homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-8

#134 2008-10-02 22:46:52

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Peace & love & sex

buna fetele pusspuss
vai da v at imultit big_smile
camysh...ce final frumos smile
valy...imi pare super rau ptr ce ai patit...eu stiam ceva de acel avort si de faptul k el te a obligat...dar nu stiam detaliile relatiei voastre sad...sper sa fii fericita in curand...sincer iti doresc asta si ti tin pumnii k nicio fata nu merita sa fie nefericita...si niciun baiat smile
qtpissy...nu stiu ce sa zic...adev e k e naspa sa simti k esti ignorata...stiu k si eu am patit o in mom in kre nu m am inteles bine cu iubi...dar totusi dk kiar nu vrea sa si faca timp ptr tine...dar ptr altii da...nu crezi k ar treb sa ti impui sa nu te mai gand la el? sa ti ocupi timpul? si sa vezi ce va iesi...

carmen, eu crek aveti si voi o pasa proasta atata tot ...nu are rost sa te gand la despartit...hai k va fi bine puss

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-10-02 22:56:21)

time is precious.....

#135 2008-10-02 23:38:36

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nume nou smile // sa fie peace .. ladies and boys.. neparat boys :"> drink drink drink
maine vine iubi .. yu huu big_smile

desi in seara asta m'am certat un pic q el... abia ast tongue
auziti si voi .. k mi'a luat numai d'astea sport k alea la 40 de ani de acolo arata f bine yikes
yo i'am zs k a pus ochii p una de vreo 40-50 de ani de acolo da el nuu rotfl rotfl
dupa ce k is yo slaba vrea sa ma si omor q sportu rotfl

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#136 2008-10-03 08:52:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Deci, am revenit big_smile Ne-am pus si am discutat despre temerile mele fara motiv si am ajuns la concluzia ca nu numa el e copil dpdv sentimental, ci si eu  hmm  . Asta nu este neaparat rau, macar acum stiu in ce directie trebuie sa lucram ca sa ne fie mai bine ca si cuplu... Si uite asa crestem, putin cate putin  smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#137 2008-10-03 09:58:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

da blue...sunt de acord...crade ca toate temerile noastre sunt de fapt o lipsa a maturizarii...toata treaba e sa realizam ...si daca voi ati facut-o e foarte bine... smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#138 2008-10-03 10:05:57

blueeyes
Platinum member

Ei, foarte bine nu e, ca tot imatura raman fie ca am realizat fie ca nu... Dar e un inceput bun dupa parerea mea  smile

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#139 2008-10-03 10:10:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetelor eu sunt de parere ca barbatii, la orice varsta, tot au unele momente in care sunt niste copii. Si al meu, desi are proape 31 de ani, tot are momente in care se poarta si reactioneaza ca un copil. Ideea sa nu fie foarte dese aceste momente si sa compenseze cu gandirea matura.

Si nou femeile avem astfel de momente. Eu recunosc ca uneori rectionez si ma port ca un copil mic si rasfatat. Dar el si-a asumat riscul asta cand m-a alintat peste masura ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#140 2008-10-03 10:16:38

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

neatza... desi e super urat afara... sad in fine.
delia sad tot o lipsa de maturitate sa fie si groaza mea de contul lui dp noi2? Inca nu l-a sters... si cica l-a facut la plictiseala.
aseara ii dau sms (pentru ca mi-a respins apelul) la ora 18:30 (el termina programul la 16...) si il intreb unde e. Imi raspunde ca inca la munca. Si-l spun, pai hai ca daca mai ai putin, vin sa te iau, ca-s aproape. dupa cateva minute primesc mesaj ca sa nu ma duc, ca el are putina treaba peste program, se duce la nush care sa-i repare pc-ul smile. M-am prins oarecum ca-i ceva in neregula, si i-am raspuns ca ma duc la el la munca oricum, sa vad daca e acolo, sau sa intreb la ce ora a plecat lol si zice: pai nu, ca deja am plecat lol In cateva minute, el a fost la munca, mai avea ceva treaba, a dat cateva sms-uri, si cand i-am zis ca vin, el deja cica era pe drum O_o
sunt paranoia? si i-am dat un sms in care i-am spus ca a terminat-o cu mine, ca porcariile astea sa i le spuna lu` Mutu, ca pe mine nu ma duce cu zaharelul, si poate am ceva mai multa experienta la inselat decat el, si cunosc toate replicile... nu vinzi castraveti gradinarului, nu? lol wtf. Si peste vreo 20 de minute, ma suna. si ma intreaba: "da ce-ai? ca eu cand am treaba am treaba sa fac bani nu sa ma f*t!" ca ce-s asa paranoia... etc. Si i-am pus intrebarea: "tu in 20-25 de minute ai plecat de la munca, te-ai dus la tipu` ala, i-ai reparat pc-u si acum esti in drum spre casa?" lol offf

