homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-75

#1407 2010-09-15 15:52:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Peace & love & sex

Pana la urma m-am impacat cu "al meu"... desi nu stiu ce o sa iasa; adica... am vorbit, i-am povestit si de "celalalt"(care oricum a disparut din peisaj), mi-a explicat ca sta intr-o zona relativ izolata, ca abia sapt asta ia primii bani (lucru pe care mi-l spusese si ma-sa). Ma rog...
El mi-a spus ca tot "pt noi" vrea sa stranga bani, de fapt pt viitorul lui... pe care si l-ar dori langa mine; si totusi... avem abia 20 de ani... cand a inceput el sa gandeasca asa departe?
Nici nu stiu ce sa fac, a ramas sa stabilim mai clar de sarbatori, cand se intoarce (e foarte posibil ca apoi sa plece iar cateva luni)...nu stiu daca e bine sau rau ce fac, daca am gresit undeva sau nu nustiu stiu doar ca il iubesc asa ca o sa l las sa si urmeze visele; intre timp eu imi vad de ale mele, dar sunt constienta ca lucrurile se mai pot schimba.
Poate mi-ar fi fost mai usor sa stiu ca nu il mai interesez, ca nu ii e dor de mine sau ca nu ma mai iubeste... asa cum ma gandisem in ultimul timp. Dar acum...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1408 2010-09-15 15:58:07

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

carmen si cum a ramas ?  face ca pana acum sau ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#1409 2010-09-15 16:06:17

carmen_21
Insomniac member

Pai banuiesc ca daca o sa aiba in sfarsit niste bani o sa fie mai bine hmm
Habar n-am ce o sa fie, dar era asa entuziasmat ca imi vorbea si de nunta neutral
Chiar nu stiu ce o fi cu schimbarile astea in capul lui... pe de o parte ma bucur ca lupta si se chinuie sa fie mai bine, dar pe de alta parte ma gandesc ca ar avea timp pt munca si astea toata viata. Iar eu la viata mea de aici si la scoala nu renunt sub nicio forma....

#1410 2010-09-15 23:02:45

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Cum vine asta cu "suntem impreuna dar imi vad de ale mele"?

#1411 2010-09-16 00:21:06

carmen_21
Insomniac member

Adica sa nu stau si sa numar secundele pana se intoarce el big_smile ; ale mele fiind sanatatea, familia, prietenii, facultatea

Publicitate

loading...

#1412 2010-09-16 01:21:34

LadyPink
Platinum member
Site

Ah, pai si pana acum nu faceai asta? Adica nu-ti vedeai de prieteni, familie etc?

#1413 2010-09-16 09:24:48

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

carmen,nu vreausa te supere ce o sa-ti spun,da iti mai amintesti cand am vb noi doua si ai zis ca a plecat si dintr-odata dupa 4 ani nu te-a mai cautat?nu se faca asa ceva,nu este un om de incredere.chiar daca nu avea bani,gasea el un mijloc sa te caute.esti tanara,nu trebuie sa-l astepti,sa astepti ceva ce nu stii nici ce va fi,nici daca va fi.TRAIESTE-TI VIATA!timpul nu ne e prieten,ne e dusman,nu se va mai intoarce niciodata.si mie mi s-a intamplat la fel si ti-am spus daca iti mai amintesti,da eu am rupt raul de la radacina,bine a 2 a oara,da pana la urma am facut-o.ai grija de tine.tu esti cea mai importanta.te pup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1414 2010-09-16 11:00:22

carmen_21
Insomniac member

LadyPink a scris:

Ah, pai si pana acum nu faceai asta? Adica nu-ti vedeai de prieteni, familie etc?

