|
Nu esti logat.
Interactiuni#1 2008-10-02 11:25:33
interactiuniIau anticonceptionale de 5luni..yasmin.N-am avut probleme cu ele, dar acum mi s-a diagnosticat o conjuctivita la ochiul stang si imi pun picaturi Ciobiocin. Au vreo interactiune cu anticonceptionalele?ms mult Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #2 2008-10-02 11:26:30
Re: interactiuniNu, si in general picaturile, unguentele si alte medicamente de uz extern nu interactioneaza cu AC Offline #3 2008-10-02 11:31:55
Re: interactiunims mult.Si nici faptul ca folosesc AC nu are efect asupra tratamentului pt ochi si a eficientei lui, nu? Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #4 2008-10-02 11:32:36
Re: interactiuninu, nu are Offline #5 2008-10-02 11:36:09
Re: interactiunipoi sincer la felul in care arata ochiul meu dupa3zile de tratament ma gandeam la ce e mai rau..dar conjuctivita trece greu..am 17ani si doctorul oftalmolog vreo 50..si nah..nu as putea sa ii zic k iau AC... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-02 11:38:04
Re: interactiuninu e rusine k iei anticonceptionale...ba din contra...ai o bulina rosie...k te protejezi altele isi incep viata sexuala la 12-13 ani si nu au grija de ele... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-10-02 11:40:49
Re: interactiunida, dar..nu e usor sa vb cu un om de 50ani asta..si nici ai mei nu stiu..desi banuiesc ca mi-am inceput viatza sexuala..eu iau AC si prietenul meu foloseste si prezervativ..sunt cam mica pt un accident si prefer sa fiu mega-atenta de dinainte.asa sunt eu, mai exagerata:D Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #8 2008-10-02 11:47:14
Re: interactiunipfui de mine...dar cu anticonceptionalele esti 100% protejata dak le iei corect... de ce nu te bucuri de act dak tot le iei? si lasa-l si pe el sa savureze din plin.. mega-atenta sa fii cu pilulele sa le iei in fiecare zi..si corect...si at n-ai probleme "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2008-10-02 11:51:33
Re: interactiunistiu asta..dar sunt mai fricoasa de felul meu..vreau sa las pastilele si sa ramana doar el cu prezervativul pt k am niste dureri in timpul actului sexual si am citit k ar putea fi vorba despre un efect al pastilelor legat de o "umezire"(umectare cred k e termenul corect)slaba..si dak nu vad nici o schimbare dupa ce le las, ma duc la ginecolog..am mai fost cand eram virgina pt niste dereglari ale ciclului si nu-mi prea place..dar..trebuie.Stiu ca durerea poate aparea si din cauza unor temeri de care eu nu prea pot sa scap Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #10 2008-10-02 12:08:33
Re: interactiunidurerile pot aparea...de la un preludiu insuficient de lung...care ar trebui sa te lubrifieze k-lumea...sau de la o probabila infectia care schimba secretia eu zic sa faci un control inainte de a te lasa de anticonceptionale...pt k esti mai in siguranta cu ele decat cu prezervativul,care se mai poate rupe... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2008-10-02 12:11:49
Re: interactiuniDa, dar tre sa luam si unele efecte adverse care ar putea aparea in cazul AC. Tromboza e cea mai periculoasa. Si in plus, eu si prietenul meu avem contact sexual destul d rar..adik la 2-3 sapt..si atunci am putea folosi prezervativul si as fi atenta si la ciclu..ar evita perioada nefasta Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #12 2008-10-02 12:14:37
Re: interactiunioricum...o analiza de secretie nu strica si apoi te hotarasti la ce renunti . important e sa ramana una din metode "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2008-10-02 12:16:41
Re: interactiuniOky, o sa vad eu ce fac..deocamdata sa scap d conjuctivita asta X( ms mult oricum..o sa mai revin cu intrebari curand. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #14 2008-10-02 12:17:43
Re: interactiunin-ai pt ce. si insanatosire grabnica "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2008-10-16 21:20:01
Re: interactiuniAm si eu o mare problema...am cautat peste tot, dar nu am gasit absolut nimic...nu stiu daca s-a intors doctoressa, dar daca da, sau cele care stiti...va rog mult spuneti-mi si mie daca urmatoarele medicamente interactioneaza cu anticonceptionalele...e vb de NEXIUM si DEBRIDAT...astept urgent un raspuns, va rog!Merci anticipat Today, everything's OK! Offline #16 2008-10-16 21:34:19
Re: interactiuninu interactioneaza...stai linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2008-10-16 21:40:30
Re: interactiuniEsti sigura?Stiu ca par disperata, dar nu am mai luat asa ceva pana acum si nici pe prospect nu scrie...farmacista nu mi-a zis nimic concret...:(si nu as vrea sa am vreo surpriza... Today, everything's OK! Offline #18 2008-10-16 21:43:12
Re: interactiuninexium am luat si eu si nu interactioneaza... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #19 2008-10-16 21:46:54
Re: interactiuniUh...m-am linistit!Te poop si mersi tare mult:* Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|