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-10-03 10:21:17)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#141 2008-10-03 10:19:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alexa, nu prea e bine  sad  acuma tu stii ce e mai bine pentru tine si bebelus, sa termini odata cu prietenul tau, sau sa te framanti asa... boala lunga, moarte sigura
recunosc ca l-am testat si eu pe al meu cu faze de genul asta, si n-am reusit sa-l prind niciodata smile la tine mi se pare clar ca te-a mintit

#142 2008-10-03 10:27:41

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

alexa...nu cred ca ma pricep eu sa dau sfaturi dar nu e bine deloc ce face.
Tu tinzi sa-l ierti poate pentru ca te gandesti la bebe. Te rog eu vorbeste cu el,macar acum cat esti insarcinata sa nu te mai supere, ca nu iti face bine... grater ooof barbatii astia!!! punish

#143 2008-10-03 10:33:21

_alexa_
Hero member

el o tine tare pe a lui! il ia pe NU in brate cu toata dragostea lol si-mi zice ca-s nebuna. i-am zis foarte clar ca daca are vre-o treaba cu alta tipa, sa-mi zica sincer si ne despartim muteste. Nimeni n-o sa stie de ce, si cu asta basta. Super linistit, super civilizat, fara scandal. Si el ca Nu, ca el pe Mine ma iubeste si tot asa... ca el nu m-ar insela pt nimic in lume. Ce draq sa mai cred?

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#144 2008-10-03 10:38:08

blueeyes
Platinum member

Offff, barbatii astia is de groaza  neutral  Imi pare rau pentru situatia ta... E destul de aiurea...

patfierbinte      sjuk     

#145 2008-10-03 11:33:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

valy... am ramas fara cuvinte... nu cred ca are rost sa-l fac in fel si chip, ci spun atat: DESPARTE-TE DE EL PEPEDE. repara-ti viata si... cu Dumnezeu inainte. ce a fost a fost... dar de acum nu mai meriti asa ceva puss

alexa si mie mi se pare cusuta cu atza alba povestea... bafta la luarea unei decizii, ca e grele

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#146 2008-10-03 11:43:36

Detzy
Insomniac member

_alexa_ a scris:

neatza... desi e super urat afara... sad in fine.
delia sad tot o lipsa de maturitate sa fie si groaza mea de contul lui dp noi2? Inca nu l-a sters... si cica l-a facut la plictiseala.
aseara ii dau sms (pentru ca mi-a respins apelul) la ora 18:30 (el termina programul la 16...) si il intreb unde e. Imi raspunde ca inca la munca. Si-l spun, pai hai ca daca mai ai putin, vin sa te iau, ca-s aproape. dupa cateva minute primesc mesaj ca sa nu ma duc, ca el are putina treaba peste program, se duce la nush care sa-i repare pc-ul smile. M-am prins oarecum ca-i ceva in neregula, si i-am raspuns ca ma duc la el la munca oricum, sa vad daca e acolo, sau sa intreb la ce ora a plecat lol si zice: pai nu, ca deja am plecat lol In cateva minute, el a fost la munca, mai avea ceva treaba, a dat cateva sms-uri, si cand i-am zis ca vin, el deja cica era pe drum O_o
sunt paranoia? si i-am dat un sms in care i-am spus ca a terminat-o cu mine, ca porcariile astea sa i le spuna lu` Mutu, ca pe mine nu ma duce cu zaharelul, si poate am ceva mai multa experienta la inselat decat el, si cunosc toate replicile... nu vinzi castraveti gradinarului, nu? lol wtf. Si peste vreo 20 de minute, ma suna. si ma intreaba: "da ce-ai? ca eu cand am treaba am treaba sa fac bani nu sa ma f*t!" ca ce-s asa paranoia... etc. Si i-am pus intrebarea: "tu in 20-25 de minute ai plecat de la munca, te-ai dus la tipu` ala, i-ai reparat pc-u si acum esti in drum spre casa?" lol offf

