homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-74

#1388 2010-09-01 23:16:13

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Re: Peace & love & sex

chiar daca n-ai asteptari mari,tocmai faptul asta se poate transforma intr-o depresie...cateodata ai nevoie de ceva care sa iti satisfaca asteptarile mari...

My Tears Dry On Their Own

#1389 2010-09-01 23:54:40

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

carmen, eu in locul tau "m`as baga" big_smile tummenupp ... dar tu stii mai bine cat de sufletista esti si cat obisnuiesti sa te implici.. smile si cat timp nu se complica lucrurile, nu prea ai ce pierde nustiu

If you take it personal, that's ok! wink

#1390 2010-09-02 00:31:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

carmen_21 a scris:

Nu stiu Baby, eu nu prea as fi vrut ceva prea serios, tocmai pt ca nu ma simt pregatita sa o iau de la capat, sa am anumite asteptari... initial asa ma gandisem "ma distrez si eu un pic si mai uit de "ex" " dar acum nu stiu sad

Nu e posibil ca tu sa fi gandit asta crezand ca el e dispus sa faca ce-ti doresti tu, in sensul ca daca tu iti doreai ceva serios, el sa vrea acelasi lucru, daca tu voiai o aventura (mai scurta, mai lunga), el sa fie pe aceeasi lungime de unda etc. si deci detineai cumva controlul si acum ca EL ti-a spus ca nu ar vrea ceva super serios sa te fi dezarmat si sa te gandesti ca de fapt poate ai vrea mai mult decat o simpla iesire o data la cateva zile si eventual sex?
Ca in cazurile alea in care stii sigur ca lui ii place de tine, dar tu esti cam nehotarata... si cand da el semne ca ar da inapoi, tu sa-ti dai seama ca de fapt chiar il vrei smile

#1391 2010-09-02 00:36:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

LadyPink a scris:

carmen_21 a scris:

Nu stiu Baby, eu nu prea as fi vrut ceva prea serios, tocmai pt ca nu ma simt pregatita sa o iau de la capat, sa am anumite asteptari... initial asa ma gandisem "ma distrez si eu un pic si mai uit de "ex" " dar acum nu stiu sad

Nu e posibil ca tu sa fi gandit asta crezand ca el e dispus sa faca ce-ti doresti tu, in sensul ca daca tu iti doreai ceva serios, el sa vrea acelasi lucru, daca tu voiai o aventura (mai scurta, mai lunga), el sa fie pe aceeasi lungime de unda etc. si deci detineai cumva controlul si acum ca EL ti-a spus ca nu ar vrea ceva super serios sa te fi dezarmat si sa te gandesti ca de fapt poate ai vrea mai mult decat o simpla iesire o data la cateva zile si eventual sex?
Ca in cazurile alea in care stii sigur ca lui ii place de tine, dar tu esti cam nehotarata... si cand da el semne ca ar da inapoi, tu sa-ti dai seama ca de fapt chiar il vrei smile

that;s meee roll

#1392 2010-09-02 00:38:08

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

LadyPink a scris:

carmen_21 a scris:

iti dau id'ul asteia cu care "sunt" acum sa'i bagi textu asta sub nas si ei? please please? big_smile

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

Publicitate

loading...

#1393 2010-09-02 00:40:26

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

asa suntem noi femeile forgetit  lol

Love.  Live. Laugh.

#1394 2010-09-02 00:59:41

LadyPink
Platinum member
Site

lol Soul, da-i un copy/paste si spune-i sa ma caute daca mai vrea vorbe d-astea de duh lol
Am patit si eu asta o data, acum cativa ani. Eram cam indecisa daca sa ma bag in ceva cu un tip si cand el a inceput brusc sa-mi povesteasca de alte tipe si de interesul lor pentru el mi s-au aprins toate beculetele si am zis "da, da, te vreau" smile
Sau ca in situatiile alea in care iti dai seama ce ai doar cand esti pe cale sa pierzi lucrul respectiv... daca modifici un pic sensul frazei, am putea sa spunem ca atunci cand nu mai esti sigura de un lucru pentru care puteai sa bagi mana in foc pana atunci, parca brusc devine mai interesant si mai de tinut cat mai aproape

