|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-74#1388 2010-09-01 23:16:13
Re: Peace & love & sexchiar daca n-ai asteptari mari,tocmai faptul asta se poate transforma intr-o depresie...cateodata ai nevoie de ceva care sa iti satisfaca asteptarile mari... My Tears Dry On Their Own Offline #1389 2010-09-01 23:54:40
Re: Peace & love & sexcarmen, eu in locul tau "m`as baga" ... dar tu stii mai bine cat de sufletista esti si cat obisnuiesti sa te implici.. si cat timp nu se complica lucrurile, nu prea ai ce pierde If you take it personal, that's ok! Offline #1390 2010-09-02 00:31:42Re: Peace & love & sex
Nu e posibil ca tu sa fi gandit asta crezand ca el e dispus sa faca ce-ti doresti tu, in sensul ca daca tu iti doreai ceva serios, el sa vrea acelasi lucru, daca tu voiai o aventura (mai scurta, mai lunga), el sa fie pe aceeasi lungime de unda etc. si deci detineai cumva controlul si acum ca EL ti-a spus ca nu ar vrea ceva super serios sa te fi dezarmat si sa te gandesti ca de fapt poate ai vrea mai mult decat o simpla iesire o data la cateva zile si eventual sex? Offline #1391 2010-09-02 00:36:16
Re: Peace & love & sex
Offline #1392 2010-09-02 00:38:08Re: Peace & love & sex
iti dau id'ul asteia cu care "sunt" acum sa'i bagi textu asta sub nas si ei? please please? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline Publicitateloading...
#1393 2010-09-02 00:40:26
Re: Peace & love & sexasa suntem noi femeile Love. Live. Laugh. Offline #1394 2010-09-02 00:59:41Re: Peace & love & sex Soul, da-i un copy/paste si spune-i sa ma caute daca mai vrea vorbe d-astea de duh Offline #1395 2010-09-02 01:08:51Re: Peace & love & sexdin cate am aflat de la sora'sa (doar cu ea am reusit sa discut pana acum mai binisor ca ea e balanta si nah...stii ce zic) nu a mai avut o relatie foarte stabila de 6 ani. si una micuta de vreo 2-3 ani. am ramas cum dracu??????? then ma gandeam...bai nene...poate de'aia nu prea vorbeste cu mine...poate'i e teama sa se deschida (nu am pretentii mari sa o faca asa repede..pot spune ca suntem impreuna de 1 saptamana jumate) chiar n'am idee. pentru mine e frustrant din cale afara sa o vad asa indiferenta si inchisa in ea...nu discuta si cand imi raspunde numai: poate...nu stiu...vedem...ok...da...pa...bine..nu...aud de la ea. chiar habar n'am cum sa o mai abordez de cand mi'a spus acum 2-3 zile ca se simte sufocata de mine. de'asta am zis in gluma daca vrei sa ai o discutie cu ea sa'i deschizi putin ochii . a mai incercat si amicul nostru comun respectiv prietenul meu bun I. sa o faca sa realizeze ca nu's un tip idiot incuiat si nesimtit. ca se poate baza pe mine si discuta orice fara ocolisuri...el imi zice ca sa fiu mai rece...lucru aproape imposibil mie...am incercat sa'i atrag putin atentia ei ca nu e comunicativa si ca tre sa fie mai deschisa...cica asta e...nu ma pot schimba. cand am vazut replica asta a ei pe mess am zis ca imi pica ceru in cap. adica eu sunt dispus sa incerc sa ma schimb (a doua oara in decurs de 2 ani) radical in comportament pentru tine si tu..pauza...nu vreau sa dau bir cu fugitii doar dintr'atata. vreau sa incerc sa tin de ea cat de mult pot. sa caut pe altcineva sau sa ma schimb nu e o solutie.. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1396 2010-09-02 01:56:08Re: Peace & love & sexSoul, din punctul meu de vedere lucrurile stau cam asa (si eu sunt la inceput de noua relatie si ma confrunt cu niste probleme): nu sunteti facuti din acelasi material. Nu in sensul ca nu va potriviti, doar ca aveti firi diferite. Ea pare sa fie mai distanta - si pare sa-i fie bine asa - si ea stie cel mai bine care-i motivul pentru care se comporta asa (ca ii e teama, ca e pur si simplu o fire mai rece si mai calculata etc), iar tu ai doua variante in momentul de fata din felul in care vad eu lucrurile: Offline #1397 2010-09-02 02:02:26Re: Peace & love & sexsuper. exact ce asteptam de la tine. multumesc frumos lp. sa vad de'acum incolo. pai cu fraza aia cam m'am exprimat gresit. am vrut sa sune ceva de genul ca nu o sa ma las pagubas doar dintr'atata. si ca incerc sa trec peste si sa fac totul sa mearga bine. daca imi iese foarte bine...daca nu incerc sa ma resemnez. nu vreau totusi sa ajung in final sa stau cu vorbele maica'mii rasunandin cap: am timp sa'mi gasesc umbra mea. multumesc inca 1 data. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #1398 2010-09-02 08:34:13
Re: Peace & love & sexlady ... ce poza ai din P.s i love you , actorul meu preferat Gerard Buttler . scuze ca am fost off topic , dar tot de love e vb defapt .. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #1399 2010-09-02 11:23:19
Re: Peace & love & sexs_s, comportamentul acestei fete este unul al unei persoane care a suferit foarte mult si care nu stie inca daca meriti sau nu efortul, nu poti decat sa te comporti frumos cu ea in cotinuare si vei afla in timp daca este sau nu pentru tine Offline #1400 2010-09-02 11:24:11
Re: Peace & love & sexbalanta sleep •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1401 2010-09-02 11:26:00
Re: Peace & love & sexla mine una nu ar functiona sa ce a zis lady . #1402 2010-09-02 11:35:49
Re: Peace & love & sexhmm, am avut eu o balanta...sunt cam nehotarate...cel putin ei Offline #1403 2010-09-02 11:46:35
Re: Peace & love & sex
La mine functioneaza perfect Prost mod de functionare am si eu uneori Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1404 2010-09-02 11:48:14
Re: Peace & love & sexei prost carmen daca nu toti suntem la fel nu inseamna ca suntem defecti •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1405 2010-09-02 12:35:49Re: Peace & love & sexSuzana, da, Gerry e pentru mine Offline #1406 2010-09-02 23:47:09Re: Peace & love & sex
habar n'am ce'a facut si ce n'a facut. cat a suferit si cat a facut pe altii sa sufere. cu mine nu scoate o vorba. si ultimatum nu i'am dat. nu stiu unde ai citit tu asta. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|