Ba da, dar nu atat cat ar fi trebuit... in sensul ca puneam mereu "dragostea" inainte de toate, fie sufeream dupa el, fie cautam pe cineva care sa ma scoata din starea asta.
In fine, nu zic ca am luat cea mai buna alegere, dar asta am simtit; sunt prea multe de povestit si despre mine, si despre el, cu atat mai multe despre noi doi. O sa vedem smile

#1415 2010-09-16 11:08:50

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

carmen_21 a scris:

stiu doar ca il iubesc asa ca o sa l las sa si urmeze visele; intre timp eu imi vad de ale mele, dar sunt constienta ca lucrurile se mai pot schimba.

Carmen, tare frumos ai spus lucrul asta!
Vezi tu, ce uita mult prea multi oameni e faptul ca a iubi pe cineva = a-l vedea fericit, a-l accepta cu visele si dorintele lui. Dragostea nu inseamna sa fii numai tu fericita, ci inseamna uneori si sa fii tu mai putin multumita iar celalalt sa-si implineasca un vis.
Tu ai acum exact atitudinea potrivita pentru ca relatia asta sa reziste in timp, daca e sa fie. Si daca nu, tu te-ai imbogatit cu o experienta de viata care te-a invatat ce inseamna acceptarea celuilat.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1416 2010-09-16 11:26:37

carmen_21
Insomniac member

smile
Da... am citit odata o carticia "Despre iubirea nonposesiva si exuberanta"(pe care o recomand tuturor)... si acolo era dezvoltat conceptul asta de iubire-daruire pe care l-ai descris tu, in comparatie cu iubirea-raspuns (care se refera la nevoile personale).
Eu sunt mai egoista, si nu stiu cum se face ca in ultimul timp mi-am dat seama ca nu am dreptul sa il opresc, sa il constrang...e viata lui. Poate va aprecia lucrul asta daca ma iubeste cu adevarat si vom fi amandoi fericiti, iar daca nu, nu ar strica sa ma maturizez un pic.

#1417 2010-09-16 11:28:41

LadyPink
Platinum member
Site

Carmen, nu iti atacam cumva decizia, cer scuze daca intrebarile mele au lasat impresia asta, voiam doar sa inteleg care ti-e pasul urmator avand in vedere cum s-a comportat cu tine.
Parerea mea e ca l-ai acceptat inapoi sau ca te-ai intors la el in mare parte pentru ca cealalta relatie a esuat. Ai incercat altceva, n-a mers, te-ai intors la ce cunosteai mai bine in speranta ca acum va fi mai bine. Daca tu consideri ca pe termen lung lucrurile vor merge in directia buna, iti tin pumnii sa fie decizia buna si sa iasa bine. Daca nu, asa cum spunea si Alinda, a fost o experienta, cu bune si rele, pe care o vei asimila in timp si din care vei invata niste lucruri

#1418 2010-09-16 11:41:14

carmen_21
Insomniac member

Lady, nu m am suparat si pe de-o parte stiu ca ai dreptate. Am zis ca sunt multe de povestit si probabil e greu sa intelegeti de ce trec peste ce-a fost in ultimele 2 luni... ca sa nu mai zic ca si eu am partea mea de vina.
Nu regret ca am iesit cu tipu ala, dar mi am dat seama ca nu se compara cu ce aveam eu hmm
Sper ca pana la urma sa fie bine si pt mine, si pt el, chiar daca vom fi separati sau impreuna.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-09-16 11:43:04)

#1419 2010-09-16 14:04:19

LadyPink
Platinum member
Site

Pana la urma tu stii cel mai bine ce te-a facut sa treci peste. Pe de alta parte, daca respectivul cu care ai iesit acum recent nu s-a ridicat la asteptarile tale, nu inseamna ca nu exista ceva mai bun ca actualul, poate a fost doar o incercare nereusita si atat. Sufletelul tau insa stie cel mai bine unde te simti mai ok in momentul de fata asa ca eu sper doar sa fie o decizie care sa duca spre ceva mai bun si mai trainic de acum inainte puss

