|
Nu esti logat.
Peace & love & sex-76#1426 2010-09-17 00:38:51
Re: Peace & love & sex
si eu Offline #1427 2010-09-17 00:57:43
i`m in too În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #1428 2010-09-17 00:58:59
Re: Peace & love & sexcred ca e ceva normal "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1429 2010-09-17 21:55:14
Re: Peace & love & sexFetelor, help me. samabata i-am pregatit o surpriza care sper sa ii placa si sa il faca sa urle de placere. Mi-am cumparat un neglije rosu si m-am gandit sa ii apar asa in fata gandindu-ma k e mult mai excitat. Dar spuneti-mi si mie ca nu prea sunt super experimentata din punct de vedere al sexului ce l-ar face sa urle de placere, sa nu mai poata sa rezista fara sa ma atinga. Offline #1430 2010-09-17 23:21:45
Re: Peace & love & sexAdina, gasesti la sectiunea pt sex mai multe sugestii. Eu cred ca atitudinea potrivita e suficienta pt a innebuni un barbat in pat, dar nu strica sa apelezi si la alte tehnici Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#1431 2010-09-17 23:21:59
Re: Peace & love & sexAm si eu o poveste un pica mai trista...de 5 ani sunt cu pritenul meu...de un an stam impreuna....dar de cateva luni am ajuns sa fim ca 2 prieteni buni...cu dif ca ne mai sarutam de 5-6 ori pe zi... viata sexuala cam lasa de dorit...nush...da p el il intereseaza doar pasiunile lui...gen electronica si jocurile pe calculator...dar e groaznic sa fiu asa neglijata... am ajuns sa adorm plangand in fiecare zi...sa imi doresc sa fie doar un cosmar totul...da c naiba...la 26 de ani ink nu a trecut d varsta jocurilor pc? ma simt groaznic....c frumos era acum un an si c naspa e acuma... nu cred k ma insala doar suntem impreuna mreu...la lucru akasa....dar unul langa celalalt si atat!!! n-am crezut k viata poate fi asa de cruda cu mine...sa ajung sa regret 5 ani din viata..groaznic... have a nice day Offline #1432 2010-09-17 23:34:00
Re: Peace & love & sextot asa am patit si eu...erau zile in care nici macar nu ne mai pupam, pur si simplu nu simteam nici unul nevoia..ne intalneam in pat, de obicei adorme unul din noi inainte...cat despre sex, era mai rau decat"lasa de dorit"...pana la urma ne-am dat seama ca nu o sa mearga niciodata, oricat am incerca..locuitul sub acelasi acoperit si-a spus cu adevarat cuvantul.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #1433 2010-09-17 23:38:33
Probabil aici e problema, faptul ca va petreceti tot timpul impreuna. Suna ciudat dar nu e bine sa stai toata ziua bot in bot pentru ca ajungi la stadiul asta, la care ati ajuns si voi, de plictiseala, monotonie, rutina. Incercati sa mai petreceti timpul si separat, tu sa iesi cu fetele, el cu baietii, sa apuce sa vi se faca dor. Incercati sa faceti si alte activitati nu doar servici, acasa, calculator si dormit. Offline #1434 2010-09-17 23:56:23
Re: Peace & love & sexMS mult pt sfaturi insa eu degeaba ii explic mereu imi spune k eu exagerez...sincer il iubesc enorm de mult... dar asa nu mai merge...kat despre iesit separat...pai mai ies cu sis a mea...adik sora-mea.... cu fetele mai merg p la ai mei da plec si il las la comp si tot acolo il gasesc...e un caz pierdut...asta e... aveti dreptate...statul prea mult impreuna asa a facut mai muuult rau decat bine....asa d rau imi pare... have a nice day Offline #1435 2010-09-18 00:00:59
Re: Peace & love & sexDe ce spui ca o sa regreti 5 ani daca pana acum a fost bine si frumos? Daca tot nu merge si nu merge, nu ai ce sa faci dar mi se pare aiurea sa regreti timpul pierdut si oricum nu te ajuta cu nimic. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #1436 2010-09-18 00:07:36
Re: Peace & love & sexInseamna ca el ori nu sesizeaza nicio problema intre voi doi insa nu inteleg cum jocul pe calculator ii tine loc de sex ori nu vrea sa schimbe nimic pentru ca-i convine situatia. Nu stiu care e mai grava dintre cele doua. Mai incearca totusi sa discuti cu el, desi te inteleg ca ti-e aiurea sa-l iei la discutii, s aincerci s aimbunatatesti relatia si tot tu sa fii aia vinovata ca deh...exagerezi. Daca tot nu vezi nicio imbunatatire in urmatoarea perioada nu-ti mai ramane decat sa-ti cauti fericirea in alta parte. Iar cei 5 ani petrecuti cu el nu trebuie sa-i regreti. Cu siguranta ati avut si momente frumoase. Offline #1437 2010-09-18 09:47:51
Re: Peace & love & sexdin pacate asta e un risc al statului impreuna,adica mutatului,intervine rutina,bat-o vina,si lucrurile nu mai sunt asa pasionante ca la inceput.barbatul,in general,e cel care se plictiseste primul.acum depinde de la caz la caz.intr-adevar trebuie sa petreceti mai mult timp separat.incearca tu sa salvezi relatia,nu te mai complace in plans,nu rezolvi nimic.incearca sa-l ignori.poate asa te observa.si daca nu se poate face nimic,intr-un final pleci,cu capul sus,fara nici un regret-ai invatat ceva din acesta relatie,nu o sa mai repeti aceleasi greseli in urmatoarea.viata e o continua scoala. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1438 2010-09-18 10:18:43
Lasa-ma sa ghicesc... World of Warcraft ? Offline #1439 2010-09-18 10:37:02
Mda Pe mine ma bantuie de-a dreptu jocul asta Offline #1440 2010-09-18 12:09:13
Lelaina, vorbesti de cel din pozele de la mare? Offline #1441 2010-09-18 12:28:14
Foarte bine ai spus, sonia, Ultima oara a fost editat de iris2 (2010-09-18 12:31:25) Offline #1442 2010-09-18 13:07:12
Re: Peace & love & sexazi dim l-am luat oleak la intrebari : cat mai are de gand sa o continuam asa.....sper sa-i fi venit mintea la cap:) deja am putut sa-l trimit la cumparaturi:) avansam-avansam:)) have a nice day Offline #1443 2010-09-18 15:49:05
Re: Peace & love & sexBuna Carmen. Unde la sectiune pt sex gasesc ceea ce caut eu, k nu gasesc. Imi spui si mie unde sa kut mai exact.Please Offline #1444 2010-09-18 21:10:40
Re: Peace & love & sexbeee, eu nu arunc toata vina asupra jocului... poate nu are ce sa faca si se plictiseste... Ultima oara a fost editat de minatgv (2010-09-18 21:11:58) Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|