#1395 2010-09-02 01:08:51

Soulshard
Banat
Site

din cate am aflat de la sora'sa (doar cu ea am reusit sa discut pana acum mai binisor ca ea e balanta si nah...stii ce zic) nu a mai avut o relatie foarte stabila de 6 ani. si una micuta de vreo 2-3 ani. am ramas yikes cum dracu??????? then ma gandeam...bai nene...poate de'aia nu prea vorbeste cu mine...poate'i e teama sa se deschida (nu am pretentii mari sa o faca asa repede..pot spune ca suntem impreuna de 1 saptamana jumate) chiar n'am idee. pentru mine e frustrant din cale afara sa o vad asa indiferenta si inchisa in ea...nu discuta si cand imi raspunde numai: poate...nu stiu...vedem...ok...da...pa...bine..nu...aud de la ea. chiar habar n'am cum sa o mai abordez de cand mi'a spus acum 2-3 zile ca se simte sufocata de mine. de'asta am zis in gluma daca vrei sa ai o discutie cu ea sa'i deschizi putin ochii lol. a mai incercat si amicul nostru comun respectiv prietenul meu bun I. sa o faca sa realizeze ca nu's un tip idiot incuiat si nesimtit. ca se poate baza pe mine si discuta orice fara ocolisuri...el imi zice ca sa fiu mai rece...lucru aproape imposibil mie...am incercat sa'i atrag putin atentia ei ca nu e comunicativa si ca tre sa fie mai deschisa...cica asta e...nu ma pot schimba. cand am vazut replica asta a ei pe mess am zis ca imi pica ceru in cap. adica eu sunt dispus sa incerc sa ma schimb (a doua oara in decurs de 2 ani) radical in comportament pentru tine si tu..pauza...nu vreau sa dau bir cu fugitii doar dintr'atata. vreau sa incerc sa tin de ea cat de mult pot. sa caut pe altcineva sau sa ma schimb nu e o solutie..

#1396 2010-09-02 01:56:08

LadyPink
Platinum member
Site

Soul, din punctul meu de vedere lucrurile stau cam asa (si eu sunt la inceput de noua relatie si ma confrunt cu niste probleme): nu sunteti facuti din acelasi material. Nu in sensul ca nu va potriviti, doar ca aveti firi diferite. Ea pare sa fie mai distanta - si pare sa-i fie bine asa - si ea stie cel mai bine care-i motivul pentru care se comporta asa (ca ii e teama, ca e pur si simplu o fire mai rece si mai calculata etc), iar tu ai doua variante in momentul de fata din felul in care vad eu lucrurile:

- o lasi un pic mai moale pentru ca chiar daca tu nu simti ca ai un comportament care ar putea sa fie considerat sufocant, ea asa il percepe. Nu-ti sta in fire sa fii mai detasat un pic? Incearca macar, ti-ar prinde bine in general sa nu pui suflet din prima. Iti zic ce mi-a zis si mie o prietena si anume ca uneori e bine sa mai lasi lucrurile sa mai vina si de la sine, nu sa le fortezi mereu incercand sa lamuresti niste lucruri prin N discutii la telefon, pe mess, fata in fata. Plus ca aveti impreuna o saptamana jumate, trebuie sa va cunoasteti unul pe celalalt, sa vedeti cam cum sta treaba, daca va place unuia de celalalt mai mult de o prima atractie care v-a adus impreuna etc.

- cauti pe altcineva care sa fie mai pe aceeasi lungime de unda ca si tine; nu e ok gandirea care include "vreau sa incerc sa tin de ea cat de mult pot". Poate de fapt voiai sa exprimi altceva prin asta, dar eu inteleg din ce-ai scris tu aici ca ea e singura femeie disponibila pe care ai gasit-o si nu mai trebuie sa-i dai drumul in veci pentru ca trebuie sa ramaneti impreuna. E posibil ca ea sa nu fie pe placul tau din anumite puncte de vedere - si sa nu fie vina ta, sa nu fie nevoie sa te schimbi tu ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti.

