|
Nu esti logat.
Probleme dupa avort#1 2008-10-02 23:02:36
probleme dupa avortbuna....am facut si eu un avort acum 3 zile....de atunci nu ma simt prea bine si sangarez in continuu....sangararea nu este foarte abundenta...este in limitele normale....sau cel putin la mine...este la fel ca in perioada menstuatie.......inu stiu dc este normal....eu ma gandeam la inceput sa mi-a venit menstruatia....dar imediat dupa??? este posibil asa ceva??? Offline #2 2008-10-02 23:33:59
Re: probleme dupa avortnu e prea normal sa ai starile astea`... #3 2008-10-03 09:02:17
Re: probleme dupa avortAnelia starile tale nu mi se par ok. Suna-ti medicul si vezi ce zice. Si stai linistita ca se poate face control si daca sangerezi. Nu e asta un impediment. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-10-03 09:38:05
Re: probleme dupa avortsangerarea e normala pana la o saptamana, frisoanele, ametelile si voma nu, poate ai o infectie, poate nu esti bine curatata, urgent la spital, antibiotic nu ti-a dat? Ultima oara a fost editat de daliana (2008-10-03 09:38:20) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-10-03 15:01:44
Re: probleme dupa avortMai bine mergi la medic pentru ca poate fi ceva grav. S-au vazut cazuri in care doctorul nu si-a facut treaba cum trebuie si pacienta a avut de suferit. Sangerarea este normala dar ametelile nu. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-03 17:36:03
Re: probleme dupa avortdak sarcina a fost in luna mai mare....e posibil k dr sa-ti fi dat ceva pt ablactare de aceea ai ameteli si stari de voma...pt k medicamentul e f puternic...dar tu suna-ti doctorul si spune-i de starile astea....si ce dak sangerezi poti merge la control.... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #7 2008-10-03 22:33:06
Re: probleme dupa avortelala da clic aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1368 … avort.html Offline #8 2008-11-23 17:13:25
Re: probleme dupa avortBuna. Scriu pentru prima pe acest forum, desi va urmaresc de cateva luni... Si mi-am ales un moment "minunat" pentru o prima postare Ultima oara a fost editat de mignonette (2008-11-23 17:15:09) Offline #9 2008-11-24 00:56:05
Re: probleme dupa avortmignonette ai warn ptposturi multiple...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-11-25 23:05:16
Re: probleme dupa avorthei am cityt si eu ce probleme aty avut voi dupa avort...:9aiurea rau..si eu am suferit un avort acum 3 saptamani insa imediat..dupa o jum de ora mi-am revenit complet si pana in mom de fata nu am avut nici un simptom aiurea..ma simt chiar f bine in ciuda faptului ca pe masa de chiuretaj am plans si am facut ca toate alea..mi-a fc anestezie totala dar tot simteam ce imi facea...ce nu am simtyt este aspirarea...nu cred ca mi s'a parut dar mie nu mi-a aspirat nimik..chiar nu am vazut vren aspirator pe masa doctorului..este posibil un avort fara aspirare???..o alta problema:am vazut ca migonette a urmat un alt tratament spre deosebire de mine ..mie mi-a dat niste supozitoare si niste pastylute f neplacute la gust..sunt mai multe tratamente de uramt dupa un avort?ma gandeam ca doar pastylele care mi le-a prescris mie sunt folosite dupa avort..:-??va rog sa ma laurity si pe mine...pt ca a ajuns sa ma ingrijoreze si starea asta de bine dupa avortul suferit..zici ca nu am avut parte de o astfel de intervenite... Offline #11 2008-11-25 23:41:52
Re: probleme dupa avortpai tratamentele pot fi diferite ...fiecare doctor da tratamentul in felul lui , care crede el .....constand de obicei in antibiotic si ceva pt durere ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #12 2008-11-26 00:20:33
Re: probleme dupa avort
Sorry. Din mare disperare am scris iniţial ?n cadrul subiectului ăstuia. Neprimind răspuns nici după 3 ore, am deschis un alt subiect. Deh, ce face panica din om! Şi totuşi regulile nu prea m-au lămurit pe deplin ce sunt alea *posturi multiple*... Cred ca mi se trage de la anemie
Sunt nşpe mii de soiuri şi combinaţii de pastile şi tratamente ?n funcţie starea pacientei, de gravitatea intervenţiei şi de medic. Mă bucur nespus pentru tine că nu trebuie să treci prin chinuri şi griji inutile! Eşti un caz fericit al unui chiuretaj făcut ca la carte, fără complicaţii şi urmări. Offline #13 2008-11-26 18:55:50
Re: probleme dupa avortposturi multiple= cand postezi acelasi msj in mai multe locuri happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-11-27 22:20:32
Re: probleme dupa avortms mult migonette:* Offline #15 2009-06-30 20:08:05
Re: probleme dupa avortbuna fetelor..am si eu o problema, ce-i drept asemanatoare cu cele de aici dar sunt cam ingrijorata...sambata am facut o intrerupere de sarcina..in ziua aia nu am avut mari probleme, nu am sangerat, dureri mici de burta dar cam atat. in schimb, azi, marti a inceput sa am sangerari si dureri de burta ca la menstra..ce se intampla?? ar trebui sa ma ingrijorez?? e ceva normal?? multam!! Offline #16 2009-07-01 12:40:27
Re: probleme dupa avorte ok atata timp cat durerile sunt suportabile...teoretic ar fi trebuit medicul sa curetete cam tot asa ca pentru siguranta eu zic oricum sa-ti suni medicul ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #17 2009-07-01 18:24:33
Re: probleme dupa avortEu nu am luat niciodata No Spa dar dupa ultimul chiuretaj(post avort spontan) luam in primele zile seara inainte sa ma culc Piafen I love you. Remember. They cannot take it Offline #18 2009-07-02 02:05:53
Re: probleme dupa avortOrganismul trebuie sa se refaca, asa ca e normal sa sangerezi, dar atata timp cat nu e exagerat de mult si nu doare foarte rau. Si e normal chiar daca a venit la cateva zile dupa chiuretaj in sine. La mine a fost in a patra zi, parca. Oricum, trebuie sa te duci la control si daca nu se opreste dupa vreo saptamana poti sa faci o ecografie sa fii sigura ca a curatat bine, dar acum e sigur inflamat si se vindeca. Offline #19 2009-07-02 19:31:30
Re: probleme dupa avortbuna..va multumesc fetelor...mi-am sunat dr pt ca eram destul de ingrijorata..si mi-a spus sa nu-mi fac niciun fel de problema ca e ceva normal...daca el asa zice, asa o fii... vad ca nu mai sangerez, am sangerat o zi, iar acum am niste scurgeri maronii...e bine?? sunt cam speriata...off... aaaa si ergomet mi-a spus sa nu iau..nu stiu de ce...am luat ampicilina si indometacin supozitoare... Ultima oara a fost editat de adina22buc (2009-07-02 19:34:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|