva, se ducea sa mai tasteze. m`am simtit super aiurea, daca nici macar jumatatea aia de ora nu o putea petrece doar cu mine desi zicea ca ii e dor sa mai fim ca mai demult...am zs ca`mi bag picioarele, asta numai prietenie nu e si pot eu sa stau si`n cap, ca n`o sa revina lucrurile la normal. If you take it personal, that's ok! Offline #1370 2010-09-01 14:55:26
Re: Peace & love & sexsau cand o suni vorbeste si cu alte persoane din jur de ajungi sa te lipsesti sa sa-i inchizi telu` in nas Offline #1371 2010-09-01 14:58:14
Re: Peace & love & sexda` pe mine m`a ofticat ca vorbisem inainte mult pe mess despre asta si am fost aman2 de acord ca trebuie facut ceva ca sa fim iar ca inainte.. si am zis sa ne intalnim, sa vorbim.. bla bla.. If you take it personal, that's ok! Offline #1372 2010-09-01 15:35:16
Re: Peace & love & sexCat de trist dar asa zise "prietene" care imediat ce se despart de ai lor te imbie si pe tine sa te desparti ca si asa "barbatii e toti porci". Am avut o prietena care, pentru ca al ei a inselat-o, l-a parasit si dupa aia il vorbea de rau pe al meu, ca sigur ma inseala, sa il parasesc ca nu e bun pentru mine. Si nu e singura pe care am intalnit-o asa. Nu stiu daca e invidia sau doar prostia care vorbeste pentru ele atunci dar mi se pare asa urat... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1373 2010-09-01 15:36:18
Re: Peace & love & sexsunt chiar norocoase fetele care au adevarate prietene eu am noroc de vecina mea,ne stim de cand suntem mici si ei pot sa ii spun orice of...doar ca ea nu e cu iesirile,deci prietenia noastra se rezuma mai mult la vb in casa,pe mes,la telefon..mai rar afara •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#1374 2010-09-01 15:44:59
Re: Peace & love & sexpurple, asa si eu, am cu cine sa ies dar sunt doar amicitii si nimic mai mult Offline #1375 2010-09-01 18:01:47
Re: Peace & love & sexAm intalnit si un baiat care mi-a spus ca atunci cand a intalnit-o pe prietena lui si au format un cuplu nu a mai intrat pe mess, si-a sters conturile de pe site-uri, a disparut. Cand am intrebat de ce mi-a raspuns "ce motiv mai aveam sa stau pe net sau sa vorbesc cu lumea, cand o aveam pe ea?" Mi s-a parut exagerat, parca pe net sau pe afara iesi strict ca sa agati, nu ca sa te recreezi si sa te simti bine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1376 2010-09-01 18:13:10
Re: Peace & love & sexdaca este vorba de site-uri de agatat sunt perfect de acord ( gen noi2, sentimente sau mai stiu eu ce vrajeala de site) Offline #1377 2010-09-01 19:28:35
Re: Peace & love & sex
se referea la forumurile de acvaristica (este un mare fan in domeniu), hi5, facebook bla bla din d-astea. Pe scurt, a taiat cam toate relatiile cu oamenii, nu doar cu potentialele amoreze Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1378 2010-09-01 19:45:09
asta cu implicatul e riscul pe care si-l asuma toata lumea la inceperea unei relatii. n-ai de unde sa stii cum va decurge totul, poti doar spera sa fie bine intr-un final V., soarele si luna Offline #1379 2010-09-01 20:19:46
Re: Peace & love & sexhai ca e grozav si asta carmen...dupa ce a umblat atat dupa tine trebuia sa ti-o tranteasca pe asta ca nu vrea relatie serioasa? atunci ce vrea? Offline #1380 2010-09-01 21:12:53
Re: Peace & love & sexcarmen,dar crezi ca tu ai putea sa vrei doar atat de la el?daca aman2 simtiti nevoia doar de sex si iesiri asa,dar nu o relatie serioasa atunci e ok,dar tu singura ai zis ca e posibil sa te implici prea mult •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1381 2010-09-01 21:42:35
Re: Peace & love & sexJen, dar n a umblat nimeni dupa nimeni... a fost asa atractie fizica Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1382 2010-09-01 21:44:05
Re: Peace & love & sexdaca te simti in stare sa nu pui mult suflet..atunci e ok •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1383 2010-09-01 21:44:18
Re: Peace & love & sexposibil sa incurc borcanele dar .....suntem fete! noi iubim si apoi facem sex. ei...fac sex..si nu neaparat in ordinea asta ... Offline #1384 2010-09-01 21:46:06#1385 2010-09-01 21:47:08
Re: Peace & love & sexjen,nu ma refeream neaparat sa faca sex ...daca o sa se simta foarte atrasi unul de celalalt poate o sa se ajunga si acolo •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1386 2010-09-01 21:47:14
Re: Peace & love & sexpai nu prea vorbim de toti. Vorbim de "prietenul" lui carmen care i-a spus clar ce vrea Offline #1387 2010-09-01 23:11:50
bine zis, Sleeping_beauty, trebuie bagat la cap! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|