Eu as zice sa te mai retragi un picut din lumina reflectoarelor. Nu sa o ignori sau sa-i intorci spatele ca sa-i dai o lectie, ci sa o mai lasi un pic sa se adapteze noilor "conditii" si situatiei. Daca peste cateva luni sa zicem e aceeasi nemultumire legata de problema comunicarii, ar cam trebui sa te gandesti cam ce-ti doresti tu de la o relatie si daca fata asta are mai multe plusuri sau mai multe minusuri conform sistemului tau de valori. Dar deocamdata e perioada de acomodare unul cu celalalt si cu cat ii vei reprosa mai des ca nu comunica, ca nu aia, ca nu ailalta, cu atat o vei determina fie sa se inchida si mai mult in ea, fie sa isi ia ea talpasita din cauza presiunii exercitate de tine.

#1397 2010-09-02 02:02:26

Soulshard
Banat
Site

super. exact ce asteptam de la tine. multumesc frumos lp. sa vad de'acum incolo. pai cu fraza aia cam m'am exprimat gresit. am vrut sa sune ceva de genul ca nu o sa ma las pagubas doar dintr'atata. si ca incerc sa trec peste si sa fac totul sa mearga bine. daca imi iese foarte bine...daca nu incerc sa ma resemnez. nu vreau totusi sa ajung in final sa stau cu vorbele maica'mii rasunandin cap: am timp sa'mi gasesc umbra mea. multumesc inca 1 data.

#1398 2010-09-02 08:34:13

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

lady ... ce poza ai  din P.s i love you , actorul meu preferat Gerard Buttler . scuze ca am fost off topic , dar tot de love e vb defapt ..tongue

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#1399 2010-09-02 11:23:19

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

s_s, comportamentul acestei fete este unul al unei persoane care a suferit foarte mult si care nu stie inca daca meriti sau nu efortul, nu poti decat sa te comporti frumos cu ea in cotinuare si vei afla in timp daca este sau nu pentru tine

mie daca mi-ar da un ultimatum (tu fara sa iti dai seama cam asta ai facut) tipul cu care m-as vedea de o saptamana chiar si o luna doua i-as zice sa caute una mai pe placul lui si sa ma lase in durerea mea

o curiozitate, e berbec sau taur tipa?

#1400 2010-09-02 11:24:11

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

balanta sleep

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1401 2010-09-02 11:26:00

daenarys
Vizitator

la mine una nu ar functiona sa ce a zis lady .

#1402 2010-09-02 11:35:49

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

hmm, am avut eu o balanta...sunt cam nehotarate...cel putin ei

#1403 2010-09-02 11:46:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

daenarys a scris:

la mine una nu ar functiona sa ce a zis lady .

La mine functioneaza perfect  roll Prost mod de functionare am si eu uneori lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1404 2010-09-02 11:48:14

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ei prost carmen sm daca nu toti suntem la fel nu inseamna ca suntem defecti

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1405 2010-09-02 12:35:49

LadyPink
Platinum member
Site

Suzana, da, Gerry e hjarta pentru mine big_smile

Soul, fa cat crezi tu ca e bine ca mai apoi sa nu te simti ca si cum ai mai fi putut sa faci ceva si n-ai facut. Si prin 'a face' in situatia asta cred ca ar insemna tocmai sa nu prea mai faci foarte multe lucruri, cel putin o perioada. Sa o mai lasi si pe ea sa vina spre tine sau in intampinarea ta din cand in cand.

Baby, Carmen, nu e vorba ca e vreo defectiune, ci ca pur si simplu a avea un anume mod de gandire si de raportare la lucruri poate duce in unele situatii la neplaceri. Daca ai fi altfel poate nu te-ai lovi de aceste situatii si posibile momente triste.

#1406 2010-09-02 23:47:09

Soulshard
Banat
Site

sleeping_beauty a scris:

s_s, comportamentul acestei fete este unul al unei persoane care a suferit foarte mult si care nu stie inca daca meriti sau nu efortul, nu poti decat sa te comporti frumos cu ea in cotinuare si vei afla in timp daca este sau nu pentru tine

mie daca mi-ar da un ultimatum (tu fara sa iti dai seama cam asta ai facut) tipul cu care m-as vedea de o saptamana chiar si o luna doua i-as zice sa caute una mai pe placul lui si sa ma lase in durerea mea

o curiozitate, e berbec sau taur tipa?

habar n'am ce'a facut si ce n'a facut. cat a suferit si cat a facut pe altii sa sufere. cu mine nu scoate o vorba. si ultimatum nu i'am dat. nu stiu unde ai citit tu asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.