ooff ma alexa...io's de acord cu tine...as face spume mari daca l-as prinde cu cont pe noi2 sau alte kkt-uri de genu asta..in rest zik sa vorbesti cu el ...ca totusi un copil nu e o gluma si nici nu trebuie sa suporte tensiunile dintre parinti... tre' sa creasca intr-un echilibru...macar cat de cat... io's de acord cu tine...ca citeam in posturile tale ca ziceai ca o sa-ti cresti copilul si singura...si eu as face la fel daca n-ar merge treaba...da' io zik k e momentu sa se hotarasca...asa ca ar treb. sa stai de vorba serios cu el...mai ales ca si tie iti trebuie liniste acum

#147 2008-10-03 12:23:07

_alexa_
Hero member

aici este problema si eu asta nu inteleg... neutral de ce naibii nu recunoaste? de ce nu imi zice intr-adevar ce gandeste?? el nu face altceva decat sa ma contrazica pe mine, si sa faca in continuare ca el... ce sa vorbesc cu el? eu chiar am ramas fara idei... pentru ca de fiecare data eu sunt aia nebuna ca nu am incredere in el, si ca din cauza ca-s eu asa geloasa il stresez la maxim si-o sa ajunga la nebuni din cauza mea. neutral

#148 2008-10-03 12:41:58

Detzy
Insomniac member

da....crede-ma ca inteleg perfect...problema gemenilor e nevoia lor exagerata de libertate...am mai observat asta...poate nu e vinovat ...nu stiu ce sa zik...poate se simte panicat de situatie....de responsabilitate....poate-i trebuie ceva mai mult sa se acomodeze...de-aia zik...bine-ar fi sa incerci (stiu cat e de greu cu ei) sa mai stai de vb cu el...cat poti de calm.. puss

#149 2008-10-03 13:26:58

_alexa_
Hero member

pai pe treaba asta ma bazez si eu neutral ca-i doar o criza de personalitate. In fond si la urma urmei daca el si-ar vedea interesul, mi-ar spune adevarul, nu? adica eu asta sper...

#150 2008-10-03 13:32:31

Detzy
Insomniac member

pai si eu ma gandesc la fel...nu vad de ce nu ar recunoaste in final...daca asa ar fi..de-aia zik...s-ar putea sa fie o treaba de moment

#151 2008-10-03 15:41:49

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

doamne nuj ce sa mai fac sa inteleaga k nu vreau sa mai fim impreuna...de fapt nici nu suntem dar el crede k suntem ....nu intelege k nu-l voi ierta niciodata si k pt mn nu mai exista ....nici nu realizeaza macar cat rau mi-a facut ...zice " da am gresit si ce ...da acum chiar te iubesc si nu mai gresesc "....pai mai mult nici nu mai poate gresi vreodata....sincer ma pufneste rasul knd il aud....am devenit f insensibila la vorbele lui ...dar ma sufoca,  ma streseaza, ma enerveaza ...ce sa fac sa inteleaga k s-a terminat ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#152 2008-10-03 15:47:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

yikes
doamne... ce om
u ramai p pozitii si nu ceda
dupa tot raul p care ti l a facut nu merita sa l ierti!

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.