#1420 2010-09-16 14:52:43

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Sa va povestesc si despre rel mea... fosta.
Ne-am despartit. Urat urat.
Eu nu i-am mai raspuns la niciun telefon, mesaj etc de cateva zile si imi era destul de bine, ma mai calmasem. Ieri a inceput iar sa ma sune, am ignorat, dar m-a sunat tatal lui si m-a rugat sa vb cu el. Ok, am vb... Mi s-a rupt sufletul. Adica plangea, spunea ca e ca la inchisoare acolo ca ii lasa tel doar catev minute pe zi, ca e in permanenta supravegheat si ca are si sedinte cu un psiholog. Evident, m-a rugat sa ne impacam, mi-a zis ca ma iubeste... M-au rascolit foarte tare toate lucrurile astea, pt ca eu tin foarte mult la el. Dar i-am spus ferm ca ii sunt alaturi in calitate de PRIETENA si doar atat, sa nu se simta singur. Nu stiu, asa m-a dat iar peste cap situatia asta... Nu il mai vreau sub nicio forma inapoi, pt ca sunt constienta ca o persoana ca el nu merita, mai ales dupa ce am vazut cu adevarat ce monstru poate fi. De cealalta parte, mi-e extrem de mila de el, imi imaginez ca ii e foarte greu si ma gandesc cum as putea sa il ajut. Dar habar nu am cum. Oricum ideea unei impacari nici nu incape in discutie... neutral

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-09-16 20:37:44)

#1421 2010-09-16 15:13:11

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

poti sa ii fii alaturi in calitate de prietena,cum ai zis si tu,normal,asta daca nu incepe iar cu vorbele urate

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#1422 2010-09-16 18:24:36

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Aoleo, dea neutral Imi pare rau ca s-a ajuns asa departe. Unde sunt acum userii aceia care sustineau ca drogatu ocazional nu te afecteaza !? spranceana

E okey sa fii alaturi de el ca si amica insa nu stiu cat timp vei putea face asta, mai ales ca inca tii la el si evident ca iti e mila de el. E foarte bine ca nu te gandesti sa te impaci cu el, si-a facut-o cu mana lui, poate de acum inainte va invata sa fie mai responsabil. Daca nu, nu e vina ta ca el nu poate sa se controleze. Sa mearga la terapeut, sa-si rezolve problemele si are familia care e langa el, sa-l sustina si sa-l incurajeze. Si incet, incet sa incerci sa te retragi din viata lui. Poate te incearca sentimente de vinovatie, ca deh nu esti langa el dar omul in viata nu face altceva decat sa aleaga, el a facut unele alegeri care au avut consecinte urate,insa nu e cazul sa le tragi si tu alaturi de el. Cat poti sa-l sprijini moral, sa o faci, insa ai grija sa nu cazi in extrema cealalta, nu e tocmai genul de om langa care sa stai.

#1423 2010-09-16 20:33:52

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

sum cam asa m-am gandit si eu. ce situatie, nu imi vine sa cred ca trec chiar eu prin asta, dar o sa-mi urmez calea mea.
multumesc de sfaturi puss

#1424 2010-09-17 00:07:02

LadyPink
Platinum member
Site

Eu nu mai stiu exact care era povestea, dar oricum imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta. Daca tu simti ca ai putea sa-l ajuti ca si prietena, sa nu te mai incerce alte sentimente si sa va reimpacati sau daca crezi ca lui i-ar face bine sa te aiba alaturi doar ca si prietena, el momentan dorindu-si mai mult... eu zic ca ai putea sa il imbarbatezi si sa incerci sa ii ridici moralul.

Iar "drogatul ocazional"...depinde ce intelegi prin drogat...

#1425 2010-09-17 00:27:48

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Si la mine functioneaza faza aia cu "Nu ma mai vrei? Stai asa, ca acum te vreau eu pe tine". Zilele trecute am aflat ca tipul cu care ma vad acum e tatonat de o fosta si automat mi s-au aprins toate beculetele posibile. Fara sa vreau!! lol Pur si simplu intrasem in stare de alerta. rotfl Groaznica psihologia inversa, o urasc.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.