homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

OARE CE E ?

#1 2008-10-02 01:38:02

MARIA R
New member
Inregistrat: 2008-09-16

OARE CE E ?

Nu stiu daca mai exista un subiect cu tema aceasta,sincer nu am citit toate subiectele. big_smile
   In ultima vreme,am probleme la contact sexual. Am o senzatie de arsura,si de urinare (ca si in cazul unei infectie urinare,cand simti ca nu mai poti tine, big_smile )in timpul actului sexual,si aproximativ 15 minute dupa.Am orgasm de fiecare data,dar si in timpul orgasmului simt acea senzatie,e mai mult durere decat placere. big_smile
Nu am avut niciodata probleme ginecologice ,nici anticonceptionale nu folosesc.
Care ar putea fi problema mea......?  Ce pot face,ce sa iau?
  Am  inteles ca ar fi un anumit tratament pe baza de iaurd,cum se face,si daca mi-ar fi de folos pt problema mea?

:Xmyutza-puss-:*myutza:-*:-*hjarta hjarta

#2 2008-10-02 01:44:04

skumpi
Vizitator

Re: OARE CE E ?

secretia cum e ?
mai bine mergi la un control si sa`ti faci un test d secretie...
tratamentul pe baza d iaurt ... pui intr`o siringa de 5 ml iaurt si o introduci in vagin ! dar asta nu e un tratament plus k nici nu stii ce ai

#3 2008-10-02 17:10:50

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: OARE CE E ?

nu are ce sa iti faca rau iaurtul. poti sa incerci. pui iaurt cum ti`a zis si skumpi 5 zile la rnd. mai bine mergi la un doctor.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.